ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 40.146
- Πόντοι
- 6.756
Επ

Επ
χερι με 40 επιπλεον, και αν θες να βγαλει ρουχα με 70. χωρις τιποτα αλλο.Την Χριστίνα από deluxe την έχει δοκιμάσει κανείς; Μέχρι που προχωράει;
Πραγματικά κρίμα. Ευχαριστώ πολύχερι με 40 επιπλεον, και αν θες να βγαλει ρουχα με 70. χωρις τιποτα αλλο.
Δεν αξιζει για τοσα.
Υπερβολική τιμή..τουλάχιστον βγάζει όλα τα ρούχα?χερι με 40 επιπλεον, και αν θες να βγαλει ρουχα με 70. χωρις τιποτα αλλο.
Δεν αξιζει για τοσα.
Χέρι με 30 ήξεραχερι με 40 επιπλεον, και αν θες να βγαλει ρουχα με 70. χωρις τιποτα αλλο.
Δεν αξιζει για τοσα.
Δεν ξέρω για ποια λες, αλλά δεν νομίζω να μιλάμε για την ίδιαTην Αλβανιδα με το μαυρι μαλλι με αφελειες λεμε?
Το πηρα με +60/70 αν θυμαμαι καλα. Με εδωσε στο μαλακα του μαγαζιου(παιζει να τα χανε) και αυτος μου στειλε απειλες οταν ξαναστειλα και με μπλοκαρε
Ξέρουμε πληροφορίεςείναι σε γραφείο πλέον
Το θέμα είναι ότι δεν προχωράει όπως λένε εδώ οι φίλοι... Μόνο χέρι; Τουλάχιστον εάν έκανε κάτι περισσότερο να την επιλέγαμε..Η Χριστίνα πάντως είναι ομορφούλα και έχει βελτιωθεί πολύ στο θέμα του μασάζ τελευταία
Συγγνωμη εσυ άλλη δουλειά δεν έχεις απ το να ασχολείσαι μαζι μου;Κ εγώ έχω μια που τερματίζει αρχίζει από Α κ τελειώνει σε γγελω![]()
Ρε εμμονη θα καταντησει σε λιγομισο να την φωναξω.
@Αγγελικ...
ασε ακυρον![]()
οχι. θελει 70 να βγαλει ρουχα. ελεος πια.. αλλα φταινε μερικοι που τα δινουν.Υπερβολική τιμή..τουλάχιστον βγάζει όλα τα ρούχα?
Από τότε που ήταν στο lotus δεν έκανε τίποτα παραπάνω.Αντριάννα από Άττικα. Πολύ όμορφο κορίτσι, ευγενικό και σεμνό. Προσπαθεί στο μασάζ με μέτρια επιτυχία. Ευχάριστη στο σόσιαλ. Δεν κάνει τίποτα έξτρα.
καλησπεραΑντριάννα από Άττικα. Πολύ όμορφο κορίτσι, ευγενικό και σεμνό. Προσπαθεί στο μασάζ με μέτρια επιτυχία. Ευχάριστη στο σόσιαλ. Δεν κάνει τίποτα έξτρα.