Αυτο προσφερουνΈχετε δει οτι εδω αφορά σεξ μάσαζ σπίτι?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 780
- Πόντοι
- 81
Δηλαδή ? Είπες θέλω 3 και μετά θέλω 6 και σε έβρισαν έτσι απλά ?Crystal massage οτι χειροτερο σε εξυπηρετηση. με εβρισαν σε μηυνμα επειδη ζητησα αλλη ωρα. απαραδεκτο γραφειο.
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 780
- Πόντοι
- 81
Εν τω μεταξύ Empire έχει και κατάστημα. Παίζει τίποτα εκεί ή παπάρια?
Παιδιά συγνώμη αλλά υπάρχει νήμα για μασατζιδικα . Εδώ είστε κστοικον .Για Νηρηιδες ΣΠΑ στην Υπερειδου στην Πλακα παρακαλω αν γνωριζει καποιος συναγωνιστης ας μου πει μονο σε DM.
(φυσικα θα ανταποδωσω, ειμαι αρκετο καιρο στο σπορ αποφευγω ομως να γραφω στα thread ονοματα και μερη)
Παρόλα αυτά το Νηρηίδες είναι hammam spa και δεν παίζει τίποτα από προσωπική άποψη. Το empire που έχω πάρει κατοίκον και διαβάζοντας στο νήμα μασατζίδικα που φραπας λογικά παίζει και εκεί όπως το κατοικον . Τώρα για περισσότερα κάντε δοκιμή ή διαβάστε το ανάλογο νήμα.
Wild_G
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Like
- 296
- Πόντοι
- 21
Όλοι το ξέρουν αυτό... απαράδεκτο τηλεφωνικό.Ζητας διαθεσιμότητα και αν δε κλείσεις ραντεβού τελικά τρως η βρισιμο,η ειρωνία...Όλα τα γραφεία εξυπηρετούν άψογα,και ακόμα και αν δεν κλείσεις κάποια κοπέλα ..delete και εσύ και πάμε παρακάτω.Η ευγένεια είναι το άλφα και το ωμέγα!Crystal massage οτι χειροτερο σε εξυπηρετηση. με εβρισαν σε μηυνμα επειδη ζητησα αλλη ωρα. απαραδεκτο γραφειο.
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 363
- Πόντοι
- 21
Πιο γραφείο φίλε?Δεν απαντάει σε μηνύματα μόνο μέσω του γραφείου λογικά.... Ίσως κανονίσω σύντομα... Ωστόσο άμα κάνεις ξέρει ας ρίξει λίγο φως
krokalas13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.445
- Πόντοι
- 206
Απ'οτι φαινεται η κοπελα το παει το γραμμα ευκολα στο φουλ αλλα πιστευω οτι θα ναι πανακριβο ως εξτρα κ δεν θα αξιζει.Αλήθεια τώρα??? Κοιτώντας το Instagram της έχει απορίες για το αν παίζει κάτι παραπάνω?Τι δεν κατάλαβες???
Επίσης,από ποτε δε παίζουν πολλά στο lotus ? Εγώ έχω καιρό να πάρω,άλλα στο παρελθόν,όχι το μακρινό, αβίαστα σε φραπεδιαζαν ..
Πόσο ακριβό θα είναι ρε bro ?? Χρυσό θα ζητήσει;;Το αίμα μας έχουν πιεί τόσα χρόνια...λίγο ακόμα τι θα πειράξει;έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει σωτηρία καμία.Απ'οτι φαινεται η κοπελα το παει το γραμμα ευκολα στο φουλ αλλα πιστευω οτι θα ναι πανακριβο ως εξτρα κ δεν θα αξιζει.
σιγουρα δεν θα εκτεθουμε???Καλησπέρα σας σε όλους Μασάζ Κατ'οίκον Έρχομαστε Στον Χώρο Σας Σε Όλη Την Αττική Εντός 60 Λεπτών Κλείστε Το Ραντεβού Σας Με Ένα Απλό Μήνυμα Η Στο Viber +30 6986415811 η στο WhatsApp στο +30 6907366367 Και Επίσης Έχετε Την Δυνατότητα Να Μπείτε Στην Σελιδα Μας Να δείτε Προγράμματα Και Τιμές Και Να Κλείσετε Ραντεβού La Vita Athens Massage – ATHENS MASSAGE
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.491
- Πόντοι
- 456
Πάντως τα έχει τα κιλάκια της και την περιφέρεια της, τι να ζητήσει....αλλά σίγουρα υπάρχουν και οι αγαπούληδες πυρφοφόροι..που θα τα δώσουνΠόσο ακριβό θα είναι ρε bro ?? Χρυσό θα ζητήσει;;Το αίμα μας έχουν πιεί τόσα χρόνια...λίγο ακόμα τι θα πειράξει;έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει σωτηρία καμία.
Ε βέβαια.αν η αλλη εχει ένα οποιαδήποτε instagram αναβαθμίζετε σε υπέρ γκόμενά από ορισμένους, πιο παλιά αυτό συνέβαινε αν η αλληβφοραγε μάσκα γυαλιά ή άλλωτε αν είχε βαμμένα ξανθά μαλλιά. Η συγκεκριμένη έχει χάλια φάτσα αλλά εμείς την συζητάμε για να παμε να δωσουμε λεφτά περισσότερα από αστέρια που κυκλοφορουν
boomer67
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2022
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Έλενα VIP: όντως είναι όπως τα περιγράφει ο Ηλίας. Και αρκετά άνετη, αλλά εγώ δεν έμεινα ευχαριστημένος. Σε συνεδρία με βασικό σκοπό τη χαλάρωση, δε μου άρεσε π μπήκε λαχανιασμένη με ύφος του τύπου 'σόρρυ που άργησα λίγο, το έχω αφήσει σε ένα πάρκινγκ μακρυά, έχω πληρώσει για 1 ώρα κ θα χρειαστεί να φύγω λίγο νωρίτερα γιατί κλείνουν'.Ωραιο προσωπο.....μεγαλο στηθος...γεματουλα...μεχρι καλαμακι ακα. ... συν 40ευρ...μασαζ καλο...αν κ δεν ειμαι κ ο εξπερ του ειδους παντως μου αφησε ευχαριστα συναισθηματα...
Crystal και Empire πρεπει να ειναι το ιδιο. Ψυχακηδες, ειναι ολο ειρωνια και ξυνιλα. Νομιζω εχει γραφτει οτι εχουν απειλησει και πελατες κιολας.Διαβαζοντας και τα παλια τους πεπραγμενα, πρεπει να το τρεχει η τυπισα που εμπαινε εδω μαζι με μια αλλη φιλη της και παρισταναν τους αντρες. Μακρυα απο το κωλογραφειο τους.Και εγώ ζήτησα να δω τα κορίτσια προχθές και τους είπα πολύ ευγενικά ευχαριστώ για την ώρα,νευρίασαν και μου είπαν μη ξανά στείλω...τα ίδια και empire..Διέγραψα τα τηλ τους αμέσως
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
από εμφάνιση πως ήταν;; πόσα έδωσες για το πρόγραμμα;;Χθεσινή δοκιμή η Αθανασία του Empire. Πιπινακι 19 χρόνων φρέσκο και καινούργιο. body to body και φραπές . Έχει προοπτικές και για παραπάνω αν νιώσει πιο άνετα λογικά .
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 780
- Πόντοι
- 81
19 ετών , μελαχρινή , με μπουτακια, όχι άσχημα αλλά ούτε στέκα αδύνατα . Καλό χαλαρωτικό και ωραία πίπα για 19 χρόνων . +30 . Άφησα 40 γιατί ήταν πολύ ευγενική και με θέληση.από εμφάνιση πως ήταν;; πόσα έδωσες για το πρόγραμμα;;
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
ok ευχαριστώ19 ετών , μελαχρινή , με μπουτακια, όχι άσχημα αλλά ούτε στέκα αδύνατα . Καλό χαλαρωτικό και ωραία πίπα για 19 χρόνων . +30 . Άφησα 40 γιατί ήταν πολύ ευγενική και με θέληση.
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 780
- Πόντοι
- 81
Εμένα μου το έχουν κάνει δύο γραφεία αυτό , Τζόι ντελουξ , επειδή είχα στείλει 3-4 φορές χωρίς να κλείσω και θυμάμαι είχα πει ότι θέλω για την τάδε ώρα στο τάδε μέρος και δεν μου άρεσαν οι επιλογές εκείνης της ώρας και είχα αλλάξει ώρα και με μπλοκαραν μετά από ένα μίνι τεταμένο διάλογο. Το άλλο που μου έχει τύχει αλλά δεν θέλω να αναφέρω όνομα γραφείου διότι θα αποκαλυφθεί το και ποιος είμαι, επειδή είχα στείλει αρκετές φορές νόμιζαν ότι είμαι από άλλο συγκεκριμένο γραφείο και με έβρισαν με στόλισαν και με απείλησαν ότι θα ρθω στο γραφείο μου δεν ξέρω αν πήγαν σε κάποιο γραφείο βέβαια χαχαχαCrystal και Empire πρεπει να ειναι το ιδιο. Ψυχακηδες, ειναι ολο ειρωνια και ξυνιλα. Νομιζω εχει γραφτει οτι εχουν απειλησει και πελατες κιολας.Διαβαζοντας και τα παλια τους πεπραγμενα, πρεπει να το τρεχει η τυπισα που εμπαινε εδω μαζι με μια αλλη φιλη της και παρισταναν τους αντρες. Μακρυα απο το κωλογραφειο τους.
Όμως σκέφτομαι ότι για να το κάνουν αυτό τόσα γραφεία παίζει πολύ ψαχτήρι αναμεταξύ τους και είναι καχύποπτοι , αλλά και ότι δεν γίνεται κάποιος ο οποίος έχει επιχείρηση να απειλεί κόσμο χωρίς λόγο, κάτι κάνουνε και από τη μεριά τους αυτοί που τρώνε τις απειλές... Δεν έχω δει σχεδόν κανέναν τρελό να κρατάει επιχειρήσεις και μαγαζιά. Πάντως και τις τρεις φορές που είχα μιλήσει με το empire και τις δύο με κρύσταλ δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής.
Τη μια φορα παιζει να ειναι ευγενεστατοι, την αλλη τερμα ειρωνικοι και αποτομοι. Εμενα με εχουν κουρασει πολυ και απο οσα διαβαζω, τοσοι και τοσοι εχουν αντιμετωπισει την ιδια συμπεριφορα απο αυτους.Εμένα μου το έχουν κάνει δύο γραφεία αυτό , Τζόι ντελουξ , επειδή είχα στείλει 3-4 φορές χωρίς να κλείσω και θυμάμαι είχα πει ότι θέλω για την τάδε ώρα στο τάδε μέρος και δεν μου άρεσαν οι επιλογές εκείνης της ώρας και είχα αλλάξει ώρα και με μπλοκαραν μετά από ένα μίνι τεταμένο διάλογο. Το άλλο που μου έχει τύχει αλλά δεν θέλω να αναφέρω όνομα γραφείου διότι θα αποκαλυφθεί το και ποιος είμαι, επειδή είχα στείλει αρκετές φορές νόμιζαν ότι είμαι από άλλο συγκεκριμένο γραφείο και με έβρισαν με στόλισαν και με απείλησαν ότι θα ρθω στο γραφείο μου δεν ξέρω αν πήγαν σε κάποιο γραφείο βέβαια χαχαχα
Όμως σκέφτομαι ότι για να το κάνουν αυτό τόσα γραφεία παίζει πολύ ψαχτήρι αναμεταξύ τους και είναι καχύποπτοι , αλλά και ότι δεν γίνεται κάποιος ο οποίος έχει επιχείρηση να απειλεί κόσμο χωρίς λόγο, κάτι κάνουνε και από τη μεριά τους αυτοί που τρώνε τις απειλές... Δεν έχω δει σχεδόν κανέναν τρελό να κρατάει επιχειρήσεις και μαγαζιά. Πάντως και τις τρεις φορές που είχα μιλήσει με το empire και τις δύο με κρύσταλ δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής.
Joy ?....και deluxe???Ούτε καν, πάντα ευγενικοί...Έχω στείλει άπειρες φορές και πολλές δεν έχω κλείσει, αλλά ποτέ δεν αντιμετώπισα αγένεια από την πλευρά τους. Ούτε και από την Χρύσα,ούτε και από άλλα γραφεία.και δεν έχω λόγο να γράψω ανακρίβειες,δεν εξυπηρετώ συμφέροντα.Εμένα μου το έχουν κάνει δύο γραφεία αυτό , Τζόι ντελουξ , επειδή είχα στείλει 3-4 φορές χωρίς να κλείσω και θυμάμαι είχα πει ότι θέλω για την τάδε ώρα στο τάδε μέρος και δεν μου άρεσαν οι επιλογές εκείνης της ώρας και είχα αλλάξει ώρα και με μπλοκαραν μετά από ένα μίνι τεταμένο διάλογο. Το άλλο που μου έχει τύχει αλλά δεν θέλω να αναφέρω όνομα γραφείου διότι θα αποκαλυφθεί το και ποιος είμαι, επειδή είχα στείλει αρκετές φορές νόμιζαν ότι είμαι από άλλο συγκεκριμένο γραφείο και με έβρισαν με στόλισαν και με απείλησαν ότι θα ρθω στο γραφείο μου δεν ξέρω αν πήγαν σε κάποιο γραφείο βέβαια χαχαχα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις