Νέα

Θυμάστε ημερομηνία και τόπο που κάνατε πρώτη φορά σεξ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα james tiberius kirk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 119
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (5 μέλη και 7 επισκέπτες)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.896
Πόντοι
6.056
Ποτέ δεν πήγαινα συστηματικά σε μαγαζιά εκεί αλλά ΟΚ. Τα Εξάρχεια είναι μία περιοχή σε μία πόλη 4 εκ. και στα 00s ντρόγκια κυκλοφορούσαν παντού. ΟΚ, κάποιοι που την πίνανε συγκεκριμένα στα Εξάρχεια θα ήταν στην αναρχία στο ΚΚΕ κλπ, εγώ σε παρέες που θυμάμαι με ντρόγκια δεν υπήρχε κανένας αναρχικός ή ΚΚΕες. Εκείνη την εποχή ήταν ξενέρωτο να ασχολείσαι με πολιτική, ακόμα και στα πανεπστήμια που ήταν λίγο πιο πολιτικοποιημένος ο κόσμος (σε σχέση με τους μη φοιτητές) όσους τη βγάζανε στα κόμματα τους δουλεύανε. Μπορεί πιο παλιά να ήταν αλλιώς, ΟΚ, αλλά στα 00s αυτοί που λες ήταν ελάχιστοι.
3a741d66-e708-4a72-be14-9605900c7d9c_text.gif

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.896
Πόντοι
6.056
Καλτ γαμήσι 1990 , σε μαζεμένες καρέκλες καφετέριας στη βουκουρεστίου ... τιμή 3-4 φορές πάνω από φυλής ... ελληνίδες πουτάνες .... Απίστευτη καλτίλα.

Στο χοτέλ αττική τέλη 90s .... να έχω αφήσει ξεκλείδωτη την πόρτα
και να μπει κατά λάθος γρια ρουμ σέρβις με δίσκο με αναψυκτικά
την ώρα που βάζω αλοιφή στον κώλο της ανατολικής βίζιτας ...

έπικ ......

Μετάξι ... να έχω βγει άχυστος από την πρώτη πουτάνα , με τον πούτσο όρθιο στη φόρμα να εξέχει
σαν κρυμμένο όπλο και να περιμένω να δω την άλλη για να μπω και με εκείνη στο σαλονάρισμα.
Εποχή που το μετάξι , ήταν ίδια κατηγορία με φυλής στο 20ρικο , αρχές εποχών ευρώ.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
15.638
Πόντοι
4.646
2 Οκτωβρίου 1998 περίπου 5 το απόγευμα
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 39 Γλυφάδα ,4ος όροφος
10.000 δραχμές
14,5 ετών
Στο μαγαζί αυτό σου έκαναν πασαρέλα Καμμία 15αρια γκόμενες εκ των όποιων οι περισσότερες ανήλικες,διάλεγες και ανέβαινες στον επάνω όροφο που είχε τρεις κρεβατοκάμαρες.
Είμαι τυχερός που το πρόλαβα γιατί 2 με 3 εβδομάδες αργότερα το έκλεισε ο Τριανταφυλλόπουλος. Ακόμη θυμάμαι το φιλαράκι μου που πήγαμε μαζί να με παίρνει βραδιάτικα στο σταθερό του σπιτιού και να μου λέει: Ξεσυντόνισε τον ΣΚΑΪ
Ξεσυντόνισε τον ΣΚΑΪ
Γαμώ το καθίκι τον Τριανταφυλλόπουλο! :zfuck:
Ρισπέκτ για την ηλικία σου και για τις ανήλικες πόρνες εκείνη την εποχή! :rockon:
Πήρες και κώλο την πρώτη σου φορά?
Εγώ ναι, κι έκτοτε κόλλησα! :2funny:

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
17.461
Πόντοι
2.546
Δε μπορώ να σου απαντήσω για μια εποχή που δεν έχω ζήσει, ας γράψει κανένας παλιός που μπορεί να συγκρίνει. Από περιγραφές που έχω ακούσει, με σημερινά δεδομένα, όλες αυτές θα θεωρούνταν φόλες. ¨Ομως, το κάθε πράγμα πρέπει να το αξιολογούμε και με τα δεδομένα της εποχής, τότε ο κόσμος συνέκρινε με ακόμα πιο παλιές πόρνες που απ'οσο έχω καταλάβει ήταν Ελληνίδες γριές φόλες οπότε τις Ρωσίδες φόλες τις έβλεπε θεές.
Παιζει!

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
63
Like
2.147
Πόντοι
8.245
4 Απριλίου 1990 ωρα 21:00 στων οίκο ανοχής στην Καλύμνου με πήγε φιλος του αδερφού μου και πήρα την Μαρίνα

MaximTsigalko7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
11
Like
307
Πόντοι
621
Κομοτηνή,Ανάχωμα,όταν ρίξαμε 5 στην Μπενφίκα για το Ουέφα,το 2008.Και ρίξαμε και 5 και πήρα και το "βάπτισμα του πουλιού"

Big Rocket

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2023
Like
370
Πόντοι
20
Παρασκευή 23 Απριλίου 2004
Ανήμερα της γιορτής μου
Οδός Μίνωος στα Χανιά σε μπουρδέλο
18άρης στην Γ' Λυκείου (Απουσίασα εκείνη την ημέρα) - Γάμησα μέχρι τελικής πτώσης, τελείωσα με βαθιά πίπα.
Τάχα και με μία συμμαθήτρια μου από την θεωρητική κατεύθυνση, αν και μ΄αυτήν προχώρησα λίγους μήνες αργότερα, όταν πηγαίναμε μαζί στην πρόσθετη διδακτική στήριξη στο σχολείο (Νοέμβρης 2004).

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.377
Πόντοι
456
19 Ιανουαρίου 2022 στα 24 μου , μέχρι μια μέρα πριν κυριολεκτικά έλεγα " καλύτερα να πεθάνω παρθένος παρά να πάω σε μπουρδέλο " . Είχα πάρει απόφαση βέβαια ότι μόνο επί πληρωμή θα γαμήσω από εκείνο το καλοκαίρι. Απλά καμιά βίζιτα δεν ήθελε να με ξεπαρθενέψει. ( Για κάποιο ανεξήγητο λόγο ).

Εκείνη τη μέρα μετά τη βάρδια μου ( οπότε λογικά ήταν κατά τις 21:00 ) κάτι με έπιασε. Ξεκίνησα να τρώγομαι με το τι και το πώς.

Δε θυμάμαι πολλές λεπτομέρειες. Το κεφάλι μου απλά μπήκε στον αυτόματο και μου έλεγε " μαλάκα Κώστα σήμερα θα πας να γαμήσρις ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ". Εντελώς μηχανικά πήγα στη τράπεζα , έβγαλα χρήματα , πήρα ταξί.

Δε θυμάμαι το όνομα της κοπέλας , μια Ρουμάνα με κοντό μαλλί ήταν. Κυριολεκτικά η πρώτη που βρήκα , δε μπήκα καν στον κόπο να ψάξω κάποια στα γούστα μου.

Στην αρχή έκλαιγα δεν ήθελα να μιλήσω με κανέναν , μετά έλεγα οκ φάση είχε αλλά δε το κάνω ξανά. Εν τέλη βέβαια έλεγα μακάρι να πήγαινα πιο νωρίς από το 15 με το που έγινα ενήλικος.

OP
OP
james tiberius kirk

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.776
Πόντοι
2.356
Καλτ γαμήσι 1990 , σε μαζεμένες καρέκλες καφετέριας στη βουκουρεστίου ... τιμή 3-4 φορές πάνω από φυλής ... ελληνίδες πουτάνες .... Απίστευτη καλτίλα.

Στο χοτέλ αττική τέλη 90s .... να έχω αφήσει ξεκλείδωτη την πόρτα
και να μπει κατά λάθος γρια ρουμ σέρβις με δίσκο με αναψυκτικά
την ώρα που βάζω αλοιφή στον κώλο της ανατολικής βίζιτας ...

έπικ ......

Μετάξι ... να έχω βγει άχυστος από την πρώτη πουτάνα , με τον πούτσο όρθιο στη φόρμα να εξέχει
σαν κρυμμένο όπλο και να περιμένω να δω την άλλη για να μπω και με εκείνη στο σαλονάρισμα.
Εποχή που το μετάξι , ήταν ίδια κατηγορία με φυλής στο 20ρικο , αρχές εποχών ευρώ.
Ξεφεύγουμε από το θέμα μας

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.896
Πόντοι
6.056
19 Ιανουαρίου 2022 στα 24 μου , μέχρι μια μέρα πριν κυριολεκτικά έλεγα " καλύτερα να πεθάνω παρθένος παρά να πάω σε μπουρδέλο " . Είχα πάρει απόφαση βέβαια ότι μόνο επί πληρωμή θα γαμήσω από εκείνο το καλοκαίρι. Απλά καμιά βίζιτα δεν ήθελε να με ξεπαρθενέψει. ( Για κάποιο ανεξήγητο λόγο ).

Στην αρχή έκλαιγα δεν ήθελα να μιλήσω με κανέναν , μετά έλεγα οκ φάση είχε αλλά δε το κάνω ξανά. Εν τέλη βέβαια έλεγα μακάρι να πήγαινα πιο νωρίς από το 15 με το που έγινα ενήλικος.
Τα κόκκινα με μπέρδεψες. Καθόσουν και έλεγες στις βίζιτες ... ότι είσαι παρθένος και θες να σε ξεπαρθενέψουν ; Αυτό το εκλαμβάνουν ως πρήξιμο . Είναι και πολύπλοκο νόημα, σαν να τους βάζεις διαφορικές εξισώσεις. Μπερδεύονται . Οπότε πολύ φυσιολογικό να σε απέρριπταν. Ως πρήχτη σε απέρριπταν ... όχι ως παρθένο . Αν έλεγες απλά ότι θες ... να γαμήσεις .... όλες θα σε εξυπηρετούσαν .

Μαλακία όντως που δεν το έκανες νωρίτερα . Εγώ το έκανα πολύ νωρίς .
Αν δεν το είχα κάνει , όχι στα 17 δεν θα πήδαγα καριόλα συμμαθήτρια, πολύ μεγαλύτερος θα πήγαινα.
Ειδικά εκείνες τις εποχές. Δεν είχε αρχίσει ακόμη ... το γούτσου γούτσου, χαριτωμένος ο μαλάκας παρθένος .... και είναι βρωμερό (ίου που λένε τα σημερινά βλαμμένα) να πηγαίνεις σε πουτάνες κτλ .

Ο μαλάκας παρθένος τότε ήταν κάτι σαν λεπρός, χολεριασμένος, βρωμερός ,άστεγος ζητιάνος, αζήτητος
και ανεπιθύμητος.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.771
Πόντοι
2.356
μια κρυα μερα ενος νοεμβρη ηταν που μετα απο 5 σερι νυχτερινες βαρδιες εκανα ταξιδι στη φτωχομανα (καπακι μετα το νυχτερινο) και αυπνος οπως ημουν το πηρα σερι μεχρι το βραδυ που εγινε το μοιραιο!!! το προβλημα δεν ηταν η εξουθενωση που ειχα λογω της δουλειας, αν και την επικαλεστηκα ως δικαιολογια επειτα... μια χαρα τα πηγα με την εξαιρεση οτι απεφευγα να τελειωσω με καθε δυνατο τροπο! (και τα καταφερα να φυγω αχυστος) αφου ικανοποιησα την κοπελια και δηλωνοντας οτι λογω κουρασης δε μπορω να τελειωσω, πηρα ταξι και εξαφανιστηκα (αυτη περιμενε να κοιμηθουμε μαζι, αμ δε....) και φτανοντας στο δωματιο αμολησα 2 κιλα φαξ...

οπως καταλαβατε αν "τελειωνα" ταυτοχρονα θα ειχα τελειωσει επανω στο κρεβατι...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.012
Πόντοι
6.955
Επί χρήμασι, στα 13-14, με κανονική κοπέλα στα 18.

OP
OP
james tiberius kirk

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.776
Πόντοι
2.356
μια κρυα μερα ενος νοεμβρη ηταν που μετα απο 5 σερι νυχτερινες βαρδιες εκανα ταξιδι στη φτωχομανα (καπακι μετα το νυχτερινο) και αυπνος οπως ημουν το πηρα σερι μεχρι το βραδυ που εγινε το μοιραιο!!! το προβλημα δεν ηταν η εξουθενωση που ειχα λογω της δουλειας, αν και την επικαλεστηκα ως δικαιολογια επειτα... μια χαρα τα πηγα με την εξαιρεση οτι απεφευγα να τελειωσω με καθε δυνατο τροπο! (και τα καταφερα να φυγω αχυστος) αφου ικανοποιησα την κοπελια και δηλωνοντας οτι λογω κουρασης δε μπορω να τελειωσω, πηρα ταξι και εξαφανιστηκα (αυτη περιμενε να κοιμηθουμε μαζι, αμ δε....) και φτανοντας στο δωματιο αμολησα 2 κιλα φαξ...

οπως καταλαβατε αν "τελειωνα" ταυτοχρονα θα ειχα τελειωσει επανω στο κρεβατι...
Γκόμενά σου ή ONS τύπε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυγουστος 1998 σε παραλια στην Λουτσα, μερα οχι δεν θυμαμαι :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Πούτσα στη Λούτσα

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
275
Πόντοι
21

amfi852

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
802
Πόντοι
81
Πρωτογαμισα σε ηλικια 24 ετων, 7 μηνων, και 25 ημερων, σε οικο ανοχης.
Μεσημερακι, της ιδιας ημερας βλεπω στο περιπτερο μια μετρια γκομενα απο πίσω, με μινι τζιν φουστα, και με καυλωσαν τα μπουτια της αφανταστα. Σκευτηκα να επισκευτω οικο.
Ντρεπόμουν, φοβόμουν.
Περιμενα να πεσει ελαφρως το σκοταδι, χειμωνας ηταν και νυχτωνε νωρίς.
Μπαινω στον οικο, σηκωνεται ενας τυπος (ομοφιλοφιλος) και με πλησιάζει.
-Θα περάσεται?
-Ναι (λέω εγώ)
Με περναει σε δωματιο, πληρωνω, και ρωταω αν ειναι ωραια η κυρία.
-Δεν την ειδατε (μου λει)
- Αυτη που ηταν έξω στον καναπε? του λεω εγω
-Ναι μου λέει.
Αφου φευγει καθμαι ντυμενος και καφιστος στο κρεβατι και περιμενω.
Μπαινει μεσα η κοπελα, με βλεπει ντυμενο και απορει.
Γδυσου, μου λεει, και φευγει έξω.
Γδυνομαι και έρχεται.
Της λεω οτι ειναι πρωτη φορά.
Μου βαζει καποτα χαλαρη, μπολικη αλοιφη, ξαμπλωνει ανοιγει τα ποδια, πιαει τον πουτσο και τον χωνει.
Με ελαχιστες πουτσιες εχυσα.
Σουτιεν δεν εφγαλε.
Της ειπα να το βγαλει, και μου λεει αυστηρα. ¨ΟΧΙ!

Την επομενη φορα που πηγα σε οικο, διαλεγα κοπελα με ολοσωμο φορεμα, ωστε να βλεπω τα βυζακια τους,

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.377
Πόντοι
456
Τα κόκκινα με μπέρδεψες. Καθόσουν και έλεγες στις βίζιτες ... ότι είσαι παρθένος και θες να σε ξεπαρθενέψουν ; Αυτό το εκλαμβάνουν ως πρήξιμο . Είναι και πολύπλοκο νόημα, σαν να τους βάζεις διαφορικές εξισώσεις. Μπερδεύονται . Οπότε πολύ φυσιολογικό να σε απέρριπταν. Ως πρήχτη σε απέρριπταν ... όχι ως παρθένο . Αν έλεγες απλά ότι θες ... να γαμήσεις .... όλες θα σε εξυπηρετούσαν .

Μαλακία όντως που δεν το έκανες νωρίτερα . Εγώ το έκανα πολύ νωρίς .
Αν δεν το είχα κάνει , όχι στα 17 δεν θα πήδαγα καριόλα συμμαθήτρια, πολύ μεγαλύτερος θα πήγαινα.
Ειδικά εκείνες τις εποχές. Δεν είχε αρχίσει ακόμη ... το γούτσου γούτσου, χαριτωμένος ο μαλάκας παρθένος .... και είναι βρωμερό (ίου που λένε τα σημερινά βλαμμένα) να πηγαίνεις σε πουτάνες κτλ .

Ο μαλάκας παρθένος τότε ήταν κάτι σαν λεπρός, χολεριασμένος, βρωμερός ,άστεγος ζητιάνος, αζήτητος
και ανεπιθύμητος.
"ότι είσαι παρθένος και θες να σε ξεπαρθενέψουν"
Ναι αυτό έλεγα. Βέβαια απο τότε έμαθα το μάθημα μου. Στέλνω ένα "γεια , θέλω να σε δω" και περιμένω απάντηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom