argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.878
- Πόντοι
- 9.297
Ίσως ακόμα να σας έπιαναν οι ντροπες αλλά λογικά θα ακουγόταν κάπου η ιδέα αυτή...Ισχύει...
Ίσως ακόμα να σας έπιαναν οι ντροπες αλλά λογικά θα ακουγόταν κάπου η ιδέα αυτή...Ισχύει...
Δύσκολη ερώτηση... Δυσκολη η απάντηση...Ίσως ακόμα να σας έπιαναν οι ντροπες αλλά λογικά θα ακουγόταν κάπου η ιδέα αυτή...
Ετη φωτος καλυτερα απο μπουρδελο που γαμησα και εγω πρωτη φορα λιγο πριν κλεισω τα 15ΟΛΟΙ είμαστε κάποιας ηλικίας...για αυτό έχουμε επιπεδο και δεν ξεκινάμε τις εμπειρίες μας με "ένα στα όρθια με συμμαθήτριά στις τουαλέτες σε κενή ώρα στην Β'Γυμνασιου".
Μα κι εγώ για αυτό δεν πήγα σε μπουρδέλο αλλά σε πολυτελέστατο χώρο από μικρή αγγελία...και μάλιστα ΜΟΝΟΣ χωρίς να με επηρεάζει κανένας.Ετη φωτος καλυτερα απο μπουρδελο που γαμησα και εγω πρωτη φορα λιγο πριν κλεισω τα 15
Σας άρεσε τύπε;Ημερομηνία αδυνατώ να θυμηθώ...
Τόπος Ερέτρια Εύβοιας στο εξοχικό συμμαθήτρια...
Την συμμαθήτρια φυσικά... (Γαμησι στα μουγγα...Χυσιμο πάνω στα μπουτάκια της)
Στο δωμάτιο κοιμόμασταν μαζί με δύο ακόμη ζευγάρια...
Κι εσύ με συμμαθήτριά σου στις τουαλέτες;Ετη φωτος καλυτερα απο μπουρδελο που γαμησα και εγω πρωτη φορα λιγο πριν κλεισω τα 15
Σαν τίτλος τσοντας..."Σεξ στα θρανία"..( η και κάτω από αυτά).Απρίλης του 1999
Στην αίθουσα πληροφορικής του σχολείου
Κάτω από το γραφείο του καθηγητή
Όλοι είχαν πάει δίωρη για ποδόσφαιρο...
Αρκετά θα έλεγα...Σας άρεσε τύπε;
Σπούδασες πληροφορική τύπε;Απρίλης του 1999
Στην αίθουσα πληροφορικής του σχολείου
Κάτω από το γραφείο του καθηγητή
Όλοι είχαν πάει δίωρη για ποδόσφαιρο...
Όχι, γάμησα στην αίθουσα πληροφορικήςΣπούδασες πληροφορική τύπε;
Ένας παλιός φίλος γάμαγε μια γκόμενα που είχε στο λύκειο σε χώρο - καβάτζα που φύλαγαν όργανα γυμναστικής (στρώματα κλπ.).Όχι, γάμησα στην αίθουσα πληροφορικής
Σε σχολική αίθουσα με παλιάς κοπής υπολογιστές...
Τοτε ενα-δυο πουτανακια ειχε το καθε τμημα, ποιος να πρωτογαμησει?Κι εσύ με συμμαθήτριά σου στις τουαλέτες;