Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)

Wild_G

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Like
296
Πόντοι
21
Καλησπερα! Η Ζωη του velvet ειναι στο silk. Αν μιλαμε για τη γνωστη 40αρα ψηλη γυναικα με πλουσιο μπουστο και με αλλοπροσαλη συμπεριφορα. Σε μενα ειχε παει μεχρι φραπε. Την ειχα συναντησει μεσω joy και μεσω velvet. Στο silk μου εστειλαν και καποιες αλλες παρουσιες που φαινονται ενδιαφερπυσες. Πχ Αλεξ. Οποιος εχει τιμησει ας ενημερωσει! Ευχαριστω πολυ
Έλα Ρεεε...έφτασε στα 40 ο Λυκουρέζος? Πότε το θηρίο ?Εγώ είμαι 39 και είχα την εντύπωση ότι είναι μικρότερη μου...:think::think:
Κα

Και η Άλεξ πρώην του βελβετ δεν είναι ;
Σωστά....Ο φίλος @froggy79 μάλλον εκεί δεν την ειχε προσέξει,την πρόσεξε όμως τώρα στο Silk...:wink:

PlayJack

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2022
Like
284
Πόντοι
21
Ντινα joy: οταν λενε οι συνφοριτες οτι ειναι χαλαρη δεν καταλαβαιμω τι εννοουν. Δεν προχωρησε ουτε αφησε υπονοουμενο για τιποτα. Χωρις πετσετα το μασαζ μεν, σε κανει τουμπανο αλλα μεχρι εκει. Ομοιως η Νικη περυσι.
Μάρτιος 2022 ,εκ τότε η Νίκη του joy γιατί αν δε κατάλαβες σε αυτήν αναφέρεσαι ,έγινε Ζωή Velvet... Πρέπει να το προσπάθησες αρκετά πάντως για να πάρεις εκτόνωση,μιας και τον Μάρτιο ισχυριζοσουν ότι ήταν στα δεν...Μπράβο σου!!!!

froggy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2019
Κριτικές
6
Like
963
Πόντοι
361
Μάρτιος 2022 ,εκ τότε η Νίκη του joy γιατί αν δε κατάλαβες σε αυτήν αναφέρεσαι ,έγινε Ζωή Velvet... Πρέπει να το προσπάθησες αρκετά πάντως για να πάρεις εκτόνωση,μιας και τον Μάρτιο ισχυριζοσουν ότι ήταν στα δεν...Μπράβο σου!!!!
Δεν καταλαβαινω το υφος. Την πρωτη φορα που πηρα Ντινα και Νικη εγραψα την εμπειρια μου. Δεν προχωρησαν. Οταν ξαναπηρα την Νικη - Ζωη απο velvet προχωρησε. Τωρα την ειδα στο silk. Δεν θα την ξαναεπαιρνα το εστειλα και σε πμ σε συναγωνιστη που με ρωτησε γιατι η συμπεριφορα της ειναι αλοπροσαλη. Αντιστοιχα και η Ντινα. Προχωρησε την δευτερη φορα που τη συναντησα. Μιλαει τοσο πολυ που σπαει νευρα. Δεν θα την προτεινα. Τελος - την Αλεξ οχι δεν την εχω δει στο velvet ουτε την εχω συναντησει απο το silk. Ειδα τη φωτο και μου φανηκε ενδιαφερουσα. Αν υπονοεις κατι δες τη συνεισφορα μου στο τοπικ τα τελευταια 3 χρονια. Κατι θα καταλαβεις για το αν εχω επενδυσει στο αθλημα και τι εχω μοιραστει ανοιχτα χωρις να περιμενω να μου τα δωσουν ολα στο πιατο.

