Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.224
Πόντοι
5.595
πολυ σωστο .... το επιπεδο πεφτει συνεχως ... βλεπεις επι το πλειστον Γ εθνικη επιπεδο σε πολλά γραφεια μονο και μονο απο τις φωτο που στελνουν που υποτιθεται πως είναι και ό,τι καλύτερο εχουν να δειξουν .... τρατζικ
Δεν ειναι οτι ειναι ασχημες, απλα δειχνουν οτι ειναι βιζιτες, απο χιλιομετρα.

niar1988

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Like
14
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Έχετε καμία πληροφορία για την Έλενα από vip? Ότι βρήκα είναι αρκετά παλιό και δεν ξέρω αν αναφέρεται στην ίδια κοπέλα. Ευχαριστώ
Καλησπέρα! Σίγουρα θα φύγεις φουλ ικανοποιημένος ;-) Επ ουδενί λόγω μοντελέ, αλλά οι φωτογραφίες ούτως ή άλλως δεν προδιαθέτουν για κάτι τέτοιο. Πολύ καλή διάθεση και γενικά βγάζει μια ζωντάνια και θέλει να σε κάνει να περάσεις καλά.

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
To αν εχουν τα μαυρα τους τα χαλια εμφανησιακα,ειναι αλλο θεμα :confused: :confused:
Σημασία Leblanc έχει τι ζητάει ο καθένας σε αυτό το σύστημα … να πάρει κουκλάρα μοντέλο που θα κοιτάζει tv ? ή τον πολυέλαιο ή το ταβάνι με μη από εδώ , μη από εκεί και ένα έξτρα 60-100 ευρώ ή θα πάρει δυο θεραπευτριες που ΔΕΝ είναι κούκλες αλλά τα δίνουν όλα για να σε έχουν " στην τσίτα " , να έρθεις στο τέλος της συνάντησης ευχαριστημένος με 30+ 30 .
Αυτή βέβαια ειναι η δικη μου αποψη που άλλοι θα διαφωνήσουν και άλλοι θα συμφωνήσουν !
Τοσο απλά

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Σημασία Leblanc έχει τι ζητάει ο καθένας σε αυτό το σύστημα … να πάρει κουκλάρα μοντέλο που θα κοιτάζει tv ? ή τον πολυέλαιο ή το ταβάνι με μη από εδώ , μη από εκεί και ένα έξτρα 60-100 ευρώ ή θα πάρει δυο θεραπευτριες που ΔΕΝ είναι κούκλες αλλά τα δίνουν όλα για να σε έχουν " στην τσίτα " , να έρθεις στο τέλος της συνάντησης ευχαριστημένος με 30+ 30 .
Αυτή βέβαια ειναι η δικη μου αποψη που άλλοι θα διαφωνήσουν και άλλοι θα συμφωνήσουν !
Τοσο απλά
ok κανε την σουμα με το +30 κλπ + χοτελι για να παρεις 2 μπαζακια με καλες υπηρεσιες...το δικο μου θεμα δεν ειναι αυτο,ειναι που μερικοι γραφουν μονο διθυραμβους για την συγκεκριμενη και δεν αναφερουν πουθενα αν βλεπεται καν...για να εισαι σωστος γραφεις-παιδια ολα υπεροχα,αλλα αν ηταν και κλειστα τα φωτα,θα ηταν ακομα καλυτερα... :wink:

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
ok κανε την σουμα με το +30 κλπ + χοτελι για να παρεις 2 μπαζακια με καλες υπηρεσιες...το δικο μου θεμα δεν ειναι αυτο,ειναι που μερικοι γραφουν μονο διθυραμβους για την συγκεκριμενη και δεν αναφερουν πουθενα αν βλεπεται καν...για να εισαι σωστος γραφεις-παιδια ολα υπεροχα,αλλα αν ηταν και κλειστα τα φωτα,θα ηταν ακομα καλυτερα... :wink:
Για τον λόγο αυτόν έγραψα ότι είναι η δική μου άποψη … από εκεί και πέρα όλα είναι σχετικά ! Άλλοι τα βλέπουν μαύρα , άλλοι άσπρα
Και το γεγονός είναι ότι σε αυτό το τοπικ ΔΕΝ υπάρχουν κούκλες και πολλές πάνω από τον μέσο όρο …
Στα μασατζιδικα η ποιότητα είναι καλύτερη με πολλά όμορφα κορίτσια και μικρής ηλικίας

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
Και το Vel
Για τον λόγο αυτόν έγραψα ότι είναι η δική μου άποψη … από εκεί και πέρα όλα είναι σχετικά ! Άλλοι τα βλέπουν μαύρα , άλλοι άσπρα
Και το γεγονός είναι ότι σε αυτό το τοπικ ΔΕΝ υπάρχουν κούκλες και πολλές πάνω από τον μέσο όρο …
Στα μασατζιδικα η ποιότητα είναι καλύτερη με πολλά όμορφα κορίτσια και μικρής ηλικίας
Ρε φίλε δεν υπάρχει αυτό που λες.. φυσικά και υπάρχουν όμορφες κοπέλες σε αυτό το τοπικ και στο παρελθόν υπήρχαν περισσότερες.. όσον αφορά το θέμα ομορφιάς και πάλι δεν μπορεί κάποιος τη Βασιλειάδου να τη βλέπει Scarlett Johansson.. εκτός και αν έχει αχρωματοψία και βλέπει το μαύρο για άσπρο

• Χαχα
Αντιδράσεις: Fuckus

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
Δεν ειναι οτι ειναι ασχημες, απλα δειχνουν οτι ειναι βιζιτες, απο χιλιομετρα.

ας εκαναν καλο μασαζ και ας ειναι και ασχημες .... το θεμα ειναι οτι ούτε το ένα ούτε το αλλο ... (και δεν λεμε να ειναι επιπεδου city tour ... )

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
ας εκαναν καλο μασαζ και ας ειναι και ασχημες .... το θεμα ειναι οτι ούτε το ένα ούτε το αλλο ... (και δεν λεμε να ειναι επιπεδου city tour ... )
Όχι φίλε… να μην είναι άσχημες!

Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
29
Πόντοι
0
Πολλές που δουλεύανε σε γραφεία έχουν εξαφανιστεί έχουν τραβήξει πελάτες και πλέον δούλευες ως ανεξάρτητες έχω 2 περιπτώσεις οποίος ενδιαφέρεται....
Έλα ρε φίλε στείλε p.m με καμία

Grouker

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
698
Πόντοι
81
Και αυτο που λες σχετικο ειναι.
Αλλοι ζητανε πληροφοριες για κατι 50-60+ χρονων μπουλντοζες που και 300 ευρω να μου εδιναν ουτε να τους τον δειξω να ξερουν προς τα που γερνει.
Το σωστο ειναι να γραφουν πανω-κατω ηλικια , σωματοτυπο , προσωπο και στηθος (οσον αφορα την εμφανιση) και υπηρεσιες-κοστος.
Και ας κρινει ο καθενας αναλογα τα γουστα του.

Koronaios 75

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2021
Like
143
Πόντοι
0
Καλησπέρα…
Σημερινή συνάντηση με Ζωή ταντρα(ανεξάρτητη πλέον )
Το επιδίωξα παρασυρόμενος από τα πολυάριθμα ομολογώ θετικά σχόλια που έχουν γραφτεί…
Καταλαβαίνω το πως την βρίσκει ο καθένας είναι θέμα προσωπικής επιλογής κ γούστου αλλά…
Έχουμε κ λέμε λοιπόν…
45-50 ετών… καλό για την ηλικία της πρόσωπο κ σώμα κ φτιαγμένο στήθος…
Κ μετά από αυτά ρωτώ όλους εσας που γράφετε κ ξαναγράφετε ύμνους γι αυτήν…
Την βρίσκετε να σας βάζουν κωλοδακτυλο…;;
Απολαμβάνετε που προσπαθεί να κανει ένα άγαρμπο μασαζ με τα πόδια…;;
Η ερεθίζεστε όταν σας λέει μη εδώ κ μη εκεί…
Εννοείται πως δεν την άφησα καν να κανει όσα ήθελε να κανει … την μπριτζόλιασα… τελειώνοντας (περισσότερο λειτουργώντας εκδικητικά) στα μούτρα κ τέλος…
Γεύση που μου άφησε… ευχαριστώ αλλά δεν θα ξαναπάρω ποτε ποτε ποτε….

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
Χάλασε και το Velvet… η φάση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο… εάν συνεχίσει όλο αυτό τότε η κοπέλα της διπλανής πόρτας θα τελειώσει και εγώ προσωπικά δεν θα έχω λόγο να συνεχίσω το άθλημα… τι ξενέρωμα είναι αυτό ρε συναγωνιστές… και για να συμβαίνει αυτό υπάρχουν τύποι που τις επιλέγουν λες και δεν υπάρχουν call girls. Ρε με κάτι μαλάκες που μας έχουν χαλάσει τη φάση όλη.

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.030
Πόντοι
5.956
Καλησπέρα…
Σημερινή συνάντηση με Ζωή ταντρα(ανεξάρτητη πλέον )
Το επιδίωξα παρασυρόμενος από τα πολυάριθμα ομολογώ θετικά σχόλια που έχουν γραφτεί…
Καταλαβαίνω το πως την βρίσκει ο καθένας είναι θέμα προσωπικής επιλογής κ γούστου αλλά…
Έχουμε κ λέμε λοιπόν…
45-50 ετών… καλό για την ηλικία της πρόσωπο κ σώμα κ φτιαγμένο στήθος…
Κ μετά από αυτά ρωτώ όλους εσας που γράφετε κ ξαναγράφετε ύμνους γι αυτήν…
Την βρίσκετε να σας βάζουν κωλοδακτυλο…;;
Απολαμβάνετε που προσπαθεί να κανει ένα άγαρμπο μασαζ με τα πόδια…;;
Η ερεθίζεστε όταν σας λέει μη εδώ κ μη εκεί…
Εννοείται πως δεν την άφησα καν να κανει όσα ήθελε να κανει … την μπριτζόλιασα… τελειώνοντας (περισσότερο λειτουργώντας εκδικητικά) στα μούτρα κ τέλος…
Γεύση που μου άφησε… ευχαριστώ αλλά δεν θα ξαναπάρω ποτε ποτε ποτε….
Πεστα Χρυσόστομε!
Έλεος με τους αγαπουληδες της tantrazoe!

Siskos

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2022
Like
165
Πόντοι
0
Τοσο απλά
Ρε ανθοτυπε δεν είπαμε να πάρουμε κούκλες αλλά είπαμε να μην πάρουμε πανούκλες…ίριδα και τεα δεν βλέπονται..πως να στο εξηγήσουμε δηλαδή ;μπαίνουν δωμάτιο και ψάχνεις να βρεις δικαιολογία να δώσεις το ταξακι τους και να φύγεις…και δυστυχώς έχει πολλές τόσο χαμηλού επιπέδου εκεί έξω γιαυτο είναι όλοι τόσο ξενερωμένοι..

mariosr125

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Κριτικές
3
Like
386
Πόντοι
21
Εχεις κάνει φίλε νου μαζί της η διαβάζεις ότι γράφει ο antreas....και εγω δεν ξέρω πως τον λένε που μας περνάει για μαλακές και προμοταρει συγκεκριμενσ γραφεία...που ίσως κάποιο κέρδος έχει....εγώ είδα μια κοπέλα άνετη, εξυπηρετική, ερωτική με πολύ ωραία μάτια, 172 ....και βάλε και 65 κιλά! Πολύ κλάση και καθόλου κομπλεξικη σαν τις περισσότερες μην και μην
Ναι εχω κανει κ εχω άποψη

mariosr125

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Κριτικές
3
Like
386
Πόντοι
21
Λυδια απο μασσαζακι μου

οκ ενα 100σταρικο που ακόμα το κλαίω γ μποντι τ μποντι η κοπελα με τη φωτο ηταν η μερα μ τι νυχτα δεν δεν δεν δεν

Ιριδα απο το γραφείο τις τεα
80 σιν 20 μασαζακι μποντι τ μποντι με καλαμακι οκευ αδιαφορο δε τρελαθηκα

αθηνα απο βιπ
Γυναικάρα όπλο 60 συν 80 φουλ τοπ γ μενα σώμα εμφάνιση ολα πέρασα τέλεια

Βανέσα απο βιπ 60 συν 60 φουλ τοπ γ μενα σώμα εμφάνιση ολα πέρασα τέλεια

vipmassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Οκτ 2020
Like
306
Καλημέρα σε όλα τα μέλη

Θέλω να σας ενημερώσω οτι απο 1 Μαρτίου
θα ξεκινήσουν 2 Αντρες Μασερ

οι οποίοι θα προσφέρουν Ολα τα είδη μασάζ σε Άνδρες και Γυναίκες

στο χώρο του πελάτη ή στο ξενοδοχείο σε όλη τη αθήνα και τον πειραιά !

VIP MASSAGE

ΤΗΛ / VIBER
698 0 280 270

Ευχαριστώ πολύ

Καλή συνέχεια

Μασάζ Στο Σπίτι - Μασάζ Κατ Οίκον - Μασάζ Στο Σπίτι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom