και εγω ενδιαφερομαιΠολλές που δουλεύανε σε γραφεία έχουν εξαφανιστεί έχουν τραβήξει πελάτες και πλέον δούλευες ως ανεξάρτητες έχω 2 περιπτώσεις οποίος ενδιαφέρεται....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Και εγώ ενδιαφέρομαι φίλε αν μπορείς να στείλεις dm.Πολλές που δουλεύανε σε γραφεία έχουν εξαφανιστεί έχουν τραβήξει πελάτες και πλέον δούλευες ως ανεξάρτητες έχω 2 περιπτώσεις οποίος ενδιαφέρεται....
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.459
- Πόντοι
- 2.256
Koronaki
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2014
- Like
- 2.463
- Πόντοι
- 446
Σιγουρα δεν ισχυει,να ψαρεψει πληροφοριες ηθελε ο τυπος !!!Καλά ρε αλάνια τόσα μουνια ανεξερεύνητα κάθε μέρα από τα γραφεία μασάζ και σκαλώσατε με τις 2 περιπτώσεις που λέει ο ssgt?? Και στο φιναλε τα ίδια θα πληρώσετε και εκεί .! Αν ισχύει βέβαια αυτά που λέει .!!
Αν δεν κάνω λάθος μου είχε προτείνει μια πριν καιρό. Της έστειλα και μιλήσαμε να δω τι παίζει και η κοπέλα μου είπε κατηγορηματικα είναι αυστηρά μασάζ τίποτα παραπάνω. Δεν έχω κρατήσει στοιχεία της τα έσβησα αφού δεν έπαιζε τίποτα άλλο δεν ασχολήθηκα μαζί τηςΣιγουρα δεν ισχυει,να ψαρεψει πληροφοριες ηθελε ο τυπος !!!
vipmassage
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2020
- Like
- 306
Θεραπεύτριες Massage - VIP MASSAGE - ΑΘΗΝΑ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ερχόμαστε σε 60 - 90 Λέπτα όπου και αν βρίσκεστε
Σπίτι - Γραφείο - Κατάστημα - Ξενοδοχείο
ΤΗΛ / VIBER 1 : 698 0 280 270
VIBER 2 : 6980972778
ΩΡΑΡΙΟ :
Καθημερινά και Σάββατο 11:00 - 01:30 .
Κυριακή 14:00 - 01:30
ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΩΡΑ :
Στεφάνια , Μαρία Λένα..
Μιχαελα , Λένα , Ελένη
Γιασμιν , Κωνσταντινα
Επισης στη Ομάδα υπάρχουν :
Αριάδνη , Λυδία
Χρυσή , Ελενα , Χρύσα , Ισμήνη
Ηλιαννα , Μαρια
Σμαραγδα , Φαιη , Αμελια , Ιωαννα , Δήμητρα , Νικόλ
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΊΤΕ ΣΤΟ VIBER ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΑΣ.
ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΕΣ ΜΑΣ -
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ VIP MASSAGE
Ερχόμαστε σε 60 - 90 Λέπτα όπου και αν βρίσκεστε
Σπίτι - Γραφείο - Κατάστημα - Ξενοδοχείο
ΤΗΛ / VIBER 1 : 698 0 280 270
VIBER 2 : 6980972778
ΩΡΑΡΙΟ :
Καθημερινά και Σάββατο 11:00 - 01:30 .
Κυριακή 14:00 - 01:30
ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΩΡΑ :
Στεφάνια , Μαρία Λένα..
Μιχαελα , Λένα , Ελένη
Γιασμιν , Κωνσταντινα
Επισης στη Ομάδα υπάρχουν :
Αριάδνη , Λυδία
Χρυσή , Ελενα , Χρύσα , Ισμήνη
Ηλιαννα , Μαρια
Σμαραγδα , Φαιη , Αμελια , Ιωαννα , Δήμητρα , Νικόλ
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΊΤΕ ΣΤΟ VIBER ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΑΣ.
ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΕΣ ΜΑΣ -
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ VIP MASSAGE
kontos7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.520
- Πόντοι
- 486
Στις διαφημίσεις που τρέχουν στα σοσιαλ παίζει κανονικά.... Τι να πεις ?Είχαμε αναπτύξει μια "χημεία" από το ξεκίνημα της καριέρας της στους οίκους του 20αρικου αρχικά και του 50αρικου στην συνέχεια
Συνημμένα
giorgosbigone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 789
- Πόντοι
- 361
Καλησπέρα κ εγω ενδιαφέρομαι αλλά δεν μπορώ για κάποιο λόγο να σου στείλω προσωπικό μήνυμαΠολλές που δουλεύανε σε γραφεία έχουν εξαφανιστεί έχουν τραβήξει πελάτες και πλέον δούλευες ως ανεξάρτητες έχω 2 περιπτώσεις οποίος ενδιαφέρεται....
Koronaios 75
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2021
- Like
- 143
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη…
Κ για να σας συστηθώ… πολύ παλιό μέλος κ για μεγάλο διάστημα απλά επισκέπτης…
Αρκετά φανατικός μασαζακιας θέλω (κ θα περιοριστώ όσο περισσότερα μπορώ μόνο να ενημερώνω αφού αυτός νομιζω είναι κ ο σκοπός μας εδώ) τις εμπειριες μου …
Κ ξεκινώ με την πιο πρόσφατη αυτή με την Κωνσταντίνα του vip…
Παιδιά προσωπικά έφαγα ήττα..
Καμία μα καμία σχέση φωτό προσώπου με πραγματικότητα… σώμα σχεδόν καλό …μόνο μασαζ μέτριο με ρούχα… δεν ακούμπησε καν λέγοντας μου πρώτο ραντεβού δεν κανει τίποτα.. ξενέρωσα… πλήρωσα 80 για 1,5 ώρα κ γεια…
Αρκετά φανατικός μασαζακιας θέλω (κ θα περιοριστώ όσο περισσότερα μπορώ μόνο να ενημερώνω αφού αυτός νομιζω είναι κ ο σκοπός μας εδώ) τις εμπειριες μου …
Καμία μα καμία σχέση φωτό προσώπου με πραγματικότητα… σώμα σχεδόν καλό …μόνο μασαζ μέτριο με ρούχα… δεν ακούμπησε καν λέγοντας μου πρώτο ραντεβού δεν κανει τίποτα.. ξενέρωσα… πλήρωσα 80 για 1,5 ώρα κ γεια…
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.348
- Πόντοι
- 5.646
Κατάλαβα...Εμένα ποτέ δεν μου άρεσε από φωτό.Είχαμε αναπτύξει μια "χημεία" από το ξεκίνημα της καριέρας της στους οίκους του 20αρικου αρχικά και του 50αρικου στην συνέχεια
Επιτελους και μια χρησιμη πληροφορια : ) ευχαριστουμε !Καλησπέρα σε όλα τα μέλη…
Καλημέρα και καλή εβδομάδα
Έχουμε εικόνα για το dream massage athens?
Που το βρήκες αυτό;
kontos7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.520
- Πόντοι
- 486
Που το βρήκες αυτό;
Συνημμένα
Kavlovasilis
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2022
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Εγώ πάντως που έκανα με Λυδία (MassazakiMou) καύλα και ούτε καν αυτά που γράφει ο φίλος. Είχα πάρει Ηλιάνα από Empire γιατί η Λυδία είναι φουλ μου είπαν μέχρι 7)2 δεν έχει κενό, πίκρα.Η Ηλιανα Εmpire/ή Αμαρυλλίς Crystal
Μια μέτρια κοπέλα με παραπανίσια κιλά μικρή σε ηλικια ...αδιάφορη, ακαυλη χωρίς σεξουαλικοτητα.
B2B με μαγιό....90 ευρώ η ώρα....και με γαμησε τα πέταλα στον πονο ! Το κοριτσάκι έτριβε με μπουνιές και γροθιές, γόνατα αγκώνες.....μασοντας τσίχλα σαν κατσικα......μετάνιωσα την ώρα και την στιγμή και ναην μιλήσω για τα παϊδάκια μου που θέλουν ορθοπεδικο....απλά το πιο τραγικό B2B ...που έχω κάνει,μου έδωσε και τηλ το οποίο φυσικά το πέταξα!! Για τόπλες μου ζήτησε + 50 για μπριζόλα +150
Αν έχετε καμία καλή περίπτωση να προτείνετε γιατί η τελευταία εμπειρία ήταν δράμα.
Μια μέτρια κοπέλα με παραπανίσια κιλά μικρή σε ηλικια ...αδιάφορη, ακαυλη χωρίς σεξουαλικοτητα.
B2B με μαγιό....90 ευρώ η ώρα....και με γαμησε τα πέταλα στον πονο ! Το κοριτσάκι έτριβε με μπουνιές και γροθιές, γόνατα αγκώνες.....μασοντας τσίχλα σαν κατσικα......μετάνιωσα την ώρα και την στιγμή και ναην μιλήσω για τα παϊδάκια μου που θέλουν ορθοπεδικο....απλά το πιο τραγικό B2B ...που έχω κάνει,μου έδωσε και τηλ το οποίο φυσικά το πέταξα!! Για τόπλες μου ζήτησε + 50 για μπριζόλα +150
Αν έχετε καμία καλή περίπτωση να προτείνετε γιατί η τελευταία εμπειρία ήταν δράμα.
Poetjokey
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 939
- Πόντοι
- 990
Καλησπέρα στην παρέα. Εχει καλέσει κανείς από deluxe masaz; Μου βγαίνει η διαφήμιση συνέχεια στο facebook. Γραφει στην ισοσελίδα τους 60 ευρώ για μία ώρα, αλλά δεν γράφει για κάτι πονηρό...αναρωτιέμαι τί παίζει.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις