Φίλε είναι κάποια κορίτσια που είναι πιασμένα όλη μέρα όντως4 χερια ακούγεται αρκετα μερακλίδικο..εγώ θέλω να κάνω με Μιλανα και ινεσα από deluxe υστερα από πρόταση της σεριφισας του γραφείου αλλά δεν την βρίσκω ποτέ διαθέσιμη τη Μιλανα..τι διάολο ποσά ραντεβού κάνει τη μέρα 12;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)
Koronaios 75
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2021
- Like
- 143
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα…
Συνάντηση με Χρυση vip
Έχουν γραφτεί πολλά για την συγκεκριμένη…
Από τις ελάχιστες δυστυχώς καλές επιλογές του συγκεκριμένου γραφείου …
Ψηλή ωραία γυναικα με πολύ καλό σώμα κ όμορφες ποδαρες( αν κ τα δικά μου γούστα περιορίζονται σε petit σωματότυπο)
μασαζ άνω του μετρίου…
κ στα extra…
πολύ καλη συμμετοχή στην μπριζόλα κ τελείωμα με τέλειο ακα …
130 € για 1,5 γεμάτη ωρα ήταν μια από τις καλες μου έως τώρα εμπειριες…
Ps: το vip ενώ ξεκίνησε καλα ας καταλάβει πως με τις τελευταίες μεταγραφές που μας παρουσιάζει αν θέλαμε να πάμε στο osmose να πηδήξουμε πηγαίναμε κ από μόνοι μας… δεν ήταν ανάγκη να μας το κουβαλήσει στο γραφείο της..
Ps2: πριν λίγο έπεσε το μάτι μου στο .. βλέπουν 5 μέλη κ 46 επισκέπτες…
Αυτό σε συνδυασμό που στα 10 post το πολύ να δεις μια κριτική λαδοκορης είναι για μένα ο λόγος που κ το θερντ έχει χάσει την παλιά καλη του αίγλη…
Κ όσοι είστε πολύ παλιοί εδώ …καταλαβαίνετε τι εννοώ…
Καλό βράδυ σε όλους…
Συνάντηση με Χρυση vip
Έχουν γραφτεί πολλά για την συγκεκριμένη…
Από τις ελάχιστες δυστυχώς καλές επιλογές του συγκεκριμένου γραφείου …
Ψηλή ωραία γυναικα με πολύ καλό σώμα κ όμορφες ποδαρες( αν κ τα δικά μου γούστα περιορίζονται σε petit σωματότυπο)
μασαζ άνω του μετρίου…
κ στα extra…
πολύ καλη συμμετοχή στην μπριζόλα κ τελείωμα με τέλειο ακα …
130 € για 1,5 γεμάτη ωρα ήταν μια από τις καλες μου έως τώρα εμπειριες…
Ps: το vip ενώ ξεκίνησε καλα ας καταλάβει πως με τις τελευταίες μεταγραφές που μας παρουσιάζει αν θέλαμε να πάμε στο osmose να πηδήξουμε πηγαίναμε κ από μόνοι μας… δεν ήταν ανάγκη να μας το κουβαλήσει στο γραφείο της..
Ps2: πριν λίγο έπεσε το μάτι μου στο .. βλέπουν 5 μέλη κ 46 επισκέπτες…
Αυτό σε συνδυασμό που στα 10 post το πολύ να δεις μια κριτική λαδοκορης είναι για μένα ο λόγος που κ το θερντ έχει χάσει την παλιά καλη του αίγλη…
Κ όσοι είστε πολύ παλιοί εδώ …καταλαβαίνετε τι εννοώ…
Καλό βράδυ σε όλους…
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Ή κάποιες κοπέλες έχουν σταθερή πελατεία, white list δηλαδή, ή κάποια τηλέφωνα έχουν μπει σε black list.Φίλε είναι κάποια κορίτσια που είναι πιασμένα όλη μέρα όντως
Όπως έχει ειπωθεί, γενικά έχει οσμοποιηθει η φάση και έχει χαλάσει τελείως, γνώσεις μασάζ με το κυάλι πλέον, χάθηκε τελείως η μαγεία. Ρε γραφεία, άμα θέλαμε call girls έχει παντού αγγελίες και δε θα χρειαζόταν να λερωνομαστε και με λάδια, ξυπνάτε.
Πόσο δίκιο έχεις ρε lion!!!!! Δυστυχως το έχουν μυριστεί τα γράφεια και έχει καταντήσει αηδια το θέμα του μασάζ!Ή κάποιες κοπέλες έχουν σταθερή πελατεία, white list δηλαδή, ή κάποια τηλέφωνα έχουν μπει σε black list.
Όπως έχει ειπωθεί, γενικά έχει οσμοποιηθει η φάση και έχει χαλάσει τελείως, γνώσεις μασάζ με το κυάλι πλέον, χάθηκε τελείως η μαγεία. Ρε γραφεία, άμα θέλαμε call girls έχει παντού αγγελίες και δε θα χρειαζόταν να λερωνομαστε και με λάδια, ξυπνάτε.
