sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.317
- Πόντοι
- 22.266
Ε σου είπα να σε πάρω μαζί μου αλλά έτρωγες ψάρια με άλλονΩραιος ο ηφαιστειος τωρα το ειδα το θρεντακι
Ε σου είπα να σε πάρω μαζί μου αλλά έτρωγες ψάρια με άλλονΩραιος ο ηφαιστειος τωρα το ειδα το θρεντακι
Σώπα ρε, ο δικός σου αλλα έλεγε!!!!Ένα μικρό παράδειγμα τι θα γινοταν κ Ελλάδα αν βγαίναμε από το ευρώ με το δημοψήφισμα 2015 ένιωσα
Nαι αλλά εκείνος είχε 700 δις €. ζεστό χρήμα στη τσέπη τουΣώπα ρε, ο δικός σου αλλα έλεγε!!!!
Τοτε γιατι ήθελε δραχμή? Μήπως για να πάει τα 700 στα 7.000?Nαι αλλά εκείνος είχε 700 δις €. ζεστό χρήμα στη τσέπη του
Πανέμορφη πόλη, πήγαμε το 2018,με την πρώτη ευκαιρία λέμε να ξαναπάμε αρκεί να ομαλοποιηθεί η κατάσταση με το ρεύμα. Απίθανες γυναίκες, απίθανο φαγητό , ωραίες βόλτες στην παραλία.. ευχαριστώ sex volcano για την υπενθύμιση στιγμών του ταξιδιού μας.
Δεν ειναι Αραβες αλλα Λεβαντες.Υπαρχει διαφορα.Καμμια σχεση με αραβες του αραβικου κολπου γενετικα.Οι λιβανισιοι ειτε ειναι χριστιανοι ειτε ειναι μουσουλμανοι ειτε druze ειναι γενετικα το ιδιο και κανουν clushter με αλλους λεβαντες.Καμμια σχεση με σαουδαραβες,καταρ,ομαν,γεμεν κλπ.βασικα ο λιβανος ειναι μια τεχνητη ψευτικη χωρα,δημιουργημα της αποικιοκρατιας..η καλυτερη λυσξ για μονιμη ειρηνη στη μεση ανατολη θα ειναι να δωσουν το νοτιο λιβανο,κατω δηλαδη απο τη βυρηττο,στο ισραηλ που θα μπορουσε να χτισει εκει νεες πολεις για τουςεβραιους,σαν αντισταθμισμα για ανταλλαγη εδαφωνπαραχορωντας ετσι την δυτικη οχθη στους αραβες ,και τον υπολοιπο λιβανο να τον κανουν επαρχια της συριας οπως και οι συριοι θελουνε..τετοια χωρα-τραβεστι στη μεση ανατολη μονο εντασεις προκαλει,σιιτες,σουνιτες,χριστιανοι,αρμενιοι..και λιβανεζικη ταυτοτητα δεν υπαρχει,αραβες ειναι εκει..
Νομίζω οι πιο γνήσιοι Άραβες είναι στην Ιορδανία κ περιοχή ΠαλαιστίνηςΔεν ειναι Αραβες αλλα Λεβαντες.Υπαρχει διαφορα.Καμμια σχεση με αραβες του αραβικου κολπου γενετικα.Οι λιβανισιοι ειτε ειναι χριστιανοι ειτε ειναι μουσουλμανοι ειτε druze ειναι γενετικα το ιδιο και κανουν clushter με αλλους λεβαντες.Καμμια σχεση με σαουδαραβες,καταρ,ομαν,γεμεν κλπ.
Ναι βρε αφού το ήξερα κ το έγραψα ότι δεν έχουν ούτε καύσιμα ούτε ρεύμα κ ούτε σχεδόν χρήματα
Δε διαβάζεις από την αρχη
Ένα μικρό παράδειγμα τι θα γινοταν κ Ελλάδα αν βγαίναμε από το ευρώ με το δημοψήφισμα 2015 ένιωσα
Κρίμα που δεν το ήξερα από πριν ότι τη γνωρίζεις την πόλη ώστε να συμβουλεύουνπολύ εύστοχο σχόλιο. Ακριβώς το ίδιο σκεφτόμουν κι εγώ.
με λύπη συνειδητοποίησα ότι μετά την καταστροφή η αγαπημένη μου περιοχή της Βηρυτού, η Χάμρα (Hamra) που ήταν γεμάτη καφέ και μπαράκια και γκαλερί και έσφυζε από ζωή, υποβαθμίστηκε δραματικά. Τα περισσότερα καφέ και μπαράκια έκλεισαν και πλέον θυμίζει ........ Καμπούλ όπως είπε ένας φίλος μου Λιβανέζος.
το μόνο θετικό που είδα στην τελευταία μου επίσκεψη είναι ότι οι νέοι 19 ετών και πάνω έχουν παραμερίσει την θρησκευτική αντιπαλότητα και τον φανατισμό και επιθυμούν να ζήσουν όπως οι Ευρωπαίοι. Μάλιστα ακόμα και οι μουσουλμάνοι νέοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι ηγέτες τους είναι διεφθαρμένοι ως το κόκαλο και ότι έχουν σωρεύσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε ξένες τράπεζες και πλέον είναι <<θεωρητικοί>> μουσουλμάνοι : πίνουν αλκοόλ κανονικότατα (έχουν μάλιστα στο Λίβανο εξαιρετικά κρασιά), τρώνε τα πάντα κι αν δεν τους ρωτήσεις επί τούτου, κάνουν σεξ ελεύθερα, τα κορίτσια βάφονται και ντύνονται προκλητικά, ούτε καν νοιάζονται να σου πουν ότι είναι μουσουλμάνοι. Κυρίως οι μεγαλύτεροι (άνω των 50 ετών) συντηρούν τις θρησκευτικές αντιθέσεις.
θα έλεγα ότι η Κορνίς (προκυμαία) στην Βηρυτό είναι η ομορφότερη στον κόσμο, με δεύτερη ίσως αυτήν της εξίσου αγαπημένης Αλεξάνδρειας. Αγαπητέ Βολκάνο την επόμενη φορά που θα πας στείλε μου μήνυμα να σου προτείνω μερικά ΜΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ εξαιρετικά ρεστοράν και ΓΛΥΚΑ ανυπέρβλητα και θε - σπέ - σια (da morire ! οπωσδήποτε στο Ahmad Aouni Hallab) και ......... θα με θυμηθείς.
Ολες του οι σελιδες πολυ καλες.Ωραιος ο ηφαιστειος τωρα το ειδα το θρεντακι
Λίβανος: Τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πυρά σε συγκέντρωση υποστηρικτών της ΧεζμπολάχΔείτε βίντεο - Υποστηρικτές της Χεζμπολάχ και του κινήματος Αμάλ συγκεντρώθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο για να διαμαρτυρτηθούν για την έρευνα της έκρηξης στο λιμάνι της Βηρυτού - Σκοπευτές άνοιξαν ξαφνικά πυρ
www.protothema.gr
|
Toυ φευγατου η μάνα δεν έκλαψε ποτε
Λίβανος: Τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πυρά σε συγκέντρωση υποστηρικτών της Χεζμπολάχ
Δείτε βίντεο - Υποστηρικτές της Χεζμπολάχ και του κινήματος Αμάλ συγκεντρώθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο για να διαμαρτυρτηθούν για την έρευνα της έκρηξης στο λιμάνι της Βηρυτού - Σκοπευτές άνοιξαν ξαφνικά πυρwww.protothema.gr
Τη γλύτωσες φίλε Ηφαίστειε
Μερικά όμορφα κτήρια στο κέντρο που έγιναν καλοκαιρινα από τον πολεμο
Τη νύχτα άκουγες κ κανένα κελάηδημα καλάσνικοφ σαν τη καρδερίνα που ζευγσρωνειΑυτοί συνέχεια πόλεμο έχουν
δεν σε θελουν στην παρεα τουςΕ σου είπα να σε πάρω μαζί μου αλλά έτρωγες ψάρια με άλλον
Αυτοί είναι παππούδες κ θα μιλαν για συντάξεις ενώ εμείς για σαν τεκνα για pambersδεν σε θελουν στην παρεα τους
δεν καθεσαι
εχεις μυρμηγκια στο κωλο σου