Νέα

Θυμάστε ημερομηνία και τόπο που κάνατε πρώτη φορά σεξ;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.641
Πόντοι
2.546
Από μεγαλύτερους που έχω δουλέψει μαζί έχω καταλάβει είναι το εξής. Αρχές 90s ήρθαν πολύ όμορφες γυναίκες από Ανατολική Ευρώπη, οπότε υπήρχαν υψηλά standards. Αλλά το service ήταν basic και οι τιμές ακριβές ακόμα και για την εποχή που υπήρχε χρήμα. Δίνανε 20 ή 30 χιλιάρικα (δραχμές) για μια ώρα με CG, τότε με 30Κ γέμιζες 4-5 φορές βενζίνη το αμάξι. Στα στριπτιζάδικα δίνανε οι σεξουαλικά πεινάλες της εποχής περιουσίες απλά για να κερνάνε τις γκόμενες. Αυτό το πρόλαβα και γω που πήγαινα που και που σε στριπ μετά το 2005. Απλά, όλοι έχουμε κάποια νοσταλγία για τα νιάτα μας και βλέπουμε τα πάντα στο παρελθόν ως τέλεια.
Ενδιαφερον.Αλλα ολο κ μερικοι θα πηγαιναν κοντρα κερδιζωντας κατι καλυτερο.Αν και...μονο το οτι ηταν πιο ομορφες αρκουσε θεωρητικα σε συνδυασμο με τα λεφτα κ τα μη αγχη.Σημερα το σκεφτομαι,τοτε δε θα σκεφτομουν μεχρι να ξυπνησω,οπως κ τωρα.Παντα τα εκτος δουλειας ηταν τα ωραια που κοστιζαν κ τοτε κ κοστιζουν κ τωρα.Η φολιαση ηταν ειναι κ θα ειναι το προβλημα.

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
425
Πόντοι
301
Πριν από περίπου 17 χρόνια με την πρώτη μου σχέση με φοιτήτρια, στο σπίτι της. Μια σχέση τελείως άνοστη, η οποία ευτυχώς έληξε τόσο σύντομα όσο έπρεπε. Το γαμήσι δε, όχι απλά δεν το ευχαριστήθηκα. Ένιωσα κι άσχημα με τον εαυτό μου.

OP
OP
james tiberius kirk

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.650
Πόντοι
2.356

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.472
Πόντοι
6.056
Από μεγαλύτερους που έχω δουλέψει μαζί έχω καταλάβει είναι το εξής. Αρχές 90s ήρθαν πολύ όμορφες γυναίκες από Ανατολική Ευρώπη, οπότε υπήρχαν υψηλά standards. Αλλά το service ήταν basic και οι τιμές ακριβές ακόμα και για την εποχή που υπήρχε χρήμα. Δίνανε 20 ή 30 χιλιάρικα (δραχμές) για μια ώρα με CG, τότε με 30Κ γέμιζες 4-5 φορές βενζίνη το αμάξι. Στα στριπτιζάδικα δίνανε οι σεξουαλικά πεινάλες της εποχής περιουσίες απλά για να κερνάνε τις γκόμενες. Αυτό το πρόλαβα και γω που πήγαινα που και που σε στριπ μετά το 2005. Απλά, όλοι έχουμε κάποια νοσταλγία για τα νιάτα μας και βλέπουμε τα πάντα στο παρελθόν ως τέλεια.
Στα τζάδικα, δεν πολυκερνάγανε τότε. Κυρίως χοροί παίζαν . Μόνο . Γαμήσι σε τζάδικο , επίσημα , ξεκίνησε μετά το 2009 . Για cg είχε μουνάρες ναι ... με 20.000 δρχ και μοντελέ με 35.000€.
Πολύ καλύτερες από τις CT τώρα που ζητάνε 200€/ώρα. Δεν ήταν με πλαστικό βυζί , τουμπανιασμένα χείλη και μπαγιάτικες. Ούτε λατίνες.

Τα πιο πεταμένα λεφτά, ήταν στα μεγάλα κλαμπ με ποτά δηλητήρια, ψωλαρία και καθόλου καμάκι .
Λεφτά στα σκουπίδια. Μετά την κρίση, όλα αυτά πήραν τον πούλο και έκλεισαν για πάντα.
Στο διάολο να πάνε. Καλώς έκλεισαν .
Και τα αφεντικά μούρες και λοιποί παράγοντες, πήραν τα αρχίδια μου.
Στο διάολο κι αυτοί .

Φυσικά από τότε ... αν κάποιος δεν ήταν κατσικογάμης βοσκός, μπορούσε να δει ότι με τα λεφτά
που χάλαγε στα νησιά των κατσικογάμηδων σκούρων παντοφλοφόρων , που μαδάγαν τους πιτσιρικάδες,
μπορούσες να πας ευρώπη και σε θέρετρα όπως η ίμπιζα και να κάνεις καμάκι σε γκόμενες της ηλικίας σου, χωρίς να είσαι .... ξαπλωστράς, πορτιέρης, πολίστας, μπαρμαν , ραδιοφωνικός παραγωγός και άλλοι κατσικογάμηδες ... Γιατί στην ελλάδα, μόνο αυτοί έπαιζαν . Οι άλλοι χάλαγαν χρήμα με τις γκόμενες που ήδη είχαν ή έπαιζαν το πουλί τους.

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
37
Like
3.716
Πόντοι
5.595
Καλησπέρα σε όλους
Πρέπει να ήταν 1985 ή 1986
Οδός Θάσου & Ι. Δροσοπούλου
Υπόγειο.
Αντζελα την έλεγαν, μελαχροινή στα μαλλιά, όμορφο βουλουδινο στήθος. Έχω ακόμα την όμορφη οσμή του δέρματός της.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
35
Like
3.073
Πόντοι
1.446
Δεν μιλάμε για εφήβους.
Μιλάμε για αναρχοκουμμούνια.
Τα αναρχοκουμμούνια , πάντα ασχολούνται πρωτίστως με τον μπάφο και έπειτα με το να είναι αναρχοκουμμούνια. Όσοι αμφισβητούν την κατάσταση , είναι και αυτοί αναρχοκουμμούνια.
Τα έχεις μπλέξει ρε παίκτη, τι σχέση έχουν οι μπάφοι και τα ντρόγκια με τον κομμουνισμό; Από όσους έπιναν κανέναν μπάφο στην εφηβεία κανένας δεν ήταν χωμένος στην πολιτική. Ειδικά δεκαετία 2000 που τα έχω ζήσει, θυμάμαι πολύ κόσμο με μπάφο, κανένας δεν ασχολιόταν με ΚΚΕ, αναρχίες κλπ. Κάποιοι ήταν σε οπαδικές ομάδες, συνδέσμους κλπ αλλά όχι σε κόμματα.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.472
Πόντοι
6.056
Τα έχεις μπλέξει ρε παίκτη, τι σχέση έχουν οι μπάφοι και τα ντρόγκια με τον κομμουνισμό; Από όσους έπιναν κανέναν μπάφο στην εφηβεία κανένας δεν ήταν χωμένος στην πολιτική. Ειδικά δεκαετία 2000 που τα έχω ζήσει, θυμάμαι πολύ κόσμο με μπάφο, κανένας δεν ασχολιόταν με ΚΚΕ, αναρχίες κλπ. Κάποιοι ήταν σε οπαδικές ομάδες, συνδέσμους κλπ αλλά όχι σε κόμματα.
Έχεις ακούσει ποτέ για μια περιοχή που λέγεται Εξάρχεια ;

OP
OP
james tiberius kirk

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.650
Πόντοι
2.356
Καλησπέρα σε όλους
Πρέπει να ήταν 1985 ή 1986
Οδός Θάσου & Ι. Δροσοπούλου
Υπόγειο.
Αντζελα την έλεγαν, μελαχροινή στα μαλλιά, όμορφο βουλουδινο στήθος. Έχω ακόμα την όμορφη οσμή του δέρματός της.
Έγραψες...
Μπουρδέλο ήταν ή αυτό που αργότερα λέγαμε "στουντέλο";

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
35
Like
3.073
Πόντοι
1.446
Έχεις ακούσει ποτέ για μια περιοχή που λέγεται Εξάρχεια ;
Ποτέ δεν πήγαινα συστηματικά σε μαγαζιά εκεί αλλά ΟΚ. Τα Εξάρχεια είναι μία περιοχή σε μία πόλη 4 εκ. και στα 00s ντρόγκια κυκλοφορούσαν παντού. ΟΚ, κάποιοι που την πίνανε συγκεκριμένα στα Εξάρχεια θα ήταν στην αναρχία στο ΚΚΕ κλπ, εγώ σε παρέες που θυμάμαι με ντρόγκια δεν υπήρχε κανένας αναρχικός ή ΚΚΕες. Εκείνη την εποχή ήταν ξενέρωτο να ασχολείσαι με πολιτική, ακόμα και στα πανεπστήμια που ήταν λίγο πιο πολιτικοποιημένος ο κόσμος (σε σχέση με τους μη φοιτητές) όσους τη βγάζανε στα κόμματα τους δουλεύανε. Μπορεί πιο παλιά να ήταν αλλιώς, ΟΚ, αλλά στα 00s αυτοί που λες ήταν ελάχιστοι.

Τελευταία τροποποίηση:

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
37
Like
3.716
Πόντοι
5.595

Mike45gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2021
Like
2.914
Πόντοι
446
:D:Τρεις μέρες πριν πάω φαντάρος σε μπουρδέλο της φυλής με πηγε ένας φίλος θυμάμαι ήταν ήταν μια όμορφη ψηλή με καπελάκι μαλλί που ήταν της μόδας τότε.....δεν ήθελα να πάω φαντάρος παρθένος...:D:

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
35
Like
3.073
Πόντοι
1.446
Η φολιαση ηταν ειναι κ θα ειναι το προβλημα.
Δε μπορώ να σου απαντήσω για μια εποχή που δεν έχω ζήσει, ας γράψει κανένας παλιός που μπορεί να συγκρίνει. Από περιγραφές που έχω ακούσει, με σημερινά δεδομένα, όλες αυτές θα θεωρούνταν φόλες. ¨Ομως, το κάθε πράγμα πρέπει να το αξιολογούμε και με τα δεδομένα της εποχής, τότε ο κόσμος συνέκρινε με ακόμα πιο παλιές πόρνες που απ'οσο έχω καταλάβει ήταν Ελληνίδες γριές φόλες οπότε τις Ρωσίδες φόλες τις έβλεπε θεές.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
james tiberius kirk

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.650
Πόντοι
2.356
Δε μπορώ να σου απαντήσω για μια εποχή που δεν έχω ζήσει, ας γράψει κανένας παλιός που μπορεί να συγκρίνει. Από περιγραφές που έχω ακούσει, με σημερινά δεδομένα όλες αυτές θα θεωρούνταν φόλες. ¨Ομως, το κάθε πράγμα πρέπει να το αξιολογούμε και με τα δεδομένα της εποχής, τότε ο κόσμος συνέκρινε με ακόμα πιο παλιές πόρνες που απ'οσο έχω καταλάβει ήταν Ελληνίδες γριές οπότε τις Ρωσίδες τις έβλεπε θεές.
Αυτό ακριβώς.
Δεν έχω ζήσει τις πόρνες των "80s, αλλά στα 90s είχες να επιλέξεις όμορφα και κυρίως νέα κορίτσια

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.614
Πόντοι
206
Οκτωμβρης λίγες μέρες πριν γίνω 18 το 2020 μετά τη καραντίνα σε σπιτάκι στη Κολωνου !
Φορούσατε μάσκα κατά την πράξη;
Σοβαρά ρωτάω
Υπήρχαν και οδηγίες για προφυλάξεις μη μετάδοσης κορονοιού, εκτός από την κλασσική καπότα.
Δηλαδή μάσκα προσώπου, όχι επαφή χεριών και τέτοια

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.502
Πόντοι
3.846
Δε μπορώ να σου απαντήσω για μια εποχή που δεν έχω ζήσει, ας γράψει κανένας παλιός που μπορεί να συγκρίνει. Από περιγραφές που έχω ακούσει, με σημερινά δεδομένα, όλες αυτές θα θεωρούνταν φόλες. ¨Ομως, το κάθε πράγμα πρέπει να το αξιολογούμε και με τα δεδομένα της εποχής, τότε ο κόσμος συνέκρινε με ακόμα πιο παλιές πόρνες που απ'οσο έχω καταλάβει ήταν Ελληνίδες γριές φόλες οπότε τις Ρωσίδες φόλες τις έβλεπε θεές.
Υπήρχαν και αλλοδαπές φόλες (όχι μόνο Ρωσίδες) που τις υποδέχτηκαν σαν Μόνικα Μπελούτσι αλλά ήρθαν και πολλές που αντικειμενικά ήταν θεές.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.115
Πόντοι
2.596
Πάντως 26 δεν θα ήταν θείε καθόσον ήταν Μεγάλη Πέμπτη και πιστεύω να εκκλησιαζόσουν, αυστηρά εκείνα τα χρόνια Παπαδόπουλος γαρ :confused:

Επί του θέματος, μια και δεν έχω ακόμη απαντήσει, τέσπα ήταν εποχές του 1990 που νεαρός και άπειρος πήγα με παρέα σε μια θείτσα και με ξεπέταξε σε 5 λεπτά παρόλο που ήμουν αγχωμένος :confused:
Αγοράκι θα βρεις την τρυπούλα μου ήταν η ερώτηση της, βέβαια με βοήθησε :confused:
Την έχω μεγάλη => μμμμμ νόστιμη, το άκουσα κι αυτό ως πρωτάρης :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom