Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (4 μέλη και 55 επισκέπτες)

froggy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2019
Κριτικές
6
Like
963
Πόντοι
361
καλησπερα στην παρεα. Δοκιμες πολυ προσφατες με:

Αθανασια empire: καμια σχεση με απλως μπαμπατσικα μπουτακια. Η κοπελα ειναι plus size. Μασαζ προσπαθει τουλαχιστον σιγουρα πιο φιλοτιμα απο αλλες. Τιμοκαταλογος για +50 για καλαμακι χωρις προφ. Εδωσα +30 για καλαμακι με προφυλαξη.

Χρυσα lotus: τουμπανο με υπερβυζους σαν να εχει βγει απο hip hop video clip. Οχι ομορφη, οχι ωραιο σωμα αλλα υπρβολικα σεξυ καμπυλες. Δεν προχωρησε με τιποτα ουτε να δειξει βυζους ουτε φραπε ουτε τιποτα. Μασαζ χαδι.

Μοιραστειτε τιποτα νεο να γυρναει η πληροφορια γιατι εχει τελματωσει το νημα! Καλο βραδυ

Lalito

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2019
Like
349
Πόντοι
21
Ρε παιδια..για αλικη κ νασια απο osmose ξερουμε κατι?

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.083
Πόντοι
1.796
που μπορουμε να τις βρουμε ρε παιδια, δωστε καμια πληροφορια γιατι φωτογραφιες δεν βρισκουμε πουθενα!
Παίκτη η Νίνα είναι στο Art και η Αριάδνη έχει thread εδώ πέρα.

Θα σε παρακαλούσα να μην σπαμάρεις, μάζεψε όλες σου τις ερωτήσεις σε ένα post αν σου είναι εύκολο :wink:

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.279
Πόντοι
5.595
καλησπέρα ομαδα.προσφατες εμπειριες.

ελενη απο osmose , juicy ρωσιδα με πολυ ομορφο προσωπο. γενικα στην πενα και προσεγμενη παρα πολυ παντου. 130 full On , για μασαζ ουτε λογος

Δαναη ανεξαρτητη (???) μελαχρινη με χειλαρες (πλαστικες) 130 full on, κατι προσπαθουσε να κανει απο μασαζ για 30' περιπου, κοινωνικη, ευχαριστη. ΚΩΛΑΡΑ (αλλα δεν την δινει)

και μια ερωτηση ! εχει κανεις ιδεα για αυτές εδω τι παιζει? ειδικα για μυρτω!!!

Μυρτω ειχα παρει πριν χρονια. Οπως τη βλεπεις ειναι, πολυ καλο μασαζ, αλλα τιποτα παραπανω.

Wild_G

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Like
296
Πόντοι
21
Καλα..
Για γέλια και για κλάματα ειμαστε.Ρε παιδιά συγκεντρωθειτε κάποιοι, δλδ για να γεμίσουμε το νήμα πρεπει να κάνουμε παραθέσεις σε αναφορές του 2019 και του 2020 ;;

Υ.Γ Το la vita massage μοστραρει παντού, όπως επίσης και τα τηλ επικοινωνίας, μη μου στέλνετε π.μ δεν είναι δικιά μου η εταιρεία.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.279
Πόντοι
5.595
Υ.Γ Το la vita massage μοστραρει παντού, όπως επίσης και τα τηλ επικοινωνίας, μη μου στέλνετε π.μ δεν είναι δικιά μου η εταιρεία.
Τι γραφεις εδω; δεν εχω πολυκαταλαβει.

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.128
Πόντοι
736
Δαναη ανεξαρτητη (???) μελαχρινη με χειλαρες (πλαστικες) 130 full on, κατι προσπαθουσε να κανει απο μασαζ για 30' περιπου, κοινωνικη, ευχαριστη. ΚΩΛΑΡΑ (αλλα δεν την δινει)
Δανάη ανεξάρτητη, πως επικοινωνούμε;

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.128
Πόντοι
736
Αριάδνη από amna (πρώην Μαργαρίτα από Joy), που τη βρίσκουμε πλέον;

LavitaMassage1

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
31 Μαΐ 2022
Like
42
Καλησπέρα σας σε όλους Μασάζ Κατ'οίκον Έρχομαστε Στον Χώρο Σας Σε Όλη Την Αττική Εντός 60 Λεπτών Κλείστε Το Ραντεβού Σας Με Ένα Απλό Μήνυμα Η Στο Viber +30 6986415811 η στο WhatsApp στο +30 6907366367

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736

George Iakovidis

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Κριτικές
46
Like
5.622
Πόντοι
5.646
Καλησπέρα σε όλους. Πρώτο μου post θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ.
Συνάντηση με Βικτώρια από osmose. (Έχω μια έφεση στις γεματουλες)
Αρκετά παχουλή άνω του μετρίου αλλά το βυζί είναι από άλλη διάσταση. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα φυσικό. Από σοσιαλ δεν έχει πάρα πολύ μπαίνει μέσα έβγαλε ρούχα αμέσως μου βγάζει τιμοκατάλογο 50 μόνο μασάζ++ μέχρι 120 όλα. Καλή τίμια στην εργασία της μια χαρά όλα αλλά λίγο ακριβή. Αν ξανά πάρω μόνο για το βυζί γιατί πραγματικά δεν νομίζω ότι υπάρχει αλλού αυτό το μέγεθος. Αυτά ελπίζω να βοήθησα.
120 φουλ;συν τα 50;

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
Καλησπέρα σε όλους. Πρώτο μου post θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ.
Συνάντηση με Βικτώρια από osmose. (Έχω μια έφεση στις γεματουλες)
Αρκετά παχουλή άνω του μετρίου αλλά το βυζί είναι από άλλη διάσταση. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα φυσικό. Από σοσιαλ δεν έχει πάρα πολύ μπαίνει μέσα έβγαλε ρούχα αμέσως μου βγάζει τιμοκατάλογο 50 μόνο μασάζ++ μέχρι 120 όλα. Καλή τίμια στην εργασία της μια χαρά όλα αλλά λίγο ακριβή. Αν ξανά πάρω μόνο για το βυζί γιατί πραγματικά δεν νομίζω ότι υπάρχει αλλού αυτό το μέγεθος. Αυτά ελπίζω να βοήθησα.
Ενδιαφέρουσα κριτική για την Βικτωρια … υπήρχε άνεση και συμμετοχή από την πλευρά της εκτός το όχι φιλια ?

Frosinole

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2022
Like
22
Πόντοι
0

Frosinole

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2022
Like
22
Πόντοι
0
Ενδιαφέρουσα κριτική για την Βικτωρια … υπήρχε άνεση και συμμετοχή από την πλευρά της εκτός το όχι φιλια ?
Τώρα τι να σου πω αυτό είναι λίγο υποκειμενικό. Εμένα δεν μου έβγαλε υπερβολικά άρνηση. έχω πάει και με πολύ καλύτερες,αλλά σίγουρα δεν έκλαψα τα λεφτά μου. Επίσης ένα αρνητικό που ξέχασα να αναφέρω που με ξενέρωσε κάπως είναι που μου ζήτησε τα λεφτά μπροστά. Γενικά με χαλάει αυτό αλλά πάλι στην κρίση του καθενός είναι.

passionfruit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
1.392
Πόντοι
481
Καλησπέρα φίλε.
Κοίτα μόνο συνέδρια μασάζ δεν ήταν, ήταν ξεκάθαρα ο ορισμός του call girl. Ναι φουλ πήρα. Όλα καλά το πάει δυνατά. Απλά η αλήθεια είναι πως από διάθεση έχω δει και καλύτερες. Και είχε και τα όχι φιλιά ,όχι από πίσω , όχι καλαμάκι χωρίς . Αλλά ξαναλέω αυτό το βυζί σε κάνει να τα ξεχνάς όλα. Είναι απίστευτα μεγάλο.
Μεταξύ μας πιστεύω πως αν την παζαρεψεις το πας και 100 αλλά δεν ήθελα να μπω σε αυτήν την διαδικασία.
Eυχαριστώ για τις πληροφορίες. Ξέρεις, ως βυζολάγνος κι εγώ, έχω πάει με γυναίκες με κάθε είδος, μεγέθος και σχήμα βυζιού. Δεν με πειράζουν τα περιττά κιλά, φτάνει να μην ξεφεύγουν και πάρα πολύ. Εχει πάντως αρκετές χοντρούλες που είναι πολύ σέξι. Αυτό με τη διάθεση όμως είναι σημαντικό. Τα φιλιά, ειδικά όταν υπάρχει και το μασάζ στις υπηρεσίες τα θεωρώ απαραίτητα γιατί δίνουν περισσότερο αισθησιασμό. Σε άφηνε τουλάχιστον να χουφτώνεις, να σφίγγεις, να πιέζεις;;;;

Frosinole

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2022
Like
22
Πόντοι
0
Eυχαριστώ για τις πληροφορίες. Ξέρεις, ως βυζολάγνος κι εγώ, έχω πάει με γυναίκες με κάθε είδος, μεγέθος και σχήμα βυζιού. Δεν με πειράζουν τα περιττά κιλά, φτάνει να μην ξεφεύγουν και πάρα πολύ. Εχει πάντως αρκετές χοντρούλες που είναι πολύ σέξι. Αυτό με τη διάθεση όμως είναι σημαντικό. Τα φιλιά, ειδικά όταν υπάρχει και το μασάζ στις υπηρεσίες τα θεωρώ απαραίτητα γιατί δίνουν περισσότερο αισθησιασμό. Σε άφηνε τουλάχιστον να χουφτώνεις, να σφίγγεις, να πιέζεις;;;;
Ναι πέρα από αυτά που ανέφερα δεν Μ έφερε αλλού αντίρρηση

George Iakovidis

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Κριτικές
46
Like
5.622
Πόντοι
5.646
Από Ινεσα ντε λουξ έχουμε καμία πληροφορία;Καλή;