Νέα

Θυμάστε ημερομηνία και τόπο που κάνατε πρώτη φορά σεξ;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.472
Πόντοι
6.056
Ποτέ δεν πήγαινα συστηματικά σε μαγαζιά εκεί αλλά ΟΚ. Τα Εξάρχεια είναι μία περιοχή σε μία πόλη 4 εκ. και στα 00s ντρόγκια κυκλοφορούσαν παντού. ΟΚ, κάποιοι που την πίνανε συγκεκριμένα στα Εξάρχεια θα ήταν στην αναρχία στο ΚΚΕ κλπ, εγώ σε παρέες που θυμάμαι με ντρόγκια δεν υπήρχε κανένας αναρχικός ή ΚΚΕες. Εκείνη την εποχή ήταν ξενέρωτο να ασχολείσαι με πολιτική, ακόμα και στα πανεπστήμια που ήταν λίγο πιο πολιτικοποιημένος ο κόσμος (σε σχέση με τους μη φοιτητές) όσους τη βγάζανε στα κόμματα τους δουλεύανε. Μπορεί πιο παλιά να ήταν αλλιώς, ΟΚ, αλλά στα 00s αυτοί που λες ήταν ελάχιστοι.
3a741d66-e708-4a72-be14-9605900c7d9c_text.gif

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.472
Πόντοι
6.056
Καλτ γαμήσι 1990 , σε μαζεμένες καρέκλες καφετέριας στη βουκουρεστίου ... τιμή 3-4 φορές πάνω από φυλής ... ελληνίδες πουτάνες .... Απίστευτη καλτίλα.

Στο χοτέλ αττική τέλη 90s .... να έχω αφήσει ξεκλείδωτη την πόρτα
και να μπει κατά λάθος γρια ρουμ σέρβις με δίσκο με αναψυκτικά
την ώρα που βάζω αλοιφή στον κώλο της ανατολικής βίζιτας ...

έπικ ......

Μετάξι ... να έχω βγει άχυστος από την πρώτη πουτάνα , με τον πούτσο όρθιο στη φόρμα να εξέχει
σαν κρυμμένο όπλο και να περιμένω να δω την άλλη για να μπω και με εκείνη στο σαλονάρισμα.
Εποχή που το μετάξι , ήταν ίδια κατηγορία με φυλής στο 20ρικο , αρχές εποχών ευρώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom