Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (3 μέλη και 6 επισκέπτες)

G.Fanaras

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2019
Like
44
Πόντοι
0
Αριάδνη βιπ

Προχωρήσατε φουλ και στο τελος συν 80 αν δε κανω λάθος είχαν γραφτεί οτι έφτανε φουλ με συν 60 ε το αύξησε κ αυτη
Εμένα πάντως με +60 είχε πάει φουλ. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Με +80 δεν θα την ξαναέβλεπα με τίποτα.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.481
Πόντοι
8.345
την κυριακη παντως την ειχε η χρυσα στο ροστερ ... δες και εδω στο μπου το μνμ της ...
και τον δεκεμβριο την ειχε που ειχε σταματησει. ρωτησα το vip και δεν δουλευει, δοκιμασε αν θες να το επιβεβαιωσεις

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
και τον δεκεμβριο την ειχε που ειχε σταματησει. ρωτησα το vip και δεν δουλευει, δοκιμασε αν θες να το επιβεβαιωσεις

οχι φιλε μου δεν το αμφισβητω απλα ξερω οτι τον δεκεμβρη σταματησε και ξεκινησε ξανα ... δεν εχει σημασια ...
εγω τα χω πει , στην συγκεκριμενη μαυρο .. πισσα ... από μενα

happyending

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2017
Like
240
Πόντοι
20
Το θέμα είναι φίλε τα περισσότερα γραφεία το έχουν 60 για 1 ώρα
Εγώ αν ήμουν θα το είχα 10060 αφού πάντα θα τα δίνουν κάποιοι. Τα έχω ξαναγράψει αυτά και ενοχλήθηκαν κάποιοι,προφανώς από γραφεία.
Οχι φ

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.475
Πόντοι
2.306
Εγώ αν ήμουν θα το είχα 10060 αφού πάντα θα τα δίνουν κάποιοι. Τα έχω ξαναγράψει αυτά και ενοχλήθηκαν κάποιοι,προφανώς από γραφεία.
Οχι φ
Μαζί σου!!!! Το έχω πει και εγώ και για call girl. Καλά κάνουν και τα γράφεια και τα κορίτσια και ζητάνε όσα θέλουν! Αφού τα βρίσκουν άνετα αυτό έχω καταλάβει

happyending

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2017
Like
240
Πόντοι
20
Όχι φίλε μου,εμείς καθορίζουμε τις τιμές.

Doctor17

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
170
Πόντοι
0
Στις διαφημίσεις που τρέχουν στα σοσιαλ παίζει κανονικά.... Τι να πεις ?
Ρε φίλε να ρωτήσω, επειδή έχω δει σε πολλά από αυτά τα κατ οίκον μασάζ να έχει κ άντρες μασέρ, τι φαση; Τους παραγγέλνουν γυναίκες δλδ κ προσφέρουν κ αυτοί αντίστοιχες υπηρεσιες μπριζολας κλπ; Ή τους έχουν για ξεκάρφωμα;

kontos7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2016
Κριτικές
5
Like
1.520
Πόντοι
486
Ρε φίλε να ρωτήσω, επειδή έχω δει σε πολλά από αυτά τα κατ οίκον μασάζ να έχει κ άντρες μασέρ, τι φαση; Τους παραγγέλνουν γυναίκες δλδ κ προσφέρουν κ αυτοί αντίστοιχες υπηρεσιες μπριζολας κλπ; Ή τους έχουν για ξεκάρφωμα;
Μπορεί να απευθύνονται σε μερακλιδικα αγόρια... Που ξέρεις ?

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.475
Πόντοι
2.306
Και εγώ την ίδια απορία έχω. Κοίτα πιστεύω είτε είναι κανονικοί μασέρ για γυναίκες είτε είναι και πουστακια ώστε να εξυπηρετούν αγορακια...

Doctor17

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
170
Πόντοι
0

Doctor17

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
170
Πόντοι
0
Και εγώ την ίδια απορία έχω. Κοίτα πιστεύω είτε είναι κανονικοί μασέρ για γυναίκες είτε είναι και πουστακια ώστε να εξυπηρετούν αγορακια...
Ναι κ γω το χω σκεφτεί. Το ερώτημα πηγάζει από τη σκεψη κ απορία μου αν υπαρχουν γυναίκες που παραγγέλνουν οντως μασέρ όχι απλά για μασάζ αλλά κ για λοιπές υπηρεσιες. Αν γνωρίζουν δλδ οι περισσότερες, γτ κάποιες σίγουρα ξέρουν, κ αν το κάνουν εν τέλει. Γτ αν ναι, να πάμε σε καμία σχολή να μάθουμε μασάζ τότε ??

nikos55

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2010
Like
423
Πόντοι
21
Το ερώτημα είναι γιατί να δώσει κάποιος παραπάνω από 50 60€ σε μια κοπέλα που έχει πάρει για μασάζ και μασάζ δεν ξέρει... Όταν δεν ξέρει να κάνει το μασάζ για το οποίο την περνεις γιατί να πάρει έξτρα για ένα φραπέ

Koronaios 75

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2021
Like
143
Πόντοι
0
Φίλοι μου καλησπέρα…
Μεταξύ μας τώρα … ελάχιστοι από εμας προσδοκούμε το τέλειο μασαζ στα γραφεία που απευθυνόμαστε…
Απλά ψάχνουμε το συνδυασμό του ανεκτικού μασαζ ως προοίμιο του φραπέ κ μετέπειτα καλαμάκι κ ότι άλλο προκύψει..
Άρα ας μην κρυβόμαστε… κανένας μας δεν πάει με μπάτζετ 50·60 € να κανει 1 ώρα μασαζ κ να φύγει…
Συμφωνώ όμως με τους περισσότερους από εδώ πως στο κομμάτι των extra πρέπει να υπάρχει ένα ταβάνι κ να μη μας ζητά η κάθε μια εκμεταλλευόμενη την καυλα μας ότι της καπνίσει…

nikos55

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2010
Like
423
Πόντοι
21
Φίλοι μου καλησπέρα…
Μεταξύ μας τώρα … ελάχιστοι από εμας προσδοκούμε το τέλειο μασαζ στα γραφεία που απευθυνόμαστε…
Απλά ψάχνουμε το συνδυασμό του ανεκτικού μασαζ ως προοίμιο του φραπέ κ μετέπειτα καλαμάκι κ ότι άλλο προκύψει..
Άρα ας μην κρυβόμαστε… κανένας μας δεν πάει με μπάτζετ 50·60 € να κανει 1 ώρα μασαζ κ να φύγει…
Συμφωνώ όμως με τους περισσότερους από εδώ πως στο κομμάτι των extra πρέπει να υπάρχει ένα ταβάνι κ να μη μας ζητά η κάθε μια εκμεταλλευόμενη την καυλα μας ότι της καπνίσει…
Ωραία όλα αυτά αν δεν έχει καν ιδέα από μασάζ ειδικά για μια μαλακιά γιατί να έχει κατάλογο... Από εκεί και μετά γ παραπάνω μπορεί να ζητήσει... Αλλά για φραπέ νομίζω ότι τα λεφτά του στάνταρ είναι μια χαρά

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Παίδες. Είχα πάει μία φορά σε μια μασατζού, σε φυσικοθεραπευτήριο να χαλαρώσω λίγο τον αυχένα, και μόνο για τον αυχένα δεν πήγα. Από εδώ το πήγαινε απο κει το πήγαινε, όλο αν έχω κοπέλα με ρωτούσε, και πώς τα περνάμε κλπ. Πληρως έκφυλη τύπισσα. :confused: :confused: :confused: :confused:
Έπρεπε να το μαγειρέψω να της ρίξω ένα καπέλο όσο γυρνούσε αλλά έμεινα πιστό σκυλί, Και μαλακία μου.
Επιτέλους κι ένα χρήσιμο ποστ!

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.953
Πόντοι
206
Φίλοι μου καλησπέρα…
Ελάχιστοι από μας έχουν κάνει σωστό μασάζ σε μασέρ.....για αυτό ανθούν τα πεομασαζερι....εγώ προσωπικά τα έχω ξεχωρίσει στην ζωή μου....άλλο μασάζ χαλαρωτικό θεραπευτικό ταυλανδεζικο σουηδικό και άλλο μασάζ για τον Πουτσο κλαιγανε....να δεις μετά πως θα ξαναγεμιζε η φυλής από πουτανες του 5ευρου....άσε που ζητάνε στο σύνολο όσο ένα call girl.....

vipmassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Οκτ 2020
Like
306
Θεραπεύτριες Massage - VIP MASSAGE - ΑΘΗΝΑ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ερχόμαστε σε 60 - 90 Λέπτα όπου και αν βρίσκεστε

Σπίτι - Γραφείο - Κατάστημα - Ξενοδοχείο

ΤΗΛ / VIBER 1 : 698 0 280 270

VIBER 2 : 6980972778

ΩΡΑΡΙΟ :
Καθημερινά και Σάββατο 11:00 - 01:30 .
Κυριακή 14:00 - 01:30

ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΩΡΑ :

Στεφάνια , ΜαρίαΛένα..
Μιχαελα , Λένα , Ελένη
Γιασμιν , Κωνσταντινα , Στέλλα , Λυδία ,
Αθηνα , Χριστινα

Επισης στη Ομάδα υπάρχουν :

Χρυσή , Ελενα , Χρύσα , Ισμήνη
Ηλιαννα , Μαρια
Σμαραγδα , Φαιη , Δήμητρα , Νικόλ

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΊΤΕ ΣΤΟ VIBER ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΑΣ

ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΝΕΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ....

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
5.587
Πόντοι
1.336
Καλησπέρα στην ομάδα! Έχει δοκιμάσει κανείς Γιώτα ή Λυδία από vip; Η πρώτη φαίνεται γλυκιά και όμορφη, ή άλλη βγάζει κάτι το έκφυλο...

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.481
Πόντοι
8.345
Καλησπέρα στην ομάδα! Έχει δοκιμάσει κανείς Γιώτα ή Λυδία από vip; Η πρώτη φαίνεται γλυκιά και όμορφη, ή άλλη βγάζει κάτι το έκφυλο...
Και οι 2 κανουν ολα τα εξτρα απο σχολια εδω, δεν τις εχω συναντησει προσωπικα.
η Λυδια ητανε και στο empire

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom