Επισκέπτης
Το νου σου,θα φέρω παρέα.Ειναι μεχρι να αρχιζεις να φωναζεις thunder thunder thundercaaaaaats oooooooh...
Το νου σου,θα φέρω παρέα.Ειναι μεχρι να αρχιζεις να φωναζεις thunder thunder thundercaaaaaats oooooooh...
και με 50 τα ιδια λενε ...τι να πεις πουτανες παιδι μουΑν ανεμίζεται ενα 500κοσάρικο είμαι σιγουρος οτι δεν θα εχουν ξαναδει αλλον ψωλαρα απο σας!!!!!
ανεβαινει το ευρω ανέβαινουν και οι πόντοι!!!!!και με 50 τα ιδια λενε ...τι να πεις πουτανες παιδι μου
Τύπε πες.Εγώ που είμαι μικρόπουτσος θέλω να μάθω τι λένε σ'έναν μεγαλόπουτσο οι τάνες.
Μ'εμένα πάντα γελάνε στην αρχή πάντως.
και οι κανονικες τι λενε τυπε?Εξαρτάται την πουτάνα. Οι ιερόδουλες δεν εντυπωσιάζονται από μεγέθη, μου λένε καμία κουβέντα κατά την διείσδυση ειδικά αν πονάνε αλλά μέχρι εκεί, δεν θα τις πέσει και το σαγόνι. Από τις στριπτιτζούδες έχω ακούσει όμως... Μία με ψαχούλευε εκεί κάτω και με ρώτησε (What is this? Have you put a sock in it or something?) και καθόταν και το περιεργαζόταν το παντελόνι μου ψάχνοντας για κάλτσα . Την λέω ποια κάλτσα ρε κοπέλα μου, πρόσεχε τι κάνεις! Άλλη που μου τριβόταν μου καθόταν και μου έλεγε έπειτα μία ώρα ότι άλλοι λένε και λένε αλλά από ουσία... τίποτα, ενώ εσύ είσαι αγόρι μου....
Αυτά από στριπτιτζούδες, οι κανονικές ιερόδουλες δεν εντυπωσιάζονται όπως είπα αλλά το σχολιάζουνε από μόνες τους πολλές φορές, ειδικά αν πονέσουν με λένε ότι μου είναι μεγάλη γι' αυτό πονάνε. Αλλά αυτές έχει δει το μάτι τους και έχει φάει το μ..νι λογικό να μην εντυπωσιάζονται.
ρε μικροτσουτσουνε δεν θελαν να σε στεναχωρεσουν για αυτο στο ειπαν
πλακα κανω ε; μην παρεξηγηθεις
Κι εγω το ιδιο. Δικεεεε μουΕμένα μου λένε ότι τον έχω μεγάλο, μόνο άμα ζητήσω κώλο οι μαλακισμένες >
Φίφηδες.Μόνο στις μεγάλες καύλες τύπε ;)
Νέος,δεν τρομπάρονται και τ'αρχίδια.Τύπε έχουμε πει ότι τ' αρχίδια δεν προστίθενται στο αποτέλεσμα...
Ωπα, πάσο.Άμα έχουν μέγεθος ελιάς γιατί όχι;
με προλαβες αλητη
Εσυ τυπε που ρωτας, τι περιμενεις να ακουσεις απο πουτανα? Εισαι πελατης κι ο πελατης εχει παντα δικιο. Αν πιστευα αυτα που λενε οι πουτανες για μενα θα νομιζα πως ειμαι ο Ελληνας Rocco Siffredi