Σε ποιο πηγές αρχηγέ μου;Παίδες. Είχα πάει μία φορά σε μια μασατζού, σε φυσικοθεραπευτήριο να χαλαρώσω λίγο τον αυχένα, και μόνο για τον αυχένα δεν πήγα. Από εδώ το πήγαινε απο κει το πήγαινε, όλο αν έχω κοπέλα με ρωτούσε, και πώς τα περνάμε κλπ. Πληρως έκφυλη τύπισσα.
Έπρεπε να το μαγειρέψω να της ρίξω ένα καπέλο όσο γυρνούσε αλλά έμεινα πιστό σκυλί, Και μαλακία μου.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)
Ω ρε φιλαράκο…δεν έχω χειρότερο…το ισμηνακι έχει μύκητες μαλλον…παιδιά ότι χειρότερο μην σου τύχει…γενικα ρε παιδιά έχει πέσει πολύ το επίπεδο ότι ναναι δηλαδή.. καλα ναι οκ προφανως το vip είναι εντελώς οίκος ανοχής πλέον αφού έχει πάει όλο το οσμοσε εκεί αλλά το να σου σκάει η κοπέλα για μάλαξη να γδύνετε και να σε παίρνει η μπόχα αλλά και να δίνεις 120€ Φίλε οντως είναι πραγματική ξενερα…άκου 120€ για να μυρίσεις μπόχα ???Συνάντηση με Ισμήνη vip…
Εμφανισιακά ωραία κοπέλα για τα δικά μου γούστα… περίπου 28-30 χρ… κοντό μαλλί … αδύνατη με πολλά tatto… πρόσωπο οπως ακριβώς το βλέπετε στη φωτό του vip…
Αρχικά χαμογελαστή… μουσικουλα… ξεκίνησε ένα μετριο προς καλό μασαζ το οποίο κατέληξε σε αρκετά καλό φραπέ κ τελείωσε με μια υπέροχη ακα…
Βγάζει ρούχα… αλλά το μόνο μείον που με χάλασε αρκετά έως πολύ αρκετά ήταν το παρότι ήταν καθαρή γενικά μύριζε πολύ άσχημα το νιμι της…
Ίσως να είναι κατι το περιστασιακό … ομολογώ όμως πως ξενέρωσα …
Διάρκεια 1,5 ώρα σύνολο 120€..
Αυτά…
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
τι να το κάνεις? δεν μας λέει που να πάμε και ποια να διαλέξουμεΕπιτέλους κι ένα χρήσιμο ποστ!
Ανάλογα τη δυσωσμία, μπορεί να είναι μύκητες είτε τριχομονάδες. Νομίζω πως η οσμή ψαρίλας είναι το δεύτερο. Οι τριχομονάδες αντιμετωπίζονται με αντιβίωση, οι μύκητες με κρέμα.Ω ρε φιλαράκο…δεν έχω χειρότερο…το ισμηνακι έχει μύκητες μαλλον…παιδιά ότι χειρότερο μην σου τύχει…γενικα ρε παιδιά έχει πέσει πολύ το επίπεδο ότι ναναι δηλαδή.. καλα ναι οκ προφανως το vip είναι εντελώς οίκος ανοχής πλέον αφού έχει πάει όλο το οσμοσε εκεί αλλά το να σου σκάει η κοπέλα για μάλαξη να γδύνετε και να σε παίρνει η μπόχα αλλά και να δίνεις 120€ Φίλε οντως είναι πραγματική ξενερα…άκου 120€ για να μυρίσεις μπόχα ???
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
το σχολιο ηταν ειρωνικο...τι να το κάνεις? δεν μας λέει που να πάμε και ποια να διαλέξουμε
Gerrykirky
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2019
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Γδύνεται εντελωςΣυνάντηση με ίριδα απο diamond για μένα κάνει εξαιρετικό μασαζ τα κρακ ήταν απανωτά...στα έξτρα αρκετά περίεργη φάση γιατί ένιωσα κάτι συνεσταλμενο από την μια αλλά έμπειρο από την άλλη...έχει πολύ ωραίο κωλο το μόνο που με χάλασε ήταν λίγο η ρογα αλλά για μένα αξίζει μία συνάντηση
Gerrykirky
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2019
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδιά ξέρει κανένας τη κυρια ρενα 55+ πλέον , και τη άνω Γλυφαδιώτισσα που έδινε και κωλο ;;; Γιουλη
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
τι ειναι το νιμι?Συνάντηση με Ισμήνη vip…
Εμφανισιακά ωραία κοπέλα για τα δικά μου γούστα… περίπου 28-30 χρ… κοντό μαλλί … αδύνατη με πολλά tatto… πρόσωπο οπως ακριβώς το βλέπετε στη φωτό του vip…
Αρχικά χαμογελαστή… μουσικουλα… ξεκίνησε ένα μετριο προς καλό μασαζ το οποίο κατέληξε σε αρκετά καλό φραπέ κ τελείωσε με μια υπέροχη ακα…
Βγάζει ρούχα… αλλά το μόνο μείον που με χάλασε αρκετά έως πολύ αρκετά ήταν το παρότι ήταν καθαρή γενικά μύριζε πολύ άσχημα το νιμι της…
Ίσως να είναι κατι το περιστασιακό … ομολογώ όμως πως ξενέρωσα …
Διάρκεια 1,5 ώρα σύνολο 120€..
Αυτά…
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.269
- Πόντοι
- 5.006
Άλλος από εδωτι ειναι το νιμι?
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
δεν ξερω ρε φιλε ειμαι απο χωριοΆλλος από εδω
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.081
- Πόντοι
- 736
μαν η Γιουλη νομιζω πως εχει σταματησει εδω και 4 χρονια σιγουρα..Ρε παιδιά ξέρει κανένας τη κυρια ρενα 55+ πλέον , και τη άνω Γλυφαδιώτισσα που έδινε και κωλο ;;; Γιουλη
xlm
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 79
- Like
- 7.629
- Πόντοι
- 17.436
Επαναληπτική συνάντηση με Χριστίνα από Deluxe. Κάθε φορά και πιο άνετη. Αδύνατη με ύψος περίπου στο 1.70. Στο μασάζ ήταν βελτιωμένη σε σχέση με την προηγούμενη φορά. Θετικό. Έπαιξε και μια φραπεδιά από την πλευρά της ντυμένη μεν αλλά άφηνε να χαιδεύω το όμορφο κωλαράκι της. Κόστος 60 συν 20 το φραπεδάκι.
Το μασάζ αναζωογονεί τις αισθήσεις και προσδίδει ευεξία.
Το μασάζ αναζωογονεί τις αισθήσεις και προσδίδει ευεξία.
Διαγραμμένο μέλος 180344
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2018
- Like
- 458
- Πόντοι
- 21
Μιτινγκ με Ναταλια απο βελβετ . ξανθουλα πετιτ πολυ καλη σε γενικα πλαισια 60+20 και θα ξανατιμηθει !!!
Διαγραμμένο μέλος 184764
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2018
- Like
- 942
- Πόντοι
- 81
Πμ κ σε μενα φίλε μ..Σε ποιο πηγές αρχηγέ μου;
NαιΓδύνεται εντελως
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.497
- Πόντοι
- 26.236
Τι σου άρεσε να μας πεις … τα αετονυχα της μήπως η τα tattoos κατηγορίας βιζιτας ? Είπαμε ρε σείς να φέρνει κ λίγο σε μασερ έτσι για τους τύπους .Μιτινγκ με Ναταλια απο βελβετ . ξανθουλα πετιτ πολυ καλη σε γενικα πλαισια 60+20 και θα ξανατιμηθει !!!
gamisteross
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2017
- Like
- 116
- Πόντοι
- 0
Ξερει κανεις τι επεγινε η Ηρώ απο Βέλβετ;
Ωραίο μωρό αλλά τπτ παραπάνω γαμοτοΞερει κανεις τι επεγινε η Ηρώ απο Βέλβετ;
εχει δικιο.πρεπει να σταματησει αυτο, πας και λαγουμιτζη 23,και εχεις και επιλογες κιολας.προσωπικη αποψη παντα.πολλα φιλος ... οσο τα δινουμε τοσο θα τα ζητανε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις