Grouker
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 698
- Πόντοι
- 81
Καιρος ητανξεκίνα να μετράς!
Καιρος ητανξεκίνα να μετράς!
Γιατί απαντάτε όταν σας ζητάνε λεπτομέρειες ? Μπα δε θα πάρουμε ευχαριστούμεΝεες Θεραπεύτριες Ξεκινάνε στο VIP MASSAGE
ΤΗΛ / VIBER : 698 0 280 270
Προστέθηκαν στη Ομάδα μας οι παρακάτω κοπέλες :
Στεφανία , ΜαρίαΛένα ,
Μιχαελα , Ελένη , Λένα
Γιασμιν , Κωνσταντινα
Στείλτε μήνυμα στο Viber για να δείτε φωτογραφίες
και να μάθετε λεπτομέρειες για τα είδη μασάζ που προσφέρει η καθεμία...
Ηθελα και γω να σου στείλω ένα μήνυμα αλλά βλέπω ότι αυτή η επιλογή δεν δουλεύει στο προφίλ σου ,εν πάσει περιπτώσει αν θες στείλε μου εσύ!Πολλές που δουλεύανε σε γραφεία έχουν εξαφανιστεί έχουν τραβήξει πελάτες και πλέον δούλευες ως ανεξάρτητες έχω 2 περιπτώσεις οποίος ενδιαφέρεται....
Αν έχεις κάτι ενδιαφέρον με ενδιαφέρειΠολλές που δουλεύανε σε γραφεία έχουν εξαφανιστεί έχουν τραβήξει πελάτες και πλέον δούλευες ως ανεξάρτητες έχω 2 περιπτώσεις οποίος ενδιαφέρεται....
Ωραίοςδεν υπάρχουν - φοβούμαι - νέοπες σ'αυτο το νήμα.
τους πάτησε το τρένο
πες τα χρυσοστομε !!! :-)Έχει κακοκαιρία στο νήμα… προμοβροντές και προμοαστραπές.. ρίχνει προμοτοπόδαρα
Πάλι με το osmose ασχολείστε ρε παιδιά? Είπαμε σου βγάζουν τιμοκατάλογο και γαμας. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει και κάτι αξιόλογο να ακουστεί εκεί ότι αξίζει 100% στο φουλ
Αν κ σε έχουν ζαλίσει όλοι ,στειλε κ σε μένα με δε σου κάνει κόποΠολλές που δουλεύανε σε γραφεία έχουν εξαφανιστεί έχουν τραβήξει πελάτες και πλέον δούλευες ως ανεξάρτητες έχω 2 περιπτώσεις οποίος ενδιαφέρεται....
Με πνίγει το δικιο ρε φιλαράκι. Απλά τα λέμε πολύ καιρό για το osmose αλλά αν σου αρέσει προχώρα και εύχομαι να περάσεις καλάκαλά βρε νικ μην βαράς απλά μου φάνηκε ενδιαφέρον το μικρο
Να αυτό λένε στείλτε για λεπτομέρειες κ πότε δεν απαντάνεΓιατί απαντάτε όταν σας ζητάνε λεπτομέρειες ? Μπα δε θα πάρουμε ευχαριστούμε
Ναι εννοείται τα ξέρω και τα έχω γραψει και εγώ … άλλωστε κάνω και πλακα έχουμε μιλήσει και παλιότερα τα χουμε πει εμείς … όλα καλάΜε πνίγει το δικιο ρε φιλαράκι. Απλά τα λέμε πολύ καιρό για το osmose αλλά αν σου αρέσει προχώρα και εύχομαι να περάσεις καλά
Εννοείται ρε κατάλαβα να περνάς όμορφα!!!!Ναι εννοείται τα ξέρω και τα έχω γραψει και εγώ … άλλωστε κάνω και πλακα έχουμε μιλήσει και παλιότερα τα χουμε πει εμείς … όλα καλά
Καλησπέρα. Θα ήθελα ν ανταλαξουμε πληροφοριεςΠολλές που δουλεύανε σε γραφεία έχουν εξαφανιστεί έχουν τραβήξει πελάτες και πλέον δούλευες ως ανεξάρτητες έχω 2 περιπτώσεις οποίος ενδιαφέρεται....
Δυστυχώς δεν ξέρω φίλε αλλά περίεργο να μην σου απαντάνε εκτός αν έχει σταματησει και βαριούνται να το πουν. Πάντως δεν θυμάμαι να υπάρχει Μαρίατζελα στις φώτο που μου εστειλανΚαλησπέρα σε όλους
Έχω ρωτήσει ξανά και ελπίζω να μην κουράζω
Η Mariaanjela από το Massage Joy συνεχίζει να εργάζεται?
Τους έχω στείλει και μήνυμα και απαντήση καμία.
Έχει σταματήσει πολύ καιρό από όσο ξέρω από πριν τα Χριστούγεννα...Που τη θυμήθηκες...;Καλησπέρα σε όλους
Έχω ρωτήσει ξανά και ελπίζω να μην κουράζω
Η Mariaanjela από το Massage Joy συνεχίζει να εργάζεται?
Τους έχω στείλει και μήνυμα και απαντήση καμία.