George Iakovidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 5.543
- Πόντοι
- 5.646
Τέτοιες που θα βρούμε;οέο!μεγαλη μαστορισσα!!!
Τέτοιες που θα βρούμε;οέο!μεγαλη μαστορισσα!!!
Δεν θα βρείτε!!!Τέτοιες που θα βρούμε;οέο!
Πια Έλενα Απο τς δύο αυτήν με τα γυαλιά η τν άλλη?Καλησπέρα. Έχετε καμία πληροφορία για την Έλενα από vip? Ότι βρήκα είναι αρκετά παλιό και δεν ξέρω αν αναφέρεται στην ίδια κοπέλα. Ευχαριστώ
Την ξανθιά εννοώ. Όχι στη φώτο δεν έχει γυαλιάΠια Έλενα Απο τς δύο αυτήν με τα γυαλιά η τν άλλη?
Ήμουν σίγουροςΔεν θα βρείτε!!!
περα απο το προμοταρισμα, τον ιδιοκτητη και οτι πηγαν να μας βγαλουν τρελους με τις φωτο των κοριτσιων που ταχα ηταν διαφορετικες προσωπικα εχω περασει καλα στο γραφειο.επιβεβαιωνω lion..γενικα όλες οι φωτος από Κρυσταλ και empire είναι με πολύ φωτοσοπ καμία σχέση με τη πραγματικότητα…τώρα η κοπέλια εκεί που στο παρελθόν εκανε τα ίδια και έχει τα μαγαζιά ψάχνει για κορόιδα ας ψάξει αλλου..το να προσπαθεί να σε βγάλει αναξιόπιστο δε μέγα φάουλ ..έχεις σώσει πολύ κόσμο από κατραπακιες..φορεστε της μπρατσάκια κάποιος για μπανακι..
Συγγνώμη αδελφέ τα μπέρδεψα με τν Ιωάννα...οσο αναφορά τν Έλενα έχει πάει φίλος και πέρασε πολύ καλάΤην ξανθιά εννοώ. Όχι στη φώτο δεν έχει γυαλιά
Καλησπερα, οι φωτογραφιες ειναι οντως παραπλανητικες. Η ηλιανα empire εχει πολλα παραπανω κιλα. Ενω ειναι ανετη και εφτασε σε μια καλη εκτονωση με το στοματακι της, δεν περασα τοσο καλα. (&30 το εξτραδακι της)
η Νικη (αριαδνη) ειναι πολυ καλυτερη για τα δεδομενα μου αλλα και πιο ακριβη.
ερώτηση: εχει δοκιμασει κανεις Αννα απο joy??
Έκανε μεταγραφή η Δήμητρα? Ωραίο κορίτσι είναιΕπισης ξεχασα να αναφερω οτι η Μαριαννα του crystal ειναι η Δημητρα που δουλευε στο art
Νίκη/Αριάδνη ξεκωλο. Μέτρια φάτσα, χαλιά δόντια αλλά Ωραίο κωλο κ γαμιεται πολύ καλά!
Μασάζ 0 η έστω 1 για το λάδι κ τα καλά ελληνικά. Ελληνίδα την έκοψα που μαζεύει φράγκα. Πολλά φράγκα. Μίλησε για 8-10 ραντεβού τη μέρα συν δωράκια.
Δε θα ξαναπάρω όμως.
Σαν να πήρα cg με μια εκτόνωση κ να έσκασα 140+25 χοτελ 165€.
Υπάρχουν ίσως καλύτερες επιλογές .
σε π.μ είχα την πληροφορία ότι είναι στα ΔΕΝ !Καλησπέρα σε όλους.
Το HERMES είναι στα δεν απ’ όσο ξέρω, αλλά έτυχε κανείς να δοκιμάσει την Τζο;;