sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μπραβο μπραβο...στειλε και αλλα pm στο πυραυλο βλακα,μου τα κανει forward βρε ορνιο...οσο του στελνεις τοσο θα σε βριζω εδω,το τραβαει ο οργανισμος σου...
Σε κάποια πράγματα συμφωνώ απολυτά μαζί σου!!!
καλησπέρα!!!!
δεχομαι ολα τα υπολοιπα που εχει γραψει στην κριτικη εκτος το προγραμμα 69
ΠΟΤΕ το γραφω με κεφαλαια κιολας δεν εχω παει σε αυτο το προγραμμα στο δωματιο
χωρεις να πλυθω!
Υπαρχουν πολλα μελοι κ γνωστα κιολας που μου εχουν ζητήσει αυτο το προγραμμα στο δωματιο
χωρεις να εχουν πληρωσει εξω και δεν εχω δεχτει να το κανω γιατι δεν ειχα πλυθει καταλληλα για αυτο το προγραμμα!!
Γεια σου μαρια!!!
Απευθυνόμενος προς τα μέλη και μόνο:α...παιδια οτι μυστικο εχετε να το λετε στο jockerx...δε ντρεπεσαι λιγακι ρε κουτσομπολη...
Ουδείς εκών κακόςμπραβο μπραβο...στειλε και αλλα pm στο πυραυλο βλακα,μου τα κανει forward βρε ορνιο...οσο του στελνεις τοσο θα σε βριζω εδω,το τραβαει ο οργανισμος σου...
[size=14pt]Ότι γράφουμε σε π.μ. δεν το δημοσιοποιούμε στο φόρουμ.Είναι απαράβατος όρος.[/size]οχι πληροφοριες,βρισιες πιο σωστα,το "μεγαλος μαλακας" δεν ειναι πληροφορια,ειναι βρισια,εξου και ο θυμος μου.
α...παιδια οτι μυστικο εχετε να το λετε στο jockerx...δε ντρεπεσαι λιγακι ρε κουτσομπολη...
μπραβο μπραβο...στειλε και αλλα pm στο πυραυλο βλακα,μου τα κανει forward βρε ορνιο...οσο του στελνεις τοσο θα σε βριζω εδω,το τραβαει ο οργανισμος σου...
Δυστυχως εχεις απολυτο δικιο φιλε jo[quote author=lex80 link=topic=52535.msg2940437#msg2940437 date=13094291
Κλασικος ελληνας, οταν η κοπελα ειναι στο δωματιο μαζι μας να καθετε με τις ωρες,
οταν ειναι με αλλους ομως να φευγει στο 5λεπτο, μην περιμενουμε εμεις...
γεια σας
Δε πολυ διαβαζω εδω καθοτι δεν εχω κατι να πω , Βορειος γαρ
Πανω σ αυτο ομως που ειπε ο φιλος lex80 εχω να πω οτι εχω πετυχει μερικους και μου ηρθε να τους πλακωσω
θυμαμαι χαρακτηριστηκα μαι παρεα απο 4 που λεγασν ντεμεκ αστεια και καναν μπαμ οτι θα εφευγαν
να ρωτανε ολη την ωρα τι κανει η κοπελα
Τι περιμεναν να κανει ? να απλωνει τα ρουχα |?
Η τσατσα αλλη βλαμενη παει και χτυπαει την πορτα
σηκωθηκα και εφυγα πριν απο αυτους , λιγο μετα τους ειδα να βγαινουν ...
Περι Πενυς δεν εχω κατι να πω μιας και δεν εχω δοκιμασει ...
και ουτε προκειτε μαλλον ... Γεια σου Δεσποινα
υπονοεις οτι τα υπολοιπα 109144 μελη ειναι οι κλωνοι μου;Ρε τύποι, [size=30pt]πέντε - δέκα άτομα που είμαστε εδώ μέσα[/size], πρέπει να πλακωνόμαστε μεταξύ μας;
υπονοεις οτι τα υπολοιπα 109144 μελη ειναι οι κλωνοι μου;
Καλησπερα! Εισαι σιγουρος οτι ολα τα μελη καταλαβανε το νοημα τςης λεξης?? Βορειος κ εγω![quote author=lex80 link=topic=52535.msg2940437#msg2940437 date=13094291
Κλασικος ελληνας, οταν η κοπελα ειναι στο δωματιο μαζι μας να καθετε με τις ωρες,
οταν ειναι με αλλους ομως να φευγει στο 5λεπτο, μην περιμενουμε εμεις...
γεια σας
Δε πολυ διαβαζω εδω καθοτι δεν εχω κατι να πω , Βορειος γαρ
Πανω σ αυτο ομως που ειπε ο φιλος lex80 εχω να πω οτι εχω πετυχει μερικους και μου ηρθε να τους πλακωσω
θυμαμαι χαρακτηριστηκα μαι παρεα απο 4 που λεγασν ντεμεκ αστεια και καναν μπαμ οτι θα εφευγαν
να ρωτανε ολη την ωρα τι κανει η κοπελα
Τι περιμεναν να κανει ? να απλωνει τα ρουχα |?
Η τσατσα αλλη βλαμενη παει και χτυπαει την πορτα
σηκωθηκα και εφυγα πριν απο αυτους , λιγο μετα τους ειδα να βγαινουν ...
Περι Πενυς δεν εχω κατι να πω μιας και δεν εχω δοκιμασει ...
και ουτε προκειτε μαλλον ... Γεια σου Δεσποινα
δικιο εχεις δεν δινει κωλο.....μηπως μπερδεψε της τρυπες η δεν πηγε καθολου μαζι της κ εγραψε μουφα κριτικη???????????//
η μονικα ΔΕΝ κανει πρωκτικο μσλλον ο συναγωνιστης παρεξηγησε...
η κοπελα κανει κανονικα 69 και ελευθερο στοματικο
Καλησπερα! Εισαι σιγουρος οτι ολα τα μελη καταλαβανε το νοημα τςης λεξης?? Βορειος κ εγω!