aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.166
- Πόντοι
- 456
σε π.μ είχα την πληροφορία ότι είναι στα ΔΕΝ !Καλησπέρα σε όλους.
Το HERMES είναι στα δεν απ’ όσο ξέρω, αλλά έτυχε κανείς να δοκιμάσει την Τζο;;
σε π.μ είχα την πληροφορία ότι είναι στα ΔΕΝ !Καλησπέρα σε όλους.
Δεν υπάρχει ΔΕΝ γραφείο. Είναι τι θα συνεννοηθείς με την κοπελα από κοντά. Δεν έχει γράψει πάντως κάποιος ότι έχει καταφέρει την Τζο.σε π.μ είχα την πληροφορία ότι είναι στα ΔΕΝ !
Δεν αναφέρθηκα στο γραφείο ,μετέφερα πληροφορία μέλους για το κορίτσι αυτό και μόνο,φυσικά σε αυτό το νήμα τίποτα δεν είναι απόλυτο!Δεν υπάρχει ΔΕΝ γραφείο. Είναι τι θα συνεννοηθείς με την κοπελα από κοντά. Δεν έχει γράψει πάντως κάποιος ότι έχει καταφέρει την Τζο.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!Δεν αναφέρθηκα στο γραφείο ,μετέφερα πληροφορία μέλους για το κορίτσι αυτό και μόνο,φυσικά σε αυτό το νήμα τίποτα δεν είναι απόλυτο!
Αφού είναι καθαρά call girl πως να μην περάσεις καλά.!!! Για δοκίμασε μασάζ καθαρό να δούμε τι θα πεις.!! ??περα απο το προμοταρισμα, τον ιδιοκτητη και οτι πηγαν να μας βγαλουν τρελους με τις φωτο των κοριτσιων που ταχα ηταν διαφορετικες προσωπικα εχω περασει καλα στο γραφειο.
Αφού είναι καθαρά call girl πως να μην περάσεις καλά.!!! Για δοκίμασε μασάζ καθαρό να δούμε τι θα πεις.!! ??
Αφού ξέρεις σίγουρα ότι θα γαμησεις και θα περάσεις καλά.! Δεν χρειάζεται να το λες σαν να κατάφερες κάτι που ήταν δύσκολο ?και ειδικά από γραφεία που προσπαθούν να ξεγελάσουν τον κόσμο με κάτι ψευτοπρομοτορες.!!ετερον εκατερον. για τα εξτρα ειναι οι περισσοτεροι εδω, οχι για το μασαζ. οποιος θελει μασαζ δεν παει στα κατ οικον, παει σε κεντρο μασαζ χωρις καθολου εξτρα
Αφού ξέρεις σίγουρα ότι θα γαμησεις και θα περάσεις καλά.! Δεν χρειάζεται να το λες σαν να κατάφερες κάτι που ήταν δύσκολο ?και ειδικά από γραφεία που προσπαθούν να ξεγελάσουν τον κόσμο με κάτι ψευτοπρομοτορες.!!
καλησπερα , κανει το ΤΕΛΕΙΟ μασαζ αλλα μονο μασαζ ....... 10ρακι στανταρ !!Καλησπέρα σε όλους.
πλέον χοντρή...μην ντρέπεσαι!Πολυ παλια καραβανα. Φουλ περιποιητικη. Κανει και b2b. Προχωραει και φουλ. Εχει παρει μερικα κιλα τον τελευταίο χρονο αλλα γενικα απ τις καλες του χωρου
Όταν δούλεψε πιο παλιά για κανα 4μηνο σε άλλο πρακτορείο ήταν πολύ πιο άνετη .καλησπερα , κανει το ΤΕΛΕΙΟ μασαζ αλλα μονο μασαζ ....... 10ρακι στανταρ !!
Εισαι παραπληροφόρηση σιγα το περιποιημένο κορμιΕχεις δοκιμάσει b2b με massazakimou? Εγώ έκανα 2 φορές και η Λυδία με έστειλε σε άλλο πλανήτη!!!! Φοβερό καλαμάκι.! Άνεση και πολύ περιποιημένο κορμί...αν καταλαβαίνεις τι εννοώ...βελούδινη επιδερμίδα
Και λίγα λες..!!!Εισαι παραπληροφόρηση σιγα το περιποιημένο κορμι
Κλαίω το 100σταριΤην δοκίμασα όταν δούλευε στο massage now και το περιποιημένο κορμί ήταν η πετσες που κρέμονται. Έχει κάνει πολλές γέννες μάλλον οπότε δικαιολογείται. Τα δόντια της ήταν σπασμένα μπροστά .
Από εμφάνιση τι λένε τα κορίτσια?Δοκιμή με λαδοκορες
Τεα- Ίριδα: έμπειρες, μπήκαν φορώντας φόρεμα, γδύθηκαν για μπανάκι μαζί, η μυσταγωγία ξεκινάει με την τεα να ξεκουμπωνει κ η ίριδα να παίρνει βαθιά πίπα , μετά μασάζ , συνεχίζει η Φαντασίωση με εγλυφαν και οι δύο μαζί μετά. Κ κατάθεση στόμα Μια εμπειρία με καύλα .+60.
Λάουρα - Λίλη Empire , καθημερινό ντύσιμο , της διπλανής πόρτας 20χρονα, γδύθηκαν για τζακούζι μαζί , τρίψιμο παντου και οι δύο πίπα μαζί κ περιποίηση στις μπάλες , μετά κρεβάτι για συνέχεια του μασάζ , γλυψιμο πάλι κ κατάθεση πρόσωπο. +60
Μόνο μασαζθα εχει σιγουρα αναφερθει αλλα που να ψαχνω 1925 σελιδες... απο αθενς παιζει τπτ με καμια?
Κοντοχοντρη για την ακρίβεια?πλέον χοντρή...μην ντρέπεσαι!