Επισκέπτης
Η συμπεριφορά της τσατσάς Εύας δεν έχει σχέση με το θέμα του κ.Πυραύλου....αλλα τι ασχολουμαι ρε καμενιδη,εδω εχεις κολλησει με μια τσατσα εδω και 2 χρονια,τι να λεμε τωρα,χαμενος χρονος...
Αλλά και αυτή η προσπάθεια του hardcoras είναι κενού περιεχομένου.
Αρκετοί συναγωνιστές έχουν εκφρασθεί με τα χειρότερα λόγια για την τσατσά Εύα.
Η αρνητική προδιάθεση απένατί της είναι παγιωμένη:
Εμένα με ενοχλεί ιδιαιτέρως η Εύα πάντως. ...
Πεστα ρε φιλε...
[size=16pt]ΦΥΛΗΣ 71 ΣΟΓΕΙΟ
Τελικά αυτή η Εύα σου σπάει τα @@ και δεν είναι και για πολλά ...[/size]
Eχει δίκιο ο άνθρωπας η τύπισα είναι εντελώς ψυχαναγκαστική
Μια φορά έκανε το ίδιο και σε εμένα και όταν της ζήτησα τον λόγο μου είπε πως τα έχωνε σε κάποιον που καθόταν από πίσω μου
ολοι την εχουμε αχτι τυπε...
ξερεις ποσες φορες μου την εχει πει?
και επειδη θελω να κανω την βολτα μου χωρις
να μου τα ζαλιζουν "μπες και μπες και εχεις ερθει 500 φορες "
θα ρθω και 100000 αν δεν γουσταρεις βαζε εισοδο στην πορτα 5 ευρω
ετσι λειτουργω εγω και αν σ αρεσει. Εχω κοψει λοιπον να τσαρκαρω απο το μαγαζι της
αλλα και 1 στις 10 τσαρκες να παω και να εχει να με δει 5-6 μηνες παλι θα μου την πει
και πρωτη φορα να πηγαινεις θα στην πει -γενικα σε ολους την λεει- εχει αυταρχικο στυλακι
σε στυλ "εμενα δεν με πιανεις κοροιδο ή μπαινεις ή δεν μπαινεις" , ετσι ειναι το στυλ της
την αποφευγω και εγω και δεν παταω για να μην με αγχωνει.
Nα κάνω μία μόνο αναφορά σχετικά με τη μούμια ΕΥΑ. Εχθές βράδυ, στην βάρδια της Άννας/ρουμάνας το μαγαζί ήταν γεμάτο κόσμο. Περιμέναμε ώρα. Κάποια στιγμή από το δωμάτιο βγήκε νέγρος πελάτης από Τανγκανίκα ή Ουγκάντα ή κάτι τέτοιο. Μαζί βγήκε και η Εύα η οποία επαινούσε τους νέγρους για πολύ καθαρούς, τους οποίους κατά τα λεγόμενα της είναι και καλοδεχούμενοι στο 71Β, ενώ οι λεχρίτες είναι τα πάκια. Επίσης εκείνη τη στιγμή στο μαγαζί παρευρίσκονταν κατά 95% αρκετοί σχιστομάτιδες, αλμπάνια ή ρουμάνοι, και πακοειδή. Στη συνέχεια βγήκε και η Αννούλα στο σαλόνι, την οποία έχω τιμήσει δύο φορές πρόσφατα και που είχε άψογη συμπεριφορά προς εμένα, και άρχισε να χουφτώνει όλα αυτά τα λεχριτόκορμα που περίμεναν σαν πειναλέες ύαινες εκεί μέσα. Μετά από αυτήν την εικόνα που είδα χθες βράδυ δεν πιστεύω ότι θα ξαναπατήσω στο 71Β και ας λέει η Ευα ότι το κοριτσάκι της θα μας απογειώσει και ότι έχει πιστοποιητικό γιατρού. Με νέγρο πελάτη που θα της έχει κάνει κανένα γλυφομούνι και θα την έχει χύσει στα βυζόμπαλα, μη περιμένετε ασφάλεια περί καθαριότητας εκεί.
ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ στην σκατοκαριολα τσατσα και το βρωμομπουρδελο της!....
Παρ'όλα αυτά μετά από κάποιον καιρό άρχισα να πηγαίνω πάλι στο Φυλής 71ισόγειο, στην βάρδια της Εύας.Οι παρακάτω κριτικές μου αφορούν αυτήν την περίοδο:
Και να γράφω ενημερώσεις και από το Φυλής 71Β.
[size=14pt]Απόδειξη οτι δεν έχω "κολλήσει" εδώ και δύο χρόνια με την τσατσά Εύα όπως έγραψε ο hardcoras.
Αλλά φυσικά το ΖΩΟ-ΕΥΑ δεν αλλάζει συμπεριφορά.
Όποια λοιπόν υπηρέτρια φέρεται απαξιωτικά θα καταγράφεται επί μονίμου βάσεως και ορθώς πράττουν οι ενημερωτές επ'αυτού.[/size]