Εμένα πάντως με +60 είχε πάει φουλ. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Με +80 δεν θα την ξαναέβλεπα με τίποτα.Αριάδνη βιπ
Προχωρήσατε φουλ και στο τελος συν 80 αν δε κανω λάθος είχαν γραφτεί οτι έφτανε φουλ με συν 60 ε το αύξησε κ αυτη
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (3 μέλη και 6 επισκέπτες)
xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 966
την κυριακη παντως την ειχε η χρυσα στο ροστερ ... δες και εδω στο μπου το μνμ της ...σταματησε η Αριαδνη ειπαμε
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.481
- Πόντοι
- 8.345
και τον δεκεμβριο την ειχε που ειχε σταματησει. ρωτησα το vip και δεν δουλευει, δοκιμασε αν θες να το επιβεβαιωσειςτην κυριακη παντως την ειχε η χρυσα στο ροστερ ... δες και εδω στο μπου το μνμ της ...
xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 966
και τον δεκεμβριο την ειχε που ειχε σταματησει. ρωτησα το vip και δεν δουλευει, δοκιμασε αν θες να το επιβεβαιωσεις
οχι φιλε μου δεν το αμφισβητω απλα ξερω οτι τον δεκεμβρη σταματησε και ξεκινησε ξανα ... δεν εχει σημασια ...
εγω τα χω πει , στην συγκεκριμενη μαυρο .. πισσα ... από μενα
happyending
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2017
- Like
- 240
- Πόντοι
- 20
Εγώ αν ήμουν θα το είχα 10060 αφού πάντα θα τα δίνουν κάποιοι. Τα έχω ξαναγράψει αυτά και ενοχλήθηκαν κάποιοι,προφανώς από γραφεία.Το θέμα είναι φίλε τα περισσότερα γραφεία το έχουν 60 για 1 ώρα
Οχι φ
Μαζί σου!!!! Το έχω πει και εγώ και για call girl. Καλά κάνουν και τα γράφεια και τα κορίτσια και ζητάνε όσα θέλουν! Αφού τα βρίσκουν άνετα αυτό έχω καταλάβειΕγώ αν ήμουν θα το είχα 10060 αφού πάντα θα τα δίνουν κάποιοι. Τα έχω ξαναγράψει αυτά και ενοχλήθηκαν κάποιοι,προφανώς από γραφεία.
Οχι φ
happyending
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2017
- Like
- 240
- Πόντοι
- 20
Όχι φίλε μου,εμείς καθορίζουμε τις τιμές.
Ρε φίλε να ρωτήσω, επειδή έχω δει σε πολλά από αυτά τα κατ οίκον μασάζ να έχει κ άντρες μασέρ, τι φαση; Τους παραγγέλνουν γυναίκες δλδ κ προσφέρουν κ αυτοί αντίστοιχες υπηρεσιες μπριζολας κλπ; Ή τους έχουν για ξεκάρφωμα;Στις διαφημίσεις που τρέχουν στα σοσιαλ παίζει κανονικά.... Τι να πεις ?
kontos7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.520
- Πόντοι
- 486
Μπορεί να απευθύνονται σε μερακλιδικα αγόρια... Που ξέρεις ?Ρε φίλε να ρωτήσω, επειδή έχω δει σε πολλά από αυτά τα κατ οίκον μασάζ να έχει κ άντρες μασέρ, τι φαση; Τους παραγγέλνουν γυναίκες δλδ κ προσφέρουν κ αυτοί αντίστοιχες υπηρεσιες μπριζολας κλπ; Ή τους έχουν για ξεκάρφωμα;
Και εγώ την ίδια απορία έχω. Κοίτα πιστεύω είτε είναι κανονικοί μασέρ για γυναίκες είτε είναι και πουστακια ώστε να εξυπηρετούν αγορακια...Ρε φίλε να ρωτήσω, επειδή έχω δει σε πολλά από αυτά τα κατ οίκον μασάζ να έχει κ άντρες μασέρ, τι φαση; Τους παραγγέλνουν γυναίκες δλδ κ προσφέρουν κ αυτοί αντίστοιχες υπηρεσιες μπριζολας κλπ; Ή τους έχουν για ξεκάρφωμα;
Χαχα σωστό κ αυτό.Μπορεί να απευθύνονται σε μερακλιδικα αγόρια... Που ξέρεις ?
Μπορεί να απευθύνονται σε μερακλιδικα αγόρια... Που ξέρεις ?
Ναι κ γω το χω σκεφτεί. Το ερώτημα πηγάζει από τη σκεψη κ απορία μου αν υπαρχουν γυναίκες που παραγγέλνουν οντως μασέρ όχι απλά για μασάζ αλλά κ για λοιπές υπηρεσιες. Αν γνωρίζουν δλδ οι περισσότερες, γτ κάποιες σίγουρα ξέρουν, κ αν το κάνουν εν τέλει. Γτ αν ναι, να πάμε σε καμία σχολή να μάθουμε μασάζ τότε ??Και εγώ την ίδια απορία έχω. Κοίτα πιστεύω είτε είναι κανονικοί μασέρ για γυναίκες είτε είναι και πουστακια ώστε να εξυπηρετούν αγορακια...
Koronaios 75
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2021
- Like
- 143
- Πόντοι
- 0
Φίλοι μου καλησπέρα…
Μεταξύ μας τώρα … ελάχιστοι από εμας προσδοκούμε το τέλειο μασαζ στα γραφεία που απευθυνόμαστε…
Απλά ψάχνουμε το συνδυασμό του ανεκτικού μασαζ ως προοίμιο του φραπέ κ μετέπειτα καλαμάκι κ ότι άλλο προκύψει..
Άρα ας μην κρυβόμαστε… κανένας μας δεν πάει με μπάτζετ 50·60 € να κανει 1 ώρα μασαζ κ να φύγει…
Συμφωνώ όμως με τους περισσότερους από εδώ πως στο κομμάτι των extra πρέπει να υπάρχει ένα ταβάνι κ να μη μας ζητά η κάθε μια εκμεταλλευόμενη την καυλα μας ότι της καπνίσει…
Μεταξύ μας τώρα … ελάχιστοι από εμας προσδοκούμε το τέλειο μασαζ στα γραφεία που απευθυνόμαστε…
Απλά ψάχνουμε το συνδυασμό του ανεκτικού μασαζ ως προοίμιο του φραπέ κ μετέπειτα καλαμάκι κ ότι άλλο προκύψει..
Άρα ας μην κρυβόμαστε… κανένας μας δεν πάει με μπάτζετ 50·60 € να κανει 1 ώρα μασαζ κ να φύγει…
Συμφωνώ όμως με τους περισσότερους από εδώ πως στο κομμάτι των extra πρέπει να υπάρχει ένα ταβάνι κ να μη μας ζητά η κάθε μια εκμεταλλευόμενη την καυλα μας ότι της καπνίσει…
Ωραία όλα αυτά αν δεν έχει καν ιδέα από μασάζ ειδικά για μια μαλακιά γιατί να έχει κατάλογο... Από εκεί και μετά γ παραπάνω μπορεί να ζητήσει... Αλλά για φραπέ νομίζω ότι τα λεφτά του στάνταρ είναι μια χαράΦίλοι μου καλησπέρα…
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Επιτέλους κι ένα χρήσιμο ποστ!Παίδες. Είχα πάει μία φορά σε μια μασατζού, σε φυσικοθεραπευτήριο να χαλαρώσω λίγο τον αυχένα, και μόνο για τον αυχένα δεν πήγα. Από εδώ το πήγαινε απο κει το πήγαινε, όλο αν έχω κοπέλα με ρωτούσε, και πώς τα περνάμε κλπ. Πληρως έκφυλη τύπισσα.
Έπρεπε να το μαγειρέψω να της ρίξω ένα καπέλο όσο γυρνούσε αλλά έμεινα πιστό σκυλί, Και μαλακία μου.
ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2020
- Like
- 1.953
- Πόντοι
- 206
Ελάχιστοι από μας έχουν κάνει σωστό μασάζ σε μασέρ.....για αυτό ανθούν τα πεομασαζερι....εγώ προσωπικά τα έχω ξεχωρίσει στην ζωή μου....άλλο μασάζ χαλαρωτικό θεραπευτικό ταυλανδεζικο σουηδικό και άλλο μασάζ για τον Πουτσο κλαιγανε....να δεις μετά πως θα ξαναγεμιζε η φυλής από πουτανες του 5ευρου....άσε που ζητάνε στο σύνολο όσο ένα call girl.....Φίλοι μου καλησπέρα…
vipmassage
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2020
- Like
- 306
Θεραπεύτριες Massage - VIP MASSAGE - ΑΘΗΝΑ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ερχόμαστε σε 60 - 90 Λέπτα όπου και αν βρίσκεστε
Σπίτι - Γραφείο - Κατάστημα - Ξενοδοχείο
ΤΗΛ / VIBER 1 : 698 0 280 270
VIBER 2 : 6980972778
ΩΡΑΡΙΟ :
Καθημερινά και Σάββατο 11:00 - 01:30 .
Κυριακή 14:00 - 01:30
ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΩΡΑ :
Στεφάνια , ΜαρίαΛένα..
Μιχαελα , Λένα , Ελένη
Γιασμιν , Κωνσταντινα , Στέλλα , Λυδία ,
Αθηνα , Χριστινα
Επισης στη Ομάδα υπάρχουν :
Χρυσή , Ελενα , Χρύσα , Ισμήνη
Ηλιαννα , Μαρια
Σμαραγδα , Φαιη , Δήμητρα , Νικόλ
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΊΤΕ ΣΤΟ VIBER ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΝΕΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ....
Ερχόμαστε σε 60 - 90 Λέπτα όπου και αν βρίσκεστε
Σπίτι - Γραφείο - Κατάστημα - Ξενοδοχείο
ΤΗΛ / VIBER 1 : 698 0 280 270
VIBER 2 : 6980972778
ΩΡΑΡΙΟ :
Καθημερινά και Σάββατο 11:00 - 01:30 .
Κυριακή 14:00 - 01:30
ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΩΡΑ :
Στεφάνια , ΜαρίαΛένα..
Μιχαελα , Λένα , Ελένη
Γιασμιν , Κωνσταντινα , Στέλλα , Λυδία ,
Αθηνα , Χριστινα
Επισης στη Ομάδα υπάρχουν :
Χρυσή , Ελενα , Χρύσα , Ισμήνη
Ηλιαννα , Μαρια
Σμαραγδα , Φαιη , Δήμητρα , Νικόλ
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΊΤΕ ΣΤΟ VIBER ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΝΕΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ....
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.481
- Πόντοι
- 8.345
Και οι 2 κανουν ολα τα εξτρα απο σχολια εδω, δεν τις εχω συναντησει προσωπικα.Καλησπέρα στην ομάδα! Έχει δοκιμάσει κανείς Γιώτα ή Λυδία από vip; Η πρώτη φαίνεται γλυκιά και όμορφη, ή άλλη βγάζει κάτι το έκφυλο...
η Λυδια ητανε και στο empire
Τελευταία τροποποίηση:
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις