Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
Ενημερωθείτε για τις νέες θεραπεύτριες μασάζ που ξεκίνησαν.....
Βανέσα και άλλες.....

Ενημερωθείτε για το Late Night Massage

----------------------------------------------------------------------------------------

Προλάβατε την πρωινή προσφορά για μασάζ με 50 ευρώ για 60 λεπτά χαλαρωτικό μασάζ
σε όλο το σώμα , η προσφορά ισχύει μέχρι 28 Φεβρουαρίου
Πρωινή ζώνη προσφοράς 10:00 - 15:00

20 Εμβολιασμένες Κοπέλες έρχονται όπου και αν βρίσκεσαι σε αθήνα και πειραιά !

Σπίτι - Γραφείο - Κατάστημα - Ξενοδοχείο

---------------------------------------------------------------------------------------

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΕΣ ΜΑΣΑΖ

ΤΗΛ / VIBER 1
: 698 0 280 270

VIBER 2 : 6980972778

μου αρεσει που εχει και δυο βαιμπερ ....εδω της γραφεις στο ενα και απανταει μετα απο μιαμιση ωρα ... σου φυγει η καυλα για μασαζ καληνυχτα

Stefanospaokiel

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2018
Like
78
Πόντοι
0
Χαιρετω την παρέα!!σαν καινούργιος και εγώ να γράψω την πρώτη μου κριτική...Συνάντηση πριν κανένα με Ιριδα από diamonds..Στην ώρα της χαμογελαστή μαζί ντουζακι με φουλ περιποίηση...έπειτα στο κρεβάτι για το γύρο του μασάζ ωραίο body to body η κοπέλα είναι μικροκαμωμένη και δουλεύει τέλεια όλο της το σώμα...ωραία περάσματα από τα επίμαχα σημεία..στα του δεύτερου γύρου κλείσιμο με ένα πολύ ωραίο καλαμάκι!!! Διάρκεια δύο ώρες 120 ευρώ +30 τα έξτρα.. θα ξαναπροτιμηθει σίγουρα!!!

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
191
Πόντοι
6
Καλησπέρα. Έχετε καμία πληροφορία για την Έλενα από vip? Ότι βρήκα είναι αρκετά παλιό και δεν ξέρω αν αναφέρεται στην ίδια κοπέλα. Ευχαριστώ

Mad71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2020
Κριτικές
3
Like
247
Πόντοι
281

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.481
Πόντοι
8.345
επιβεβαιωνω lion..γενικα όλες οι φωτος από Κρυσταλ και empire είναι με πολύ φωτοσοπ καμία σχέση με τη πραγματικότητα…τώρα η κοπέλια εκεί που στο παρελθόν εκανε τα ίδια και έχει τα μαγαζιά ψάχνει για κορόιδα ας ψάξει αλλου..το να προσπαθεί να σε βγάλει αναξιόπιστο δε μέγα φάουλ ..έχεις σώσει πολύ κόσμο από κατραπακιες..φορεστε της μπρατσάκια κάποιος για μπανακι..
περα απο το προμοταρισμα, τον ιδιοκτητη και οτι πηγαν να μας βγαλουν τρελους με τις φωτο των κοριτσιων που ταχα ηταν διαφορετικες προσωπικα εχω περασει καλα στο γραφειο.

• Like
Αντιδράσεις: Siskos

froggy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2019
Κριτικές
6
Like
963
Πόντοι
361
Καλησπερα, οι φωτογραφιες ειναι οντως παραπλανητικες. Η ηλιανα empire εχει πολλα παραπανω κιλα. Ενω ειναι ανετη και εφτασε σε μια καλη εκτονωση με το στοματακι της, δεν περασα τοσο καλα. (&30 το εξτραδακι της)

η Νικη (αριαδνη) ειναι πολυ καλυτερη για τα δεδομενα μου αλλα και πιο ακριβη.

ερώτηση: εχει δοκιμασει κανεις Αννα απο joy??

froggy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2019
Κριτικές
6
Like
963
Πόντοι
361
Επισης ξεχασα να αναφερω οτι η Μαριαννα του crystal ειναι η Δημητρα που δουλευε στο art

Mad71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2020
Κριτικές
3
Like
247
Πόντοι
281
Εγγρ.
15 Σεπ 2018
Κριτικές
17
Like
975
Πόντοι
1.011
Καλησπερα, οι φωτογραφιες ειναι οντως παραπλανητικες. Η ηλιανα empire εχει πολλα παραπανω κιλα. Ενω ειναι ανετη και εφτασε σε μια καλη εκτονωση με το στοματακι της, δεν περασα τοσο καλα. (&30 το εξτραδακι της)

η Νικη (αριαδνη) ειναι πολυ καλυτερη για τα δεδομενα μου αλλα και πιο ακριβη.

ερώτηση: εχει δοκιμασει κανεις Αννα απο joy??

Νίκη/Αριάδνη ξεκωλο. Μέτρια φάτσα, χαλιά δόντια αλλά Ωραίο κωλο κ γαμιεται πολύ καλά!
Μασάζ 0 η έστω 1 για το λάδι κ τα καλά ελληνικά. Ελληνίδα την έκοψα που μαζεύει φράγκα. Πολλά φράγκα. Μίλησε για 8-10 ραντεβού τη μέρα συν δωράκια.
Δε θα ξαναπάρω όμως.
Σαν να πήρα cg με μια εκτόνωση κ να έσκασα 140+25 χοτελ 165€.
Υπάρχουν ίσως καλύτερες επιλογές .

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.481
Πόντοι
8.345
Νίκη/Αριάδνη ξεκωλο. Μέτρια φάτσα, χαλιά δόντια αλλά Ωραίο κωλο κ γαμιεται πολύ καλά!
Μασάζ 0 η έστω 1 για το λάδι κ τα καλά ελληνικά. Ελληνίδα την έκοψα που μαζεύει φράγκα. Πολλά φράγκα. Μίλησε για 8-10 ραντεβού τη μέρα συν δωράκια.
Δε θα ξαναπάρω όμως.
Σαν να πήρα cg με μια εκτόνωση κ να έσκασα 140+25 χοτελ 165€.
Υπάρχουν ίσως καλύτερες επιλογές .

απο τα ωραιοτερα προσωπα στον χωρο, γι'αυτο εχει και τοσο κοσμο να ρωταει εδω πληροφοριες και να κανει ραντεβου

οσο για το ξεκωλο που λες εκτος πραγματικοτητας. πρωτο ραντεβου με σορτσακι πανω απο τα εσωρουχα, οταν αλλες τα εχουν βγαλει ολα πριν πανε στο μπανιο

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201
Για μια κοκκινομάλλα Μαριαννα από Βελβετ τι ξέρουμε; Κάτι σχόλια καιρό πριν στην ίδια κοπέλα αναφέρονται;

vipmassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Οκτ 2020
Like
306
Ενημερωθείτε για τις νέες θεραπεύτριες μασάζ που ξεκίνησαν.....
Βανέσα
και άλλες.....

Ενημερωθείτε για το Late Night Massage

----------------------------------------------------------------------------------------

Προλάβατε την πρωινή προσφορά για μασάζ με 50 ευρώ για 60 λεπτά χαλαρωτικό μασάζ
σε όλο το σώμα , η προσφορά ισχύει μέχρι 28 Φεβρουαρίου
Πρωινή ζώνη προσφοράς 10:00 - 15:00

20 Εμβολιασμένες Κοπέλες έρχονται όπου και αν βρίσκεσαι σε αθήνα και πειραιά !

Σπίτι - Γραφείο - Κατάστημα - Ξενοδοχείο

---------------------------------------------------------------------------------------

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΕΣ ΜΑΣΑΖ

ΤΗΛ / VIBER 1
: 698 0 280 270

VIBER 2 : 6980972778

Mad71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2020
Κριτικές
3
Like
247
Πόντοι
281
Καλησπέρα έχει δοκιμάσει κάνεις Βανέσα από VIP να απαντήσει έστω και σε p.m

cursed

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
643
Πόντοι
301
Καλησπέρα σε όλους.
Το HERMES είναι στα δεν απ’ όσο ξέρω, αλλά έτυχε κανείς να δοκιμάσει την Τζο;;

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.142
Πόντοι
736
Έχει κάποιος κινητό από joy? Θέλω να ζητήσω φωτό μέσω viber και στο site τους βρίσκω μόνο σταθερό.
Μερσί

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom