NewProgressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2021
- Like
- 134
- Πόντοι
- 0
Κάτι ασχετο αν μπορειτε να βοηθήσετε. Έχω πατήσει να σταματήσουν να έρχονται μειλς από το σαιτ μεσω λινκ απο ενα μειλ. Πως μπορώ να ενεργοποιήσω ξανά τα μειλς να έρχονται;
Κάνε κλικ πάνω πάνω στο όνομά σου, επιλέγεις ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ και στην καρτέλα που θα ανοιξει τικάρεις όποιες επιλογές σε ενδιαφέρουνΚάτι ασχετο αν μπορειτε να βοηθήσετε. Έχω πατήσει να σταματήσουν να έρχονται μειλς από το σαιτ μεσω λινκ απο ενα μειλ. Πως μπορώ να ενεργοποιήσω ξανά τα μειλς να έρχονται;
Φιλε επειδη συμφωνω απολυτα μαζι σου , και ειμαι σχετικα καινουργιος στον χωρο και δεν εχω βρει το κατι καλο ακομα , μηπως θα μπορουσες να προτεινεις εσυ τιποτα? Ακομα και dm δεν εχω θεμαμε καλυψες σε ολα, και οσον αφορα τον Καστοριαδη τον θεωρω απο τους μεγαλυτερους φιλοσοφους παγκοσμιως και που δυστυχως ελαχιστοι εχουν διαβασει...Παντος για να μην ξεφυγουμε απο το θεμα μας ,η μονη αμυνα μας ειναι να ψαχνουμε!! γιατι υπαρχουν διαμαντακια εκει εξω που μπορει να παρεχουν υψηλου επιπεδου υπηρεσιες σε λογικες τιμες!και καποια στιγμη πρεπει να αρχιζουμε να σκεφτομαστε με το πανω κεφαλι....ευχαριστω!!!
σε λάθος νήμα πόσταρες!για όποιον ψάχνει το FB Post....
---
4 Hands Massage
Φροντίδαευεξίακαι αναζωογόνηση από τέσσερα χέρια!!!
Είμαστε πιστοποιημένο ζευγάρι θεραπευτών. Ερχόμαστεστον χώρο σαςγια μυϊκή αποκατάστασηαντικυτταριτιδικες / αποσυμφορητικές θεραπείεςαλλά και χαλαρωτικόσουηδικό μασάζ παράλληλα με αρωματοθεραπείακαι χαλαρωτική μουσική.
Χρησιμοποιούμε εξαιρετικά, φυτικά προϊόντα περιποίησης σώματος, εμπλουτισμένα με βιταμίνεςκαι άλλα ενεργά συστατικά κατά περίπτωση
Η κάθε συνεδρία, είναι εμπειρία μοναδική!
Συνεδρίες σε όλη την Αθήνακατ' οίκον ή σε ξενοδοχείο
Επικοινωνία / κρατήσεις, με μήνυμα στο Viber:
6934585340
*ερωτικές υπηρεσίες, ΔΕΝ παρέχονται*
---
Δε ποσταρε σε λάθος νήμα φίλος....Για αυτούς που ψάχνουν τη Χρυσή.Η αγγελία της είναι σε μια σελίδα στο face book .Με έναν τύπο προσφέρει 4hands massage .σε λάθος νήμα πόσταρες!
Σωστά ,αλλά άμα καλέσει τη Χρυσή θα πάρει πακέτο και τον τύπο,δεν είμαστε καλά!Δε ποσταρε σε λάθος νήμα φίλος....Για αυτούς που ψάχνουν τη Χρυσή.Η αγγελία της είναι σε μια σελίδα στο face book .Με έναν τύπο προσφέρει 4hands massage .
Αυτό
Για ποια κοπέλα λέμε??Προσπαθώ ν στείλω είτε το λινκ ή τηλέφωνο αλλά δεν εγκρίνεται η ανάρτηση… Μπείτε στο φου μπου σε ένα γκρούπ ονόματι Μασάζ συζητήσεις, και γράψτε το όνομα της κοπέλας. Το ποστ ήταν 7 αυγούστου. Καλές επιτυχίες κύριοι κ ενημερώστε μας κι εμάς π δεν το έχουμε τολμήσει ακόμη…
Για την Χρυσή!Για ποια κοπέλα λέμε??
για όποιον ψάχνει το FB Post....
---
4 Hands Massage
Φροντίδαευεξίακαι αναζωογόνηση από τέσσερα χέρια!!!
Είμαστε πιστοποιημένο ζευγάρι θεραπευτών. Ερχόμαστεστον χώρο σαςγια μυϊκή αποκατάστασηαντικυτταριτιδικες / αποσυμφορητικές θεραπείεςαλλά και χαλαρωτικόσουηδικό μασάζ παράλληλα με αρωματοθεραπείακαι χαλαρωτική μουσική.
Χρησιμοποιούμε εξαιρετικά, φυτικά προϊόντα περιποίησης σώματος, εμπλουτισμένα με βιταμίνεςκαι άλλα ενεργά συστατικά κατά περίπτωση
Η κάθε συνεδρία, είναι εμπειρία μοναδική!
Συνεδρίες σε όλη την Αθήνακατ' οίκον ή σε ξενοδοχείο
Επικοινωνία / κρατήσεις, με μήνυμα στο Viber:
6934585340
*ερωτικές υπηρεσίες, ΔΕΝ παρέχονται*
---
No frappe...only beautiful...Hello, does anyone have experience with Θεραπευτές - massagespa
Beautiful ladies here, just not sure if they give the frappe.
Παναγιά μου!!!!! Σκιάχτηκα !!! Πάω να βάλω να δω τον εξορκιστή μπας και ηρεμήσω λίγοξερει κανεις για μια Δώρα καλογεροπουλου εχει σελιδα στο facebook δκ ευεξία λεγεται μια ωρα 60 ευρω τηην ξερει κανεις?
γιατί ρε συ.. μερακλίδικο μασάζ έχεις κάνει ???Παναγιά μου!!!!! Σκιάχτηκα !!! Πάω να βάλω να δω τον εξορκιστή μπας και ηρεμήσω λίγο