Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Θα ήθελα να κάνω μια πρόταση ειδικά αν το διαβάσουν 5-6 παλιοί εδώ μέσα ίσως να το σκεφτούν κ αν ει αι θετικοί να μπορούν να μας βοηθήσουν.
Εφόσον μασάζ στο σπίτι όσο κ να το προσπαθουμε η βγαίνει μουφα η κοπέλα.. Η μουφα η χημεία.. Η μουφα η τιμή.. Η μουφα η συνεννόηση.. Η μουφα το οικονομικό..
Μήπως να ρωτουσαμε σε συγκεκριμένα γραφεία μασάζ που ξέρουμε κ τις γυναίκες αλλά κ τις υπηρεσίες.. Χωρίς να τους νοικιαζουμε τον χώρο τους.. Περνώντας τα ίδια χρήματα η κοπέλες στο χέρι κ το ιδανικό θα ήταν η μοιρασιά να ήταν συμφέρουσα ως προς την κοπέλα σε σχέση με τις υπηρεσίες γραφείου.. Να εκλειναν μασαζάκι; τώρα θα μου πεις όταν κάνεις μασάζ μαζί της πρότεινε της το. Δε είναι το ίδιο παιδια. Μπορεί να φοβάται ότι εσυ εισαι ρουφιάνος κ να χάσει την δουλειά της..
Αυτό είχα να προτεινω θα μου αρέσε να ακουσω απόψεις. Θετικές αρνητικές η εναλλακτικές.
Το ερώτημα τελικα ποιο ειναι? γιατι εχεις και ενα θεμα συντακτικου... :2funny:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.060
Πόντοι
3.556
Θα ήθελα να κάνω μια πρόταση ειδικά αν το διαβάσουν 5-6 παλιοί εδώ μέσα ίσως να το σκεφτούν κ αν ει αι θετικοί να μπορούν να μας βοηθήσουν.
Εφόσον μασάζ στο σπίτι όσο κ να το προσπαθουμε η βγαίνει μουφα η κοπέλα.. Η μουφα η χημεία.. Η μουφα η τιμή.. Η μουφα η συνεννόηση.. Η μουφα το οικονομικό..
Μήπως να ρωτουσαμε σε συγκεκριμένα γραφεία μασάζ που ξέρουμε κ τις γυναίκες αλλά κ τις υπηρεσίες.. Χωρίς να τους νοικιαζουμε τον χώρο τους.. Περνώντας τα ίδια χρήματα η κοπέλες στο χέρι κ το ιδανικό θα ήταν η μοιρασιά να ήταν συμφέρουσα ως προς την κοπέλα σε σχέση με τις υπηρεσίες γραφείου.. Να εκλειναν μασαζάκι; τώρα θα μου πεις όταν κάνεις μασάζ μαζί της πρότεινε της το. Δε είναι το ίδιο παιδια. Μπορεί να φοβάται ότι εσυ εισαι ρουφιάνος κ να χάσει την δουλειά της..
Αυτό είχα να προτεινω θα μου αρέσε να ακουσω απόψεις. Θετικές αρνητικές η εναλλακτικές.
τυπαρα μη μασας με τους μπαχαλακηδες πες τα χυμα :undecided::undecided::undecided:

Συνημμένα

• 0FF0D787-8FA4-4E7F-9364-62F542224BFA.jpeg
    0FF0D787-8FA4-4E7F-9364-62F542224BFA.jpeg
    35,2 KB · Εμφανίσεις: 60

odyr16

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2007
Like
82
Πόντοι
0
Το ερώτημα τελικα ποιο ειναι? γιατι εχεις και ενα θεμα συντακτικου... :2funny:
Βασικά προταση είναι... Κ οι 4-5 μάστερ του μασάζ εδώ μέσα πρεπει μιας που έχουν άλλη οικειοτητα στα μαγαζιά να κάνουν την ερώτηση κ να δουμε..
Ήταν το προβλημα μου στην έκθεση από μικρός... Καλά τα γράφω αλλά τοτραβαααααω χαχαχα ελπίζω το όλο ποιντ να το κατάλαβες..

vipmassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Οκτ 2020
Like
306
VIP MASSAGE

Εύχομαι Καλή εβδομάδα σε όλα τα μέλη ,

Να σας ενημερώσω οτι ξεκίνησαν Άντρες Μασέρ που θα προσφέρουν
όλα τα είδη μασάζ σε άντρες και γυναίκες
στο χώρο του πελάτη ή στο ξενοδοχείο σε όλη τη αθήνα και τον πειραιά !

ΤΗΛ / VIBER
698 0 280 270

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ

Νο1

50 Ευρω για 60 Λεπτά μασάζ για την πρωινή ζώνη
εως 15:00 το μεσημέρι Καθημερινά + ΣΚ !

Νο2
70 Ευρω τα 90 Λεπτά Μασάζ για Ολη την ημέρα - κάθε μέρα

Γνωρίστε και δοκιμάστε τις θεραπεύτριες μας :

Λυδία , Στεφανία , Σμαράγδα , Μαριλένα , Δήμητρα ,
Ελενα , Μαρία , Μαίρη , Ηλιάνα , Βανέσα , Αθηνά , Χρυσή ,
Τζέσικα , Χρύσα

ΟΛΕΣ οι Κοπελες μας ειναι εμβολιασμενες και κανουν και Rapid Test

ΩΡΑΡΙΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 11:00 - 01:30
ΚΥΡΙΑΚΗ 14:00 - 01:30

VIP MASSAGE

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.471
Πόντοι
2.306
Βασικά προταση είναι... Κ οι 4-5 μάστερ του μασάζ εδώ μέσα πρεπει μιας που έχουν άλλη οικειοτητα στα μαγαζιά να κάνουν την ερώτηση κ να δουμε..
Ήταν το προβλημα μου στην έκθεση από μικρός... Καλά τα γράφω αλλά τοτραβαααααω χαχαχα ελπίζω το όλο ποιντ να το κατάλαβες..
Ρε φίλε συγνώμη δεν έχουμε καταλαβει τι λες. Μπορείς να πεις απλά τι θέλεις να ρωτήσουμε? Γράψε λίγο πιο κατανοητά να καταλάβουμε

Cloud88

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
138
Πόντοι
0
Καλησπέρα…
Σημερινή συνάντηση με Ζωή ταντρα(ανεξάρτητη πλέον )
Το επιδίωξα παρασυρόμενος από τα πολυάριθμα ομολογώ θετικά σχόλια που έχουν γραφτεί…
Καταλαβαίνω το πως την βρίσκει ο καθένας είναι θέμα προσωπικής επιλογής κ γούστου αλλά…
Έχουμε κ λέμε λοιπόν…
45-50 ετών… καλό για την ηλικία της πρόσωπο κ σώμα κ φτιαγμένο στήθος…
Κ μετά από αυτά ρωτώ όλους εσας που γράφετε κ ξαναγράφετε ύμνους γι αυτήν…
Την βρίσκετε να σας βάζουν κωλοδακτυλο…;;
Απολαμβάνετε που προσπαθεί να κανει ένα άγαρμπο μασαζ με τα πόδια…;;
Η ερεθίζεστε όταν σας λέει μη εδώ κ μη εκεί…
Εννοείται πως δεν την άφησα καν να κανει όσα ήθελε να κανει … την μπριτζόλιασα… τελειώνοντας (περισσότερο λειτουργώντας εκδικητικά) στα μούτρα κ τέλος…
Γεύση που μου άφησε… ευχαριστώ αλλά δεν θα ξαναπάρω ποτε ποτε ποτε….
Τη θεωρώ ό,τι πιο υπερεκτιμημένο υπάρχει , εμένα με είχε πρίξει για το ρολόϊ. Τρεις φορές με είχε ρωτήσει για την ώρα. Ακού τώρα... να ρωτάει η κοπέλα τον πελάτη τρεις φορές κατά τι διάρκεια του ραντεβού τι ώρα είναι... Τι να ευχαριστηθείς έτσι... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...

odyr16

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2007
Like
82
Πόντοι
0
Ρε φίλε συγνώμη δεν έχουμε καταλαβει τι λες. Μπορείς να πεις απλά τι θέλεις να ρωτήσουμε? Γράψε λίγο πιο κατανοητά να καταλάβουμε
Εφόσον όλα τα γραφεία κ οι υπηρεσίες για μασάζ στο σπίτι δεν μας κάνουν.. Ίσως ήταν καλή ιδέα να πιάσουμε τις κυρίες που κάνουν τα κουμάντα στα λαδομαγαζα κ εφόσον κάποια κορίτσια θα ήθελαν και Κάτι έξτρα εκτός ωραρίου να καλουσαμε. κοπέλες που ξέρουμε Καλά κ για τις υπηρεσίες τους κ για τις τιμές τους στο ξενοδοχείο η στο σπίτι...

vipmassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Οκτ 2020
Like
306
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλα τα μέλη

Απο σήμερα ξεκινά και πάλι στο VIP MASSAGE

η αγαπημένη σε όλους ΑΡΙΑΔΝΗ

25 ετών Ελληνίδα αδύνατη - ξανθιά κούκλα !

Προσφέρει όλα τα είδη μασάζ !!

Είναι διαθέσιμη απο το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ - Late Night

VIBER + ΤΗΛ
698 0 280 270

Γραμμή VIBER :

698 097 2778

Καλή συνέχεια

Τελευταία τροποποίηση:

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
Εφόσον όλα τα γραφεία κ οι υπηρεσίες για μασάζ στο σπίτι δεν μας κάνουν.. Ίσως ήταν καλή ιδέα να πιάσουμε τις κυρίες που κάνουν τα κουμάντα στα λαδομαγαζα κ εφόσον κάποια κορίτσια θα ήθελαν και Κάτι έξτρα εκτός ωραρίου να καλουσαμε. κοπέλες που ξέρουμε Καλά κ για τις υπηρεσίες τους κ για τις τιμές τους στο ξενοδοχείο η στο σπίτι...
Συμφωνω δεν γινεται να ζητανε 60 για μασαζ και 80 για τα υπολοιπα
Και μετα λενε γιατι η τεα ειναι παντα κλεισμενη

• Like
Αντιδράσεις: odyr16

dimitrispol2011

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2011
Like
8
Πόντοι
0
απο τα ωραιοτερα προσωπα στον χωρο, γι'αυτο εχει και τοσο κοσμο να ρωταει εδω πληροφοριες και να κανει ραντεβου

οσο για το ξεκωλο που λες εκτος πραγματικοτητας. πρωτο ραντεβου με σορτσακι πανω απο τα εσωρουχα, οταν αλλες τα εχουν βγαλει ολα πριν πανε στο μπανιο
ποιες είναι αυτές ρε παιδιά, έχουμε αγγελία?

G.Fanaras

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2019
Like
44
Πόντοι
0
Παίχτες μου, η Άννα η ξανθιά από Joy αξίζει ή βγάζει αυτο το βιζιτέ που φαίνεται στη φωτο? Το ότι προχωράει το ξέρω.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.481
Πόντοι
8.345
ποιες είναι αυτές ρε παιδιά, έχουμε αγγελία?
η Αριαδνη απο το Vip
Τη θεωρώ ό,τι πιο υπερεκτιμημένο υπάρχει , εμένα με είχε πρίξει για το ρολόϊ. Τρεις φορές με είχε ρωτήσει για την ώρα. Ακού τώρα... να ρωτάει η κοπέλα τον πελάτη τρεις φορές κατά τι διάρκεια του ραντεβού τι ώρα είναι... Τι να ευχαριστηθείς έτσι... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...
ουτε εγω το ευχαριστηθηκα μαζι της. ωραιο μιλφ μεν, πολυ πρηξιμο δε. 3-4 φορες ερωτηση αν ειμαι σιγουρος στο τι θελω και μετα ενημερωση οτι αν δεν τελειωσω συντομα θα μεινω με τις καυλες

Τελευταία τροποποίηση:

dimitrispol2011

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2011
Like
8
Πόντοι
0
η Αριαδνη απο το Vip

ουτε εγω το ευχαριστηθηκα μαζι της. ωραιο μιλφ μεν, πολυ πρηξιμο δε. 3-4 φορες ερωτηση αν ειμαι σιγουρος στο τι θελω και μετα ενημερωση οτι αν δεν τελειωσω συντομα θα μεινω με τις καυλες
σε ευχαριστώ πολύ

Evgeni2

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2020
Like
236
Πόντοι
21
Χάλασε και το Velvet… η φάση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο… εάν συνεχίσει όλο αυτό τότε η κοπέλα της διπλανής πόρτας θα τελειώσει και εγώ προσωπικά δεν θα έχω λόγο να συνεχίσω το άθλημα… τι ξενέρωμα είναι αυτό ρε συναγωνιστές… και για να συμβαίνει αυτό υπάρχουν τύποι που τις επιλέγουν λες και δεν υπάρχουν call girls. Ρε με κάτι μαλάκες που μας έχουν χαλάσει τη φάση όλη.
Η επικοινωνία και το κλείσιμο ραντεβού πάντα χάλια ήταν. Επίσης τώρα τελευταία, σε φακελώνουν. Σε ζητάνε όνομα και επίθετο.

xratsas

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
18
Like
1.926
Πόντοι
1.191
καμια καλη προταση για 2ωρο body to body ???

giorgosbigone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Κριτικές
5
Like
789
Πόντοι
361
η Αριαδνη απο το Vip

Τι εννοείς μιλφακι, 25 χρονων είναι η κοπέλα ?

giorgosbigone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Κριτικές
5
Like
789
Πόντοι
361
Μιλφακι λεει για την γνωστη Ζωη Ταντρα.
2 διαφορετικες απαντησεις.
Ααα επειδή έγραφε Αριάδνη από πάνω,και θα ταίριαζε περισσότερο η έκφραση σεξυ φραγκοφονιας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom