lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.348
- Πόντοι
- 5.646
Στο χέριΚερασμα, φουλ;
Σάββατο για Βικτώρια μέσω what's app έκλεισα.μαγκες το deluxe εχει αλλαξει τηλ viber?
Και το δωμάτιο στο ξενοδοχείο μέσω sms
Στο χέριΚερασμα, φουλ;
Σάββατο για Βικτώρια μέσω what's app έκλεισα.μαγκες το deluxe εχει αλλαξει τηλ viber?
Ελαφρως πιο σπασμενο το προσωπο απο τις φωτο , καλοσυντηρημενο σωμα για τα 30+ της , εχει βυζαρες τις οποιες ηταν ολο μη και μη στο να τις χαιδεψω.για λεγε και αλλα για την μαριαννα τι λεει σε μασαζ και στα εξτρα??
Αυτη η Ελενα ειναι γυρολογος , απο ολα τα γραφεια εχει περασει.Ειπα και εγώ να δοκιμάσω κάτι άλλο.
Μου έγραψε ο συναθλητης ότι έκλαψε τα λεφτά του με την Λυδία!
Εβδομαδιαία εξόρμηση:
Μαριάννα Crystal :: μέτρια εμφάνιση..ξενέρωσα που ήρθε ατημέλητη...μου κρύφτηκε το φιδάκι και συνεχώς μη και μη ,έχασα τον λογαριασμό...ότι ερώτηση έκανα έβγαινε τιμοκατάλογος +20 + 40 ακομη και να βγάλει το μαγιό της .
Έκοψα το μασάζ στο μισάωρο που ήταν κάτω του μετρίου κανένας αισθησιασμός.
Και είπα να μην αφήσω ανεκμευταλευτη την καυλα μου ,βρήκα ραντεβού με την Τεα,,είχα τόσες υψηλές προσδοκίες από στα που διάβασα εδώ μέσα και έπεσα από τα σύννεφα!!! Σταφίδα πρόσωπο....σώμα δεν θα το σχολιάσω καν ......να λέτε ρε παιδιά ότι είναι σαν την μάνα μου σε ηλικία....50 φεύγα η ροζιασμενη ...b2b γυμνό και καλαμάκι.
Απογοητευτηκα....δεν μου σηκωνόταν με τίποτα όσο και να προσπαθούσε...της δίνω το φιλότιμο.
Κοινώς πέταξα αέρα 80 ευρώ στο crystal και 80 συν 30 στην Τεα .
Δεν ξέρω για σας αλλά επιμένω massazakimou και πάω για 4 χέρια το βράδυ με Έλενα και Λυδία!!! Έρχονται details αύριο!!!!
Καλη βόλτα μυστες!
Βανέσα η Βραζιλιάνα;Λυδια απο μασσαζακι μου
οκ ενα 100σταρικο που ακόμα το κλαίω γ μποντι τ μποντι η κοπελα με τη φωτο ηταν η μερα μ τι νυχτα δεν δεν δεν δεν
Ιριδα απο το γραφείο τις τεα
80 σιν 20 μασαζακι μποντι τ μποντι με καλαμακι οκευ αδιαφορο δε τρελαθηκα
αθηνα απο βιπ
Γυναικάρα όπλο 60 συν 80 φουλ τοπ γ μενα σώμα εμφάνιση ολα πέρασα τέλεια
Βανέσα απο βιπ 60 συν 60 φουλ τοπ γ μενα σώμα εμφάνιση ολα πέρασα τέλεια
Καλησπέρα μάγκες. Δεν ξέρω αν είναι γυρολόγος πάντως αντικειμενικα ότι καλύτερο παίζει από μασάζ και εξτραδακια είναι στο μασαζακι. Value for money. Δυνατό δίδυμο Λυδία με Έλενα . Φωτογραφίες real και τιμές φυσιολογικές για τις παροχές.Αυτη η Ελενα ειναι γυρολογος , απο ολα τα γραφεια εχει περασει.
Πρέπει να είσαι πολύ τυχερός και να βρεις άμεσα την Τεα ελεύθερη γιατί τελευταία πολλοί φίλοι γράφουν ότι δεν μπορούν να κλείσουν ραντεβού μαζί της … έχει σταθερούς πελάτες και δεν προλαβαίνει από ότι φαίνεταιΕιπα και εγώ να δοκιμάσω κάτι άλλο.
Μου έγραψε ο συναθλητης ότι έκλαψε τα λεφτά του με την Λυδία!
Εβδομαδιαία εξόρμηση:
Μαριάννα Crystal :: μέτρια εμφάνιση..ξενέρωσα που ήρθε ατημέλητη...μου κρύφτηκε το φιδάκι και συνεχώς μη και μη ,έχασα τον λογαριασμό...ότι ερώτηση έκανα έβγαινε τιμοκατάλογος +20 + 40 ακομη και να βγάλει το μαγιό της .
Έκοψα το μασάζ στο μισάωρο που ήταν κάτω του μετρίου κανένας αισθησιασμός.
Και είπα να μην αφήσω ανεκμευταλευτη την καυλα μου ,βρήκα ραντεβού με την Τεα,,είχα τόσες υψηλές προσδοκίες από στα που διάβασα εδώ μέσα και έπεσα από τα σύννεφα!!! Σταφίδα πρόσωπο....σώμα δεν θα το σχολιάσω καν ......να λέτε ρε παιδιά ότι είναι σαν την μάνα μου σε ηλικία....50 φεύγα η ροζιασμενη ...b2b γυμνό και καλαμάκι.
Απογοητευτηκα....δεν μου σηκωνόταν με τίποτα όσο και να προσπαθούσε...της δίνω το φιλότιμο.
Κοινώς πέταξα αέρα 80 ευρώ στο crystal και 80 συν 30 στην Τεα .
Δεν ξέρω για σας αλλά επιμένω massazakimou και πάω για 4 χέρια το βράδυ με Έλενα και Λυδία!!! Έρχονται details αύριο!!!!
Καλη βόλτα μυστες!
Από αυτό το γραφείο αξίζει κ η ΛυδίαTo αν εχουν τα μαυρα τους τα χαλια εμφανησιακα,ειναι αλλο θεμα
Εγώ πέρασα τέλεια Μ τη ΛυδίαΠρέπει να είσαι πολύ τυχερός και να βρεις άμεσα την Τεα ελεύθερη γιατί τελευταία πολλοί φίλοι γράφουν ότι δεν μπορούν να κλείσουν ραντεβού μαζί της … έχει σταθερούς πελάτες και δεν προλαβαίνει από ότι φαίνεται
Τώρα για την εμφάνιση είναι σχετικό τι βλέπεις από φωτογραφίες , τι περιμένεις να δεις και στο τέλος τι συναντάς από κοντά
Για τις υπηρεσίες της ελάχιστοι ή ενας - δυο έχουν γράψει ότι δεν πήραν αυτό που περίμεναν από την Τεα και τα κορίτσια της … περίεργο .
Για τις υπηρεσιες την ιδρωνει την φανελα.Πρέπει να είσαι πολύ τυχερός και να βρεις άμεσα την Τεα ελεύθερη γιατί τελευταία πολλοί φίλοι γράφουν ότι δεν μπορούν να κλείσουν ραντεβού μαζί της … έχει σταθερούς πελάτες και δεν προλαβαίνει από ότι φαίνεται
Τώρα για την εμφάνιση είναι σχετικό τι βλέπεις από φωτογραφίες , τι περιμένεις να δεις και στο τέλος τι συναντάς από κοντά
Για τις υπηρεσίες της ελάχιστοι ή ενας - δυο έχουν γράψει ότι δεν πήραν αυτό που περίμεναν από την Τεα και τα κορίτσια της … περίεργο .
Ποια δουλεια της να χάσει αφου από μονες τους γυρνανε ολα τα γραφεία οι περισσοερες, εσυ μπορει να φας μπαν από το γραφειο αν το μάθουν.Θα ήθελα να κάνω μια πρόταση ειδικά αν το διαβάσουν 5-6 παλιοί εδώ μέσα ίσως να το σκεφτούν κ αν ει αι θετικοί να μπορούν να μας βοηθήσουν.
Εφόσον μασάζ στο σπίτι όσο κ να το προσπαθουμε η βγαίνει μουφα η κοπέλα.. Η μουφα η χημεία.. Η μουφα η τιμή.. Η μουφα η συνεννόηση.. Η μουφα το οικονομικό..
Μήπως να ρωτουσαμε σε συγκεκριμένα γραφεία μασάζ που ξέρουμε κ τις γυναίκες αλλά κ τις υπηρεσίες.. Χωρίς να τους νοικιαζουμε τον χώρο τους.. Περνώντας τα ίδια χρήματα η κοπέλες στο χέρι κ το ιδανικό θα ήταν η μοιρασιά να ήταν συμφέρουσα ως προς την κοπέλα σε σχέση με τις υπηρεσίες γραφείου.. Να εκλειναν μασαζάκι; τώρα θα μου πεις όταν κάνεις μασάζ μαζί της πρότεινε της το. Δε είναι το ίδιο παιδια. Μπορεί να φοβάται ότι εσυ εισαι ρουφιάνος κ να χάσει την δουλειά της..
Αυτό είχα να προτεινω θα μου αρέσε να ακουσω απόψεις. Θετικές αρνητικές η εναλλακτικές.
Εγω έκανα μαζί της δύο τρεις φορές αλλά νομίζω ότι είναι πολύ υπερβολικο το ότι είναι 50 χρόνων Ασχημη δεν την λέω σε καμία περίπτωση η ομορφιά είναι υποκειμενική για τον καθένα. Ότι ψάχνω ραντεβού κανένα μήνα τώρα και δεν έχει κενό κάτι λέει.Για τις υπηρεσιες την ιδρωνει την φανελα.
Αλλα η αληθεια ειναι οτι και εγω ετσι την ειχα πατησει και την δοκιμασα , δεν ειχε γραψει κανενας οτι ηλικιακα ειναι πιο μεγαλη και απο τη μανα μου και σπασμενη στο προσωπο και οτι οι φωτο που στελνει ειναι προ 10ετιας+++. Αλλα φουλ φιλοτιμη και προσπαθεια στο φουλ της το αναγνωριζω.
Κοντινή εμπειρία και γω απο Ολγα αν και τότε που την πήρα δεν ήτανε και τόσο άνετη στο ξεγύμνωμα ,πάντως δεν μου έβγαλε κάτι ιδιαίτερο.Δοκιμή με ΟΛΓΑ απο Deluxe .
Ευκολη - γρηγορη επικοινωνια με τη υπευθυνη στο τηλεφωνο , ευγενεστατη οπως παντα .
Ηρθε στη ώρα της η ΟΛΓΑ , καθαρή κτλ
Μιλφ απο Ρωσία ,
Εβαλε χαλαρωτικη αισθησιακη μουσικη , χαμηλο φωτισμο στο Χοτελ .
Εκανε ενα ωραιο καλο χαλαρωρικο μασαζ
Αρκετα ομιλητικη με χιουμορ , ορεξη - διαθεση
Φοβερα δυνατο - Μεγαλο Μπουστο - ειδικα για τους λατρης που εχουν αδυναμια
το Δυνατο σημειο της ολγας ειναι το ΜΠΟΣΤΟΥ !
Αφου καναμε το ωραιο χαλαρωτικο μασαζακι μας
με κερασε ενα ωραιο σπεσιαλ φραπε σε συνδιασμο με το μεγαλο ωραιο μπουστο
οπου ηρθε το τελος πανω στο ωραιο μπουστο της
Χερι + Στηθος ενας ωραιο συνδιασμος για να τελειωσει ευχαριστα το μασαζ .
Περασα πολυ καλα και με τη Ολγα Μιλφ απο Ντελουξ σε ολο το πακετο , με εκανε να χαλαρωσω.
Ερωτικη σεξι γυναικα για οσους αγαπανε μιλφ + μπουστο μεγαλο + ρωσια + γυναικα με πιασιματα
Η ολγα εχει ωραιο κορμι για τη ηλικια της ψηλη για γυναικα .
Βανέσα η Βραζιλιάνα;
Δεν ειναι ΒραζιλιάναΒανέσα η Βραζιλιάνα;