Νέα

Σχετικά με την κοπέλα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Erwtimatias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
E

Erwtimatias

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2022
Like
151
Πόντοι
0
Εγώ πάντως είμαι διαθετιμένος να στείλω φώτο σε σοβαρά άτομα που έχουν άποψη και γνώμη να εκφέρουν.

trake_trake

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους,
Είχα ανοίξει παρόμοιο τόπικ και το έσβησα γιατί γέμισε τρολλ, παρακαλώ να απαντάτε μόνο σοβαρά.

Είμαι σε σχέση 5 χρόνια με την κοπέλα μου και τον τελευταίο χρόνο παίζουμε μόνο φαντασιώσεις στο σεξ, κάποιες από τις φαντασιώσεις μας:
1) Είμαι παντρεμένος και κερατώνω τη γυναίκα μου μαζί της.
2) Είμαι το αφεντικό της και μου κάθεται για να μην την διώξω από τη δουλειά γιατί κάνει λάθη.
3) Είναι στην παραλία για μπάνιο και είμαι τουρίστας και τη γαμάω στα βράχια.
4) Τη γαμάω σε εξωτερικούς χώρους και την βλέπουν άλλοι και τον παίζουν.
5) Παίρνει πίπα σε κάποιο στη τουαλέτα και την πιάνω στα πράσα και την τιμωρώ.
6) Έχουμε πάει διακοπές και είμαι αυτός που της νοικιάζω το σπίτι και τη γαμάω για να μένει τσάμπα ενώ το αγόρι της λείπει.
7) Είμαι ο γυμναστής της και τη γαμάω στο γυμναστήριο κρυφά.

Οι ζωντανές "ακραίες" εμπειρίες μας:
1) Στα πρώτα 2 χρόνια της σχέσης μου είχε πάρει πίπα σε μια καφετέρια πίσω πίσω όσο την κάλυπτα με μια ζακέτα.
2) Έχουμε κάνει σεξ σε πολλές παραλίες απόμακρες χωρίς να μας δει κάποιος.
3) Πρόσφατα πήγαμε σε μια παραλία και ξεκίνησε να μου τον παίζει ενώ ήταν ένας ξένος στην απέναντι μεριά της παραλίας αλλά μόλις τον είδε κώλωσε και σταμάτησε.
4) Πριν 1 χρόνο στα γενέθλια της (χειμώνα), είχαμε πιει αρκετά και την είχα πάει σε ένα μονόδρομο (ψιλοκεντρικό, δηλαδή περνάνε που και που αμάξια), και φορούσε τζιν που είναι δύσκολο να μπει και να βγει. Το έβγαλε εντελώς και έμεινε με το στρινγκ και άρχισε να με πιπώνει και μετά έκατσε πάνω και φώναζε από καύλα.
5) Που και που όταν είναι στη δουλειά ή για ποτό με καμιά φίλη, της ζητάω να πάει τουαλέτα και να μου στέλνει σέξυ βίντεο και φώτο και το κάνει.
6) Την έχω βγάλει πάνω από 30 βίντεο και φώτο.

ΥΓ: Στη σχέση μας (πέρα από το σεξ) όλα είναι τέλεια, είμαστε αγαπημένοι, δεν προκαλεί ποτέ ούτε ντύνεται έξαλλα κλπ. Μόνο βάφεται πάντα, δηλαδή ακόμα και σούπερ μάρκετ να πάει πχ θα βάλει το κραγιόν της.

Ποια είναι η γνώμη σας? Έχετε παρόμοιες εμπειρίες εσείς? Παρακαλώ και πάλι μόνο σοβαρές απαντήσεις, τα τρολλ εκτός το ότι δεν βοηθούν κάπου χαλάνε και την εικόνα του site.
Φίλε, θα συμφωνήσωωμε όσους απάντησαν σοβαρά στο νήμα σου ότι οι φαντασιώσεις είναι φυσιολογικές! Και όσο είσαι σε μια φάση που είστε απλά μαζί χωρίς υποχρεώσεις κλπ θα προσπαθείς να πειραματίζεστε..

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456
Φίλε μου πως να μην σε τρολαρουμε;Τι μας ρωτάς;αν είστε φυσιολογικοί επειδή έχετε φαντασιώσεις;νιώθεις τύψεις που έχετε φαντασιώσεις;νιώθεις ότι δεν είστε φυσιολογικοί;ούτε σαν άνθρωποι ούτε σαν σχέση;φυσιολογικά όλα αυτά που μας λες;θες επιβεβαίωση από εδώ ότι το κάνουν και άλλοι;προφανώς και ισχύει.Μηπως θες να σου πούμε και δικές μας φαντασιώσεις για να πάρετε και άλλες ιδέες;όλα αυτά όμως για να μην σε τρολαρουμε καλό είναι να τα λες ξεκάθαρα γιατί δεν βγαίνει άκρη τι ακριβώς ζητάς.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.486
Πόντοι
8.846

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom