pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
εισαι μεγαλος ! ειδες που το πιασα?στην ουσια τη δουλεια σου εξυπηρετουσες
εισαι μεγαλος ! ειδες που το πιασα?στην ουσια τη δουλεια σου εξυπηρετουσες
Με μονο 1000 ευρω πουθενα δεν ζειs σαν βασιλιαs
Τουλαχιστον Ευρωπη και Αμερικη
Ακριβως ετσι είναι.παντως οσοι ξερω που εχουν ζησει εξωτερικο(ευρωπη και αμερικη) μου εχουν πει οτι δεν ειναι να ζεις για πολυ μακρια απ την πατριδα...οσο κι αν ακουγεται καπως οι ανθρωποι εξω (ιδιαιτερα σε κατι χωρεις τυπου αυστρια,γερμανια,αγγλια) ειναι πολυ κλειστοι και το κλιμα γενικως μουντο και βαρυ...
αλλο να το βλεπεις σε ταξιδι(οπως οι περισσοτεροι απο μας) κι αλλο να το ζεις για χρονια...
Κοσμος δεν ειναι μονο η Ευρωπη και η Αμερικη....Επισης Ελλαδα δεν ειναι μονο η Αθηνα...
Δλδ μου προτεινειs Ινδοκισταν???
Εσυ που θα πηγαινεs??
Ακριβως ετσι είναι.
Ακουω τα μουρόχαβλα που λένε θα φυγω για δουλεια στο εξωτερικο πινοντας καφε ξαπλωμένοι και γελάω!!!!!!
στο χωριο μου λενε ο καθενας με τα λογια χτίζει ανωγια και κατωγιαΑκριβως ετσι είναι.
Ακουω τα μουρόχαβλα που λένε θα φυγω για δουλεια στο εξωτερικο πινοντας καφε ξαπλωμένοι και γελάω!!!!!!
παντως οσοι ξερω που εχουν ζησει εξωτερικο(ευρωπη και αμερικη) μου εχουν πει οτι δεν ειναι να ζεις για πολυ μακρια απ την πατριδα...οσο κι αν ακουγεται καπως οι ανθρωποι εξω (ιδιαιτερα σε κατι χωρεις τυπου αυστρια,γερμανια,αγγλια) ειναι πολυ κλειστοι και το κλιμα γενικως μουντο και βαρυ...
αλλο να το βλεπεις σε ταξιδι(οπως οι περισσοτεροι απο μας) κι αλλο να το ζεις για χρονια...
Λεφτα?Ειναι τωρα η νεα μοδα:μεταναστευση.Λες και εκει που παν θα ειναι το ιδιο με Ελλαδα.λες και μετραν μονο τα χρηματα και οχι η ψυχικη υγεια.
Δεν ειναι τυχαιο πως το 90% των τουριστων που ερχονται στην Ελλαδα χαλαρα θελουν να μεινουν μονιμα εδω.
Εχω απαντησει λιγο πιο πριν...Ανετα πηγαινα Κωνσταντινουπολη ή Καππαδοκία ή καπου στα παραλια αυριο κι ολας...Ανετα επισης πηγαινα καμια Βραζιλια ή κανενα Περου ή καμια Αργεντινη ή Νεα Ζηλανδια...Ειμαι παιδι της πολης και δεν θα την παλευα στα πολυ εξωτικα....
Εχω απαντησει λιγο πιο πριν...Ανετα πηγαινα Κωνσταντινουπολη ή Καππαδοκία ή καπου στα παραλια αυριο κι ολας...Ανετα επισης πηγαινα καμια Βραζιλια ή κανενα Περου ή καμια Αργεντινη ή Νεα Ζηλανδια...Ειμαι παιδι της πολης και δεν θα την παλευα στα πολυ εξωτικα....
ειναι θεμα ανθρωπου νομιζω ΑΛΛΑ αν εχεις συνηθισει σε ενα ειδος ανθρωπου και τροπου ζωης θα δυσκολευτεις να συνηθισεις σε κατι εντελως ξενο...αλλα και παλι ειναι θεμα χαρακτηρα...ισχύει πολλοί το λένε αυτό , παρ' όλα αυτά όμως ξέρω κ αρκετά άτομα που έφυγαν κ δεν το μετάνιωσαν ούτε τους έλλειπε πάρα πολύ η πατρίδα ...
μουνιτσα δε πας πουθενα εκει που λες εκτος απο κωνσταντινουπολη...εχω γνωστο που μενει εκει 3 χρονια τωρα...
τα υπολοιπα που λες καλα ειναι αλλα για τουρισμο...
παντως οσοι ξερω που εχουν ζησει εξωτερικο(ευρωπη και αμερικη) μου εχουν πει οτι δεν ειναι να ζεις για πολυ μακρια απ την πατριδα...οσο κι αν ακουγεται καπως οι ανθρωποι εξω (ιδιαιτερα σε κατι χωρεις τυπου αυστρια,γερμανια,αγγλια) ειναι πολυ κλειστοι και το κλιμα γενικως μουντο και βαρυ...
για νεα ζηλανδια δεν εχω ιδεα εκτος του haka ... απο ευρωπη πουθενα δεν θα εμενα,ουτε σλοβακια μου αρεσε ,ουτε βιεννη και πραγα ουτε βουλγαρια και γαλλια...μιλαμε παντα να μεινω μονιμα ετσι...εγω και Νεα Ζηλανδια που εχω φιλο μια χαρα περναει παντως Λατινικη Αμερικη δεν ξερω να σου πω....Αλλα λατρευω τοσο πολυ τις χωρες και τους ανθρωπους εκει (που εχω γνωρισει και συναναστραφει) που πραγματικα πιστευω οτι θα μπορουσα να μεινω...Οχι παντου αλλα σε καποιες απο αυτες...Κυριως για λογους εγκληματικοτητας...Τουρκια επειδη εχω παει παρα πολλες φορες και για προσωπικους λογους εφευγα αυριο κι ολας σου λεω...Επισης απο Ευρωπη Βαρκελωνη θα μπορουσα και Παρισι ή Τουλουζη...Στη μια εχω ζησει και ηταν καταπληκτικα στις αλλες δυο οσες φορες πηγα εφευγα ακομα πιο γοητευμενη...
δε μιλαω για τετοιους ...απλως επειδη τυχαινει να εχω καποιους που μενουνε χρονια σε ξενες χωρες(αγγλια,τουρκια,γαλλια,γερμανια και αμερικη) και τους εχω επισκεφτει αρκετες φορες μου ειπαν οτι ασχετως του αν συνηθιζεις η οχι ,καποια πραγματα οπως η νοοτροπια ειναι διαφορετικα και πιθανως να μη σου ταιριαζουν...Δε νομιζω οτι ισχύει αυτό που σου είπανε. Οσοι δε μπορουν να ζήσουν εκτος ελλάδας ειναι αυτοί που πάνε Βιέννη και παραγγέλνουν χωριάτικη και φραπέ. Δηλαδή όσοι δε μπορουν να ενσωματωθουν στη χώρα στην οποια βρίσκονται. Αν περιμένανε να βρουνε την αθηνα στο μόναχο, τοτε κακως πηγανε εκει.