Σκαλοπατάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 256
- Πόντοι
- 21
Η Χρυσή τελικά συνεχίζει να κάνει ραντεβού?Και όμως από εκεί πέρασε η Χρυσή που ήταν Κορυφή σε όλα !! Καθαριότητα , υπηρεσίες , χαρακτήρα , ομορφιά
Η Χρυσή τελικά συνεχίζει να κάνει ραντεβού?Και όμως από εκεί πέρασε η Χρυσή που ήταν Κορυφή σε όλα !! Καθαριότητα , υπηρεσίες , χαρακτήρα , ομορφιά
Τι πρέπει να κάνει η γυναίκα ? Να τις τσεκσρει να τις μυρίζει πριν από κάθε ραντεβού από κάτω ? Επιβάλλεται η καθαριότητα χωρίς να στο πει κανείς . Ειδικά όταν πας φουυυυλ το γκροβερΔυσάρεστη εμπειρία μέλους με Μαριλια όπως έγραψε μετά την αγγελία που βάζετε κατα διαστήματα … κοιτάξτε λίγο τις θεραπεύτριες σας να είναι όπως επιβάλλεται .
Όχι βέβαια να τις τσεκάρει ! Εκ των πραγμάτων δεν γίνεται γιατί δεν συν υπάρχουν στον ίδιο χώρο αλλά η κάθε μια στο σπίτι της ή όπου αλλού βρίσκεται σε αναμονή συνεδρίας … απλά όταν τις ενημερώνει να τους λέει όταν φτάσουν στο σπίτι ή στο ξενοδοχείο να αφιερώσουν 5-10 λεπτα για ένα μπάνιο για φρεσκάρισμα . Ακόμα και να πάνε μαζί με τον πελάτη να κάνουν μαζί μπάνιο όπως έχει καθιερώσει η Τεα και τα κορίτσια της diamonds Massage AthensΤι πρέπει να κάνει η γυναίκα ? Να τις τσεκσρει να τις μυρίζει πριν από κάθε ραντεβού από κάτω ? Επιβάλλεται η καθαριότητα χωρίς να στο πει κανείς . Ειδικά όταν πας φουυυυλ το γκροβερ
Εδώ και καιρό έφυγε από το Vip όπως έγραψαν μέλη , είπαν ότι είναι σε άλλο κλειστό κύκλο ή και να σταμάτησεΗ Χρυσή τελικά συνεχίζει να κάνει ραντεβού?
Αν η κοπέλα έχει μύκητες σμν κλπ ότι μπάνιο και να κάνει μυρίζει.Όχι βέβαια να τις τσεκάρει ! Εκ των πραγμάτων δεν γίνεται γιατί δεν συν υπάρχουν στον ίδιο χώρο αλλά η κάθε μια στο σπίτι της ή όπου αλλού βρίσκεται σε αναμονή συνεδρίας … απλά όταν τις ενημερώνει να τους λέει όταν φτάσουν στο σπίτι ή στο ξενοδοχείο να αφιερώσουν 5-10 λεπτα για ένα μπάνιο για φρεσκάρισμα . Ακόμα και να πάνε μαζί με τον πελάτη να κάνουν μαζί μπάνιο όπως έχει καθιερώσει η Τεα και τα κορίτσια της diamonds Massage Athens
Η χρήση νερού πριν , ενδιάμεσα κσι στο τέλος δεν έχει βλάψει ποτέ κανένα
Καλημέρα πες μας μερικές πληροφορίες άμα θες γι αυτόcleanpussy-massage.gr
Σ' ευχαριστώ πολύ!!!Εδώ και καιρό έφυγε από το Vip όπως έγραψαν μέλη , είπαν ότι είναι σε άλλο κλειστό κύκλο ή και να σταμάτησε
μαλλον τις μυριζει και στο νιμου τους... ..τι να πω...Ειλικρινα λυπαμαι οτι χρησιμοποιειτε και καταχραζεστε την ανωνυμια του φορουμ
για να κανετε δυσφημιση σε κοπελες και σε γραφεια
με ψευδης αναφορες και ψευδης κριτικες και ειδικα χωρις να ειστε επιβαιωμενα πελατες της εκαστοτε εταιρειας .
οσον αφορα για τη μαριλια που ψευδος αναφερεται ειναι μια νεα ομορφη ελληνιδα πτυχιουχος αισθητικοςτην οποια βλεπω αρκετα συχνα μεσα στην εβδομαδα η κοπελα συνεργάζεται με το γραφειο 2 χρονια και ειναι απ τις πιο καθαρες και μυριζει ομορφα !
Οτιδηποτε προβλημα - παραπονο εχετε με τη πραγματικη συνεδρια σας ως αληθης πελατες , μπορειτε με το μικρο σας ονομα και το τηλεφωνο σας να με καλειτε και να το αναφέρετε και να το λυνουμεειμαι παντα στη διαθεση σας τοσο για το κλεισιμο τον συνεδριων οσο για την επιλυση των προβληματων η των παραπονων που ειναι λογικο να υπαρχουν καποιες φορες απλα με τη συγκεκριμενη ελληνιδα αισθητικο επειδη την γνωριζω πολυ καιρο και την βλεπω συχνα
και μοσχοβολαει δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ετυχε εστω και μια φορα !
Σας ευχαριστω πολυ , ευχομαι καλη εβδομαδα με υγεια
Για οποιαδηποτε απορια , ερωτηση ή παραπονο βρισκομαι παντα στη διαθεση σας
στο τηλεφωνο 698 0 280 270
και στο Viber ή WhatsApp
Αγαπητη Χρυσα, μην τα βλεπετε ολα ως δυσφημιση ή ως επιθεση. Πολλες κοπελες, μπορει να μη γνωριζουν οτι εχουν καποια μολυνση, οι δε τριχομοναδες κολλανε ευκολα και απο τουαλετα. Μπορει να μην εχει τιποτα η κοπελα και ο τυπος να εγραψε μπαρουφες. Καλο ειναι ομως να γινεται μια ενημερωση για την υγεια τους. Επισης απευθυνομαι και στους συναγωνιστες : αν ψαχτουμε , 9/10 απο εμας παιζει να εχουμε καποια προστατιτιδα, επομενως η αγνοια για την υγεια μας δεν βοηθαει κανεναν.Ειλικρινα λυπαμαι οτι χρησιμοποιειτε και καταχραζεστε την ανωνυμια του φορουμ
για να κανετε δυσφημιση σε κοπελες και σε γραφεια
με ψευδης αναφορες και ψευδης κριτικες και ειδικα χωρις να ειστε επιβαιωμενα πελατες της εκαστοτε εταιρειας .
οσον αφορα για τη μαριλια που ψευδος αναφερεται ειναι μια νεα ομορφη ελληνιδα πτυχιουχος αισθητικοςτην οποια βλεπω αρκετα συχνα μεσα στην εβδομαδα η κοπελα συνεργάζεται με το γραφειο 2 χρονια και ειναι απ τις πιο καθαρες και μυριζει ομορφα !
Οτιδηποτε προβλημα - παραπονο εχετε με τη πραγματικη συνεδρια σας ως αληθης πελατες , μπορειτε με το μικρο σας ονομα και το τηλεφωνο σας να με καλειτε και να το αναφέρετε και να το λυνουμεειμαι παντα στη διαθεση σας τοσο για το κλεισιμο τον συνεδριων οσο για την επιλυση των προβληματων η των παραπονων που ειναι λογικο να υπαρχουν καποιες φορες απλα με τη συγκεκριμενη ελληνιδα αισθητικο επειδη την γνωριζω πολυ καιρο και την βλεπω συχνα
και μοσχοβολαει δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ετυχε εστω και μια φορα !
Σας ευχαριστω πολυ , ευχομαι καλη εβδομαδα με υγεια
Για οποιαδηποτε απορια , ερωτηση ή παραπονο βρισκομαι παντα στη διαθεση σας
στο τηλεφωνο 698 0 280 270
και στο Viber ή WhatsApp
Απορω η Χρυσα δεν ντρεπεται που τις διαφημιζει τις βρωμιαρες????Συνάντηση με Μαριλια από vip σε ξενοδοχειο κέντρου. Από μασάζ τίποτα, μου ζήτησε +70 για φουλ πρόγραμμα +40 για πιπα. Άπλυτη φίλοι μου,πολύ βρώμα από κάτω. Που πάνε έτσι ρε γαμώτο τους κ έχουν κ τέτοιες απαιτήσεις. Από εμένα κατάμαυρο....
Απορω η Χρυσα δεν ντρεπεται που τις διαφημιζει τις βρωμιαρες????
Κι εγώ τα ίδια ρωτάω φίλε κι έχω γίνει γραφικός.. Άστα..Ρε παιδια Μαιρη απο joy μηπως εχει κανεις καμια ιδεα που βρισκεται? Η ελενα απο empire ?
Την έχω σταμπάρει κι εγώ αυτή και την έχω στα υπόψη. Είμαι κι εγώ των μεγαλόσωμων γυναικών!!! Αλλά πέρα από αυτό μου άρεσε και το πρόσωπό της. Απλά για μένα παίζει μεγάλο ρόλο και η χημεία και η διάθεση της κοπέλας. Να μου βγάζει μια όρεξη, ένα πάθος, ότι γουστάρει αυτό που κάνει. Αν θες φίλε μου γράψε λίγες λεπτομέρειες παραπάνω. Π.χ. εσύ πήρες τελικά φουλ πρόγραμμα; Έμεινε γυμνή τελείως; Γιατί πολλές δεν τα βγάζουν όλα.Καλησπέρα σε όλους. Πρώτο μου post θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ.
Συνάντηση με Βικτώρια από osmose. (Έχω μια έφεση στις γεματουλες)
Αρκετά παχουλή άνω του μετρίου αλλά το βυζί είναι από άλλη διάσταση. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα φυσικό. Από σοσιαλ δεν έχει πάρα πολύ μπαίνει μέσα έβγαλε ρούχα αμέσως μου βγάζει τιμοκατάλογο 50 μόνο μασάζ++ μέχρι 120 όλα. Καλή τίμια στην εργασία της μια χαρά όλα αλλά λίγο ακριβή. Αν ξανά πάρω μόνο για το βυζί γιατί πραγματικά δεν νομίζω ότι υπάρχει αλλού αυτό το μέγεθος. Αυτά ελπίζω να βοήθησα.
Που μόλις, και εάν, αποφασίσει να επιστρέψει θα πάρει σειρά το μισό forum...Εδώ και καιρό έφυγε από το Vip όπως έγραψαν μέλη , είπαν ότι είναι σε άλλο κλειστό κύκλο ή και να σταμάτησε
Καλησπέρα φίλε.Την έχω σταμπάρει κι εγώ αυτή και την έχω στα υπόψη. Είμαι κι εγώ των μεγαλόσωμων γυναικών!!! Αλλά πέρα από αυτό μου άρεσε και το πρόσωπό της. Απλά για μένα παίζει μεγάλο ρόλο και η χημεία και η διάθεση της κοπέλας. Να μου βγάζει μια όρεξη, ένα πάθος, ότι γουστάρει αυτό που κάνει. Αν θες φίλε μου γράψε λίγες λεπτομέρειες παραπάνω. Π.χ. εσύ πήρες τελικά φουλ πρόγραμμα; Έμεινε γυμνή τελείως; Γιατί πολλές δεν τα βγάζουν όλα.