Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.475
Πόντοι
2.306
Έχει σταματήσει πολύ καιρό από όσο ξέρω από πριν τα Χριστούγεννα...Που τη θυμήθηκες...;
Θα γούσταρε πολύ προφανώς ο φίλος. Εγώ έχασα την Μαιρουλα που σταμάτησε από τζοι!

kostasss26

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
211
Πόντοι
21
Πολλές που δουλεύανε σε γραφεία έχουν εξαφανιστεί έχουν τραβήξει πελάτες και πλέον δούλευες ως ανεξάρτητες έχω 2 περιπτώσεις οποίος ενδιαφέρεται....
Καλημέρα! Μιας και δεν μπορώ να σου στείλω μήνυμα σε περίπτωση που κάποια από αυτές είναι η Μαίρη από joy, στείλε μου να μιλήσουμε γιατί την ψάχνω άπειρο καιρό τώρα

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Θα δοκιμάσω την τύχη μου. Αν και όταν καταφέρω κάτι θα ενημερώσω. Πάντως ετσι οπως έχω φτιαχτει αν δεν ειναι πολύ special θα απογοητευτω.
Προσπάθησε Kostas και δεν θα απογοητευτείς με την Τέα γιατί δίνεται ,απλώς άσε την να κάνει το παιχνίδι της ...Seat back and enjoy !

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Εγώ φίλε ο λόγος που ακόμα δεν έχω κανονίσει με Τεα είναι ότι έχει αναμονή 1 βδομαδα και δεν μπορώ να ξέρω τις καλές μου εκείνη την ημέρα. Γενικά δεν μου πάει να κανονίζω με τέτοια χρονική διάρκεια
Έχεις δίκιο σε αυτό nick ! Όταν υπάρχει χρονική διάρκεια άνω των 3 ημερών είναι δύσκολο να εκφραστείς ...και εγώ αυτό το πρόβλημα το έχω

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Καλησπέρα σε όλους
Ξέρει κανείς ποια πρακτορεία στέλνουν για μασάζ αργά το βράδυ 12+;
Υπάρχουν αρκετά γραφεία που έχουν τέτοια υπηρεσία μετά τις 11μμ. Το αναφέρουν σαν late night massage .Τώρα μέχρι ποιά ώρα εξυπηρετούν πρέπει να ρωτήσεις και θα σου πούν ,συν ποιές θεραπεύτριες είναι διαθέσιμες

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Προφανώς και ήθελε παραπάνω αφού ήταν υπάλληλος. Τώρα που είναι αφεντικό τσεπωνει πολύ χρήμα
Σωστό αυτό που αναφέρεις nick ως προς το γεγονός ότι ήταν υπάλληλος τότε η Τέα . Τώρα οι τιμές που υπάρχουν στο γραφείο της είναι όσο τελευταία αναφέρεται 10-15 και 25-30 (χέρι και στόμα ).
Κάποια στιγμή πρέπει να αναρωτηθούμε άν μπορούμε και μας ενδιαφέρει τι συμφωνία έχει το κάθε γραφείο με τις θεραπεύτριες του για την αρχική τιμή συνεδρίας πχ είναι 50-50 % ή είναι 60-30 % δηλαδή 30-30 ευρώ ή 40-20 ευρώ γραφείο - θεραπεύτρια .Έτσι η απάντηση θα μας λύσει την απορία γιατί αρκετές κοπέλες ζητάνε" τον ουρανό με τα άστρα " !
Στο κάτω κάτω αυτές κάνουν την πράξη και όχι το γραφείο
Έχω ρωτήσει και ξέρω ότι με την Τέα ισχύει 30-30 ευρώ.

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.459
Πόντοι
2.256
η απάντηση θα μας λύσει την απορία γιατί αρκετές κοπέλες ζητάνε" τον ουρανό με τα άστρα " !
Επειδή απλά μπορούν. Είναι μια δουλειά περιστασιακή. Όσα προλάβουν να αρπάξουν από εμάς τα κορόιδα που πάνω στην καύλα μας, υποκύπτουμε.

dsq

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2011
Like
439
Πόντοι
21
Σωστό αυτό που αναφέρεις nick ως προς το γεγονός ότι ήταν υπάλληλος τότε η Τέα . Τώρα οι τιμές που υπάρχουν στο γραφείο της είναι όσο τελευταία αναφέρεται 10-15 και 25-30 (χέρι και στόμα ).
Κάποια στιγμή πρέπει να αναρωτηθούμε άν μπορούμε και μας ενδιαφέρει τι συμφωνία έχει το κάθε γραφείο με τις θεραπεύτριες του για την αρχική τιμή συνεδρίας πχ είναι 50-50 % ή είναι 60-30 % δηλαδή 30-30 ευρώ ή 40-20 ευρώ γραφείο - θεραπεύτρια .Έτσι η απάντηση θα μας λύσει την απορία γιατί αρκετές κοπέλες ζητάνε" τον ουρανό με τα άστρα " !
Στο κάτω κάτω αυτές κάνουν την πράξη και όχι το γραφείο
Έχω ρωτήσει και ξέρω ότι με την Τέα ισχύει 30-30 ευρώ.
40-20 γραφείο κοπέλα είναι φίλε μην αναρωτιέσαι

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.475
Πόντοι
2.306
Συμφωνώ φίλε και από εκεί και πέρα μετραει και ο χαρακτήρας της κοπέλας στο τι ζητάει. Έχω πετύχει να μου ζητήσει 50 για φραπέ και άλλη να μην ζητήσει τίποτα

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.166
Πόντοι
456
αν ισχύει -που το θεωρώ ληστεία- τότε τις βάζει στο τριπάκι να μοιράζουν τηλέφωνο για να κάνουν τον δικό τους κύκλο και καλά κάνουνε νομίζω!

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.481
Πόντοι
8.345
Πολλές που δουλεύανε σε γραφεία έχουν εξαφανιστεί έχουν τραβήξει πελάτες και πλέον δούλευες ως ανεξάρτητες έχω 2 περιπτώσεις οποίος ενδιαφέρεται....
Παίδες μην συνεχίζεται να ζητάτε τηλέφωνα.. Ας βγει κάποιος να πει ότι πήρε τηλέφωνο και μετά βουρ, αλλά χλωμό το βλέπω. Και χωρίς προσωπικα μνμ ακόμα χλωμοτερο

dsq

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2011
Like
439
Πόντοι
21
αν ισχύει -που το θεωρώ ληστεία- τότε τις βάζει στο τριπάκι να μοιράζουν τηλέφωνο για να κάνουν τον δικό τους κύκλο και καλά κάνουνε νομίζω!
Κάπως έτσι γίνετε στο τέλος. Γιαυτο και η συνεχείς ανανέωση από τα γραφεία. φεύγουν παλιές με πελάτες έρχονται νέες με με νέους πελάτες

kontos7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2016
Κριτικές
5
Like
1.522
Πόντοι
486
Έχει σταματήσει πολύ καιρό από όσο ξέρω από πριν τα Χριστούγεννα...Που τη θυμήθηκες...;
Είχαμε αναπτύξει μια "χημεία" από το ξεκίνημα της καριέρας της στους οίκους του 20αρικου αρχικά και του 50αρικου στην συνέχεια

• Like
Αντιδράσεις: lavro
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
184
Πόντοι
1
Θέλω και γω το τηλεφωνο

qbathens7

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2021
Like
2
Πόντοι
0
καλησπερα παιδες...γνωμη για κιρκη απο massage now και ηλιαννα απο vip υπαρχει καπου;;ψαχνω κ δε μπορω να βρω..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom