Stefanospaokiel
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2018
- Like
- 78
- Πόντοι
- 0
Δηλαδη αξίζει Τέα ίριδα μαζί??έχω δοκιμάσει μόνο με ιριδα...
Καύλα θα είναι. Θα νιώσεις σαν τον Οδυσσέα ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη..Δηλαδη αξίζει Τέα ίριδα μαζί??έχω δοκιμάσει μόνο με ιριδα...
Σταμάτησε γενικά φιλαράκι μου. Βέβαια το είχε ξανακάνει και μόλις έπεσε πείνα επανήλθε.Σταματησε γενικα απο το χωρο απο οσο ξερω.
Σταμάτησε γενικά βέβαια το έχει ξανακάνει αλλά μόλις Πείνασε επανήλθε αλλά γενικά είχαν πέσει πολύ οι υπηρεσίες της και ζητούσε απίστευτα ποσάεχει παρει το ματι σας ελινα απο βελβετ σε καποιο γραφειο ρε μαγκες? σταματησε απο οτι εμαθα απο εκει
Σίγουρα όχι ?σιγουρα δεν ηταν ομορφες η Σκυλα και η Χαρυβδη
Βέβαια αξίζει αν θελεις κσι ποιότητα υπηρεσιών με πολύ ερωτισμό ! Έχουν γράψει μέλη για την εμπειρια τους με αυτό το δίδυμοΔηλαδη αξίζει Τέα ίριδα μαζί??έχω δοκιμάσει μόνο με ιριδα...
To αν εχουν τα μαυρα τους τα χαλια εμφανησιακα,ειναι αλλο θεμαΒέβαια αξίζει αν θελεις κσι ποιότητα υπηρεσιών με πολύ ερωτισμό ! Έχουν γράψει μέλη για την εμπειρια τους με αυτό το δίδυμο
Αυτη η 2η κυρια η κοκκινομαλλα κανει και handjob μεσα στην τιμη;Ενημερωθείτε για τις νέες θεραπεύτριες μασάζ που ξεκίνησαν.....
Βανέσα + ΤΖέσικα Και άλλες.....
Ενημερωθείτε για το Late Night Massage
----------------------------------------------------------------------------------------
Προλάβατε την πρωινή προσφορά για μασάζ με 50 ευρώ για 60 λεπτά χαλαρωτικό μασάζ
σε όλο το σώμα , η προσφορά ισχύει μέχρι 28 Φεβρουαρίου
Πρωινή ζώνη προσφοράς 10:00 - 15:00
20 Εμβολιασμένες Κοπέλες έρχονται όπου και αν βρίσκεσαι σε αθήνα και πειραιά !
Σπίτι - Γραφείο - Κατάστημα - Ξενοδοχείο
---------------------------------------------------------------------------------------
ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΕΣ ΜΑΣΑΖ
ΤΗΛ / VIBER 1 : 698 0 280 270
VIBER 2 : 6980972778
VIP MASSAGE
Φουλ δεν κάνουν σε κανένα γραφείο όλα τα κορίτσια εξαρτάται που θα πέσεις. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και κάποιες που είναι στα 'δεν' και δεν συνεχίζουν πέρα από το μασάζ. Χρειάζεται στην αρχή χρόνος και χρήμα να κάνετε τις δοκιμές σας στο εν λόγω γραφείο για να ανακαλύψετε ποια κορίτσια αξίζουνΚαλησπερα σε όλους τους συναγωνιστές. Guys, τα φώτα σας αν είναι εύκολο. Έστω κ σε pm. Ξεκίνησε το deluxe και Θεσσαλονίκη. Τι παίζει γενικά με deluxe στην Αθήνα; Εκτονώσεις; Φουλ προγράμματα; Για να ξέρουμε τι να περιμένουν. Ευχαριστώ πολύ
Η κατάσταση είναι τραγική : vip-velvet-osmose έχουν γίνει ένα, οι καθημερινες κοπελες εξαφανιζονται απο τον χωρο αυτο.