1000% ειναι η ιδια.Έχεις καταλάβει τι ρωτάω??Αν η Άρια του silk είναι η Αριάδνη,δε φαίνεται καλά στη φωτό..Την εχει τσεκαρει κανείς??? Δε ζητάω πληροφορίες για Αριάδνη... Ξεκόλλα..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (15 μέλη και 49 επισκέπτες)
mitsos1357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Like
- 1.669
- Πόντοι
- 201
Γιατι δεν ψαχνετε στις αγγελιες της χρυσης ευκαιριας ,αγω εχω τσιμπισει απο εκει ενα 22 χρονο
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.065
- Πόντοι
- 3.556
αυτηνα λες τυπε?Γιατι δεν ψαχνετε στις αγγελιες της χρυσης ευκαιριας ,αγω εχω τσιμπισει απο εκει ενα 22 χρονο
krokalas13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.445
- Πόντοι
- 206
Ξεμεινε απο ραντεβου ως ανεξαρτητη απ'ότι φαινεται και πηγε σε γραφειο. Λογικο αφου τα ειχε κανει μουνι καπελο.1000% ειναι η ιδια.
mitsos1357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Like
- 1.669
- Πόντοι
- 201
Δεν λεω αυτη αλλα απο εκει την εχω τσιμπισει
Ρε κροκαλα μην λες βλακειες και εδώ. Δεν σταματησε να συνεργαζεται με γραφεια.και στο art και στο massage now ήταν μέχρι προσφαταΞεμεινε απο ραντεβου ως ανεξαρτητη απ'ότι φαινεται και πηγε σε γραφειο. Λογικο αφου τα ειχε κανει μουνι καπελο.
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.065
- Πόντοι
- 3.556
ευχαριστουμε για την βοηθεια τυπεΔεν λεω αυτη αλλα απο εκει την εχω τσιμπισει
krokalas13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.445
- Πόντοι
- 206
Η ιδισ μου ειχε πει τον Αυγουστο ότι ειχε σταματησει! Παραλληλα με το Art ήταν τον Ιουλιο.Ρε κροκαλα μην λες βλακειες και εδώ. Δεν σταματησε να συνεργαζεται με γραφεια.και στο art και στο massage now ήταν μέχρι προσφατα
krokalas13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.445
- Πόντοι
- 206
Παντα ρε πουστη εσεις οι αγαπουληδες ειστε με μια δικαιολπγια στο στομα(πληκτρολογιο). Ελεος. Δειτε λιγο αντικειμενικα τα πραγματα.Η ιδισ μου ειχε πει τον Αυγουστο ότι ειχε σταματησει! Παραλληλα με το Art ήταν τον Ιουλιο.
Τι αντικειμενικά ρε φίλε.ειναι γνωστο ότι έχει πάει σε πολλά γραφεία δεν είναι κρυφό.
Τώρα αν για κάποιες βδομάδες σταμάτησε από κάποιο μέχρι να συμφωνήσει με το επόμενο τι σημασία έχει?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τώρα αν για κάποιες βδομάδες σταμάτησε από κάποιο μέχρι να συμφωνήσει με το επόμενο τι σημασία έχει?
krokala μου,δεν είμαστε όλοι αγαπουληδες ... Ισχύει αυτό που σου λένε,δε σταμάτησε ποτέ από γραφεία,ίσως για λίγο.Τωρα αν καταφέρει να συμμορφωθεί στο silk είναι άλλο θέμα.Η Δέσποινα είναι λιγο ζορικη στο τηλεφωνικό,δε νομίζω να ανεχτεί καθυστερήσεις, ακυρώσεις και τα παιχνίδια της μικρής.Παντα ρε πουστη εσεις οι αγαπουληδες ειστε με μια δικαιολπγια στο στομα(πληκτρολογιο). Ελεος. Δειτε λιγο αντικειμενικα τα πραγματα.
Wild_G
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Like
- 296
- Πόντοι
- 21
Εγώ από το art που προσπάθησα να την κλείσω περίμενα 45 λεπτά να την βρούνε για να μου δώσουν οκ...το γραφείο που δούλευε δε μπορούσε να την βρει γιατί ήταν σε δικό της ραντεβού.Εκνευριστηκα τόσο πολύ που έβρισα τους ανθρώπους...Δεν ξέρω αν στα ραντεβού από γραφείο αργούσε γενικά
Είναι πολλές φορές που γίνεται συμφωνία μεταξύ θεραπεύτριας και γραφείου για προσωπικά ραντεβού και είναι πολλές που το κάνουν με την ανοχή του γραφείου. Το πρόβλημα είναι όταν δεν το ξέρει το γραφείο που φοβάται για διαρροή πελατών.
Μα 45 λεπτά έχεις στείλει μήνυμα σε άλλα γραφεία και έχεις αλλάξει επιλογήΕγώ από το art που προσπάθησα να την κλείσω περίμενα 45 λεπτά να την βρούνε για να μου δώσουν οκ...το γραφείο που δούλευε δε μπορούσε να την βρει γιατί ήταν σε δικό της ραντεβού.Εκνευριστηκα τόσο πολύ που έβρισα τους ανθρώπους...
Wild_G
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Like
- 296
- Πόντοι
- 21
Αυτό ακριβώς έγινε...Ήδη είχα κλείσει άλλη από άλλο γραφείο....και τους το είπα εννοείται μαζί με τα περαστικά μου.Μα 45 λεπτά έχεις στείλει μήνυμα σε άλλα γραφεία και έχεις αλλάξει επιλογή
Διαγραμμένο μέλος 209868
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2021
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Μακριά!!!!!γεια χαρα σε ολους...
στη χρυση ευκαιρια στα μασαζ υπαρχουν καποιες αγγελιες για μασαζ κατ οικον. εχει δοκιμασει ποτε κανενας κατι τετοιο; παιζει τιποτα η μονο μασαζ και μαπα το καρπουζι; οποιαδηποτε πληροφορια ευπροσδεκτη.........αντε και καλα γαμησια!! ))
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις