Σε ευχαριστώ! να βάλω και άτοκες δοσεις;Στο έφτιαξα.
Καλές δουλειές.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)
krokalas13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.445
- Πόντοι
- 206
Μαγκες η Ελινα απο Βελβετ που εχει παει?????? Εστω σε πμ καποιος....ευχαριστω.
Επιβεβαιωνω για πρωην Αριαδνη σε VIP ,ωραια κοπελα ,δεν πηρα μπριζολα γιατι δεν ειχαμε χρονο θα τελειωνα μπαμ αλλα η πιπα ηταν το κατι αλλο.
Επιβεβαιωνω για πρωην Αριαδνη σε VIP ,ωραια κοπελα ,δεν πηρα μπριζολα γιατι δεν ειχαμε χρονο θα τελειωνα μπαμ αλλα η πιπα ηταν το κατι αλλο.
vipmassage
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2020
- Like
- 306
Ενημερωθείτε για τις νέες θεραπεύτριες μασάζ που ξεκίνησαν.....
Βανέσα και άλλες.....
Ενημερωθείτε για το Late Night Massage
----------------------------------------------------------------------------------------
Προλάβατε την πρωινή προσφορά για μασάζ με 50 ευρώ για 60 λεπτά χαλαρωτικό μασάζ
σε όλο το σώμα , η προσφορά ισχύει μέχρι 28 Φεβρουαρίου
Πρωινή ζώνη προσφοράς 10:00 - 15:00
20 Εμβολιασμένες Κοπέλες έρχονται όπου και αν βρίσκεσαι σε αθήνα και πειραιά !
Σπίτι - Γραφείο - Κατάστημα - Ξενοδοχείο
---------------------------------------------------------------------------------------
ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΕΣ ΜΑΣΑΖ
ΤΗΛ / VIBER 1 : 698 0 280 270
VIBER 2 : 6980972778
Βανέσα και άλλες.....
----------------------------------------------------------------------------------------
Προλάβατε την πρωινή προσφορά για μασάζ με 50 ευρώ για 60 λεπτά χαλαρωτικό μασάζ
---------------------------------------------------------------------------------------
Ραντεβού με την πολύδιαφημισμενη μιλανα από deluxe, μασαζ καλό με περάσματα από τα επίμαχα σημεία αλλά σε νύξη για κάτι παραπάνω από μασάζ ήταν αρνητική και ότι δεν κάνει κάτι άλλο. Ξενέρωσα πολύ, και δεν ήμουν ατημέλητος, ή δεν κάνει τίποτα στο πρώτο ραντεβού ή κάτι την < κλείδωσε >. Δεν νομίζω να την ξανά κλείσω ραντεβού.
Grouker
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 698
- Πόντοι
- 81
Σταματησε γενικα απο το χωρο απο οσο ξερω.εχει παρει το ματι σας ελινα απο βελβετ σε καποιο γραφειο ρε μαγκες? σταματησε απο οτι εμαθα απο εκει
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Έχουν γραφτεί αρκετά παίκτη, κάνε ψακτική με το φακουδακι. Γενικά ευγενική κοπέλα και ένα καφέ θα τον πιειςΒικτώρια από deluxe έχει δοκιμάσει κανείς;Στη φωτό μάλλον στις φωτογραφίες δείχνει ενδιαφέρον...
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Σου την έστειλαν ή απλά την είδες στο σάιτ; Είχα μείνει στο ότι είχε σταματήσει από το καλοκαίριΠαίδες καλησπέρα.. Έχει δοκιμάσει κανείς Αφροδίτη από Joy?
