καλησπέρα!!!!
δεχομαι ολα τα υπολοιπα που εχει γραψει στην κριτικη εκτος το προγραμμα 69
ΠΟΤΕ το γραφω με κεφαλαια κιολας δεν εχω παει σε αυτο το προγραμμα στο δωματιο
χωρεις να πλυθω!
Υπαρχουν πολλα μελοι κ γνωστα κιολας που μου εχουν ζητήσει αυτο το προγραμμα στο δωματιο
χωρεις να εχουν πληρωσει εξω και δεν εχω δεχτει να το κανω γιατι δεν ειχα πλυθει καταλληλα για αυτο το προγραμμα!!
Μπραβο σου Πενυ για την σωστη απαντηση.
Αρχικα σκεφτομουν να μην τοποθετηθω αλλα διαβαζωντας την κριτικη και δευτερη φορα διαπιστωσα γενικα διαφορα "περιεργα".
Να πω και εγω με την σειρα μου οτι οσες φορες (και δεν ειναι λιγες) εχω παει στην πενυ η κοπελα ειναι παντα περιποιημενη στην τριχα. Μου φαινετε πολυ δυσκολο να εχει συμβει οντως κατι τετοιο καθως πρωτα απο ολα σεβετε τον εαυτο της.
Εγω οσες φορες εχω παρει τετοιο προγραμμα η κοπελα παντα μπαινει να πλυθει, κατι το οποιο φαινετε με το που μπαινει στο δωματιο.
Οσον αφορα τα υπολοιπα της κριτικης..
Περίμενα αρκετή ώρα και στο σαλόνι και στο δωμάτιο,έκανα ντους και περίμενα,κόντεψε να με πάρει ο ύπνος...και βέβαια η τσατσά κουβέντα....σιγά μην ενημερώσει ότι θα έτρωγα τρελή αναμονή...θα έπρεπε να είχα φύγει,πριν μπω στο δωμάτιο...αλλά βλέπεις,τα φράγκα τα τσιμπάνε αμέσως...και περίμενε εσύ μαλάκα...
8/10 φορες που εχω παει στην πενυ εχει κοσμο, ειτε στα δωματια ειτε στο σαλονι. Ως πελατης θα επρεπε να το ξερεις αυτο!
Κλασικος ελληνας, οταν η κοπελα ειναι στο δωματιο μαζι μας να καθετε με τις ωρες, οταν ειναι με αλλους ομως να φευγει στο 5λεπτο, μην περιμενουμε εμεις...
Εφοσον δεν σου αρεσε να περιμενεις τοσο πολυ μπορουσες να ντυθεις, να ζητησεις τα λεφτα σου πισω και να αποχωρησεις.
Κουκλαρα μου μην μασας, και το τελευταιο μελος εδω μεσα ξερει ποσο καλη εισαι στην δουλεια σου!