Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

Koronaios 75

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2021
Like
143
Πόντοι
0
Συνάντηση με Ισμήνη vip…
Εμφανισιακά ωραία κοπέλα για τα δικά μου γούστα… περίπου 28-30 χρ… κοντό μαλλί … αδύνατη με πολλά tatto… πρόσωπο οπως ακριβώς το βλέπετε στη φωτό του vip…
Αρχικά χαμογελαστή… μουσικουλα… ξεκίνησε ένα μετριο προς καλό μασαζ το οποίο κατέληξε σε αρκετά καλό φραπέ κ τελείωσε με μια υπέροχη ακα…
Βγάζει ρούχα… αλλά το μόνο μείον που με χάλασε αρκετά έως πολύ αρκετά ήταν το παρότι ήταν καθαρή γενικά μύριζε πολύ άσχημα το νιμι της…
Ίσως να είναι κατι το περιστασιακό … ομολογώ όμως πως ξενέρωσα …
Διάρκεια 1,5 ώρα σύνολο 120€..
Αυτά…

pao196613

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2021
Like
4
Πόντοι
0
Παίδες. Είχα πάει μία φορά σε μια μασατζού, σε φυσικοθεραπευτήριο να χαλαρώσω λίγο τον αυχένα, και μόνο για τον αυχένα δεν πήγα. Από εδώ το πήγαινε απο κει το πήγαινε, όλο αν έχω κοπέλα με ρωτούσε, και πώς τα περνάμε κλπ. Πληρως έκφυλη τύπισσα. :confused: :confused: :confused: :confused:
Έπρεπε να το μαγειρέψω να της ρίξω ένα καπέλο όσο γυρνούσε αλλά έμεινα πιστό σκυλί, Και μαλακία μου.
Σε ποιο πηγές αρχηγέ μου;

Siskos

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2022
Like
165
Πόντοι
0
Συνάντηση με Ισμήνη vip…
Εμφανισιακά ωραία κοπέλα για τα δικά μου γούστα… περίπου 28-30 χρ… κοντό μαλλί … αδύνατη με πολλά tatto… πρόσωπο οπως ακριβώς το βλέπετε στη φωτό του vip…
Αρχικά χαμογελαστή… μουσικουλα… ξεκίνησε ένα μετριο προς καλό μασαζ το οποίο κατέληξε σε αρκετά καλό φραπέ κ τελείωσε με μια υπέροχη ακα…
Βγάζει ρούχα… αλλά το μόνο μείον που με χάλασε αρκετά έως πολύ αρκετά ήταν το παρότι ήταν καθαρή γενικά μύριζε πολύ άσχημα το νιμι της…
Αυτά…
Ω ρε φιλαράκο…δεν έχω χειρότερο…το ισμηνακι έχει μύκητες μαλλον…παιδιά ότι χειρότερο μην σου τύχει…γενικα ρε παιδιά έχει πέσει πολύ το επίπεδο ότι ναναι δηλαδή.. καλα ναι οκ προφανως το vip είναι εντελώς οίκος ανοχής πλέον αφού έχει πάει όλο το οσμοσε εκεί αλλά το να σου σκάει η κοπέλα για μάλαξη να γδύνετε και να σε παίρνει η μπόχα αλλά και να δίνεις 120€ Φίλε οντως είναι πραγματική ξενερα…άκου 120€ για να μυρίσεις μπόχα ???

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.224
Πόντοι
5.595
Ω ρε φιλαράκο…δεν έχω χειρότερο…το ισμηνακι έχει μύκητες μαλλον…παιδιά ότι χειρότερο μην σου τύχει…γενικα ρε παιδιά έχει πέσει πολύ το επίπεδο ότι ναναι δηλαδή.. καλα ναι οκ προφανως το vip είναι εντελώς οίκος ανοχής πλέον αφού έχει πάει όλο το οσμοσε εκεί αλλά το να σου σκάει η κοπέλα για μάλαξη να γδύνετε και να σε παίρνει η μπόχα αλλά και να δίνεις 120€ Φίλε οντως είναι πραγματική ξενερα…άκου 120€ για να μυρίσεις μπόχα ???
Ανάλογα τη δυσωσμία, μπορεί να είναι μύκητες είτε τριχομονάδες. Νομίζω πως η οσμή ψαρίλας είναι το δεύτερο. Οι τριχομονάδες αντιμετωπίζονται με αντιβίωση, οι μύκητες με κρέμα.

Gerrykirky

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Like
38
Πόντοι
0
Συνάντηση με ίριδα απο diamond για μένα κάνει εξαιρετικό μασαζ τα κρακ ήταν απανωτά...στα έξτρα αρκετά περίεργη φάση γιατί ένιωσα κάτι συνεσταλμενο από την μια αλλά έμπειρο από την άλλη...έχει πολύ ωραίο κωλο το μόνο που με χάλασε ήταν λίγο η ρογα αλλά για μένα αξίζει μία συνάντηση
Γδύνεται εντελως

Gerrykirky

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Like
38
Πόντοι
0
Ρε παιδιά ξέρει κανένας τη κυρια ρενα 55+ πλέον , και τη άνω Γλυφαδιώτισσα που έδινε και κωλο ;;; Γιουλη

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.376
Πόντοι
41.813
Συνάντηση με Ισμήνη vip…
Αυτά…
τι ειναι το νιμι?:think::think:

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.076
Πόντοι
736
Ρε παιδιά ξέρει κανένας τη κυρια ρενα 55+ πλέον , και τη άνω Γλυφαδιώτισσα που έδινε και κωλο ;;; Γιουλη
μαν η Γιουλη νομιζω πως εχει σταματησει εδω και 4 χρονια σιγουρα..

xlm

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
78
Like
7.515
Πόντοι
17.436
Επαναληπτική συνάντηση με Χριστίνα από Deluxe. Κάθε φορά και πιο άνετη. Αδύνατη με ύψος περίπου στο 1.70. Στο μασάζ ήταν βελτιωμένη σε σχέση με την προηγούμενη φορά. Θετικό. Έπαιξε και μια φραπεδιά από την πλευρά της ντυμένη μεν αλλά άφηνε να χαιδεύω το όμορφο κωλαράκι της. Κόστος 60 συν 20 το φραπεδάκι.

Το μασάζ αναζωογονεί τις αισθήσεις και προσδίδει ευεξία. :woldman:

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.413
Πόντοι
26.236
Μιτινγκ με Ναταλια απο βελβετ . ξανθουλα πετιτ πολυ καλη σε γενικα πλαισια 60+20 και θα ξανατιμηθει !!!
Τι σου άρεσε να μας πεις … τα αετονυχα της μήπως η τα tattoos κατηγορίας βιζιτας ? Είπαμε ρε σείς να φέρνει κ λίγο σε μασερ έτσι για τους τύπους .

gamisteross

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2017
Like
116
Πόντοι
0
Ξερει κανεις τι επεγινε η Ηρώ απο Βέλβετ;

otipos

Μέλος
Εγγρ.