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Ας το πιστέψω. Επίσης, επειδή είδα ότι έχεις γράψει για την Άννα από κρυσταλ, θα υποθέσω ότι μάλλον ξέχασες να γράψεις ότι η κοπέλα που έρχεται στο σώμα δεν έχει σχέση με τη κορμάρα που φαίνεται στη φωτογραφία που στέλνει το γραφείο!Ρε θηρίο 2η φορά μαζι της ναι . Γιατί πρώτη φορά ήταν Αριάδνη βίπ. Από την φωτογραφία δεν κατάλαβα ότι ήταν η ίδια , μέχρι που το ανέφεραν κ έτσι την έκλεισα 2η φορά , όπως έχω γράψει είχα καλή εμπειρία ως Αριάδνη και τις ώρες που μπορώ ήταν ταμάμ . Κατερίνα δεν ξέρω αν είναι γιατί η φωτό της Κατερίνας είναι πολύ γυναίκα κ της νίκης πολύ κοριτσάκι. Μέχρι να ξεκαθαρίσει αν είναι η ίδια έγινε κ η ερώτηση ... Την οποία ακόμα δεν έχω δει απάντηση . Δεν διαβάζω κάθε μέρα κ ούτε όλες τις σελίδες . Αν μου απαντήσουν θα το δω , αν όχι δεν.
επιβεβαιωνω lion..γενικα όλες οι φωτος από Κρυσταλ και empire είναι με πολύ φωτοσοπ καμία σχέση με τη πραγματικότητα…τώρα η κοπέλια εκεί που στο παρελθόν εκανε τα ίδια και έχει τα μαγαζιά ψάχνει για κορόιδα ας ψάξει αλλου..το να προσπαθεί να σε βγάλει αναξιόπιστο δε μέγα φάουλ ..έχεις σώσει πολύ κόσμο από κατραπακιες..φορεστε της μπρατσάκια κάποιος για μπανακι..Ας το πιστέψω. Επίσης, επειδή είδα ότι έχεις γράψει για την Άννα από κρυσταλ, θα υποθέσω ότι μάλλον ξέχασες να γράψεις ότι η κοπέλα που έρχεται στο σώμα δεν έχει σχέση με τη κορμάρα που φαίνεται στη φωτογραφία που στέλνει το γραφείο!
?? το χω μαζί με τον lion και τον Feragamo που κραζαμε deluxe για την τυπισα με τη μεγάλη μυτούλα..γάτα είσαι με πέταλαΡε κοπελιά ... Μετά με λες εμένα προμο!!! Όπου ντρλουξ κ χαρά ο - η σισκο πρώτη !!!
panko123
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2019
- Like
- 276
- Πόντοι
- 20
εμενα μου ειπαν οτι δεν ειναι καν ελλαδα πλεον.εχει παρει το ματι σας ελινα απο βελβετ σε καποιο γραφειο ρε μαγκες? σταματησε απο οτι εμαθα απο εκει
Επισης τελευταια φορα που την ειδα, ειχε αλλη συμπεριφορα... οχι κακη.. αλλα τωρα καταλαβαινω οτι ηταν προς την εξοδο
leonidas1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.022
- Πόντοι
- 201
αυτός είναι καφές!!!!!!ΦΡΑΠΕΔΑΡΑΑΑΑ...........
nevveroddoreven
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2021
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Πωωω τι λες ρε φιλε; Ισως η καλύτερη επιλογη στον χωρο. Νεα καυλιαρα ανετη αλανακι. Θα ηθελα να μαθω κι εγω που πηγε αμα ξερει κανειςεχει παρει το ματι σας ελινα απο βελβετ σε καποιο γραφειο ρε μαγκες? σταματησε απο οτι εμαθα απο εκει
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.369
- Πόντοι
- 5.646
Ωραία ευχαριστώΈχουν γραφτεί αρκετά παίκτη, κάνε ψακτική με το φακουδακι. Γενικά ευγενική κοπέλα και ένα καφέ θα τον πιεις
Θα πάρω ένα καφεδάκι...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έκαστος στο είδος του...αυτός είναι καφές!!!!!!
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.079
- Πόντοι
- 736
μεγαλη μαστορισσα!!!ΦΡΑΠΕΔΑΡΑΑΑΑ...........
xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 966
Ενημερωθείτε για τις νέες θεραπεύτριες μασάζ που ξεκίνησαν.....
Βανέσα και άλλες.....
μου αρεσει που εχει και δυο βαιμπερ ....εδω της γραφεις στο ενα και απανταει μετα απο μιαμιση ωρα ... σου φυγει η καυλα για μασαζ καληνυχτα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις