NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.937
- Πόντοι
- 216
Έχουν γραφτεί πολλά ..πάτα το φακουδακι επάνω δεξιά και θα ενημερωθείςΑπό Ινεσα ντε λουξ έχουμε καμία πληροφορία;Καλή;
Έχουν γραφτεί πολλά ..πάτα το φακουδακι επάνω δεξιά και θα ενημερωθείςΑπό Ινεσα ντε λουξ έχουμε καμία πληροφορία;Καλή;
Κάνει 4 χέρια μασάζ μαζί μ έναν άντρα, έχει ανεβάσει αγγελία στο φέισμπουκ. Το τηλ π έχει βάλει το διαχειρίζεται ο άντρας, και γράφει ότι δεν παρέχονται ερωτικές υπηρεσίες. Δεν τους έχω δοκιμάσει προσωπικά..Η Χρυσή τελικά συνεχίζει να κάνει ραντεβού?
Έχεις λινκ?Κάνει 4 χέρια μασάζ μαζί μ έναν άντρα, έχει ανεβάσει αγγελία στο φέισμπουκ. Το τηλ π έχει βάλει το διαχειρίζεται ο άντρας, και γράφει ότι δεν παρέχονται ερωτικές υπηρεσίες. Δεν τους έχω δοκιμάσει προσωπικά..
50 € μου είπε σε χώρο κοντά στο τρένο Αττική στην ΑχαρνώνΚαλησπέρα παίδες..
Ξέρει κανείς κάτι για αυτό : Θεραπευτικό-Μυοχαλαρωτικο μασαζ
60 μου είπε εμένα και ότι άλλο είπες κ εσύ φίλε... Κολλάω στο όνομα χρήστη που έχει στο site ότι είναι όνομα από ζευγάρι............50 € μου είπε σε χώρο κοντά στο τρένο Αττική στην Αχαρνών
Μου έστειλε φωτό που φαίνεται ότι είναι η κοπέλα της φωτό
Παρέχεται εκτόνωση...
Αλλά επειδή έχει και μια αγγελία που λέει για ζευγάρι δεν έκανα τον κασκαντέρ μην είναι κι ο άνδρας στον χώρο....ποτέ δεν ξέρεις
Ωραιος φιλε..περιμενουμεΘα πάρω Αλίκη μέσα στον μήνα είναι στο πρόγραμμα και θα ενη
Όχι 120 όλα τελικό
Μια από τα ίδια....60 μου είπε εμένα και ότι άλλο είπες κ εσύ φίλε... Κολλάω στο όνομα χρήστη που έχει στο site ότι είναι όνομα από ζευγάρι............
Που την βρίσκω ?Κάνει 4 χέρια μασάζ μαζί μ έναν άντρα, έχει ανεβάσει αγγελία στο φέισμπουκ. Το τηλ π έχει βάλει το διαχειρίζεται ο άντρας, και γράφει ότι δεν παρέχονται ερωτικές υπηρεσίες. Δεν τους έχω δοκιμάσει προσωπικά..