PlayJack

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2022
Like
284
Πόντοι
21
Δεν καταλαβαινω το υφος. Την πρωτη φορα που πηρα Ντινα και Νικη εγραψα την εμπειρια μου. Δεν προχωρησαν. Οταν ξαναπηρα την Νικη - Ζωη απο velvet προχωρησε. Τωρα την ειδα στο silk. Δεν θα την ξαναεπαιρνα το εστειλα και σε πμ σε συναγωνιστη που με ρωτησε γιατι η συμπεριφορα της ειναι αλοπροσαλη. Αντιστοιχα και η Ντινα. Προχωρησε την δευτερη φορα που τη συναντησα. Μιλαει τοσο πολυ που σπαει νευρα. Δεν θα την προτεινα. Τελος - την Αλεξ οχι δεν την εχω δει στο velvet ουτε την εχω συναντησει απο το silk. Ειδα τη φωτο και μου φανηκε ενδιαφερουσα. Αν υπονοεις κατι δες τη συνεισφορα μου στο τοπικ τα τελευταια 3 χρονια. Κατι θα καταλαβεις για το αν εχω επενδυσει στο αθλημα και τι εχω μοιραστει ανοιχτα χωρις να περιμενω να μου τα δωσουν ολα στο πιατο.
Κανένα ύφος δεν έχω....εσύ το παρεξηγήσες,ξέρεις ότι με το γραπτό λόγο πολύ εύκολα μπορεί να γίνει παρανοησει...και ναι δε πιστεύω ότι εξυπηρετείς συμφέροντα,έχω παρακολουθήσει κατά καιρούς τις αναφορές σου .

froggy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2019
Κριτικές
6
Like
963
Πόντοι
361
Κανένα ύφος δεν έχω....εσύ το παρεξηγήσες,ξέρεις ότι με το γραπτό λόγο πολύ εύκολα μπορεί να γίνει παρανοησει...και ναι δε πιστεύω ότι εξυπηρετείς συμφέροντα,έχω παρακολουθήσει κατά καιρούς τις αναφορές σου .
Οκ ανακαλω! Ολα καλα! Οντως το γραπτο παρεξηγειται ευκολα. Το θεμα ειναι να ρεει σωστα η πληροφορια. Θα επανελθω οταν δοκιμασω κατι καινουριο. Μου φαινεται οτι αρχισε σιγα σιγα να μπαινει νεο αιμα στο αθλημα που ειχε κατσει λιγο τον τελευταιο καιρο. Μου εβαλε φιτιλιες ο φιλος για το πιπινι απο empire αλλα και για να δω την αλεξ αν ειναι οντως τουμπανο!

PlayJack

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2022
Like
284
Πόντοι
21
Οκ ανακαλω! Ολα καλα! Οντως το γραπτο παρεξηγειται ευκολα. Το θεμα ειναι να ρεει σωστα η πληροφορια. Θα επανελθω οταν δοκιμασω κατι καινουριο. Μου φαινεται οτι αρχισε σιγα σιγα να μπαινει νεο αιμα στο αθλημα που ειχε κατσει λιγο τον τελευταιο καιρο. Μου εβαλε φιτιλιες ο φιλος για το πιπινι απο empire αλλα και για να δω την αλεξ αν ειναι οντως τουμπανο!
Άλεξ σε εμένα μόνο μασάζ,από Velvet την είχα πάρει...Δεν προχώρησε σε τίποτα,ομορφούλα με λίγα παραπανισια κιλά,για εμένα...Μην παρεξηγηθουμε πάλι ,δεν ξέρω το γούστο σου

mariosr125

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Κριτικές
3
Like
419
Πόντοι
21
Άλεξ σε εμένα μόνο μασάζ,από Velvet την είχα πάρει...Δεν προχώρησε σε τίποτα,ομορφούλα με λίγα παραπανισια κιλά,για εμένα...Μην παρεξηγηθουμε πάλι ,δεν ξέρω το γούστο σου
Ειχα δοκιμασει κ γω με αλεξ μεχρι μασαζ δεν εκανε τπτ παραπάνω ειναι στα δεν

vipmassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Οκτ 2020
Like
306
VIP MASSAGE - 698 0 280 270

ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΝΕΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ

ΣΟΦΙΑ - ΙΖΑΜΠΕΛΑ - ΜΑΡΙΝΑ - ΟΛΓΑ - ΙΡΙΔΑ - ΜΑΡΙΑ

698 0 280 270

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
Εν τω μεταξύ Empire έχει και κατάστημα. Παίζει τίποτα εκεί ή παπάρια?
Η Λίλα που παρουσιάζεται στην ομάδα του Empire στο site τους φαίνεται γνωστή από άλλα γραφεία που πέρασε

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.279
Πόντοι
5.595
Με προλαβατε για Αλεξ. ΔΕΝ εχω παρει, τη βλεπω συνεχεια στο silk, αλλα θυμαμαι απο παλια που επαιξε για λιγο velvet και κανα δυο εγραψαν οτι ηταν στα ΟΧΙ απο φραπε τουλαχιστον. Μαλλον ειναι ομορφουλα οπως φαινεται, αλλα τι να το κανεις...Να πας να σκασεις 60 ευρω + ξενοδοχειο για να σε χαϊδεψει;Με 30 ευρω θα το δεχομουν.

antkar81

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Κριτικές
26
Like
4.731
Πόντοι
2.846
Είδα χθες την Χαρά από lux massage. Όμορφο πρόσωπο για τα γούστα μου και κανονικό σώμα. Επίπεδο μασάζ πολύ καλό με αισθησιακή φραπεδιά για τελείωμα.

ace of spades 123

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2022
Like
313
Πόντοι
20
φιλος και συνεργατης απο επαρχια μου ζητησε τα " φωτα "μου για χαλαρωση ,μετα απο τα πολυωρα και βαρετα meetings,με εμφαση στο ασιατικο στοιχειο! του εξηγησα πως ειναι εξαιρετικα σπανιο και δυσευρετο αυτο που ζηταει ιδιως στο κατ οικον, αν και κατα καιρους υπηρχαν γραφεια οπως το crystal-empire ,massazaki..που ειχαν κοπελες απο ασια. Επειδη τα "φωτα" μου ειναι πλεον σβηστα,αν υπαρχει καποιος που γνωριζει καποιο γραφειο η καμμια ανεξαρτητη εξ ανατολης ας δωσει καμμια πληροφορια...παντα στο χωρο του κατ οικον, ευχαριστω

spyros21athens

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
906
Πόντοι
81
Ιουλία - 30Ε ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΌ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΕΚΤΟΝΩΣΗ

ΕΦΗ GRACE - HΣΑΠ ΜΑΡΟΥΣΙ 40E TA 40 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΕΚΤΟΝΩΣΗ

ΜΑΣΑΖΑΚΙ - ΜΟΝΟ ΜΑΣΑΖ ΜΕ 25Ε ΤΟ ΚΑΡΥΦΑΙΟ ΙΣΩΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΣ.

ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ- 50Ε ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΕΚΤΟΝΩΣΗ

ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΧΕΙΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΣΩ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ. 80Ε ΜΟΝΟ ΜΑΣΑΖ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ. ΦΥΣΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΙ. ΑΛΛΟΣ 30, ΑΛΛΟΣ 50 , ΑΛΛΟΣ 100, ΑΛΛΟΣ 500Ε.

ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΟΥΜΠΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ....
για ειρηνη στο κολωνακι εχουμε καποιο τηλεφωνο η λινκ ?? ευχαριστωω

James1985

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Like
261
Πόντοι
20
Καλησπέρα σας συναγωνιστές και φίλοι. Αν έχει κάποιος προσωπική εμπειρία με την Λίνα από osmose η ακόμα καλύτερα το τηλέφωνο της να κανονίσω μαζί της γιατί δεν με ψήνει το μασάζ ας μου στείλει μύνημα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
367
Πόντοι
21
Μια από ινσταγκραμ sofiaxsepentzi ξεκίνησε ως σοφία στο lotusrelax ξέρει κανείς άμα παίζει κάτι παραπάνω;;;από ότι διάβασα δε παίζουν πολλά στο lotus
Έχεις μιλήσει μαζί της? Γιατί της έστειλα αλλά τίποτα...

Mrpapiou85

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Για Νηρηιδες ΣΠΑ στην Υπερειδου στην Πλακα παρακαλω αν γνωριζει καποιος συναγωνιστης ας μου πει μονο σε DM.

(φυσικα θα ανταποδωσω, ειμαι αρκετο καιρο στο σπορ αποφευγω ομως να γραφω στα thread ονοματα και μερη)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom