xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 966
συναντηση με φαιη vip ... καμια σχέση με την φωτο ... στρογγυλο προσωπο δεν την λες όμορφη ... αδιαφορη μαλλον ... σωμα ωραιο πρεπει να ειναι (δεν το ειδα ομως χωρις ρουχα) σχετικα μικρή σε ηλικια (οχι πανω απο 25) ... οταν μου δήλωσε πως κανει μεχρι φουλ και ανοιξε τιμοκαταλογο εκει ειπα απο μεσα πως την πατησα και φανηκε πως εχει κανει μεγαλη διαδρομη ως λαδοκορη ... μου θύμισε οσμοσε η ντελουξ η κατασταση ... το μασαζ ηταν τρίψιμο δυνατο καμια τεχνική με αρκετοοοο λαδι .... δεν πηρα κατι παραπανω ... δεν πληρωνω 30 για φραπε χωρις ρουχα ...
οποτε η συνεδριαση έκλεισε στα 60 σε μια ωριτσα (το μονο καλο ειναι πως δεν εκλεψε καθολου χρονο ) ....
γενικα η χρυσα εχει ριξει το επιπεδο απο οτι βλεπω και στις φωτο ... εχει φέρει πολλες απο αλλα γραφεια τις οποιες δεν τις ξερει και δεν το παει καλα το γραμμα ... παλιοτερα το vip είχε αλλη ποιοτητα κοριτσιών και υπηρεσιων (προσωπικη μου αποψη) ....
οποτε η συνεδριαση έκλεισε στα 60 σε μια ωριτσα (το μονο καλο ειναι πως δεν εκλεψε καθολου χρονο ) ....
γενικα η χρυσα εχει ριξει το επιπεδο απο οτι βλεπω και στις φωτο ... εχει φέρει πολλες απο αλλα γραφεια τις οποιες δεν τις ξερει και δεν το παει καλα το γραμμα ... παλιοτερα το vip είχε αλλη ποιοτητα κοριτσιών και υπηρεσιων (προσωπικη μου αποψη) ....