Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 736
Τυχερός θα είσαι … η αλήθεια είναι ότι μερικοί προσπαθούν να καταλάβουν κάτι περισσότερο με τις ερωτήσεις τους εκτός από την φωτογραφία που τους στέλνουν . Δεν είναι απαραίτητο να κλείσεις αμέσωςΕμένα μου το έχουν κάνει δύο γραφεία αυτό , Τζόι ντελουξ , επειδή είχα στείλει 3-4 φορές χωρίς να κλείσω και θυμάμαι είχα πει ότι θέλω για την τάδε ώρα στο τάδε μέρος και δεν μου άρεσαν οι επιλογές εκείνης της ώρας και είχα αλλάξει ώρα και με μπλοκαραν μετά από ένα μίνι τεταμένο διάλογο. Το άλλο που μου έχει τύχει αλλά δεν θέλω να αναφέρω όνομα γραφείου διότι θα αποκαλυφθεί το και ποιος είμαι, επειδή είχα στείλει αρκετές φορές νόμιζαν ότι είμαι από άλλο συγκεκριμένο γραφείο και με έβρισαν με στόλισαν και με απείλησαν ότι θα ρθω στο γραφείο μου δεν ξέρω αν πήγαν σε κάποιο γραφείο βέβαια χαχαχα
Όμως σκέφτομαι ότι για να το κάνουν αυτό τόσα γραφεία παίζει πολύ ψαχτήρι αναμεταξύ τους και είναι καχύποπτοι , αλλά και ότι δεν γίνεται κάποιος ο οποίος έχει επιχείρηση να απειλεί κόσμο χωρίς λόγο, κάτι κάνουνε και από τη μεριά τους αυτοί που τρώνε τις απειλές... Δεν έχω δει σχεδόν κανέναν τρελό να κρατάει επιχειρήσεις και μαγαζιά. Πάντως και τις τρεις φορές που είχα μιλήσει με το empire και τις δύο με κρύσταλ δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής.
και πάντα υπάρχει η επόμενη ημέρα ανάλογα με την δυνατότητα του καλούντος . Οι τηλεφωνήτριες σε όλα τα γραφεία πρέπει να έχουν υπομονή παρά τον φόρτο των απαντήσεων που πρέπει να δώσουν στα τόσα ερωτήματα