Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
7
Like
3.256
Πόντοι
736
Εγώ από το art που προσπάθησα να την κλείσω περίμενα 45 λεπτά να την βρούνε για να μου δώσουν οκ...το γραφείο που δούλευε δε μπορούσε να την βρει γιατί ήταν σε δικό της ραντεβού.Εκνευριστηκα τόσο πολύ που έβρισα τους ανθρώπους...
Δλδ δε θεωρείς φυσιολογικό αν η κοπέλα είναι σε άλλο ραντεβού να μην απαντα όταν την ψαχνει το γραφείο? Και επίσης δεν σημαινει οτι δεν έχει δικούς της πελάτες

Wild_G

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Like
296
Πόντοι
21
Δλδ δε θεωρείς φυσιολογικό αν η κοπέλα είναι σε άλλο ραντεβού να μην απαντα όταν την ψαχνει το γραφείο? Και επίσης δεν σημαινει οτι δεν έχει δικούς της πελάτες
Πολύ φυσιολογικό φίλε antoni...εγώ ανέφερα το συμβάν.Θα πρέπει τα γραφεία λοιπον που συνεργάζονται μαζί της να βρούνε τη Χρυσή τομή, γιατί δεν ενδιαφέρουν τον πελατη τα υπόλοιπα.Ευχομαι το silk να τα καταφέρει.Δε το νομίζω.Η Ζωή όσο ήταν στο joy και στο velvet ήταν πάντα στην ώρα της,στο silk αργεί συνεχώς στα ραντεβού της. Ίσως τα πολλά ραντεβού ;;;;Το ίδιο περιμένω και από Άρια.

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
7
Like
3.256
Πόντοι
736
Δεν δικαιολογώ την καθυστέρηση, απλά έχω καταλάβει ότι υπάρχουν κοπέλες που δηλώνουν σε ένα γραφείο διαθεσιμότητα στάνταρ και είναι πάνω από το τηλ και περιμενουν και άλλες που μπορεί να έχουν πει σημερα δουλεύω από τις 5, να μην έχουν πελάτη και να έχουν πάει για καφέ ή να την πέφτουν για ύπνο ή απλά να έχουν δικό τους ραντεβού. Σκέφτηκε εμεις με την τηλεργασία δεν εξαφανίστηκαμε κάποιες φορές?

krokalas13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
1.445
Πόντοι
206
Εγώ από το art που προσπάθησα να την κλείσω περίμενα 45 λεπτά να την βρούνε για να μου δώσουν οκ...το γραφείο που δούλευε δε μπορούσε να την βρει γιατί ήταν σε δικό της ραντεβού.Εκνευριστηκα τόσο πολύ που έβρισα τους ανθρώπους...
Εγψ μια φορα μεσω του Art περίμενα 1,5 ωρα.

krokalas13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
1.445
Πόντοι
206
Δεν δικαιολογώ την καθυστέρηση, απλά έχω καταλάβει ότι υπάρχουν κοπέλες που δηλώνουν σε ένα γραφείο διαθεσιμότητα στάνταρ και είναι πάνω από το τηλ και περιμενουν και άλλες που μπορεί να έχουν πει σημερα δουλεύω από τις 5, να μην έχουν πελάτη και να έχουν πάει για καφέ ή να την πέφτουν για ύπνο ή απλά να έχουν δικό τους ραντεβού. Σκέφτηκε εμεις με την τηλεργασία δεν εξαφανίστηκαμε κάποιες φορές?
Τωρα ρε φιλε αυτα που λες τα εννοεις???? Ή εισαι πολύ αγσθός ή προμοτορας της Αριαδνης για να γραφεια αυτές τις πιπες. Να κοιμαται ρε στις 17:00 ή στις 20:00 δηλαδη????

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
7
Like
3.256
Πόντοι
736
Τωρα ρε φιλε αυτα που λες τα εννοεις???? Ή εισαι πολύ αγσθός ή προμοτορας της Αριαδνης για να γραφεια αυτές τις πιπες. Να κοιμαται ρε στις 17:00 ή στις 20:00 δηλαδη???
Παράδειγμα ηταν ο υπνος ο μεσημεριανός.ναι κάποιοι κοιμούνται και μεσημερι,
Δλδ δεν έχεις πάρει στο vip και να σου λένε κάτσε να βρω την κοπέλα να δω που είναι?

krokalas13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
1.445
Πόντοι
206
Παράδειγμα ηταν ο υπνος ο μεσημεριανός.ναι κάποιοι κοιμούνται και μεσημερι,
Δλδ δεν έχεις πάρει στο vip και να σου λένε κάτσε να βρω την κοπέλα να δω που είναι?
Οχι δεν μου εχει τυχει. Εαν η κοπελα εχει σωστη συνεργασια με το γραφειο, σημαινει οτι το γραφειο εχει μιλησει με τγν κοπελα απο το πρωι και κανονιζει το γραφειο τα ραντεβου της. Ολα τα αλλα ανηκουν στο 1-2% των περιπτωσεων. Στην περιπτωσης της Αγαπημενης σου Αριαδνης το γαινομενο της ασυνεπειας αφορα το 90% των περιπτωσεων μαζι της.

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
7
Like
3.256
Πόντοι
736
Γραφεία σοβαρά οπως π.χ. Attica ή your senses ισχύει σε κάτι αλλά όμως που και το επίπεδο των κοριτσιών είναι ανάλογο τις ψάχνουν, όπως και εμεις τα ψάχνουμε, πρόσφατα την στείλανε σε άλλο ξενοδοχείο την κοπέλα ή μαλακιες μου είπαν ή απλά αργούσε πολυ

krokalas13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
1.445
Πόντοι
206
Γραφεία σοβαρά οπως π.χ. Attica ή your senses ισχύει σε κάτι αλλά όμως που και το επίπεδο των κοριτσιών είναι ανάλογο τις ψάχνουν, όπως και εμεις τα ψάχνουμε, πρόσφατα την στείλανε σε άλλο ξενοδοχείο την κοπέλα ή μαλακιες μου είπαν ή απλά αργούσε πολυ
Σκεψου λιγο και θα καταλαβεις ποια ειναι η αληθεια.

georgezm

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2017
Like
26
Πόντοι
0
Έχει επισκεφτεί κάποιος την χρυσαυγη μανωλακη; εκτός από μασάζ προσφέρει και κάτι παραπάνω; γενικά όποιος μπορεί ας με ενημερώσει.

• Like
Αντιδράσεις: inno60

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Έχει επισκεφτεί κάποιος την χρυσαυγη μανωλακη; εκτός από μασάζ προσφέρει και κάτι παραπάνω; γενικά όποιος μπορεί ας με ενημερώσει.

ψάξε με το φακουδάκι για "δρακουμέλ" θα βρεις πληροφορίες....

mitsos1357

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Like
1.669
Πόντοι
201
Αξιζει μυστη μ?υπαρχει κανα τηλ?
Φιλε αξιζει πολλα αλλα δεν ειναι του επαγγελματος τουλαχιστον φανερα οποτε δεν μπορω να δωσω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Βαλε ενα λινκ να παρουμε τσιμπλα
Ειναι μηνες πριν και δεν εχει τωρα αγγελια

Ilbi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Απρ 2022
Like
16.876
Πόντοι
2.256
Έχει δοκιμάσει κανεις λινα η Κατερίνα από osmose?

Lalito

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2019
Like
307
Πόντοι
21
Φιλε αξιζει πολλα αλλα δεν ειναι του επαγγελματος τουλαχιστον φανερα οποτε δεν μπορω να δωσω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ειναι μηνες πριν και δεν εχει τωρα αγγελια
Κριμα..αν αλλαξει γνωμη εδω ειμαστε..μη μας ξεχασεις...ειναι στου μασαζ γενικα?

LavitaMassage1

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
31 Μαΐ 2022
Like
42
Μασάζ Κατ'οίκον Έρχομαστε Στον Χώρο Σας Σε Όλη Την Αττική Εντός 60 Λεπτών Κλείστε Το Ραντεβού Σας Με Ένα Απλό Μήνυμα Η Στο Viber +30 6986415811 η στο WhatsApp στο +30 6907366367

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
782
Πόντοι
81
Συνάντηση με Ζένια crystal , 30αρικο ρωσικό άτι, body to body καλό και αισθησιακό. +40 για πίπα

Νικόλ οσμος , ελάχιστο μασάζ ( το ήξερα ) απλά ήθελα μια της διπλανής πόρτας για ξεπετα . Πάει φουλ οπως όλοι ξέρετε μάλλον .

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.478
Πόντοι
736
Καλησπερα συναγωνιστες, καποια απο osmose που να αξιζει? :think: Εκτος απο την Νικολ που αναφερει καποιος πιο πανω!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom