Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

Grouker

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
698
Πόντοι
81
Ωραίο μωρό αλλά τπτ παραπάνω γαμοτο
Την ειχα δει 2 φορες , πρωτη με ειχα παει μεχρι καλαμακι και 2η φορα μπριζολα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Νικη απο empire πολυ ομορφη γενικα. Στο μασαζ κατω του μετριου, προχωραει φουλ αλλα εξαρταται απο το budget. Ζηταει παρα πολλα γενικα, δεν θα ξαναεπαιρνα - αλλα αξιζει για μια φορα μαξ.
Πρωην Αριαδνη του ViP , εμενα για μπριζολα μου επαιρνε +60
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εμπειριες :

Δυο χρόνια αποχής λόγω καραντίνας αλλά επανήλθαμε ..

Βαλερια από art massage: μασαζ καλουτσικο ωραίο Κοριτσακι προχώρησε σε φραπέ με συν 30.

Μαργαριτα από your massage: 20 χρόνο Κοριτσακι της διπλανης πορτας..όμορφο αδύνατο ελληνικης καταγωγής πολύ καλο μασαζακι προχωρησε σε φραπεδάκι με +20..στα συν ότι είναι τρομερή παρεούλα χαμογελαστή πολύ έξω καρδιά το πιπινάκι..sugar daddy ένιωσα με την ενέργεια της..

Αννα από Your massage: ρωσικό άτι με τεράστιο μπούστο ..πολύ καλο μασαζ προχωρησε φουλ με ένα 50ρικακι..δυσκολεύεται λογικά να βρει στηθόδεσμο ?
Ειχα μεινει στο οτι το yourmassage μενει στο πρωτο κομματι του μασαζ μονο.
Μαργαριτα λες αυτην που εχουν και φωτο στο σαιτ τους?

vipmassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Οκτ 2020
Like
306
Καλημερα , Καλη εβδομάδα...σε ολα τα μέλη του φόρουμ...

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ

VIP MASSAGE

Πρωινή ζώνη 10:00 – 15:00

60 λεπτά Χαλαρωτικό Μασάζ σε όλο το σώμα ΜΟΝΟ 50 Ευρώ

20 Εμβολιασμένες Κοπέλες έρχονται όπου και αν βρίσκεσαι σε αθήνα και πειραιά !
Σπίτι - Γραφείο - Κατάστημα - Ξενοδοχείο

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΕΣ ΜΑΣΑΖ

ΤΗΛ / VIBER 1 : 698 0 280 270

VIBER 2 : 6980972778

xratsas

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
18
Like
1.926
Πόντοι
1.191
μετα απο πολλες φολες που ειναι αναξιες κριτικης ...πετυχα κελεπουρι crystal massage κατερινα προγραμμα 2ωρο body to body η κοπελα ηρθε στην ωρα της απλη ομορφη κοπελα περιπου 25 χρονων οπως λεει εμενα μου φανηκε μικροτερη .η κοπελα εκανε ντουζ και βγαινει με παρα πολυ καυτο σετ κοκκινων δαντελοτων εσωρουχων..ξεκινησε μασαζ σε ολο το σωμα εγω γυμνος η κοπελα με τα εσωρουχα το μασαζ ηταν απολυτα αισθησιακο ηταν απο τα καλυτερα προγραμματα που εχω παρει και με τις εκπληξεις τις!!!!

neomelos1

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
1.305
Πόντοι
1.011
Παίδες. Είχα πάει μία φορά σε μια μασατζού, σε φυσικοθεραπευτήριο να χαλαρώσω λίγο τον αυχένα, και μόνο για τον αυχένα δεν πήγα. Από εδώ το πήγαινε απο κει το πήγαινε, όλο αν έχω κοπέλα με ρωτούσε, και πώς τα περνάμε κλπ. Πληρως έκφυλη τύπισσα. :confused: :confused: :confused: :confused:
Έπρεπε να το μαγειρέψω να της ρίξω ένα καπέλο όσο γυρνούσε αλλά έμεινα πιστό σκυλί, Και μαλακία μου.
Σε ποιο μαγαζί φίλε? Και σε πμ αν προτιμάς απάντηση

G.Fanaras

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2019
Like
44
Πόντοι
0
Επιβεβαιώνω και εγώ για Μαργαρίτα. Όταν ήταν στο Βελβετ μόνο μασάζ έκανε και μάλιστα μου την είχε πει όταν ζήτησα εξτρα.

Tretrlop

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Επιβεβαιώνω και εγώ για Μαργαρίτα. Όταν ήταν στο Βελβετ μόνο μασάζ έκανε και μάλιστα μου την είχε πει όταν ζήτησα εξτρα.
Κατι θα αλλαξε για να του προσφερε φραπεδακι του πανω, ποτε πηγες μαζι της

nikos55

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2010
Like
423
Πόντοι
21
Αυτή η Μαργαρίτα δεν ήταν κ στο I live massage με άλλο χρώμα μαλλιών... Αν είναι αυτή κ εκεί ήταν μόνο μασάζ

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.413
Πόντοι
26.236
Αυτή η Μαργαρίτα δεν ήταν κ στο I live massage με άλλο χρώμα μαλλιών... Αν είναι αυτή κ εκεί ήταν μόνο μασάζ
Ναι ένα καχεκτικό που δεν έχει ιδέα από μασαζ κ τιμοκατάλογο εβγαζε . Και το your που το παίζει σοβαρό γραφείο ανακυκλώνει κάτι τελειωμένες τριτοτεταρτες .

Grouker

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
698
Πόντοι
81
Εμπειριες :

Δυο χρόνια αποχής λόγω καραντίνας αλλά επανήλθαμε ..

Βαλερια από art massage: μασαζ καλουτσικο ωραίο Κοριτσακι προχώρησε σε φραπέ με συν 30.

Μαργαριτα από your massage: 20 χρόνο Κοριτσακι της διπλανης πορτας..όμορφο αδύνατο ελληνικης καταγωγής πολύ καλο μασαζακι προχωρησε σε φραπεδάκι με +20..στα συν ότι είναι τρομερή παρεούλα χαμογελαστή πολύ έξω καρδιά το πιπινάκι..sugar daddy ένιωσα με την ενέργεια της..

Αννα από Your massage: ρωσικό άτι με τεράστιο μπούστο ..πολύ καλο μασαζ προχωρησε φουλ με ένα 50ρικακι..δυσκολεύεται λογικά να βρει στηθόδεσμο ?
Τελικα δοκιμασα Μαργαριτα βαση της κριτικης του ppodilatis και τσαμπα λεφτα.
Ωραιο πιπινακι αλλα αυστηρα μονο μασαζ.

Koronaios 75

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2021
Like
143
Πόντοι
0
Καλησπέρα…
Επειδή κ εγω έζησα το απόλυτα σκέτο μασαζ με μαργαριτα όταν δούλευε σε άλλο γραφείο… (κατι που επιβεβαιώνουν κ αρκετοί από εδώ) κ έκλαψα κ για το χρόνο μου κ για τα λεφτά μου …καλό θα είναι όταν καταθέτουμε τις εμπειριες μας να λεμε αυτό που μας συνέβη κ όχι αυτό που θα θέλαμε να μας συμβεί …

vipmassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Οκτ 2020
Like
306
ΑΓΓΕΛΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΕΣ MASSAGE ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ VIP MASSAGE

https://vipmassage.gr/spa-therapist-ergasia/

ΖΗΤΟΎΝΤΑΙ 5 ΚΟΠΕΛΕΣ Μασέρ ή Αισθητικοί ή Massage Spa Therapist
για άμεση εργασία με υψηλές εβδομαδιαίες αποδοχές
και ασφάλιση - ένσημα

με ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον εργασίας απο νόμιμη εταιρια Massage ( VIP MASSAGE )

Η Εταιρία παρέχει , Επαγγελματικές Υπηρεσίες Massage στο χωρο του πελατη για Αθηνα και Πειραια

Διαθετουμε μεγαλο Ελληνικο Πελατολογιο

Παρέχουμε Δωρεάν Σεμινάρια Μασάζ σε κοπέλες που δεν γνωρίζουν επαγγελματικό μασάζ και θέλουν
να εργαστούν στη εταιρία του VIP MASSAGE

( Δεν ζητάμε Αντρες Μασέρ )

Οποιες Κοπέλες ενδιαφέρονται να εργαστούν στη εταιρία μου να με καλέσουν
στο τηλέφωνο ή Viber 698 0 280 270

otipos

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2018
Like
350
Πόντοι
20
1) φωτο καμια σχεση με την πραγματικοτητα (αλλα οκ αυτο το κανουν κι αλλα γραφεια, αλλα το λοτους το παει σε αλλο λεβελ)
2) στο μασαζ ειναι 4 χρονια πισω, δηλαδη κανουν μονο γυρω απο την περιοχη αλλα δεν προχωρανε ποτε για να σε τριγκεραρουν και να ξαναπαρεις- εκτος κι αν πεσεις σε εξαιρεση που θα φυγει σε κανα 2μηνο
3) δεν ειναι ξεκαθαρες επιτηδες στο ωραριο, μπορει ανετα πλαγιως να σου πει να κανεις πανω απο μια ωρα και να μην το καταλαβεις

γενικα δεν ξερω ποιο γραφειο αξιζει πλεον. ημουν fan του ντελουξ-βελβετ αλλα και αυτο εχει πεσει παρα πολυ τελευταια.
το βιπ ειναι πλεον τιμοκαταλαγος που ξενερωνει.

Arnigioulmpasi

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2020
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδες εχουμε κανα feedback απο βικη και χανα απο deluxe? Αξιζει; Σκεφτομαι πολυ 4 χερια! Εχετε να προτείνετε κατι αλλο 4 χερια με μεγαλα πεπονια; Ευχαριστω πολυ!!

Siskos

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2022
Like
165
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδες εχουμε κανα feedback απο βικη και χανα απο deluxe? Αξιζει; Σκεφτομαι πολυ 4 χερια! Εχετε να προτείνετε κατι αλλο 4 χερια με μεγαλα πεπονια; Ευχαριστω πολυ!!
4 χερια ακούγεται αρκετα μερακλίδικο..εγώ θέλω να κάνω με Μιλανα και ινεσα από deluxe υστερα από πρόταση της σεριφισας του γραφείου αλλά δεν την βρίσκω ποτέ διαθέσιμη τη Μιλανα..τι διάολο ποσά ραντεβού κάνει τη μέρα 12;

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.334
Πόντοι
736
Απο joy ή vip καμία πρόταση;;;

Stories