Για 24ωρες καταθέσεις, όπως τα ΑΤΜs!
Κανονικοτατα!
Καλυτερα για εμας!
Για 24ωρες καταθέσεις, όπως τα ΑΤΜs!
Να του μιλήσει ο Βούδας, μα και τι να πει;
γέμισε ο κόσμος όλος ο γνωστός, σοφία μαγική
Κι αν στην αρχή το γεύμα ξεκινήσεις με κατσίκι
στο τέλος του θα φτάσεις πιο γοργά, με κότα τεφαρίκι
Στο τέλος θέλω παγωτό, κρασί, γλυκά κεράσια
ουφ, νομίζω πως θα σκάσω απ' το φαϊ, βοηθάτε με καρντάσια!
Οι πουτάνες είναι έμπνευση !
Συμφωνω απολυτα! Ας μπουν καπου ξεχωριστα απο τις αλλες κριτικες.Με ολο τον σεβασμο προς την διοιηκηση του site, προσωπικη μου αποψη ειναι πως ειναι υπερβολικο ενα τετοιο section κριτικων, το οποιο ουσιαστικα δεν βοηθαει πουθενα, και δεν εχει λογο υπαρξης.
καλη κριτικη
ξερει κανεις πως τη λενε αυτη ?
αστερι εισαι,Η Βικτρωρια ειναι.
Στανταρακι του dimit31
Κανε μια περιηγηση:
Μιας και μιλάμε για το είδος των κριτικών κλπ., έχω να κάνω μια παρατήρηση: δεν είναι δυνατόν η...πρόσβαση και το πάρκινγκ να μετράνε στη βαθμολογία των στούντιο και των μπουρδέλων το ίδιο με την εμφάνιση και τη συμμετοχή της κοπέλας! Πιστεύω πως αυτό πρέπει να αλλάξει. Μάλιστα θα έλεγα ότι θα έπρεπε να καταργηθεί η βαθμολογία σε αυτό το πεδίο, καθώς δεν έχει να κάνει με τις προσφερόμενες υπηρεσίες, ενώ είναι και άδικη, αφού άλλος πάει με αυτοκίνητο και παιδεύεται και άλλος πάει με μετρό, με τα πόδια ή με μηχανή και βάζει 10.
Μιας και μιλάμε για το είδος των κριτικών κλπ., έχω να κάνω μια παρατήρηση: δεν είναι δυνατόν η...πρόσβαση και το πάρκινγκ να μετράνε στη βαθμολογία των στούντιο και των μπουρδέλων το ίδιο με την εμφάνιση και τη συμμετοχή της κοπέλας! Πιστεύω πως αυτό πρέπει να αλλάξει. Μάλιστα θα έλεγα ότι θα έπρεπε να καταργηθεί η βαθμολογία σε αυτό το πεδίο, καθώς δεν έχει να κάνει με τις προσφερόμενες υπηρεσίες, ενώ είναι και άδικη, αφού άλλος πάει με αυτοκίνητο και παιδεύεται και άλλος πάει με μετρό, με τα πόδια ή με μηχανή και βάζει 10.
θα συμφωνησω απολυτα.Μιας και μιλάμε για το είδος των κριτικών κλπ., έχω να κάνω μια παρατήρηση: δεν είναι δυνατόν η...πρόσβαση και το πάρκινγκ να μετράνε στη βαθμολογία των στούντιο και των μπουρδέλων το ίδιο με την εμφάνιση και τη συμμετοχή της κοπέλας! Πιστεύω πως αυτό πρέπει να αλλάξει. Μάλιστα θα έλεγα ότι θα έπρεπε να καταργηθεί η βαθμολογία σε αυτό το πεδίο, καθώς δεν έχει να κάνει με τις προσφερόμενες υπηρεσίες, ενώ είναι και άδικη, αφού άλλος πάει με αυτοκίνητο και παιδεύεται και άλλος πάει με μετρό, με τα πόδια ή με μηχανή και βάζει 10.
Καλα τα λες φιλε, αλλά ελα ομως που οσες φορες ηθελα να παω στη Δροσοπουλου σιχτιριζα τη ζωη μου που δεν εβρισκα παρκινγκ.Μιας και μιλάμε για το είδος των κριτικών κλπ., έχω να κάνω μια παρατήρηση: δεν είναι δυνατόν η...πρόσβαση και το πάρκινγκ να μετράνε στη βαθμολογία των στούντιο και των μπουρδέλων το ίδιο με την εμφάνιση και τη συμμετοχή της κοπέλας! Πιστεύω πως αυτό πρέπει να αλλάξει. Μάλιστα θα έλεγα ότι θα έπρεπε να καταργηθεί η βαθμολογία σε αυτό το πεδίο, καθώς δεν έχει να κάνει με τις προσφερόμενες υπηρεσίες, ενώ είναι και άδικη, αφού άλλος πάει με αυτοκίνητο και παιδεύεται και άλλος πάει με μετρό, με τα πόδια ή με μηχανή και βάζει 10.
Αγαπητε μεσα στο μυαλο μου εισαι. Και εγω το ιδιο αναρωτηθηκα. Μαλιστα στην αρχη σκεφτικα οτι πρωτη φορα βλεπω προκαταβολικη κριτικη. Αυτο που σκεφτηκα ως πιο πιθανο σεναριο ειναι οτι επειδη ο ανθρωπος πηγε το βραδυ της Πεμπτης μετα της 00:00 το καταχωρησε ως παρασκευη μιας και επισημα πλεον η μερα ειχε αλλαξει!Καποιο "προβληματακι" υπαρχει στην κριτική του ceb73ceb για την Πενυ.
Δημοσιευτηκε σημερα Παρασκευη 15/7 (τωρα ειναι 11:30) το πρωι και σαν ημερομηνια επισκεψης εχει τριτη βαρδι της 15ης Ιουλιου.......
Θα μπορουσα να υποθεσω οτι ο συναγωνιστης μιας και ηταν μεταμεσονυχτια μπερδευτηκε και εβαλε την σημερινη ημερομηνια.
Ομως η ημερομηνια που την εγραψε ειναι 14/7..............
Το πιθανοτερο ειναι να μπερδεψε τις ημερομηνιες.
Να πω κατ' αρχήν ότι μιλάμε για μια πολύ καλή κριτική, σοκαριστική θα έλεγα, ειδικά προς το τέλος της...
Είδες Πύρκαυλε που μου έγραφες ότι δεν αξίζουν λύπηση αυτές, γιατί μόνες τους επέλεξαν αυτό που κάνουν και το μόνο που τους αξίζει είναι μπινελίκια κλπ.; Να που δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα... Ορισμένες φορές κρύβεται πάρα πολύ δράμα πίσω από το άθλημα και τη δική μας "ευχαρίστηση" - αν και μόνο ευχαρίστηση δεν είναι κάτι τέτοιες καταστάσεις σαν αυτές που περιέγραψες...
καλα τα λεει η κοπελια , μπορει να νιωθει ασχημα που ειναι πουτανα, μιας και θα εχει ενοχλησεις στον κολπο ενιοτε“Τις ίδιες παπαριές έκανες και την άλλη φορά”
“Ε! Δεν είμαι άδικα πουτάνα...”
Και τότε παιδιά, εκεί που αστειευόταν και με κορόϊδευε, κάθεται αποκαμωμένη στο κρεβάτι και την παίρνει το παράπονο...
“Δεν είμαι πουτάνα! Όλοι έχουν κι ένα λόγο και κάνουν ό,τι κάνουν. Με βλέπεις χαμογελαστή εδώ μέσα, αλλά εγώ ξέρω πως είμαι μετά!”