Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (5 μέλη και 7 επισκέπτες)

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
τωρα οτι υπαρχουν εξαιρεσεις οτι μπορει καποια κοπελα να σου κανει μια καλυτερη τιμη ... ναι υπαρχουν ... ή να πεις οτι θα δωσεις 100 συνολο για να γαμησεις ναι ... αλλα εκει πάμε και στην προσωπικη επαφή και πρεπει να εχεις κανει κανα δυο ραντεβου αρχικα με τις τιμες που ισχύουν για να γνωριστεις κλπ

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
συναντηση με φαιη vip ... καμια σχέση με την φωτο ... στρογγυλο προσωπο δεν την λες όμορφη ... αδιαφορη μαλλον ... σωμα ωραιο πρεπει να ειναι (δεν το ειδα ομως χωρις ρουχα) σχετικα μικρή σε ηλικια (οχι πανω απο 25) ... οταν μου δήλωσε πως κανει μεχρι φουλ και ανοιξε τιμοκαταλογο εκει ειπα απο μεσα πως την πατησα και φανηκε πως εχει κανει μεγαλη διαδρομη ως λαδοκορη ... μου θύμισε οσμοσε η ντελουξ η κατασταση ... το μασαζ ηταν τρίψιμο δυνατο καμια τεχνική με αρκετοοοο λαδι .... δεν πηρα κατι παραπανω ... δεν πληρωνω 30 για φραπε χωρις ρουχα ...
οποτε η συνεδριαση έκλεισε στα 60 σε μια ωριτσα (το μονο καλο ειναι πως δεν εκλεψε καθολου χρονο ) ....
γενικα η χρυσα εχει ριξει το επιπεδο απο οτι βλεπω και στις φωτο ... εχει φέρει πολλες απο αλλα γραφεια τις οποιες δεν τις ξερει και δεν το παει καλα το γραμμα ... παλιοτερα το vip είχε αλλη ποιοτητα κοριτσιών και υπηρεσιων (προσωπικη μου αποψη) ....

happyending

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2017
Like
240
Πόντοι
20
νομιζω λες λιγα νικ ... ο φραπες τελευταια σε ολα τα γραφεια εχει παει 30 (το οποιο για μενα ειναι τραγικο , καλυτερα να δωσεις επιπλεον 20-30 για να γαμήσεις κιολας) , ... οποτε μαζι με την μια ωρα που το 90% το εχει 60 ευρως πας στα 90 πλας το δωματιο ... 115+ τοταλ
Όχι. Δεν θα δίνουμε 30.
Κάτι αρχάς είναι απαράδεκτο το 60 για μία ώρα. 50 και πολύ είναι. Και 20 μπουρμπουαρ. Σταματήστε να δίνετε 60.

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.475
Πόντοι
2.306
νομιζω λες λιγα νικ ... ο φραπες τελευταια σε ολα τα γραφεια εχει παει 30 (το οποιο για μενα ειναι τραγικο , καλυτερα να δωσεις επιπλεον 20-30 για να γαμήσεις κιολας) , ... οποτε μαζι με την μια ωρα που το 90% το εχει 60 ευρως πας στα 90 πλας το δωματιο ... 115+ τοταλ
Δεν το ξέρω αυτό για +30 αφού απέχω από το μασάζ καιρό. Άσε που δεν υπάρχει περίπτωση να δίνω 30 για έναν φραπέ. Το πολύ 20 και αν δεν θέλει φεύγουμε και όλα καλά. Δεν ειναι τα 10 ευρώ παραπάνω απλά είναι υπερβολή και τις καλό μάθαμε καιρός να σταματήσει αυτό

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.475
Πόντοι
2.306
τωρα οτι υπαρχουν εξαιρεσεις οτι μπορει καποια κοπελα να σου κανει μια καλυτερη τιμη ... ναι υπαρχουν ... ή να πεις οτι θα δωσεις 100 συνολο για να γαμησεις ναι ... αλλα εκει πάμε και στην προσωπικη επαφή και πρεπει να εχεις κανει κανα δυο ραντεβου αρχικα με τις τιμες που ισχύουν για να γνωριστεις κλπ
Εκεί ποντάρουμε! Να βρούμε μια κοπέλα να μας αρέσει και να κάνουμε πιο συχνά μαζί της και βέβαια να είναι και αυτή πιο διαλακτικη στις τιμές

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.475
Πόντοι
2.306
Όχι. Δεν θα δίνουμε 30.
Κάτι αρχάς είναι απαράδεκτο το 60 για μία ώρα. 50 και πολύ είναι. Και 20 μπουρμπουαρ. Σταματήστε να δίνετε 60.
Το θέμα είναι φίλε τα περισσότερα γραφεία το έχουν 60 για 1 ώρα

• Like
Αντιδράσεις: FARAW
Εγγρ.
20 Ιαν 2017
Like
52
Πόντοι
1
Καλησπέρα σας!!
υπάρχει κάποιος που να έχει πάρει την Μαριαλένα από massage crystal! Και μπορεί να δώσει καμία πληροφορία;; Ευχαριστώ πολύ καλό μήνα σε όλους !

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.475
Πόντοι
2.306
Καλησπέρα σας!!
υπάρχει κάποιος που να έχει πάρει την Μαριαλένα από massage crystal! Και μπορεί να δώσει καμία πληροφορία;; Ευχαριστώ πολύ καλό μήνα σε όλους !
Αν δεν κάνω λάθος είναι η Έλενα του empire όπου έχουν αναφερθεί και γραφτεί κάποια σχόλια σε προηγούμενες σελίδες

Εγγρ.
20 Ιαν 2017
Like
52
Πόντοι
1
Αν δεν κάνω λάθος είναι η Έλενα του empire όπου έχουν αναφερθεί και γραφτεί κάποια σχόλια σε προηγούμενες σελίδες
Να σαι καλά τουλάχιστον να ψάξω με αυτό το όνομα μπας και βρω κάτι!!

mariosr125

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Κριτικές
3
Like
386
Πόντοι
21
συναντηση με φαιη vip ... καμια σχέση με την φωτο ... στρογγυλο προσωπο δεν την λες όμορφη ... αδιαφορη μαλλον ... σωμα ωραιο πρεπει να ειναι (δεν το ειδα ομως χωρις ρουχα) σχετικα μικρή σε ηλικια (οχι πανω απο 25) ... οταν μου δήλωσε πως κανει μεχρι φουλ και ανοιξε τιμοκαταλογο εκει ειπα απο μεσα πως την πατησα και φανηκε πως εχει κανει μεγαλη διαδρομη ως λαδοκορη ... μου θύμισε οσμοσε η ντελουξ η κατασταση ... το μασαζ ηταν τρίψιμο δυνατο καμια τεχνική με αρκετοοοο λαδι .... δεν πηρα κατι παραπανω ... δεν πληρωνω 30 για φραπε χωρις ρουχα ...
οποτε η συνεδριαση έκλεισε στα 60 σε μια ωριτσα (το μονο καλο ειναι πως δεν εκλεψε καθολου χρονο ) ....
γενικα η χρυσα εχει ριξει το επιπεδο απο οτι βλεπω και στις φωτο ... εχει φέρει πολλες απο αλλα γραφεια τις οποιες δεν τις ξερει και δεν το παει καλα το γραμμα ... παλιοτερα το vip είχε αλλη ποιοτητα κοριτσιών και υπηρεσιων (προσωπικη μου αποψη) ....
έχεις απόλυτο δίκιο έχουμε πάει στο σημείο ν ζητάνε συν 80 γ σεχ ,,, και θα συμφωνήσω στο οτι εχει φέρει κοπέλες απο αλα γραφεία με τιμοκαταλογο σε σχέση με πριν απο μήνες

mariosr125

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Κριτικές
3
Like
386
Πόντοι
21
Μαριαλένα κρυσταλ :

η κοπελα ειναι μουναρος απο τα τοπ σε σχεση με πολες κοπελες προχωραει φουλ αλά δε πήρα λόγο κόστους οπότε πηρα ελεύθερο στοματικό με εκτόνωση συν 50 και συν 60 το μασαζ

dsq

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2011
Like
439
Πόντοι
21
έχεις απόλυτο δίκιο έχουμε πάει στο σημείο ν ζητάνε συν 80 γ σεχ ,,, και θα συμφωνήσω στο οτι εχει φέρει κοπέλες απο αλα γραφεία με τιμοκαταλογο σε σχέση με πριν απο μήνες
Έχετε απόλυτο δίκιο .! Πλέον μόνο μασάζ δεν είναι το να μπαίνει η κοπέλα και να αρχίζει 20-40-60 και οι φωτογραφίες δεν ανταποκρίνονται με αυτό που έρχεται. Κρίμα γιατί είχε καλό όνομα και το χάνει σιγά σιγά

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
Μαριαλένα κρυσταλ :

η κοπελα ειναι μουναρος απο τα τοπ σε σχεση με πολες κοπελες προχωραει φουλ αλά δε πήρα λόγο κόστους οπότε πηρα ελεύθερο στοματικό με εκτόνωση συν 50 και συν 60 το μασαζ

πολλα φιλος ... οσο τα δινουμε τοσο θα τα ζητανε

dsq

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2011
Like
439
Πόντοι
21
Δεν το ξέρω αυτό για +30 αφού απέχω από το μασάζ καιρό. Άσε που δεν υπάρχει περίπτωση να δίνω 30 για έναν φραπέ. Το πολύ 20 και αν δεν θέλει φεύγουμε και όλα καλά. Δεν ειναι τα 10 ευρώ παραπάνω απλά είναι υπερβολή και τις καλό μάθαμε καιρός να σταματήσει αυτό
Όσο είναι νωρίς σύντροφε πρέπει να σταματήσει .!

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.475
Πόντοι
2.306
Όσο είναι νωρίς σύντροφε πρέπει να σταματήσει .!
Δυστυχως είναι δύσκολο στο μασαζ γιατί για να ικανοποιηθεί η κοπελα οικονομικά, ειδικά αν είναι για μπριζολα, θα φτάσει γύρω στα 140-150 μαζί με δωμάτιο. Εμένα πιο πολύ η ένσταση είναι να μην ενδιδουμε και δίνουμε για φραπέ 30 και 40. Εγω το έχω καθιερώσει 10-20 για φραπέ και σε όποια αρέσει

mariosr125

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Κριτικές
3
Like
386
Πόντοι
21
Δε ξερω αν θα κάνω μασαζ πάλι , προτιμώ τα στουντιο που με λιγότερα λεφτά θα περάσω καλύτερα και με μουναρες

mariosr125

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Κριτικές
3
Like
386
Πόντοι
21
Αριάδνη βιπ

Προχωρήσατε φουλ και στο τελος συν 80 αν δε κανω λάθος είχαν γραφτεί οτι έφτανε φουλ με συν 60 ε το αύξησε κ αυτη

Koronaios 75

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2021
Like
143
Πόντοι
0
Μιας κ βλέπω αρκετοί να αναφέρεστε στις κοπέλες του vip θέλω να πω πως προσωπικά για έναν το γραφείο έχει πάρει την κάτω βόλτα αφού σχεδόν έχει μαζέψει όλο το osmose που όλοι ξέρουμε την ανύπαρκτη ποιότητα του στο μασαζ…
Κάποιος παρέθεσε την εμπειρία του με την Φαίη που είναι η πρώην Ελλη του osmose από Αλβανία κ κατά την προσωπική μου άποψη το χειρότερο κομοδίνο στον χώρο του sex γιατί σε αυτόν του μασαζ δεν ακούμπησε καν…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom