demonicSexmaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2016
- Like
- 31
- Πόντοι
- 0
2000 Σουηδια πολη Καλμαρ σε παραλια εκανα την μαλακια και γυρισα Ελλαδα το 2001 για να παω στρατο εμπλεξα με Ελεηνιδα και εμεινα (μεγας μαλακας)
ΟΛΟΙ είμαστε κάποιας ηλικίας...για αυτό έχουμε επιπεδο και δεν ξεκινάμε τις εμπειρίες μας με "ένα στα όρθια με συμμαθήτριά στις τουαλέτες σε κενή ώρα στην Β'Γυμνασιου".Φυλής , 25/02 ημέρα γενεθλίων μου ... έτος δεν λέω διότι είχα πληρώσει 5.000 δρχ ... είμαι κάποιας ηλικίας .
με Μισουνοφ ρε φιλε;Ότι λέει ο τίτλος:
Ακριβής ημερομηνία και τόπος που γαμήσατε πρώτη φορά.
Αν θυμάστε και ώρα, ακόμα καλύτερα!
Ξεκινώ.
21/11/1992, στο φοιτητικό μου σπίτι, στου Ζωγράφου, την ώρα που παιζόταν το πρώτο ημίχρονο αυτού του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ματς:
κατι μου θυμιζει η αγγελια...Ξανθο γυμνο τσιμπουκακι ελεγε;Ιούνιος 1998
Κυριλέ χωρος κάπου στο κέντρο Θεσσαλονίκης...αγγελία από τον Αγγελιοφόρο...ξανθιά με μεγάλο στήθος...έσκασα ένα δεκαχιλιαρο και δύο πεντοχηνα...ακόμα θυμάμαι τις πιτσιλιες από τις τρυπουλες της στα μωβ κομψότατα σεντόνια.
Από τότε έγινα στουντιακιας...πέρασαν χρόνια μέχρι να ασχοληθώ με Βαρδάρη...συγκινήθηκα ο πουστης....
Κι εγώ στούντιο και σπίτι έπαιζα μπάλα τύπε.Ιούνιος 1998
Κυριλέ χωρος κάπου στο κέντρο Θεσσαλονίκης...αγγελία από τον Αγγελιοφόρο...ξανθιά με μεγάλο στήθος...έσκασα ένα δεκαχιλιαρο και δύο πεντοχηνα...ακόμα θυμάμαι τις πιτσιλιες από τις τρυπουλες της στα μωβ κομψότατα σεντόνια.
Από τότε έγινα στουντιακιας...πέρασαν χρόνια μέχρι να ασχοληθώ με Βαρδάρη...συγκινήθηκα ο πουστης....
ΣειράΦυλής - με τη Βίκη - σε κάποιο ημιυπόγειο—- εν έτη 1992 νομίζω
Σοβαρή αγγελία δεν επεκτείνεται σε λεπτομέρειες ..με Μισουνοφ ρε φιλε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κατι μου θυμιζει η αγγελια...Ξανθο γυμνο τσιμπουκακι ελεγε;
Άλλος πληρώνει για να γαμησει κάποιος στο εξοχικό.Ημερομηνία αδυνατώ να θυμηθώ...
Τόπος Ερέτρια Εύβοιας στο εξοχικό συμμαθήτρια...
Την συμμαθήτρια φυσικά... (Γαμησι στα μουγγα...Χυσιμο πάνω στα μπουτάκια της)
Στο δωμάτιο κοιμόμασταν μαζί με δύο ακόμη ζευγάρια...
Τώρα προφανώς θα έπεφτε η ιδέα για ένα παρτάκι με ούζα,κονιάκ,βότκες κτλ...Ημερομηνία αδυνατώ να θυμηθώ...
Τόπος Ερέτρια Εύβοιας στο εξοχικό συμμαθήτρια...
Την συμμαθήτρια φυσικά... (Γαμησι στα μουγγα...Χυσιμο πάνω στα μπουτάκια της)
Στο δωμάτιο κοιμόμασταν μαζί με δύο ακόμη ζευγάρια...
Ισχύει...Τώρα προφανώς θα έπεφτε η ιδέα για ένα παρτάκι με ούζα,κονιάκ,βότκες κτλ...