Ποσο σωστα τα έθεσες ρε lion…έτσι είναι έχει χάσει τη μαγεία του…χίλιες φορές call girl..Ή κάποιες κοπέλες έχουν σταθερή πελατεία, white list δηλαδή, ή κάποια τηλέφωνα έχουν μπει σε black list.
NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.580
- Πόντοι
- 216
Η πρωην Αριάδνη του vip είναι...μετα απο πολλες φολες που ειναι αναξιες κριτικης ...πετυχα κελεπουρι crystal massage κατερινα προγραμμα 2ωρο body to body η κοπελα ηρθε στην ωρα της απλη ομορφη κοπελα περιπου 25 χρονων οπως λεει εμενα μου φανηκε μικροτερη .η κοπελα εκανε ντουζ και βγαινει με παρα πολυ καυτο σετ κοκκινων δαντελοτων εσωρουχων..ξεκινησε μασαζ σε ολο το σωμα εγω γυμνος η κοπελα με τα εσωρουχα το μασαζ ηταν απολυτα αισθησιακο ηταν απο τα καλυτερα προγραμματα που εχω παρει και με τις εκπληξεις τις!!!!
Η νίκη στο empire...
Η Κατερίνα στο crystal
Είσαι τσακάλι! Τι γίνεται ρε παιδιά με τις μεταγραφές?Η πρωην Αριάδνη του vip είναι...
Η νίκη στο empire...
Η Κατερίνα στο crystal
Τίποτα ρε Νικ απλα είναι τα πράγματα είδε η κοπέλα όλη τη βίζιτο οσμοσο κατασταση στο vip και οτι δεν είχε δουλεια και έφυγε ..ε τώρα θα δει τι Κολοχανειο είναι και το μαγαζί του Αντρέα Κρυσταλ και εμφαιερ και θα πάει σε άλλο μαγαζί..της μεταγραφής το κάγκελο θα γίνει…Είσαι τσακάλι! Τι γίνεται ρε παιδιά με τις μεταγραφές?
Έχει καταντήσει αηδια το μασάζ! Το θέμα είναι η κοπέλα αξίζει? Κατέχει από μασαζ? Αν φεύγει από κάποιο κατάστημα επειδή βλέπει βιζιτοκασταση αυτό ίσως είναι καλοΤίποτα ρε Νικ απλα είναι τα πράγματα είδε η κοπέλα όλη τη βίζιτο οσμοσο κατασταση στο vip και οτι δεν είχε δουλεια και έφυγε ..ε τώρα θα δει τι Κολοχανειο είναι και το μαγαζί του Αντρέα Κρυσταλ και εμφαιερ και θα πάει σε άλλο μαγαζί..της μεταγραφής το κάγκελο θα γίνει…
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Νίκη empire - Αριάδνη
Μικρόσωμη με ωραίο πονηρό φατσακι. Πεντακάθαρη παντού. Ντουζ μαζί πριν το body to body . 2η φορά μαζί της και λόγω αυτού μεγαλύτερη οικειότητα .
2η φορά μαζί της; Και τότε γιατί ρωτάς πώς είναι σωματικά η Κατερίνα από κρυσταλ, που εκτός του ότι έχει γραφτεί πολλές φορές ότι είναι η ίδια, κάνει μπαμ κι από τη φωτογραφία που στέλνουν τα δύο γραφεία ;.
Πώς είναι σωματικά ; Απτήν φωτογραφία δεν κατάλαβα πολλά . Πόσο πήρε ;
Επίσης το Σάββατο ρωταγες για τη Νίκη, πρόλαβες και έκλεισες δύο φορές από τότε ρε θηρίο;
Η νίκη φαίνεται όμορφο κορίτσι. Είχα ρωτήσει αλλά δεν απάντησε κάποιος . Φτάνει φουλ ; Η Άννα ξέρω .
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
λες να μας χαιρετήσει και αυτός ο προμότορας?2η φορά μαζί της; Και τότε γιατί ρωτάς πώς είναι σωματικά η Κατερίνα από κρυσταλ, που εκτός του ότι έχει γραφτεί πολλές φορές ότι είναι η ίδια, κάνει μπαμ κι από τη φωτογραφία που στέλνουν τα δύο γραφεία ;.
Επίσης το Σάββατο ρωταγες για τη Νίκη, πρόλαβες και έκλεισες δύο φορές από τότε ρε θηρίο;
nevveroddoreven
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2021
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Πολυ παλια καραβανα. Φουλ περιποιητικη. Κανει και b2b. Προχωραει και φουλ. Εχει παρει μερικα κιλα τον τελευταίο χρονο αλλα γενικα απ τις καλες του χωρουΈχει πάρει κανείς τη χρυσανα;
Επειδή βλέπω πως τα γραφεία εκτίθενται με το promotion, να βάλω μια αγγελία : προσφέρω υπηρεσίες προμότορα, με εχεμύθεια, σοβαρότητα, καλή χρήση της ελληνικής , θα διασταυρώνω τι γράφω, δεν θα ρωτάω για κάποια κοπέλα για ξεκάρφωμα ενώ πιο πριν θα έχω γράψει ότι την έχω πάρει. Θα δίνω σημασία στις λεπτομέρειες. Τιμές λογικές. Ευχαριστώ
nevveroddoreven
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2021
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Ρε φίλε να ρωτήσω, επειδή έχω δει σε πολλά από αυτά τα κατ οίκον μασάζ να έχει κ άντρες μασέρ, τι φαση; Τους παραγγέλνουν γυναίκες δλδ κ προσφέρουν κ αυτοί αντίστοιχες υπηρεσιες μπριζολας κλπ; Ή τους έχουν για
Μας εφτιαξες φιλε με Αννα. Θα τιμηθει!Εμπειριες :
Δυο χρόνια αποχής λόγω καραντίνας αλλά επανήλθαμε ..
Βαλερια από art massage: μασαζ καλουτσικο ωραίο Κοριτσακι προχώρησε σε φραπέ με συν 30.
Μαργαριτα από your massage: 20 χρόνο Κοριτσακι της διπλανης πορτας..όμορφο αδύνατο ελληνικης καταγωγής πολύ καλο μασαζακι προχωρησε σε φραπεδάκι με +20..στα συν ότι είναι τρομερή παρεούλα χαμογελαστή πολύ έξω καρδιά το πιπινάκι..sugar daddy ένιωσα με την ενέργεια της..
Αννα από Your massage: ρωσικό άτι με τεράστιο μπούστο ..πολύ καλο μασαζ προχωρησε φουλ με ένα 50ρικακι..δυσκολεύεται λογικά να βρει στηθόδεσμο ?
Που την θυμήθηκες ρε φίλε? Νομίζω έχουν γραφτεί για αυτήν παλιότερα αρκετα αλλά δεν θυμάμαι. Βάλε εδώ στην αναζήτησε Αφροδίτη Joy και σίγουρα θα βρεις πληροφορίεςΠαίδες καλησπέρα.. Έχει δοκιμάσει κανείς Αφροδίτη από Joy?
Oletiras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2017
- Like
- 3.880
- Πόντοι
- 456
Στο έφτιαξα.Επειδή βλέπω πως τα γραφεία εκτίθενται με το promotion, να βάλω μια αγγελία : προσφέρω υπηρεσίες προμότορα, με εχεμύθεια, σοβαρότητα, καλή χρήση της ελληνικής , θα διασταυρώνω τι γράφω, δεν θα ρωτάω για κάποια κοπέλα για ξεκάρφωμα ενώ πιο πριν θα έχω γράψει ότι την έχω πάρει. Θα δίνω σημασία στις λεπτομέρειες.Πληρώνομαι και σε είδος. Ευχαριστώ
Καλές δουλειές.
Σε κέρνανε έναν φραπέ σε πλαστικό όταν τους επισκεφτείς. Στα δεν είναι φίλεΠαιδιά στο Athens Massage
παίζει κανας φραπές.....
η αυστηρά μόνο μασάζ....????
peter_pan17
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 102
- Πόντοι
- 0
λίγο περίεργα μας τα λένε - με 100 που θελουν για b2b ποσο θα παει με τα εξτρα;; κάποιος άλλος εκτός από το νέο μέλος που δεν λέει και λεπτομέρειες υπάρχει;Massazakimou
Δείτε το στο insta
, Κάνουν λέει body too body χωρίς μαγιό
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.166
- Πόντοι
- 456
Αντε και μια άλλη κριτική γιατί σπανίζουν πλέον ...Σπυριδούλα ,δοκιμάστηκε μετά απο τα λεγόμενα του mindfucker22 πριν λίγο καιρό και επειδή συνέπιπταν οι απόψεις μας για τις υπόλοιπες που ανέφερε τότε.Εμφάνιση πρόσωπο 7/10.σώμα7/10 συμπεριφορά 8/10 μασάζ 8/10 ,ευχάριστο άτομο,επέμενε με πετσέτα έστω και μικρή , ούτε καν πέρασμα κοντά απο την επίμαχη περιοχή , δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι θα μπορούσε να ξεκλειδώσει μελλοντικά αν και ποτέ δεν ξέρεις,αν την ''ξεκλείδωσε'' ο φίλος μάλλον ως εξαίρεση θα προέκυψε,θα το σκεφτώ για δεύτερη φορά.Δεν ξέρω αν την δοκίμασε και κάποιος άλλος απο τότε,μπορείτε να την δείτε καλύτερα στο βιντεάκι που είχε ανεβάσει το Athens όταν δούλευε εκεί αν και έχει βάλει κάποια κιλάκια έκτοτε!
Τελευταία τροποποίηση:
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63