Nacho Vidal
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Παιδες με χαρά μου αναφέρω οτι πριν λιγο καιρο βγηκα απο μια τοξικη σχεση και η αισθηση ειναι γαμάτη...μιλαμε για φριντομια βαρβατη...
Tελειωσαν τα φραγκα......Καλα γιατι πηγε αυτος εκει ???17000 κλωτσιες επρεπε να της δωσει
Μην ξανακανεις την μαλακια ομως εκτος και αν σου ερθει καμια Κολομβιανη η' Βραζιλιανα υπερμουναρα και σε παρακαλαει!
ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ
Τα παραμυθια τελειωσαν....
Αυτοι που ανοιγουν θεματα τυπου σχεση η πουτανες αν η μονη επιλογη που εχουν ειναι μια τετοια γκομενα καλυτερα να πηγαινουν μια ζωη με πουτανες η να τρσβανε μαλακια
Πολυ βουρλο η γκομενα
Δεν βλέπω το βίντεο .....
Η γκόμενα, είναι μπασκλασαρία β' περιοχής , αλλά για χύσιμο είναι καλή.
Το πρόβλημα είναι οι μαλάκες, που με το που τους πλησιάζει μια γκόμενα,
πριν καν παίξει το ενδεχόμενο να τη χύσουν ,
αρχίζουν κεράσματα , τραπέζια κτλ. Αν τους κάτσει , τα δίνουν όλα.
ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΟΧΙ ΑΥΤΕΣ.
μπα μαλακωψωναρα ειναι δεν αξιζει ουτε να ασχοληθει κανεις,αυτη επειδη βγηκε στην τηλεοραση μπορει να ζηταει ακομη περισσοτεραΔεν βλέπω το βίντεο .....
Η γκόμενα, είναι μπασκλασαρία β' περιοχής , αλλά για χύσιμο είναι καλή.
Το πρόβλημα είναι οι μαλάκες, που με το που τους πλησιάζει μια γκόμενα,
πριν καν παίξει το ενδεχόμενο να τη χύσουν ,
αρχίζουν κεράσματα , τραπέζια κτλ. Αν τους κάτσει , τα δίνουν όλα.
ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΟΧΙ ΑΥΤΕΣ.
Ευχαριστώ για την εκτιμηση !!Επειδη εκτιμησα τον τρόπο που ο συμφορουμίτης Mindreader κάνει σύνθεση και ανάλυση εννοιών και δεδομένων για να αναπτύξει τις σκέψεις του είμαι περίεργος να σε ρωτήσω ποια τα ακαδημαικά του προσόντα.
Εάν θες και αισθάνεσαι άνετα απαντας εαν οχι ασφαλώς και δεν θα μου κακοφανεί.
Εγω νομίζω πως θα σχετίζονται με μάρκετινγκ (καλες σπουδες ομως οχι στο ρηχό επίπεδο πωλήσεων) ή με ψυχολογία, cognitive science κτλ
Όντως τον τελευταίο καιρό παρατηρείται συχνά το φαινόμενο του άντρα που ψάχνει την σχέση και κράζει τις πουτάνες κλπ. Από τις παρέες μου αρκετοί έχουν σχέσεις κάποιες αξίζουν τον κόπο κάποιες όχι. Κάποιοι φίλοι μου παρόλο που έχουν σχέση είναι κομπλέ στις εξόδους τους, χαλαροί και γενικά τα βρίσκουν με την δικιά τους χωρίς να τρώνε πρήξιμο και κυρήγματα κάποιοι άλλοι πάλι όχι. Έχω φίλο 32 χρονών τα έχει με εικοσάχρονη και η τύπισσα τον έχει σήκω κάτσε κυριολεκτικά. Δεν γουστάρει εμάς που είμαστε η παρέα του και βγαίνουμε χρόνια και όποτε τύχει το παιδί να βγεί μαζί μας και το μάθει η δικία του τσακώνονται. Το έχει καταλάβει ότι έχει κωλοσχέση του το λέμε και εμείς όμως όταν σκέφτεται ότι θα χάσει το πήδημα φρικάρει και κάθεται στα αυγά του. Όταν στην συγκεκριμένη παρέα έλεγα ότι πήγαινα σε κάνενα μπουρδέλο έτρωγα κράξιμο ότι οι πουτάνες δεν είναι λύση. Βλέπω αρκετά άτομα από την συγκεκριμένη παρέα στην κυριολεξία να ταλαιπωρούνται με διάφορες βλαμμένες για να πάρουν τηλέφωνο, να βγούν ραντεβού , να πηδήξουν και στο τέλος τους έχουνε σπάσει τα νέυρα και δεν καταφέρνουν τίποτα. Ο άλλος μας έλεγε ότι του κωλοτριβόντουσαν κάποιες και ψηνόντουσαν για πούτσο αλλά δεν το προχώραγε γιατί ήθελε να μπορεί να πιάσει κουβέντα με την άλλη κλπ..Ήμαρτον σου τρίβεται η άλλη και δεν την γαμάς..Μπορώ να αναφέρω πολλά παραδείγματα αλλά δεν έχει νοήμα..
Το περασμένο καλοκαίρι πήγα στην Πράγα διακοπές και επειδή δουλεύει ο αδερφός μου εκεί γνώρισα πολλούς Έλληνες συναδέλφους του. Απογοητεύτηκα όταν κατάλαβα ότι σε κανέναν από αυτούς δεν γυάλιζε το μάτι να πάνε και να την πέσουν σε γκόμενα, παρόλο που παίρνουν καλά λεφτά, η Πράγα έχει άπειρα μαγαζιά με γκόμενες και με λίγη προσπάθεια γαμάς.
Προσωπικά έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν φταίνει οι γυναίκες τόσο πολύ αλλά οι άντρες που με το που βγουν με μια γκόμενα κανά δυο φορές είναι έτοιμοι να παραδώσουν τα όπλα απλά και μόνο γιατί βρήκαν ένα πήδημα ή οτιδήποτε άλλο. Οι γυναίκες το καταλαβαίνουν αυτό και το αποτέλεσμα είναι να σε κάνουν ότι θέλουν.
Λογικά αυτή: η τυπισσα μπορει να μην απαντησε αλλα ποιος πιστευει ότι με πέρασε για μαλακα?
Λογικά αυτή
και που να δεις τι γίνεται με τους παντρεμένους φίλε μου...Όντως τον τελευταίο καιρό παρατηρείται συχνά το φαινόμενο του άντρα που ψάχνει την σχέση και κράζει τις πουτάνες κλπ. Από τις παρέες μου αρκετοί έχουν σχέσεις κάποιες αξίζουν τον κόπο κάποιες όχι. Κάποιοι φίλοι μου παρόλο που έχουν σχέση είναι κομπλέ στις εξόδους τους, χαλαροί και γενικά τα βρίσκουν με την δικιά τους χωρίς να τρώνε πρήξιμο και κυρήγματα κάποιοι άλλοι πάλι όχι. Έχω φίλο 32 χρονών τα έχει με εικοσάχρονη και η τύπισσα τον έχει σήκω κάτσε κυριολεκτικά. Δεν γουστάρει εμάς που είμαστε η παρέα του και βγαίνουμε χρόνια και όποτε τύχει το παιδί να βγεί μαζί μας και το μάθει η δικία του τσακώνονται. Το έχει καταλάβει ότι έχει κωλοσχέση του το λέμε και εμείς όμως όταν σκέφτεται ότι θα χάσει το πήδημα φρικάρει και κάθεται στα αυγά του. Όταν στην συγκεκριμένη παρέα έλεγα ότι πήγαινα σε κάνενα μπουρδέλο έτρωγα κράξιμο ότι οι πουτάνες δεν είναι λύση. Βλέπω αρκετά άτομα από την συγκεκριμένη παρέα στην κυριολεξία να ταλαιπωρούνται με διάφορες βλαμμένες για να πάρουν τηλέφωνο, να βγούν ραντεβού , να πηδήξουν και στο τέλος τους έχουνε σπάσει τα νέυρα και δεν καταφέρνουν τίποτα. Ο άλλος μας έλεγε ότι του κωλοτριβόντουσαν κάποιες και ψηνόντουσαν για πούτσο αλλά δεν το προχώραγε γιατί ήθελε να μπορεί να πιάσει κουβέντα με την άλλη κλπ..Ήμαρτον σου τρίβεται η άλλη και δεν την γαμάς..Μπορώ να αναφέρω πολλά παραδείγματα αλλά δεν έχει νοήμα..
Το περασμένο καλοκαίρι πήγα στην Πράγα διακοπές και επειδή δουλεύει ο αδερφός μου εκεί γνώρισα πολλούς Έλληνες συναδέλφους του. Απογοητεύτηκα όταν κατάλαβα ότι σε κανέναν από αυτούς δεν γυάλιζε το μάτι να πάνε και να την πέσουν σε γκόμενα, παρόλο που παίρνουν καλά λεφτά, η Πράγα έχει άπειρα μαγαζιά με γκόμενες και με λίγη προσπάθεια γαμάς.
Προσωπικά έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν φταίνει οι γυναίκες τόσο πολύ αλλά οι άντρες που με το που βγουν με μια γκόμενα κανά δυο φορές είναι έτοιμοι να παραδώσουν τα όπλα απλά και μόνο γιατί βρήκαν ένα πήδημα ή οτιδήποτε άλλο. Οι γυναίκες το καταλαβαίνουν αυτό και το αποτέλεσμα είναι να σε κάνουν ότι θέλουν.