You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
κοπελια κοψτο κουραζει αληθεια ελεος...μενελαος vag13 αντρεας δεν ξερω ποσα ακομα μεσα σε 2 μηνες....αραξε λιγο τρεξε τα 3 σαιτ σου και ολα οκ...κοψε το παραμύθι ομως εδω μεσα ...τι νομιζεις οτι επειδή δεν μιλαμε ειμαστεε και μαλακες;;;Ε δεν είναι πάντα τα λεφτά το θέμα . Εγώ με Λυδία από εκεί δεν πέρασα καλά . Σιτεμενη κ αυτή. Τώρα ίσως δοκιμάσω κ άλλη την ίριδα ή Τέα . 10 πάνω 10 κάτω δεν έχει μεγάλη σημασία όταν περάσεις καλά .
Έχω και γω τέτοια περίπτωση που έρχεται στο σπίτι μου κέντρο σχεδόν 3 χρόνια .. Από το οσμοσε το παλιό τοτε που το διαχειριζοταν η μάγια που όπως γράψανε σκοτώθηκε... Αν μιλάς για αυτή στείλε πμ να ανταλλάξουμε πληροφορίες για υπηρεσίεςΠολλές που δουλεύανε σε γραφεία έχουν εξαφανιστεί έχουν τραβήξει πελάτες και πλέον δούλευες ως ανεξάρτητες έχω 2 περιπτώσεις οποίος ενδιαφέρεται....
Αν μπορείς στείλε ένα PMΠολλές που δουλεύανε σε γραφεία έχουν εξαφανιστεί έχουν τραβήξει πελάτες και πλέον δούλευες ως ανεξάρτητες έχω 2 περιπτώσεις οποίος ενδιαφέρεται....
Και εδώ αν μπορείς φίλε μου ένα πμ. ΕυχαριστώΠολλές που δουλεύανε σε γραφεία έχουν εξαφανιστεί έχουν τραβήξει πελάτες και πλέον δούλευες ως ανεξάρτητες έχω 2 περιπτώσεις οποίος ενδιαφέρεται....
asus09
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 664
- Πόντοι
- 2.357
Καλημερα, για δωσε καμμια πληροφοριαΠολλές που δουλεύανε σε γραφεία έχουν εξαφανιστεί έχουν τραβήξει πελάτες και πλέον δούλευες ως ανεξάρτητες έχω 2 περιπτώσεις οποίος ενδιαφέρεται....
Τι μου θύμησες ρε φίλε την Μάγια και το osmose στα καλά τουΈχω και γω τέτοια περίπτωση που έρχεται στο σπίτι μου κέντρο σχεδόν 3 χρόνια .. Από το οσμοσε το παλιό τοτε που το διαχειριζοταν η μάγια που όπως γράψανε σκοτώθηκε... Αν μιλάς για αυτή στείλε πμ να ανταλλάξουμε πληροφορίες για υπηρεσίες
Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.403
- Πόντοι
- 456
Παιδιά θέλω να γαμησω πολύ από οσμοσε την Τζούλια το μιλφακι..την έχει πάρει κάποιος έχει γνώμη????
Αν έχεις την καλοσύνη θα εκτιμούσα μια ενημέρωση και σε μένα.!Πολλές που δουλεύανε σε γραφεία έχουν εξαφανιστεί έχουν τραβήξει πελάτες και πλέον δούλευες ως ανεξάρτητες έχω 2 περιπτώσεις οποίος ενδιαφέρεται....
Η αλήθεια είναι ότι όλες οι φωτο των γραφείων είναι πειραγμένες!!!! Για αυτό θέλει ψάξιμο και καλή ενημέρωση ποια είναι εμφανισιακά πάνω από τον μέσο όρο και υπάρχουν κάποιες αλλά θέλει ψάξιμοΚακο δεν είναι να τσιτώσουν λίγο οι κωλοι , με τους διθυράμβους για κατι τριτο-τεταρτες που τις αποθεώνουν
Ότι πει το boss του site όμως .
Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.403
- Πόντοι
- 456
Γνώμη για Τζούλια από osmose??Παλια οσμοσε Φιλος μακριά ..γενικα vip=osmose δηλαδη 10 λεπτα μασαζ και μετά τιμοκατάλογος από 60 και πάνω..ξεπέτες και πεταμενα λεφτα..κοιτά άλλου..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πολύ σωστος!!!
Perissos40
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2022
- Like
- 5
- Πόντοι
- 0
Διάβασε προηγούμενες σελίδες για οσμοσε θα βρεις πολλά..Γνώμη για Τζούλια από osmose??
lakis mamoulakis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.083
- Πόντοι
- 1.786
Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.403
- Πόντοι
- 456
Δε βρήκα τίποτα συγκεκριμένα ρώτησα για τη Τζούλια αν ξέρεις..Διάβασε προηγούμενες σελίδες για οσμοσε θα βρεις πολλά..
Πλέον ναι το vip αρχίζει και γίνεται ξεπέτα με πολλά τσουλακια από οσμος. Όποτε προσοχή .!Γνώμη για Τζούλια από osmose??
vipmassage
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2020
- Like
- 306
Νεες Θεραπεύτριες Ξεκινάνε στο VIP MASSAGE
ΤΗΛ / VIBER : 698 0 280 270
Προστέθηκαν στη Ομάδα μας οι παρακάτω κοπέλες :
Στεφανία , ΜαρίαΛένα ,
Μιχαελα , Ελένη , Λένα
Γιασμιν , Κωνσταντινα
Στείλτε μήνυμα στο Viber για να δείτε φωτογραφίες
και να μάθετε λεπτομέρειες για τα είδη μασάζ που προσφέρει η καθεμία...
ΤΗΛ / VIBER : 698 0 280 270
Προστέθηκαν στη Ομάδα μας οι παρακάτω κοπέλες :
Στεφανία , ΜαρίαΛένα ,
Μιχαελα , Ελένη , Λένα
Γιασμιν , Κωνσταντινα
Στείλτε μήνυμα στο Viber για να δείτε φωτογραφίες
και να μάθετε λεπτομέρειες για τα είδη μασάζ που προσφέρει η καθεμία...
Τελευταία τροποποίηση:
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
ξεκίνα να μετράς!
mike 23
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2021
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
Στειλε μου για καποιεςου εχουν σταματησει σε παρακαλω απο joy αν ξερεις ???Πολλές που δουλεύανε σε γραφεία έχουν εξαφανιστεί έχουν τραβήξει πελάτες και πλέον δούλευες ως ανεξάρτητες έχω 2 περιπτώσεις οποίος ενδιαφέρεται....
sanitec67
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2015
- Like
- 181
- Πόντοι
- 0
Πες μας λεπτομέρειεςΤα 30 & 40 ήταν στην εποχή κρίσης του 2014-2015 όταν είχαμε Kapital-Control, τότε κατέβασα την τιμή από 50 στα 30. Αλλά μέσα στο προηγούμενο μόνο χρόνο τα πράγματα έχουν ακριβύνει στην Ελλάδα στα 30% , η απάντηση έρχεται μόνη της - δεν μπορώ να συνεχίζω να κάνω προσφορά γιατί δεν βγαίνουν τα νούμερα. Πολύ sorry, αλλά δύστυχος αλλιώς δεν γδύνεται.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις