Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
784
Πόντοι
81
Δυσάρεστη εμπειρία μέλους με Μαριλια όπως έγραψε μετά την αγγελία που βάζετε κατα διαστήματα … κοιτάξτε λίγο τις θεραπεύτριες σας να είναι όπως επιβάλλεται .
Τι πρέπει να κάνει η γυναίκα ? Να τις τσεκσρει να τις μυρίζει πριν από κάθε ραντεβού από κάτω ? Επιβάλλεται η καθαριότητα χωρίς να στο πει κανείς . Ειδικά όταν πας φουυυυλ το γκροβερ

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
Τι πρέπει να κάνει η γυναίκα ? Να τις τσεκσρει να τις μυρίζει πριν από κάθε ραντεβού από κάτω ? Επιβάλλεται η καθαριότητα χωρίς να στο πει κανείς . Ειδικά όταν πας φουυυυλ το γκροβερ
Όχι βέβαια να τις τσεκάρει ! Εκ των πραγμάτων δεν γίνεται γιατί δεν συν υπάρχουν στον ίδιο χώρο αλλά η κάθε μια στο σπίτι της ή όπου αλλού βρίσκεται σε αναμονή συνεδρίας … απλά όταν τις ενημερώνει να τους λέει όταν φτάσουν στο σπίτι ή στο ξενοδοχείο να αφιερώσουν 5-10 λεπτα για ένα μπάνιο για φρεσκάρισμα . Ακόμα και να πάνε μαζί με τον πελάτη να κάνουν μαζί μπάνιο όπως έχει καθιερώσει η Τεα και τα κορίτσια της diamonds Massage Athens
Η χρήση νερού πριν , ενδιάμεσα κσι στο τέλος δεν έχει βλάψει ποτέ κανένα

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736

Frosinole

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2022
Like
22
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους. Πρώτο μου post θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ.
Συνάντηση με Βικτώρια από osmose. (Έχω μια έφεση στις γεματουλες)
Αρκετά παχουλή άνω του μετρίου αλλά το βυζί είναι από άλλη διάσταση. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα φυσικό. Από σοσιαλ δεν έχει πάρα πολύ μπαίνει μέσα έβγαλε ρούχα αμέσως μου βγάζει τιμοκατάλογο 50 μόνο μασάζ++ μέχρι 120 όλα. Καλή τίμια στην εργασία της μια χαρά όλα αλλά λίγο ακριβή. Αν ξανά πάρω μόνο για το βυζί γιατί πραγματικά δεν νομίζω ότι υπάρχει αλλού αυτό το μέγεθος. Αυτά ελπίζω να βοήθησα.

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
784
Πόντοι
81
Όχι βέβαια να τις τσεκάρει ! Εκ των πραγμάτων δεν γίνεται γιατί δεν συν υπάρχουν στον ίδιο χώρο αλλά η κάθε μια στο σπίτι της ή όπου αλλού βρίσκεται σε αναμονή συνεδρίας … απλά όταν τις ενημερώνει να τους λέει όταν φτάσουν στο σπίτι ή στο ξενοδοχείο να αφιερώσουν 5-10 λεπτα για ένα μπάνιο για φρεσκάρισμα . Ακόμα και να πάνε μαζί με τον πελάτη να κάνουν μαζί μπάνιο όπως έχει καθιερώσει η Τεα και τα κορίτσια της diamonds Massage Athens
Η χρήση νερού πριν , ενδιάμεσα κσι στο τέλος δεν έχει βλάψει ποτέ κανένα
Αν η κοπέλα έχει μύκητες σμν κλπ ότι μπάνιο και να κάνει μυρίζει.

Εγγρ.
21 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
256
Πόντοι
21

vipmassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Οκτ 2020
Like
306
Καλημερα και καλη εβδομαδα με υγεια

VIP MASSAGE - ΤΗΛ / VIBER 698 0 280 270

20 Ελληνιδες Θεραπευτριες Μασαζ ερχονται οπουδοτε και αν βρισκεσαι....
ΣΠΙΤΙ - ΓΡΑΦΕΙΟ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ - ΣΚΑΦΟΣ

Να σας ενημερωσουμε οτι ξεκινανε Νεες Κοπελες απο Σημερα...

Επισης να σας ενημερωσουμε οτι εχουμε ξανα βαλει υπηρεσιες αργα την νυχτα
Late Night MASSAGE

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Redmad

vipmassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Οκτ 2020
Like
306
Ειλικρινα λυπαμαι οτι χρησιμοποιειτε και καταχραζεστε την ανωνυμια του φορουμ
για να κανετε δυσφημιση σε κοπελες και σε γραφεια
με ψευδης αναφορες και ψευδης κριτικες και ειδικα χωρις να ειστε επιβαιωμενα πελατες της εκαστοτε εταιρειας .

οσον αφορα για τη μαριλια που ψευδος αναφερεται ειναι μια νεα ομορφη ελληνιδα πτυχιουχος αισθητικοςτην οποια βλεπω αρκετα συχνα μεσα στην εβδομαδα η κοπελα συνεργάζεται με το γραφειο 2 χρονια και ειναι απ τις πιο καθαρες και μυριζει ομορφα !

Οτιδηποτε προβλημα - παραπονο εχετε με τη πραγματικη συνεδρια σας ως αληθης πελατες , μπορειτε με το μικρο σας ονομα και το τηλεφωνο σας να με καλειτε και να το αναφέρετε και να το λυνουμεειμαι παντα στη διαθεση σας τοσο για το κλεισιμο τον συνεδριων οσο για την επιλυση των προβληματων η των παραπονων που ειναι λογικο να υπαρχουν καποιες φορες απλα με τη συγκεκριμενη ελληνιδα αισθητικο επειδη την γνωριζω πολυ καιρο και την βλεπω συχνα
και μοσχοβολαει δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ετυχε εστω και μια φορα !

Σας ευχαριστω πολυ , ευχομαι καλη εβδομαδα με υγεια

Για οποιαδηποτε απορια , ερωτηση ή παραπονο βρισκομαι παντα στη διαθεση σας
στο τηλεφωνο 698 0 280 270
και στο Viber ή WhatsApp

Τελευταία τροποποίηση:

vipmassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Οκτ 2020
Like
306
NEEΣ ΚΟΠΕΛΕΣ

Βαλερία 1
Βαλαρια 2
Ρωξανη
Μαρινα
Ελενη
Ολυμπια
Μπιανκα
τονια
αγγελικη

----------------------------------------------

Μαριλια
Ελένη 1
Ελενα
Μαριλενα
Δεσποινα
Γιωτα
Ιριδα
Αγγελικη
μαρια
μονικα
Αλεξανδρα

VIP MASSAGE 698 0 280 270

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
με ψευδης αναφορες και ψευδης κριτικες και ειδικα χωρις να ειστε επιβαιωμενα πελατες της εκαστοτε εταιρειας .

οσον αφορα για τη μαριλια που ψευδος αναφερεται ειναι μια νεα ομορφη ελληνιδα πτυχιουχος αισθητικοςτην οποια βλεπω αρκετα συχνα μεσα στην εβδομαδα η κοπελα συνεργάζεται με το γραφειο 2 χρονια και ειναι απ τις πιο καθαρες και μυριζει ομορφα !

Οτιδηποτε προβλημα - παραπονο εχετε με τη πραγματικη συνεδρια σας ως αληθης πελατες , μπορειτε με το μικρο σας ονομα και το τηλεφωνο σας να με καλειτε και να το αναφέρετε και να το λυνουμεειμαι παντα στη διαθεση σας τοσο για το κλεισιμο τον συνεδριων οσο για την επιλυση των προβληματων η των παραπονων που ειναι λογικο να υπαρχουν καποιες φορες απλα με τη συγκεκριμενη ελληνιδα αισθητικο επειδη την γνωριζω πολυ καιρο και την βλεπω συχνα

και στο Viber ή WhatsApp
μαλλον τις μυριζει και στο νιμου τους... :2funny: ..τι να πω...

• Χαχα
Αντιδράσεις: socos

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595

και στο Viber ή WhatsApp
Αγαπητη Χρυσα, μην τα βλεπετε ολα ως δυσφημιση ή ως επιθεση. Πολλες κοπελες, μπορει να μη γνωριζουν οτι εχουν καποια μολυνση, οι δε τριχομοναδες κολλανε ευκολα και απο τουαλετα. Μπορει να μην εχει τιποτα η κοπελα και ο τυπος να εγραψε μπαρουφες. Καλο ειναι ομως να γινεται μια ενημερωση για την υγεια τους. Επισης απευθυνομαι και στους συναγωνιστες : αν ψαχτουμε , 9/10 απο εμας παιζει να εχουμε καποια προστατιτιδα, επομενως η αγνοια για την υγεια μας δεν βοηθαει κανεναν.

Tzoker7

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2019
Like
32
Πόντοι
0
Ρε παιδια Μαιρη απο joy μηπως εχει κανεις καμια ιδεα που βρισκεται? Η ελενα απο empire ?

krokalas13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
1.445
Πόντοι
206
Συνάντηση με Μαριλια από vip σε ξενοδοχειο κέντρου. Από μασάζ τίποτα, μου ζήτησε +70 για φουλ πρόγραμμα +40 για πιπα. Άπλυτη φίλοι μου,πολύ βρώμα από κάτω. Που πάνε έτσι ρε γαμώτο τους κ έχουν κ τέτοιες απαιτήσεις. Από εμένα κατάμαυρο....
Απορω η Χρυσα δεν ντρεπεται που τις διαφημιζει τις βρωμιαρες????

passionfruit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
1.353
Πόντοι
481
Καλησπέρα σε όλους. Πρώτο μου post θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ.
Συνάντηση με Βικτώρια από osmose. (Έχω μια έφεση στις γεματουλες)
Αρκετά παχουλή άνω του μετρίου αλλά το βυζί είναι από άλλη διάσταση. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα φυσικό. Από σοσιαλ δεν έχει πάρα πολύ μπαίνει μέσα έβγαλε ρούχα αμέσως μου βγάζει τιμοκατάλογο 50 μόνο μασάζ++ μέχρι 120 όλα. Καλή τίμια στην εργασία της μια χαρά όλα αλλά λίγο ακριβή. Αν ξανά πάρω μόνο για το βυζί γιατί πραγματικά δεν νομίζω ότι υπάρχει αλλού αυτό το μέγεθος. Αυτά ελπίζω να βοήθησα.
Την έχω σταμπάρει κι εγώ αυτή και την έχω στα υπόψη. Είμαι κι εγώ των μεγαλόσωμων γυναικών!!! Αλλά πέρα από αυτό μου άρεσε και το πρόσωπό της. Απλά για μένα παίζει μεγάλο ρόλο και η χημεία και η διάθεση της κοπέλας. Να μου βγάζει μια όρεξη, ένα πάθος, ότι γουστάρει αυτό που κάνει. Αν θες φίλε μου γράψε λίγες λεπτομέρειες παραπάνω. Π.χ. εσύ πήρες τελικά φουλ πρόγραμμα; Έμεινε γυμνή τελείως; Γιατί πολλές δεν τα βγάζουν όλα.

GeorgeKxx9

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2018
Like
77
Πόντοι
0
Εδώ και καιρό έφυγε από το Vip όπως έγραψαν μέλη , είπαν ότι είναι σε άλλο κλειστό κύκλο ή και να σταμάτησε
Που μόλις, και εάν, αποφασίσει να επιστρέψει θα πάρει σειρά το μισό forum...

Frosinole

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2022
Like
22
Πόντοι
0
Την έχω σταμπάρει κι εγώ αυτή και την έχω στα υπόψη. Είμαι κι εγώ των μεγαλόσωμων γυναικών!!! Αλλά πέρα από αυτό μου άρεσε και το πρόσωπό της. Απλά για μένα παίζει μεγάλο ρόλο και η χημεία και η διάθεση της κοπέλας. Να μου βγάζει μια όρεξη, ένα πάθος, ότι γουστάρει αυτό που κάνει. Αν θες φίλε μου γράψε λίγες λεπτομέρειες παραπάνω. Π.χ. εσύ πήρες τελικά φουλ πρόγραμμα; Έμεινε γυμνή τελείως; Γιατί πολλές δεν τα βγάζουν όλα.
Καλησπέρα φίλε.
Κοίτα μόνο συνέδρια μασάζ δεν ήταν, ήταν ξεκάθαρα ο ορισμός του call girl. Ναι φουλ πήρα. Όλα καλά το πάει δυνατά. Απλά η αλήθεια είναι πως από διάθεση έχω δει και καλύτερες. Και είχε και τα όχι φιλιά ,όχι από πίσω , όχι καλαμάκι χωρίς . Αλλά ξαναλέω αυτό το βυζί σε κάνει να τα ξεχνάς όλα. Είναι απίστευτα μεγάλο.
Μεταξύ μας πιστεύω πως αν την παζαρεψεις το πας και 100 αλλά δεν ήθελα να μπω σε αυτήν την διαδικασία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom