gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
η εκ Βραζιλίας Πατρίτσια.....Καλησπέρα ξέρουμε κάτι για μία paty_massage_masaz είναι insta
η εκ Βραζιλίας Πατρίτσια.....Καλησπέρα ξέρουμε κάτι για μία paty_massage_masaz είναι insta
Ναι αυτήη εκ Βραζιλίας Πατρίτσια.....
Την έχει πάρει κανείς πρόσφατα ;Ναι αυτή
Για την Πατριτσια φαινεται, της Δαναης δεν της το χα. Φαινεται να χει ωραιο σωμα. Η εμπειρια πως πηγε με την καθε μια?Καλησπέρα σε όλους...paty_massage (Πατρίτσια) όπως και danae_massage(Δανάη) οι περιφέρειες τους είναι ακριβώς όπως δείχνουν στις φωτογραφίες παιδιά.Ενημερωτικα γιατί υπάρχουν και κάποιοι ,όπως εγώ ας πούμε ,που δεν είμαστε φαν της τόσο μεγάλης λεκάνης..
Δεν είναι σαν τη Πατρίτσια η Δανάη.. έχει περιφέρεια αλλά όχι τόσα κιλά όσα η άλλη.Και επίσης είναι και πολύ όμορφη η Δανάη...απλά επειδή ήταν στις τελευταίες αναφορές εδώ μέσα και οι δύο έκανα μια γενική επισήμανση.Δε συγκρίνονται με τίποτα.Δαναη να δοκιμάσεις!Για την Πατριτσια φαινεται, της Δαναης δεν της το χα. Φαινεται να χει ωραιο σωμα. Η εμπειρια πως πηγε με την καθε μια?
Ξερει κανεις εαν προχωραει ή αν ειναι στα δεν;η εκ Βραζιλίας Πατρίτσια.....
φραπέ μάλλον θα πάρεις.....παλαιά ήταν θεραπεύτρια ενός θεραπευτηρίου tantra κοντά στην Ομόνοια (έχει τεράστια περιφέρεια)Ξερει κανεις εαν προχωραει ή αν ειναι στα δεν;
Εγώ που έχω μιλήσει μαζί της πριν κάνω μάθω τι κάνει και έτυχε και την πετυχα στον δρόμο μια μέρα κιόλας θα πω ότι είναι σχετικά ψηλή όπως την είδα φευγαλέα αλλά παρότι είχε την περιφέρεια με εξιταρε γιατί είχε ωραίες βυζαρες! Ωστόσο όσες φορές κι αν προσπάθησα για σεξακι μου το πέταγε με επιστημονικούς όρους ότι κάνει μασαζ και μασαζ προστάτη όπου τελειώνεις χωρίς επαφή και κάτι τέτοια! Εν ολίγοις δν πήρα ποτέ γιατί μου ζητούσε 100αρικο και δν είμαι για τέτοια ειδικά αφότου μου αρνήθηκε να βγάλει μπλούζα να βλέπω κάτι!φραπέ μάλλον θα πάρεις.....παλαιά ήταν θεραπεύτρια ενός θεραπευτηρίου tantra κοντά στην Ομόνοια (έχει τεράστια περιφέρεια)
για εμένα είναι στα ΔΕΝ
Δεν είναι σαν τη Πατρίτσια η Δανάη.. έχει περιφέρεια αλλά όχι τόσα κιλά όσα η άλλη.Και επίσης είναι και πολύ όμορφη η Δανάη...απλά επειδή ήταν στις τελευταίες αναφορές εδώ μέσα και οι δύο έκανα μια γενική επισήμανση.Δε συγκρίνονται με τίποτα.Δαναη να δοκιμάσεις!
Πατριτσια σίγουρα … και σε ξενοδοχείαΞέρεις αν κάποια από τις δύο κάνει επισκέψεις σε σπίτι;
Οκ ευχαριστώΠα
Πατριτσια σίγουρα … και σε ξενοδοχεία
ισχύει, η κοπέλα όσο γλυκιά κι εξυπηρετική είναι, έχει θέμα υγειινής εκι κάτω...κρίμαΣυνάντηση με Μαριλια από vip σε ξενοδοχειο κέντρου. Από μασάζ τίποτα, μου ζήτησε +70 για φουλ πρόγραμμα +40 για πιπα. Άπλυτη φίλοι μου,πολύ βρώμα από κάτω. Που πάνε έτσι ρε γαμώτο τους κ έχουν κ τέτοιες απαιτήσεις. Από εμένα κατάμαυρο....
κυρία μου τι λέτε; σα ςτο επιβεβαιώνω κι εγώ λοιπόν οτι η κοπέλα εχει θέμα...όσο γλυκιά και καλή να είναι...και τι πάει να πει επιβεβαιωμένος πελάτης όταν εδώ είμαστε όλοι με ψευδώνυμα; επίσης πότε θ συζητήσουμε το θέμα οτι οι μισές και βάλε απο το γραφείο σας είναι αλλιως στις φωτό κι αλλιώς όταν ερχονται στα σπίτια μας; χαλαρώστε λίγο και κοιτάξτε να συμμαζέψετε το γραφείο σας κι αφήστε τις κορώνεςΕιλικρινα λυπαμαι οτι χρησιμοποιειτε και καταχραζεστε την ανωνυμια του φορουμ
για να κανετε δυσφημιση σε κοπελες και σε γραφεια
με ψευδης αναφορες και ψευδης κριτικες και ειδικα χωρις να ειστε επιβαιωμενα πελατες της εκαστοτε εταιρειας .
οσον αφορα για τη μαριλια που ψευδος αναφερεται ειναι μια νεα ομορφη ελληνιδα πτυχιουχος αισθητικοςτην οποια βλεπω αρκετα συχνα μεσα στην εβδομαδα η κοπελα συνεργάζεται με το γραφειο 2 χρονια και ειναι απ τις πιο καθαρες και μυριζει ομορφα !
Οτιδηποτε προβλημα - παραπονο εχετε με τη πραγματικη συνεδρια σας ως αληθης πελατες , μπορειτε με το μικρο σας ονομα και το τηλεφωνο σας να με καλειτε και να το αναφέρετε και να το λυνουμεειμαι παντα στη διαθεση σας τοσο για το κλεισιμο τον συνεδριων οσο για την επιλυση των προβληματων η των παραπονων που ειναι λογικο να υπαρχουν καποιες φορες απλα με τη συγκεκριμενη ελληνιδα αισθητικο επειδη την γνωριζω πολυ καιρο και την βλεπω συχνα
και μοσχοβολαει δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ετυχε εστω και μια φορα !
Σας ευχαριστω πολυ , ευχομαι καλη εβδομαδα με υγεια
Για οποιαδηποτε απορια , ερωτηση ή παραπονο βρισκομαι παντα στη διαθεση σας
στο τηλεφωνο 698 0 280 270
και στο Viber ή WhatsApp
Και να ήταν μόνο το vip ...στην παραδίπλα γειτονιά έχουν ανεβάσει φωτό γνωστής μασαζοθεραπευτριας από τη γέννηση....Ονόματα δε λέμε,δεν θίγουμε προσωπικότητες.επίσης πότε θ συζητήσουμε το θέμα οτι οι μισές και βάλε απο το γραφείο σας είναι αλλιως στις φωτό κι αλλιώς όταν ερχονται στα σπίτια μας; χαλαρώστε λίγο και κοιτάξτε να συμμαζέψετε το γραφείο σας κι αφήστε τις κορώνες
Τι λέει το πρόγραμμα της Δανάης; Τόσο από μασάζ, όσο και από β μέρος; Φτάνει μέχρι μπριζόλα;Δεν είναι σαν τη Πατρίτσια η Δανάη.. έχει περιφέρεια αλλά όχι τόσα κιλά όσα η άλλη.Και επίσης είναι και πολύ όμορφη η Δανάη...απλά επειδή ήταν στις τελευταίες αναφορές εδώ μέσα και οι δύο έκανα μια γενική επισήμανση.Δε συγκρίνονται με τίποτα.Δαναη να δοκιμάσεις!
Τώρα μας δουλεύεις. Μέχρι και νήμα έχει " ariadnaki" είναι η γνωστή ως καλησπέρα είμαι διαθέσιμηΚαλημέρα.Μια Άρια στο Silk massage??Η γνωστή Αριάδνη είναι,δε φαίνεται καλά στη φωτογραφία... έχουμε πληροφορίες,δοκίμασε κάνεις;
Έχεις καταλάβει τι ρωτάω??Αν η Άρια του silk είναι η Αριάδνη,δε φαίνεται καλά στη φωτό..Την εχει τσεκαρει κανείς??? Δε ζητάω πληροφορίες για Αριάδνη... Ξεκόλλα..Τώρα μας δουλεύεις. Μέχρι και νήμα έχει " ariadnaki" είναι η γνωστή ως καλησπέρα είμαι διαθέσιμη