Θα γούσταρε πολύ προφανώς ο φίλος. Εγώ έχασα την Μαιρουλα που σταμάτησε από τζοι!Έχει σταματήσει πολύ καιρό από όσο ξέρω από πριν τα Χριστούγεννα...Που τη θυμήθηκες...;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Η Μαίρη φίλε nick που είναι τώρα; Που μπορούμε να τη βρούμε;Θα γούσταρε πολύ προφανώς ο φίλος. Εγώ έχασα την Μαιρουλα που σταμάτησε από τζοι!
mike 23
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2021
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
Ελα ντε αυτη ψαχνω κι εγω !! Μαζεψε λεφτα και κανει αλλη ζωη μαλλον,,,, σπανιο κοριτσι,?Η Μαίρη φίλε nick που είναι τώρα; Που μπορούμε να τη βρούμε;
tromeros.mikros
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2019
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Αν δεν σε βαζω σε κοπο ενδιαφερομαιΚαλησπέρα. Θα ήθελα ν ανταλαξουμε πληροφοριες
kostasss26
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 211
- Πόντοι
- 21
Καλημέρα! Μιας και δεν μπορώ να σου στείλω μήνυμα σε περίπτωση που κάποια από αυτές είναι η Μαίρη από joy, στείλε μου να μιλήσουμε γιατί την ψάχνω άπειρο καιρό τώραΠολλές που δουλεύανε σε γραφεία έχουν εξαφανιστεί έχουν τραβήξει πελάτες και πλέον δούλευες ως ανεξάρτητες έχω 2 περιπτώσεις οποίος ενδιαφέρεται....
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.834
- Πόντοι
- 736
Προσπάθησε Kostas και δεν θα απογοητευτείς με την Τέα γιατί δίνεται ,απλώς άσε την να κάνει το παιχνίδι της ...Seat back and enjoy !Θα δοκιμάσω την τύχη μου. Αν και όταν καταφέρω κάτι θα ενημερώσω. Πάντως ετσι οπως έχω φτιαχτει αν δεν ειναι πολύ special θα απογοητευτω.
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.834
- Πόντοι
- 736
Έχεις δίκιο σε αυτό nick ! Όταν υπάρχει χρονική διάρκεια άνω των 3 ημερών είναι δύσκολο να εκφραστείς ...και εγώ αυτό το πρόβλημα το έχωΕγώ φίλε ο λόγος που ακόμα δεν έχω κανονίσει με Τεα είναι ότι έχει αναμονή 1 βδομαδα και δεν μπορώ να ξέρω τις καλές μου εκείνη την ημέρα. Γενικά δεν μου πάει να κανονίζω με τέτοια χρονική διάρκεια
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.834
- Πόντοι
- 736
Υπάρχουν αρκετά γραφεία που έχουν τέτοια υπηρεσία μετά τις 11μμ. Το αναφέρουν σαν late night massage .Τώρα μέχρι ποιά ώρα εξυπηρετούν πρέπει να ρωτήσεις και θα σου πούν ,συν ποιές θεραπεύτριες είναι διαθέσιμεςΚαλησπέρα σε όλους
Ξέρει κανείς ποια πρακτορεία στέλνουν για μασάζ αργά το βράδυ 12+;
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.834
- Πόντοι
- 736
Σωστό αυτό που αναφέρεις nick ως προς το γεγονός ότι ήταν υπάλληλος τότε η Τέα . Τώρα οι τιμές που υπάρχουν στο γραφείο της είναι όσο τελευταία αναφέρεται 10-15 και 25-30 (χέρι και στόμα ).Προφανώς και ήθελε παραπάνω αφού ήταν υπάλληλος. Τώρα που είναι αφεντικό τσεπωνει πολύ χρήμα
Κάποια στιγμή πρέπει να αναρωτηθούμε άν μπορούμε και μας ενδιαφέρει τι συμφωνία έχει το κάθε γραφείο με τις θεραπεύτριες του για την αρχική τιμή συνεδρίας πχ είναι 50-50 % ή είναι 60-30 % δηλαδή 30-30 ευρώ ή 40-20 ευρώ γραφείο - θεραπεύτρια .Έτσι η απάντηση θα μας λύσει την απορία γιατί αρκετές κοπέλες ζητάνε" τον ουρανό με τα άστρα " !
Στο κάτω κάτω αυτές κάνουν την πράξη και όχι το γραφείο
Έχω ρωτήσει και ξέρω ότι με την Τέα ισχύει 30-30 ευρώ.
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.459
- Πόντοι
- 2.256
Επειδή απλά μπορούν. Είναι μια δουλειά περιστασιακή. Όσα προλάβουν να αρπάξουν από εμάς τα κορόιδα που πάνω στην καύλα μας, υποκύπτουμε.η απάντηση θα μας λύσει την απορία γιατί αρκετές κοπέλες ζητάνε" τον ουρανό με τα άστρα " !
40-20 γραφείο κοπέλα είναι φίλε μην αναρωτιέσαιΣωστό αυτό που αναφέρεις nick ως προς το γεγονός ότι ήταν υπάλληλος τότε η Τέα . Τώρα οι τιμές που υπάρχουν στο γραφείο της είναι όσο τελευταία αναφέρεται 10-15 και 25-30 (χέρι και στόμα ).
Κάποια στιγμή πρέπει να αναρωτηθούμε άν μπορούμε και μας ενδιαφέρει τι συμφωνία έχει το κάθε γραφείο με τις θεραπεύτριες του για την αρχική τιμή συνεδρίας πχ είναι 50-50 % ή είναι 60-30 % δηλαδή 30-30 ευρώ ή 40-20 ευρώ γραφείο - θεραπεύτρια .Έτσι η απάντηση θα μας λύσει την απορία γιατί αρκετές κοπέλες ζητάνε" τον ουρανό με τα άστρα " !
Στο κάτω κάτω αυτές κάνουν την πράξη και όχι το γραφείο
Έχω ρωτήσει και ξέρω ότι με την Τέα ισχύει 30-30 ευρώ.
Συμφωνώ φίλε και από εκεί και πέρα μετραει και ο χαρακτήρας της κοπέλας στο τι ζητάει. Έχω πετύχει να μου ζητήσει 50 για φραπέ και άλλη να μην ζητήσει τίποτα40-20 γραφείο κοπέλα είναι φίλε μην αναρωτιέσαι
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.834
- Πόντοι
- 736
Το φαντάστηκα ,απλώς μια επιβεβαίωση μήπως και έκανα λάθος40-20 γραφείο κοπέλα είναι φίλε μην αναρωτιέσαι
Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.403
- Πόντοι
- 456
Τζούλια το μιλφ από osmose γνώμη κάποιος????
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.166
- Πόντοι
- 456
αν ισχύει -που το θεωρώ ληστεία- τότε τις βάζει στο τριπάκι να μοιράζουν τηλέφωνο για να κάνουν τον δικό τους κύκλο και καλά κάνουνε νομίζω!40-20 γραφείο κοπέλα είναι φίλε μην αναρωτιέσαι
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.481
- Πόντοι
- 8.345
Παίδες μην συνεχίζεται να ζητάτε τηλέφωνα.. Ας βγει κάποιος να πει ότι πήρε τηλέφωνο και μετά βουρ, αλλά χλωμό το βλέπω. Και χωρίς προσωπικα μνμ ακόμα χλωμοτεροΠολλές που δουλεύανε σε γραφεία έχουν εξαφανιστεί έχουν τραβήξει πελάτες και πλέον δούλευες ως ανεξάρτητες έχω 2 περιπτώσεις οποίος ενδιαφέρεται....
Κάπως έτσι γίνετε στο τέλος. Γιαυτο και η συνεχείς ανανέωση από τα γραφεία. φεύγουν παλιές με πελάτες έρχονται νέες με με νέους πελάτεςαν ισχύει -που το θεωρώ ληστεία- τότε τις βάζει στο τριπάκι να μοιράζουν τηλέφωνο για να κάνουν τον δικό τους κύκλο και καλά κάνουνε νομίζω!
kontos7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.522
- Πόντοι
- 486
Είχαμε αναπτύξει μια "χημεία" από το ξεκίνημα της καριέρας της στους οίκους του 20αρικου αρχικά και του 50αρικου στην συνέχειαΈχει σταματήσει πολύ καιρό από όσο ξέρω από πριν τα Χριστούγεννα...Που τη θυμήθηκες...;
ΖΑΝ ΜΠΑΤΙΣΤ
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2007
- Like
- 184
- Πόντοι
- 1
Θέλω και γω το τηλεφωνοΠολλές που δουλεύανε σε γραφεία έχουν εξαφανιστεί έχουν τραβήξει πελάτες και πλέον δούλευες ως ανεξάρτητες έχω 2 περιπτώσεις οποίος ενδιαφέρεται....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις