Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
4 χερια ακούγεται αρκετα μερακλίδικο..εγώ θέλω να κάνω με Μιλανα και ινεσα από deluxe υστερα από πρόταση της σεριφισας του γραφείου αλλά δεν την βρίσκω ποτέ διαθέσιμη τη Μιλανα..τι διάολο ποσά ραντεβού κάνει τη μέρα 12;
Μάλλον για να τις βρεις ελεύθερες και τις δυο εφόσον το έχεις αποφασίσει πρέπει να πάρεις τηλέφωνο το γραφείο και να ζητήσεις τέτοιο ραντεβού … σπανίως και όλως τυχαίως θα συμπέσει να είναι ελεύθερες και οι δυο .

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.348
Πόντοι
5.646
Βικτώρια από deluxe έχει δοκιμάσει κανείς;Στη φωτό μάλλον στις φωτογραφίες δείχνει ενδιαφέρον...

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
εχει παρει το ματι σας ελινα απο βελβετ σε καποιο γραφειο ρε μαγκες? σταματησε απο οτι εμαθα απο εκει

krokalas13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
1.445
Πόντοι
206
Μαγκες η Ελινα απο Βελβετ που εχει παει?????? Εστω σε πμ καποιος....ευχαριστω.

Επιβεβαιωνω για πρωην Αριαδνη σε VIP ,ωραια κοπελα ,δεν πηρα μπριζολα γιατι δεν ειχαμε χρονο θα τελειωνα μπαμ αλλα η πιπα ηταν το κατι αλλο.

vipmassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Οκτ 2020
Like
306
Ενημερωθείτε για τις νέες θεραπεύτριες μασάζ που ξεκίνησαν.....
Βανέσα και άλλες.....

Ενημερωθείτε για το Late Night Massage

----------------------------------------------------------------------------------------

Προλάβατε την πρωινή προσφορά για μασάζ με 50 ευρώ για 60 λεπτά χαλαρωτικό μασάζ
σε όλο το σώμα , η προσφορά ισχύει μέχρι 28 Φεβρουαρίου
Πρωινή ζώνη προσφοράς 10:00 - 15:00

20 Εμβολιασμένες Κοπέλες έρχονται όπου και αν βρίσκεσαι σε αθήνα και πειραιά !

Σπίτι - Γραφείο - Κατάστημα - Ξενοδοχείο

---------------------------------------------------------------------------------------

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΕΣ ΜΑΣΑΖ

ΤΗΛ / VIBER 1
: 698 0 280 270

VIBER 2 : 6980972778

j 1973

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2010
Like
259
Πόντοι
21
Ραντεβού με την πολύδιαφημισμενη μιλανα από deluxe, μασαζ καλό με περάσματα από τα επίμαχα σημεία αλλά σε νύξη για κάτι παραπάνω από μασάζ ήταν αρνητική και ότι δεν κάνει κάτι άλλο. Ξενέρωσα πολύ, και δεν ήμουν ατημέλητος, ή δεν κάνει τίποτα στο πρώτο ραντεβού ή κάτι την < κλείδωσε >. Δεν νομίζω να την ξανά κλείσω ραντεβού.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Βικτώρια από deluxe έχει δοκιμάσει κανείς;Στη φωτό μάλλον στις φωτογραφίες δείχνει ενδιαφέρον...
Έχουν γραφτεί αρκετά παίκτη, κάνε ψακτική με το φακουδακι. Γενικά ευγενική κοπέλα και ένα καφέ θα τον πιεις

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Ρε θηρίο 2η φορά μαζι της ναι . Γιατί πρώτη φορά ήταν Αριάδνη βίπ. Από την φωτογραφία δεν κατάλαβα ότι ήταν η ίδια , μέχρι που το ανέφεραν κ έτσι την έκλεισα 2η φορά , όπως έχω γράψει είχα καλή εμπειρία ως Αριάδνη και τις ώρες που μπορώ ήταν ταμάμ . Κατερίνα δεν ξέρω αν είναι γιατί η φωτό της Κατερίνας είναι πολύ γυναίκα κ της νίκης πολύ κοριτσάκι. Μέχρι να ξεκαθαρίσει αν είναι η ίδια έγινε κ η ερώτηση ... Την οποία ακόμα δεν έχω δει απάντηση . Δεν διαβάζω κάθε μέρα κ ούτε όλες τις σελίδες . Αν μου απαντήσουν θα το δω , αν όχι δεν.
Ας το πιστέψω. Επίσης, επειδή είδα ότι έχεις γράψει για την Άννα από κρυσταλ, θα υποθέσω ότι μάλλον ξέχασες να γράψεις ότι η κοπέλα που έρχεται στο σώμα δεν έχει σχέση με τη κορμάρα που φαίνεται στη φωτογραφία που στέλνει το γραφείο!

Kouts11

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2022
Like
26
Πόντοι
0
Μάγκες τα φώτα σας παρακαλω.. Ελινα από αττικα
Ηλιάνα η Νικόλ από βιπ.. Αν έχετε δοκιμάσει ευχαριστώ

Siskos

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2022
Like
165
Πόντοι
0
Ας το πιστέψω. Επίσης, επειδή είδα ότι έχεις γράψει για την Άννα από κρυσταλ, θα υποθέσω ότι μάλλον ξέχασες να γράψεις ότι η κοπέλα που έρχεται στο σώμα δεν έχει σχέση με τη κορμάρα που φαίνεται στη φωτογραφία που στέλνει το γραφείο!
επιβεβαιωνω lion..γενικα όλες οι φωτος από Κρυσταλ και empire είναι με πολύ φωτοσοπ καμία σχέση με τη πραγματικότητα…τώρα η κοπέλια εκεί που στο παρελθόν εκανε τα ίδια και έχει τα μαγαζιά ψάχνει για κορόιδα ας ψάξει αλλου..το να προσπαθεί να σε βγάλει αναξιόπιστο δε μέγα φάουλ ..έχεις σώσει πολύ κόσμο από κατραπακιες..φορεστε της μπρατσάκια κάποιος για μπανακι..

• Like
Αντιδράσεις: city7

Siskos

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2022
Like
165
Πόντοι
0
Ρε κοπελιά ... Μετά με λες εμένα προμο!!! Όπου ντρλουξ κ χαρά ο - η σισκο πρώτη !!!
?? το χω μαζί με τον lion και τον Feragamo που κραζαμε deluxe για την τυπισα με τη μεγάλη μυτούλα..γάτα είσαι με πέταλα

panko123

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2019
Like
276
Πόντοι
20
εχει παρει το ματι σας ελινα απο βελβετ σε καποιο γραφειο ρε μαγκες? σταματησε απο οτι εμαθα απο εκει
εμενα μου ειπαν οτι δεν ειναι καν ελλαδα πλεον.
Επισης τελευταια φορα που την ειδα, ειχε αλλη συμπεριφορα... οχι κακη.. αλλα τωρα καταλαβαινω οτι ηταν προς την εξοδο

nevveroddoreven

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2021
Like
26
Πόντοι
0
Πωωω τι λες ρε φιλε; Ισως η καλύτερη επιλογη στον χωρο. Νεα καυλιαρα ανετη αλανακι. Θα ηθελα να μαθω κι εγω που πηγε αμα ξερει κανεις

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.348
Πόντοι
5.646
Έχουν γραφτεί αρκετά παίκτη, κάνε ψακτική με το φακουδακι. Γενικά ευγενική κοπέλα και ένα καφέ θα τον πιεις
Ωραία ευχαριστώ
Θα πάρω ένα καφεδάκι...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αυτός είναι καφές!!!!!!
Έκαστος στο είδος του...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom