Νέα

Πουτανοαπορία 2:Πουτάνες και μέγεθος πέους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsivilikas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
ρε συναδελφοι

το πιο πιθανο ειναι μια πουτανα να μη σου πει ποτε την αληθεια, πελατης εισαι.

μια φορα πριν 20 χρονια αφου εχυσα στις 10 μπασες τη ρωταω αν ημουν γρηγορος, 18 χρονων ημουν τοτε..., οχι βεβαια αγορι μου μου απαντησε. αληθεια μου ειπε?

η πουτανα πουτανιες λεει, σπανια την αληθεια. καμια εμπειρη γκομενα να ρωτησετε καλυτερα. να εχει κανει 5-6 σχεσεις. εεε κατι θα ξερει.

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
και εγω 14 ποντους την εχω και σε μεγαλη καυλα. ποτε δε με απασχολησε το ζητημα ουτε ποτε καμια τανα δεν μου εδειξε κατι.μην κολας απο μια σπανια εξαιρεση με μια τανα.ποσο νομιζεις την εχουν οι περισσοτεροι 12-15.ξεπερασε το σιγα τ'αυγα.
φιλικα :)

Επισκέπτης
Εμενα μου ετυχε με ασιατισσα που ομολογουμενως ειχε μολις πριν 3 μερες πιασει δουλεια(οχι σε μπουρδελο, σε μασσαζερι), να μου πει ποσο μεγαλο τον εχω και φυσικα δεν την πιστεψα κι'οταν της τοπα μου λεει ευγενικα ελα λοιπον εσυ στην Ταυλανδη να δεις ποσο μικρη και ψιλη την εχουν οι ανδρες εκει!

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Εμενα μου ετυχε με ασιατισσα που ομολογουμενως ειχε μολις πριν 3 μερες πιασει δουλεια(οχι σε μπουρδελο, σε μασσαζερι), να μου πει ποσο μεγαλο τον εχω και φυσικα δεν την πιστεψα κι'οταν της τοπα μου λεει ευγενικα ελα λοιπον εσυ στην Ταυλανδη να δεις ποσο μικρη και ψιλη την εχουν οι ανδρες εκει!
αμ εμενα ποσες τανες μου το εχουν πει 90%ψεματα

Επισκέπτης
Χεχ τι μου θύμισες :grin:
Ταϋλάνδη τον περασμένο Φλεβάρη.
Ξαπλωμένος εγώ τώρα και η γκομενίτσα να με πιπώνει. Σταματάει και πάει να μου βάλει προφυλακτικό.
"Είναι μικρό!" μου λέει.
Πετάγομαι εγώ πανω σαστισμένος! "Ποιο είναι μικρό;;;" της λέω!
"Το προφυλακτικό" μου απαντάει...
Έμεινα μαλάκας. Κάνω να το φορέσω και όντως δεν έμπαινε με τίποτα.... δεν είχα ξαναδεί μικρότερη καπότα.
Την έστειλα να μου αγοράσει άλλες τελικά :2funny:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Ξαπλωμένος εγώ τώρα και η γκομενίτσα να με πιπώνει. Σταματάει και πάει να μου βάλει προφυλακτικό.
"Είναι μικρό!" μου λέει.
Έμεινα μαλάκας. Κάνω να το φορέσω και όντως δεν έμπαινε με τίποτα.... δεν είχα ξαναδεί μικρότερη καπότα.

Ισχυει δηλαδη.......      :think:

Ροκαβλον δεν πηρες μερικες καποτες απο κει να χεις να τις δειχνεις?????    :grin:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
"Είναι μικρό!" μου λέει.
Εισαι ο κυριαρχος του παιχνιδιου.
Εισαι γνησιο αρσενικο. Τελος.

Επισκέπτης
"Είναι μικρό!" μου λέει.
Ντάξει,εμένα μου συμβαίνει συνέχεια με τις εγχώριες,δεν το κανα και θέμα να ούμε.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Ντάξει,εμένα μου συμβαίνει συνέχεια με τις εγχώριες,δεν το κανα και θέμα να ούμε.
Τυπε, αγορασε σελοφαν.
Θα σε ερθει πιο φθηνο...
URL]]

Επισκέπτης
Ισχυει δηλαδη.......      :think:

Ροκαβλον δεν πηρες μερικες καποτες απο κει να χεις να τις δειχνεις?????    :grin:
Το γεγονός ότι ήταν η πιο μικρή καπότα που έχω δει, σε συνδυασμό ότι οι κοπέλες ήταν ως επί το πλείστον αρκετά στενές, με κάνει να πιστεύω ότι ισχύει... :-
Είχα πάρει τις περισσευούμενες, αλλά δεν τις βρίσκω με τίποτα ρε γαμώτο. Ίσως χάθηκαν στο αεροδρόμιο που μου είχαν ανοίξει τη βαλίτσα :(

Δεν δοκιμάζω συχνά εδώ... χύνω συνήθως στην πίπα... :sunglasses:

Οι μικροψωληδες παιρνουν ποδι.....     :birdman:
Ε, αφού δεν μπορούν να δώσουν πούλο...

Εισαι ο κυριαρχος του παιχνιδιου.
Εισαι γνησιο αρσενικο. Τελος.
Το καλό του να πληρώνεις μετά το πέρας της πράξης τύπε ;)

Επισκέπτης
Τύπε λέει όσο λένε εκεί κάτω;Όχι μόνο για τις τάνες,γενικά αξίζει να πας;

Επισκέπτης
Αν σκεφτείς τύπε ότι μόλις γυρίσεις είσαι για κάνα δίμηνο στην κατάθλιψη και σου φταίνε όλα επειδή όλα είναι δυσπρόσιτα και ακριβά ενώ εκεί με ένα κατοστάρικο τη μέρα την περνάς σαν βασιλιάς με το φαΐ σου, την πισίνα σου, τα μασαζάκια σου, τις τσάρκες σου, τα γαμήσια σου, τις παραδεισένιες παραλίες σου, τα φθηνά ψώνια σου και αν θες την περνάς και με 50 ρίχνοντας λίγο την ποιότητα αλλά καθόλου την ποσότητα... μάλλον δεν αξίζει... :sunglasses:

Επισκέπτης
Αν σκεφτείς τύπε ότι μόλις γυρίσεις είσαι για κάνα δίμηνο στην κατάθλιψη και σου φταίνε όλα επειδή όλα είναι δυσπρόσιτα και ακριβά ενώ εκεί με ένα κατοστάρικο τη μέρα την περνάς σαν βασιλιάς με το φαΐ σου, την πισίνα σου, τα μασαζάκια σου, τις τσάρκες σου, τα γαμήσια σου, τις παραδεισένιες παραλίες σου, τα φθηνά ψώνια σου και αν θες την περνάς και με 50 ρίχνοντας λίγο την ποιότητα αλλά καθόλου την ποσότητα... μάλλον δεν αξίζει... :sunglasses:
Ξεκινάω αποταμίευση.Χέστο αμάξι. :grin:
Καληνύχτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom