Νέα

Σχετικά με την κοπέλα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Erwtimatias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.195
Πόντοι
11.956
Ταγερ φο μπιζου φουστιτσες κλπ κλπ ρε παιδί μου....
Κυριλέ εννοω...
Άλλη χαρη το κυριλέ πάντως...
Τα φλοκια σοβατιζαν ταβάνι...
Πίτερ Νορθ ιφ γιου Νόου γουοτ άι Μιν.
Τι παπούτσια?

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.195
Πόντοι
11.956
Ταγερ φο μπιζου φουστιτσες κλπ κλπ ρε παιδί μου....
Κυριλέ εννοω...
Άλλη χαρη το κυριλέ πάντως...
Τα φλοκια σοβατιζαν ταβάνι...
Πίτερ Νορθ ιφ γιου Νόου γουοτ άι Μιν.
Είσαι σίγουρος ότι τέτοια φοράν οι γυναίκες εφοριακού ...η εσύ θες να φοράν τέτοια

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.473
Πόντοι
14.936

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.195
Πόντοι
11.956
Both...
Που ζοριστικες κουκλε και στέλνεις απανωτά?
Εθιξα κανέναν?
Όχι συζήτηση κάνουμε κανέναν ...απλά στην αρχή νόμιζα με την εφοριακού ότι εκτός το ντύσιμο σου έβαζε και πρόστιμο

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.994
Πόντοι
6.536
Εγώ μια πρώην μου(γαυρίνα,οχι πολύ φανατική) της έβαζα εμφάνιση γαύρου Τζόρτζεβιτς και σεληνιαζόμουν.
Μιλάμε για ξέσκισμα ατελείωτο.
Μετά την έβαζε μόνη της όποτε βρισκόμασταν....

:tooth:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.274
Πόντοι
10.336
εγω μια πρωην της ειπα να ντυθει σαν ξεκωλη ιεροδουλη και να με βρει στο ταδε ξενοδοχειο. Εκεινη ηρθε, γαμιομασταν καμια ωρα, και μετα της αφησα 100 ευρω στο κομοδινο και πηγα σπιτι.
Εφτασε σπιτι και εκεινη μετα απο κανα τεταρτο, και την περιμενα στον καναπε, και της λεω "με ποιον γαμιοσουν παλι μωρη καριολα" και την αρχισα στις φαπες και της πηρα τα λεφτα.
Μετα με χωρισε.

Μην τις εμπιστευεστε τις πουτανες μαγκες:2funny:

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
69
Like
14.586
Πόντοι
4.926
Καλησπέρα σε όλους,
Είχα ανοίξει παρόμοιο τόπικ και το έσβησα γιατί γέμισε τρολλ, παρακαλώ να απαντάτε μόνο σοβαρά.

Είμαι σε σχέση 5 χρόνια με την κοπέλα μου και τον τελευταίο χρόνο παίζουμε μόνο φαντασιώσεις στο σεξ, κάποιες από τις φαντασιώσεις μας:
1) Είμαι παντρεμένος και κερατώνω τη γυναίκα μου μαζί της.
2) Είμαι το αφεντικό της και μου κάθεται για να μην την διώξω από τη δουλειά γιατί κάνει λάθη.
3) Είναι στην παραλία για μπάνιο και είμαι τουρίστας και τη γαμάω στα βράχια.
4) Τη γαμάω σε εξωτερικούς χώρους και την βλέπουν άλλοι και τον παίζουν.
5) Παίρνει πίπα σε κάποιο στη τουαλέτα και την πιάνω στα πράσα και την τιμωρώ.
6) Έχουμε πάει διακοπές και είμαι αυτός που της νοικιάζω το σπίτι και τη γαμάω για να μένει τσάμπα ενώ το αγόρι της λείπει.
7) Είμαι ο γυμναστής της και τη γαμάω στο γυμναστήριο κρυφά.

Οι ζωντανές "ακραίες" εμπειρίες μας:
1) Στα πρώτα 2 χρόνια της σχέσης μου είχε πάρει πίπα σε μια καφετέρια πίσω πίσω όσο την κάλυπτα με μια ζακέτα.
2) Έχουμε κάνει σεξ σε πολλές παραλίες απόμακρες χωρίς να μας δει κάποιος.
3) Πρόσφατα πήγαμε σε μια παραλία και ξεκίνησε να μου τον παίζει ενώ ήταν ένας ξένος στην απέναντι μεριά της παραλίας αλλά μόλις τον είδε κώλωσε και σταμάτησε.
4) Πριν 1 χρόνο στα γενέθλια της (χειμώνα), είχαμε πιει αρκετά και την είχα πάει σε ένα μονόδρομο (ψιλοκεντρικό, δηλαδή περνάνε που και που αμάξια), και φορούσε τζιν που είναι δύσκολο να μπει και να βγει. Το έβγαλε εντελώς και έμεινε με το στρινγκ και άρχισε να με πιπώνει και μετά έκατσε πάνω και φώναζε από καύλα.
5) Που και που όταν είναι στη δουλειά ή για ποτό με καμιά φίλη, της ζητάω να πάει τουαλέτα και να μου στέλνει σέξυ βίντεο και φώτο και το κάνει.
6) Την έχω βγάλει πάνω από 30 βίντεο και φώτο.

ΥΓ: Στη σχέση μας (πέρα από το σεξ) όλα είναι τέλεια, είμαστε αγαπημένοι, δεν προκαλεί ποτέ ούτε ντύνεται έξαλλα κλπ. Μόνο βάφεται πάντα, δηλαδή ακόμα και σούπερ μάρκετ να πάει πχ θα βάλει το κραγιόν της.

Ποια είναι η γνώμη σας? Έχετε παρόμοιες εμπειρίες εσείς? Παρακαλώ και πάλι μόνο σοβαρές απαντήσεις, τα τρολλ εκτός το ότι δεν βοηθούν κάπου χαλάνε και την εικόνα του site.
Καλησπέρα, φίλε.
Είναι φυσιολογικό να έχεις ερωτικές φαντασιώσεις. Όλοι μας έχουμε, ανάλογα με τα γούστα και τα προσωπικά βιώματα του καθενός. Από ότι διάβασα, οι δικές σου φαντασιώσεις δεν είναι και κάτι το τρομερό. Το ίδιο και αυτά που έχεις κάνει, με την κοπέλα σου. Το ζητούμενο είναι, τι ακριβώς θέλεις να κάνεις πραγματικά. Γιατί, καλές οι σκέψεις, αλλά εάν δεν γίνουν πράξεις, θα γίνουν απωθημένα. Είσαι διατεθειμένος να βάλεις κάποιο τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; Θα πήγαινες σε τσοντοσινεμά, να κάνεις σκηνικό με άγνωστους; Θα επισκεφτόσουν Swinger Club, να την κάνεις ανταλλαγή με άλλη γυναίκα; Θα πηγαίνατε σε παραλία γυμνιστών, να παίξετε με τους εκεί λουόμενους; Αυτά είναι κάποια μικρά παραδείγματα, τα οποία μπορεί να σου φαίνονται ακραία, αλλά για πολλά μέλη του site είναι ρουτίνα και καθημερινότητα. Επίσης, να έχεις το γνώθι σε αυτόν και να γνωρίζεις που απευθύνεσαι. Δεν μπορείς να κλείνεις τα thread, επειδή δεν σου αρέσουν οι απαντήσεις.

OP
OP
E

Erwtimatias

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2022
Like
151
Πόντοι
0
Καλησπέρα, φίλε.
Είναι φυσιολογικό να έχεις ερωτικές φαντασιώσεις. Όλοι μας έχουμε, ανάλογα με τα γούστα και τα προσωπικά βιώματα του καθενός. Από ότι διάβασα, οι δικές σου φαντασιώσεις δεν είναι και κάτι το τρομερό. Το ίδιο και αυτά που έχεις κάνει, με την κοπέλα σου. Το ζητούμενο είναι, τι ακριβώς θέλεις να κάνεις πραγματικά. Γιατί, καλές οι σκέψεις, αλλά εάν δεν γίνουν πράξεις, θα γίνουν απωθημένα. Είσαι διατεθειμένος να βάλεις κάποιο τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; Θα πήγαινες σε τσοντοσινεμά, να κάνεις σκηνικό με άγνωστους; Θα επισκεφτόσουν Swinger Club, να την κάνεις ανταλλαγή με άλλη γυναίκα; Θα πηγαίνατε σε παραλία γυμνιστών, να παίξετε με τους εκεί λουόμενους; Αυτά είναι κάποια μικρά παραδείγματα, τα οποία μπορεί να σου φαίνονται ακραία, αλλά για πολλά μέλη του site είναι ρουτίνα και καθημερινότητα. Επίσης, να έχεις το γνώθι σε αυτόν και να γνωρίζεις που απευθύνεσαι. Δεν μπορείς να κλείνεις τα thread, επειδή δεν σου αρέσουν οι απαντήσεις.
Δεν κλείνω τα thread λόγο των απαντήσεων, αλλά δες πχ εδώ 4 σελίδες και ούτε 1 σοβαρό reply, το πρώτο είναι το δικό σου....

Εγγρ.
31 Μαρ 2014
Like
1.566
Πόντοι
206
Αν θες καινούργια εμπειρία πηγαίνετε σε ένα ξενοδοχείο και παρήγγειλε της έναν μασερ να της κάνει μασαζ.Το έχουμε κάνει με τη γυναίκα μου με δύο μασέρ το ένα ήταν πριν μια εβδομάδα.Εβλεπα τον μασερ να της κάνει μασαζ και εννοώ απλό μασαζ στη κολάρα εγώ τον έπαιζα και μόλις έφυγε ο μασερ ξεσκιστηκαμε.Αυτα

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Αν θες καινούργια εμπειρία πηγαίνετε σε ένα ξενοδοχείο και παρήγγειλε της έναν μασερ να της κάνει μασαζ.Το έχουμε κάνει με τη γυναίκα μου με δύο μασέρ το ένα ήταν πριν μια εβδομάδα.Εβλεπα τον μασερ να της κάνει μασαζ και εννοώ απλό μασαζ στη κολάρα εγώ τον έπαιζα και μόλις έφυγε ο μασερ ξεσκιστηκαμε.Αυτα
Ενδιαφέρον ακούγεται. Η καθυστέρηση στην ικανοποίηση πάντα οδηγεί σε μεγαλύτερη επιθυμία.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.195
Πόντοι
11.956
Δεν κλείνω τα thread λόγο των απαντήσεων, αλλά δες πχ εδώ 4 σελίδες και ούτε 1 σοβαρό reply, το πρώτο είναι το δικό σου....
Βάλε φωτογραφίες της χώρις φάτσα όχι απαραίτητα γυμνές να δεις σοβαρές απαντήσεις...που ξέρουμε ότι λες αλήθεια και δεν μας δουλεύεις η ότι υπάρχει γυναίκα...βάλε ανά διαστήματα φωτογραφίες της να ξέρουμε ότι υπάρχει ....έτσι είναι μύστη ....εγώ νομίζω και όχι μόνο εγώ ότι μας δουλεύεις

OP
OP
E

Erwtimatias

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2022
Like
151
Πόντοι
0
Βάλε φωτογραφίες της χώρις φάτσα όχι απαραίτητα γυμνές να δεις σοβαρές απαντήσεις...που ξέρουμε ότι λες αλήθεια και δεν μας δουλεύεις η ότι υπάρχει γυναίκα...βάλε ανά διαστήματα φωτογραφίες της να ξέρουμε ότι υπάρχει ....έτσι είναι μύστη ....εγώ νομίζω και όχι μόνο εγώ ότι μας δουλεύεις
Και φώτο να βάλω πού θα ξέρεις αν είναι αληθινές? Ακόμα και να σε δουλεύω, πες ότι όσα γράφω ισχύουν, σου είναι τόσο δύσκολο να πάρεις θέση/άποψη? Αν ναι απλά μην απαντήσεις δεν σε αναγκάζει κανείς.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.195
Πόντοι
11.956
Και φώτο να βάλω πού θα ξέρεις αν είναι αληθινές? Ακόμα και να σε δουλεύω, πες ότι όσα γράφω ισχύουν, σου είναι τόσο δύσκολο να πάρεις θέση/άποψη? Αν ναι απλά μην απαντήσεις δεν σε αναγκάζει κανείς.
Όχι δεν είναι έτσι ...δεν θα ανεβάσεις μια φωτογραφία και οι έμπειροι μύστες εδώ θα καταλάβουν εάν είναι φιδι....τι θέση να πάρω τις φαντασιώσεις που λέτε θέλετε να της κάνετε ? Εάν ναι να γίνουν από εμάς περιμένεις να σου πούμε....λύσεις δεν υπάρχουν μόνο σχόλια

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.914
Πόντοι
9.297
Κι εγώ το χω πάθει αυτό στο στρατό στον Έβρο..κι αφού έκανα μπάνιο με κρύο νερό στο καταχείμωνο, μετά κατάλαβα ότι το ζεστό ήταν στο μπλε..σε μπάνια που δεν είχαν μέσα θέρμανση..( προφανώς λίγες μέρες αφού είχα φτάσει)
Kαι εγώ έχω πάθει το ίδιο σε studio Θεσσαλονίκης....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom