Cheng
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2023
- Like
- 2.435
- Πόντοι
- 456
Διότι για ένα 3ήμερο χρειάζονται αρκετά λιγότερα από 1000. Για να περάσεις με αξιοπρέπεια. Τώρα αν θες πολυτέλειες κλπ αλλάζει το πράμαγιατι τυπε?
Διότι για ένα 3ήμερο χρειάζονται αρκετά λιγότερα από 1000. Για να περάσεις με αξιοπρέπεια. Τώρα αν θες πολυτέλειες κλπ αλλάζει το πράμαγιατι τυπε?
Φυτείες ξηρομέρου
Τρίκαλα Κορινθίας
Ηράκλειο Κρήτης
Θεσσαλονίκη
Βόλος
Εκεί θα πήγαινα. Να πιάσουν τόπο και τα χρήματα σε ωραία μαγαζιά σε νέους ή δρόμους που λίγες φορές έχω περπατήσει.
Κάποιες αμφιλεγόμενες επιλογες...Χαχα γτ γελά ρε τύπε;
Καρπενήσι, Τρίκαλα Κορινθίας , ΔημητσάναΧαιρετώ όλους τους συναδελφους-συχύστες του μπου
Θελω μεσα ή μετά τις γιορτές να πάω ένα ερωτικό διήμερο με το μωρό και να του δώσω στο χέρι μουνι-κώλο....έχετε να προτείνεται ένα ήσυχο, ρομαντικό και κατάλληλο μέρος για ξεσκίσματα, χαλαρά ποτάκια και ταβερνούλες σχετικά κοντά στην Αθήνα? Μπάτζετ 5-6 κατοστάρικα
600 θα του μεινουν το δεκαρικο θα το παρει δανεικο κι αγυριστο απ’ τη γκομενα αφου της ταξει γαμο590 αδερφέ
ρε παίκτη υπάρχουν φτηνοί και ακριβοί προορισμοι. Εσύ μου θες και εκτός Αττικής και διανυκτέρευση ,μπορείς να πας και στην Κόρινθο και σε airbnb στην Θήβα ,να βράζετε μακαρόνια, να μη βγαίνετε το βράδυ και να σας βγει φτηνά. Θες χαϊλίκι να εντυπωσιάσεις τη γκόμενα; Κάνε κάτι πιο large μέχρι εκεί που σε παίρνει τότε. Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας.Αυτό βλέπω, και δεν ξέρω αμα πρέπει να γελάσω ή να κλάψω…με 2κ πήγα Μαλδίβες 6 μέρες με όλα πλήρωμενα φαγητά απεριόριστο αλκοόλ καφέδες κλπ…και εδώ για ένα διήμερο στο Ελλαδιστάν θες ένα χιλιάρικο
Κ γω απο θεσσαλονίκη. Είναι όντως η βασίλισσα του χειμώνα. Όχι μόνο για το χιονοδρομικό, αλλά γιατί έχει πολλά μαγαζιά, πολλές επιλογές κ ευκαιρίες κ δυνατότητα εκδρομών, όπως δελφούς, γαλαξίδι, αγόριανη κλπκαλά γιατί τόσος χαμός με αράχωβα?μόνο κ μόνο επειδή έχει χιονοδρομικό"τόσο καλός προορισμός είναι"είμαι απο βορεια ελλάδα κ δεν έχω ιδέα
Ξέχασες και την κίνηση στο δρόμο σα να είσαι στο κέντρο με πορεία.....Κ γω απο θεσσαλονίκη. Είναι όντως η βασίλισσα του χειμώνα. Όχι μόνο για το χιονοδρομικό, αλλά γιατί έχει πολλά μαγαζιά, πολλές επιλογές κ ευκαιρίες κ δυνατότητα εκδρομών, όπως δελφούς, γαλαξίδι, αγόριανη κλπ
Σαυτό συμφωνώ. Αποκλειστικά υπεύθυνοι, οι ντόπιοι που δε θέλαν να γίνει δρόμος από το 1980Ξέχασες και την κίνηση στο δρόμο σα να είσαι στο κέντρο με πορεία.....
Καλάβρυτα ή Ναύπλιο. Εχουν οτι ζητήσεις.Χαιρετώ όλους τους συναδελφους-συχύστες του μπου
Θελω μεσα ή μετά τις γιορτές να πάω ένα ερωτικό διήμερο με το μωρό και να του δώσω στο χέρι μουνι-κώλο....έχετε να προτείνεται ένα ήσυχο, ρομαντικό και κατάλληλο μέρος για ξεσκίσματα, χαλαρά ποτάκια και ταβερνούλες σχετικά κοντά στην Αθήνα? Μπάτζετ 5-6 κατοστάρικα
Φίλε δεν κατάλαβα ....κάθε δωμάτιο δικό του τζακουζι κ μέσα κ εξω ? Είναι λίγο ασαφές από της φωτό ......πόσα σπιτάκια ανεξάρτητα έχει? Σε βλέπουν οι δίπλα? Για δώσε data!!εδώ είσαι Login • Instagram βάλε το χέρι στην τσέπη κ τράβα γιατί τα γούστα πληρώνονται
Τσιμπημένα τα Τρίκαλα. Ελπίζω ναναι vfm το δωμάτιο!Πάντως εγώ έκλεισα 3 μέρες 2 βράδια Τρίκαλα Κορινθίας σε γαμάτο παραδοσιακό ξενώνα για Γενάρη με 120€.
Άντε και καλά γαμισια.