aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.634
- Πόντοι
- 11.956
Βάλε καμμία φωτογραφία με περικοπή εδώ να την δούμε
Πιο σοβαρός δεν γίνεται μάν.μην σπαμμαρεις μαν θελει σοβαρες απαντησεις
α, και κάτι άλλο: γράφεις "Την έχω βγάλει πάνω από 30 βίντεο και φώτο".
Αν και όταν χωρίσετε να είσαι κύριος και να μην τα ανεβάσεις ποτέ στο νετ. Ακόμα κι αν σου κάνει στραβή.
κάτι τέτοιοι σαν και του λόγου σου έχουν διώξει τους μισούς "υδραυλικούς" πίσω στην αλβανία...Καλησπέρα.
Έχω μια βρύση στον νιπτήρα του μπάνιου μου, την έχω 6 χρόνια. Παρακαλώ να απαντήσεις μόνο σοβαρά.
1) Όταν ανοίγω το κρύο νερό, βγάζει κρύο.
2) Όταν ανοίγω το ζεστό νερό, βγάζει ζεστό.
3) Όταν την έχω στη μέση βγάζει χλιαρό.
4) Όταν την κλείνω, κλείνει.
Όλα είναι τέλεια δουλεύει σωστά, δεν έχει διαρροές κλπ.
Ποια είναι η γνώμη σου; Έχεις παρόμοιες εμπειρίες; Παρακαλώ και πάλι μόνο σοβαρές απαντήσεις, τα τρολλ εκτός το ότι δεν βοηθούν κάπου χαλάνε και την εικόνα του site.
Πέστα δάσκαλε!!! Δίδαξε τη νέα γενιά!!!Εεε όχι για όλους χαχαχα κάποιοι έχουμε και φουλ σεξ και στεφάνι και πικάντικο σεξ
Έχω πάει σε μασατζίδικα 2 και είχε ανάποδα το ζεστό κρύο φίλε!!! Το έχω ανοίξει να τρέχει ζεστό... Τίποτα!!! Περιμένω, περιμένω, παπάρια!!! Χειμώνας!!! Και πάνω που είμαι έτοιμος να βγω για παράπονα στη σερίφισσα, λέω δεν το κάνω μια ανάποδα;;; Και το βάζω στο μπλε και μου'ρχεται το καυτό νερό απ' ευθείας από την κόλαση!!!! Συγγρού 132 νομίζω και Στον Πειραιά στη Φίλωνος!!!Καλησπέρα.
Έχω μια βρύση στον νιπτήρα του μπάνιου μου, την έχω 6 χρόνια. Παρακαλώ να απαντήσεις μόνο σοβαρά.
1) Όταν ανοίγω το κρύο νερό, βγάζει κρύο.
2) Όταν ανοίγω το ζεστό νερό, βγάζει ζεστό.
3) Όταν την έχω στη μέση βγάζει χλιαρό.
4) Όταν την κλείνω, κλείνει.
Όλα είναι τέλεια δουλεύει σωστά, δεν έχει διαρροές κλπ.
Ποια είναι η γνώμη σου; Έχεις παρόμοιες εμπειρίες; Παρακαλώ και πάλι μόνο σοβαρές απαντήσεις, τα τρολλ εκτός το ότι δεν βοηθούν κάπου χαλάνε και την εικόνα του site.
Πάντως αν τα βίντεο διαρρεύσουν, έχεις σίγουρη δουλειά στο μπαρ του Στάθη στην Αλόννησο..θα σε υποστηρίξει..6) Την έχω βγάλει πάνω από 30 βίντεο και φώτο.
Κι εγώ το χω πάθει αυτό στο στρατό στον Έβρο..κι αφού έκανα μπάνιο με κρύο νερό στο καταχείμωνο, μετά κατάλαβα ότι το ζεστό ήταν στο μπλε..σε μπάνια που δεν είχαν μέσα θέρμανση..( προφανώς λίγες μέρες αφού είχα φτάσει)Έχω πάει σε μασατζίδικα 2 και είχε ανάποδα το ζεστό κρύο φίλε!!! Το έχω ανοίξει να τρέχει ζεστό... Τίποτα!!! Περιμένω, περιμένω, παπάρια!!! Χειμώνας!!! Και πάνω που είμαι έτοιμος να βγω για παράπονα στη σερίφισσα, λέω δεν το κάνω μια ανάποδα;;; Και το βάζω στο μπλε και μου'ρχεται το καυτό νερό απ' ευθείας από την κόλαση!!!! Συγγρού 132 νομίζω και Στον Πειραιά στη Φίλωνος!!!
μη σπαμάρεις τύπε...το νήμα είναι σοβαρόγιατί νομίζω ότι τα 30 βίντεο ...είναι προς πώληση;
παρακαλώ να απαντάτε μόνο σοβαρά.
Αρχίσατε πάλι το τρολλ...Έκανα ρεπόρτ
Παιξε για να μην παιξει κανας αλλοςΕπειδή αρκετοί ρωτάτε τι ζητάω...Αυτό που ζητάω είναι να μου πείτε πώς σας φαίνεται η φάση μας, αν έχετε παρόμοιες εμπειρίες και αν πιστεύετε πως θα έπρεπε να κάνω αυτές τις φαντασιώσεις πραγματικότητα ή όχι? Δεν έχω καταλάβει αν τις εννοεί ή αν τις παίζουμε απλά στο κρεβάτι μας.
Τι εννοείς?Παιξε για να μην παιξει κανας αλλος
Αφού και εσυ σε αυτή την κατηγορία είσαι χαχαχα στο πικάντικο σεξ με την γυναίκα σουΠέστα δάσκαλε!!! Δίδαξε τη νέα γενιά!!!
Την γυναίκα μου δεν χρειάζεται να ντυθεί εφοριακός ....και ποιο είναι το ντύσιμο της γυναίκας εφοριακού πληροφοριακάΤην έντυνα μια καποια κάποτε παλιά εφοριακό...
Της γαμουσα το ταμτιριριμ με λύσσα...
Ααααχχχχχχ...
Sweet memories...
Ταγερ φο μπιζου φουστιτσες κλπ κλπ ρε παιδί μου....Αφού και εσυ σε αυτή την κατηγορία είσαι χαχαχα στο πικάντικο σεξ με την γυναίκα σου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Την γυναίκα μου δεν χρειάζεται να ντυθεί εφοριακός ....και ποιο είναι το ντύσιμο της γυναίκας εφοριακού πληροφοριακά
Εννοειται οτι πρεπει να προχωρησετε. Να κανετε τα ονειρα σας πραγματικοτητα. Πρεπει κυριως να κανετε το 5. Προσφερομαι να δωσω το καβλι μου να μου κανει τσιμπουκι το μωρο ωστε να το τιμωρησεις σκληρα.Επειδή αρκετοί ρωτάτε τι ζητάω...Αυτό που ζητάω είναι να μου πείτε πώς σας φαίνεται η φάση μας, αν έχετε παρόμοιες εμπειρίες και αν πιστεύετε πως θα έπρεπε να κάνω αυτές τις φαντασιώσεις πραγματικότητα ή όχι? Δεν έχω καταλάβει αν τις εννοεί ή αν τις παίζουμε απλά στο κρεβάτι μας.