Christina!
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2024
- Like
- 69
- Πόντοι
- 0
Όχι σε στούντιο δουλεύω με το ίδιο όνομα λεωφόρο Αθηνών 373 συγγρου 232 μελαντιας 50η Ελένη από φυλής 69 είναι;;;
Όχι σε στούντιο δουλεύω με το ίδιο όνομα λεωφόρο Αθηνών 373 συγγρου 232 μελαντιας 50η Ελένη από φυλής 69 είναι;;;
Άργησες…καλησπερα @Sissy-doll πως εισαι??...θα ηθελα να μαθω αν τα καταπινεις...ειναι η τρελα μου...σε ευχαριστω πολυ!!!
Γράφω και δεν ανεβαίνουν@Sissy-doll καλώς ήρθες....γράψε κάτι παραπάνω για σένα μην μας έχεις στο περίμενε.
Lady σκέτο μουναρα είμαιΚαλησπέρα και καλωσόρισες
ελπίζω να μην παρεξηγηθείς αλλά λόγο του ότι το nickname σου μερικές φορές χρησιμοποιείται από πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις.
Να κάνουμε την "ταϊλανδέζικη" ερώτηση,
Lady or Ladyboy ?
cim εστω????Όχι γλυκέ μου !
Γεια σας λοιπόν είμαι η Σίσση δουλεύω κύριος σε στούντιο
Προβλέπω 150€ /h. Κόβει κίνηση για να κόψει τιμή.... Προβλέπω (Κύριος) σε ναυάγιο......ο νοών νοείτω
Καλα ρε μαλακες...ενταξει να θυμαστε αυτην που πηδηξατε,οκ ξερω γω...Αλλα το να κανετε και κατοψη σε καθε δωματιο που μπαινετε και να το θυμαστε κιολας μετα!!!!!!Η εικόνα προφίλ πρέπει να είναι από το δωμάτιο 4 του στούντιο που είναι στη λ. Αθηνών
Η απάντηση της δείχνει το ποσό ευχάριστος άνθρωπος είναι κ σε κάνει να θες να πας μαζί της.υπαρχει κριτικη απο papaphilips για οσους το ψαξουν (και σχετικη απαντηση στα σχολια)
Lady σκέτο μουναρα είμαι
Μία φορά γαμάμε, συνεπώς μένει ανεξήτηλη η κάθε λεπτομέρεια της στιγμήςΚαλα ρε μαλακες...ενταξει να θυμαστε αυτην που πηδηξατε,οκ ξερω γω...Αλλα το να κανετε και κατοψη σε καθε δωματιο που μπαινετε και να το θυμαστε κιολας μετα!!!!!!
Εσύ έχεις γυναίκαενδιαφερομαι και εγω παιδια
με ενδιαφερει το συστημα των ΜορμονωνΕσύ έχεις γυναίκα