Nacho Vidal
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Με τον ανώριμο vidal τα λέγαμε πριν κάτι μήνες για το ίδιο θέμα. Το ύφος και οι απαντήσεις που ανταλλάξαμε τωρα ειναι κατά πολύ πιο κόσμιες. Για αυτό και ο τρόπος που μιλάω τώρα.Μιλάς άσχημα στον nacho και συμπεριφέρεσαι σαν να θέλεις να κάνεις καυγά.
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει δίκιο σε αυτά που γράφει.
Κατά 60% έχει άδικο ...
[size=14pt]
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΝΟΣΗΡΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ [/size]
[size=19pt]ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΚΥΡΙΩΣ.[/size]
Όταν βλεπεις ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ να γνωρίζονται με ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
[size=16pt]σε ηλικίες ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΩΝ 22-25[/size]
και ΑΥΤΕΣ από τη μία ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,
να δέχονται κεράσματα , να τους κάνουν τους ταξιτζήδες κτλ
[size=14pt]ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ , ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ... ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ[/size]
τότε στραβώνει πολύ το πράγμα και οδηγούμαστε σε ακραίες αντιδράσεις
τύπου nacho ...
Βασικά μου θυμίζει τον εαυτό μου, πριν 15 χρόνια.
[size=16pt]ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΛΕΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ:[/size]
Να καταλήξεις να σουτάρεις νωρίς στη ζωή σου
κάθε γυναίκα , που δεν δείχνει να σε γουστάρει ΠΟΛΥ
και να θέλει ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΜΕΣΑ.
Αυτό , γίνεται , μόνο αν "καμακώνεις" κατά ριπάς.
Εκει μου γυρισε το ματι...λεω 'ρε πουστη μου, τετοιο ομορφοπαιδο είμαι, γαμω τους αρχοντες να πουμε, με φτυνει η τυπισσα γι ΑΥΤΟ??? τον ΞΕΠΛΥΜΜΑ?'
δεν ξερω εάν το εχετε καταλαβει, αλλα παιζει αυτό το θρεντ να είναι από τα πιο ουσιαστικα και δυνατα του σαιτ!
Ανευ πλακας....
Συμφωνώ!δεν ξερω εάν το εχετε καταλαβει, αλλα παιζει αυτό το θρεντ να είναι από τα πιο ουσιαστικα και δυνατα του σαιτ!
Ανευ πλακας....
Θλιβερο.....
Πουλανε πολυ τρελλα οι <<κανονικες γυναικες>>.....
[size=9pt]Το ''ωμό '' σεξ όμως δεν φθάνει. Οι άνθρωποι έχουν και άλλες συναισθηματικής βάσης ανάγκης.Ετσι κάποιοι άντρες ( στις περισσότερες περιπτώσεις ''καμμένοι'') ερωτεύονται πουτάνες οι οποίες ( επίσης στις περισσότερες περιπτώσεις ) τους δουλεύουν και τους αρμέγουν.
Κάποιοι άλλοι σίγουρα εντελώς καμένοι καταφεύγουν στη ζοφερή πραγματικότητα των κωλόμπαρων αναζητώντας κάποια ψευδαίσθηση ικανοπόιησης συναισθηματικών αναγκών, ψάχνοντας για διαμάντια στα σκατά, και καταλήγοντας να τρώνε στο τέλος σκατά.
Καποιοι τέλος που τους αρέσει η διαδικασία ''κυνηγάνε'' γκόμενες όχι τόσο για το γαμήσι, που πολυ ποιο εύκολα και φθηνά θα το βρουν στις πουτάνες, αλλά για να τεστάρουν κυρίως αν περνάει η μπογιά τους και να ντοπαριστούν με αυτοπεποίθηση. Απο όλα έχει ο αντρικός μπαξές.[/size]
Συμπτωση με το θεμα ,συνεβη με συγγενικο μου προσωπο,ελεεινιδα η συγγενης πριν χρονια ειχε βρει εναν πυρφορο πανιβλακα με πολλα λεφτα,περιουσια και μια καλη δουλεια,ακριβο αυτοκινητο (τον εβαλε να αγορασει) αφου λοιπον τον εβαλε για τα καλα στο στρινγκακι της,ο βλακα ς της ζητα να παντρευτουν ,φυσικα η ελεεινιδα τον εφερε στους δικους της ωστε ο βλαμενος να μην λεει πια σε τιποτα οχι ,η απαιτηση της ηταν να αγορασει σπιτι στην περιοχη που εμενε η ιδια για να μην κουραζεται (φυγει απο τους δικους της)αφου αγορασε το σπιτι το ουφο προχωρησε στον γαμο οπου η ελεινιδα (αφου ειχε βρει εναν τοσο βλακα)του ζητησε την καθε μαλακια της για το μυστηριο του γαμου ,με πρωτο να γινει ρομαντικα σε ενα νησι ,εξοδα τρελα για τον πιρφορο ,ξενοδοχεια καραβια για τους συγγενεις φωτογραφους κ.τ.λ. ακομα ξεχρεωνει ο ηλιθιος,( ο γαμος πριν 3 χρονια) με λιγα λογια τα ειχε χωσει κανονικα ο βλακας ο οποιος δουλευει απο το πρωι στις 9 μεχρι το βραδυ 10 12αωρο φουλ,η τυπισσα ασχολειται αποκλειστικα με την παρτυ της (γυμναστικες,μοδα, χοντος κ.τ.λ.) ξαφνικα σκαει το παραμυθι πως θελει να χωρισει η ελεεινιδα ο τυπος συμφωνει ,δεν ξερω τελικα τι θα γινει, ομως αυτο που ακουγεται μεσα στην οικογενεια (επειδη ειμαι και εγω μεσα) ειναι το εξης ελα μωρε τι εγινε στο κατω- κατω τι εχασε η κοπελα αστον θα βρει αλλον ,φυσικα λογω συγγενειας συμφωνω και εγω <<διπλωματικα>> μαζι της ,αλλα το εγραψα αυτο γι α να δειτε τι παιζεται ,οι δικοι της ουτε στενοχωριουνται ουτε τιποτα (μπορει και να χαιρονται ) μπορει να του φαει τιποτα ,διατροφη ,κανα σπιτι χρηματα ,δεν ξερω.Αν δειτε τον τυπο ειναι η εσχατη μορφη μουνοδουλιασης,δεν ειναι ασχημος ειναι ωραιο παιδι και η τυπισα πολυ μετρια ,αλλα φοβερα μουνοδουλος εκανε τα παντα για να την κατακτησει ,και ξερετε κατι?? ολοι λενε το καημενο το κοριτσι κριμα μωρε γιατι να χωρισει.Λοιπον ,αυτοι ειμαστε ετσι απλα
εχουν γινει τετοια περιστατικα απειρα σε πολλες ελληνικες οικογενειες, αλλα δυστυχως υπαιτιοι αυτης τις καταστασης των γυναικων ειμαστε εμεις οι αντρες. ο φιλος mind εγραψε ολοκληρα κατεβατα ως προς το πως εχει φτασει η κατασταση και συμπεριφορα των γυναικων.
καλο ειναι οσοι συναγωνιστες εχουν καποια τετοια ιστορια απο το φιλικο η οικογενειακο τους περιβαλλον να την γραφουν στο θρεντ μπας και γινει κατι και ξυπνησουν εστω και καποιοι λιγοι πιρφοροι και μουνοδουλοι κερδος θα ειναι και αυτο
του ζητησε την καθε μαλακια της για το μυστηριο του γαμου ,με πρωτο να γινει ρομαντικα σε ενα νησι ,εξοδα τρελα για τον πιρφορο ,ξενοδοχεια καραβια για τους συγγενεις φωτογραφους κ.τ.λ. ακομα ξεχρεωνει ο ηλιθιος,( ο γαμος πριν 3 χρονια) με λιγα λογια τα ειχε χωσει κανονικα ο βλακας ο οποιος δουλευει απο το πρωι στις 9 μεχρι το βραδυ 10 12αωρο φουλ
Συμπτωση με το θεμα ,συνεβη με συγγενικο μου προσωπο,ελεεινιδα η συγγενης πριν χρονια ειχε βρει εναν πυρφορο πανιβλακα με πολλα λεφτα,περιουσια και μια καλη δουλεια,ακριβο αυτοκινητο (τον εβαλε να αγορασει) αφου λοιπον τον εβαλε για τα καλα στο στρινγκακι της,ο βλακα ς της ζητα να παντρευτουν ,φυσικα η ελεεινιδα τον εφερε στους δικους της ωστε ο βλαμενος να μην λεει πια σε τιποτα οχι ,η απαιτηση της ηταν να αγορασει σπιτι στην περιοχη που εμενε η ιδια για να μην κουραζεται (φυγει απο τους δικους της)αφου αγορασε το σπιτι το ουφο προχωρησε στον γαμο οπου η ελεινιδα (αφου ειχε βρει εναν τοσο βλακα)του ζητησε την καθε μαλακια της για το μυστηριο του γαμου ,με πρωτο να γινει ρομαντικα σε ενα νησι ,εξοδα τρελα για τον πιρφορο ,ξενοδοχεια καραβια για τους συγγενεις φωτογραφους κ.τ.λ. ακομα ξεχρεωνει ο ηλιθιος,( ο γαμος πριν 3 χρονια) με λιγα λογια τα ειχε χωσει κανονικα ο βλακας ο οποιος δουλευει απο το πρωι στις 9 μεχρι το βραδυ 10 12αωρο φουλ,η τυπισσα ασχολειται αποκλειστικα με την παρτυ της (γυμναστικες,μοδα, χοντος κ.τ.λ.) ξαφνικα σκαει το παραμυθι πως θελει να χωρισει η ελεεινιδα ο τυπος συμφωνει ,δεν ξερω τελικα τι θα γινει, ομως αυτο που ακουγεται μεσα στην οικογενεια (επειδη ειμαι και εγω μεσα) ειναι το εξης ελα μωρε τι εγινε στο κατω- κατω τι εχασε η κοπελα αστον θα βρει αλλον ,φυσικα λογω συγγενειας συμφωνω και εγω <<διπλωματικα>> μαζι της ,αλλα το εγραψα αυτο γι α να δειτε τι παιζεται ,οι δικοι της ουτε στενοχωριουνται ουτε τιποτα (μπορει και να χαιρονται ) μπορει να του φαει τιποτα ,διατροφη ,κανα σπιτι χρηματα ,δεν ξερω.Αν δειτε τον τυπο ειναι η εσχατη μορφη μουνοδουλιασης,δεν ειναι ασχημος ειναι ωραιο παιδι και η τυπισα πολυ μετρια ,αλλα φοβερα μουνοδουλος εκανε τα παντα για να την κατακτησει ,και ξερετε κατι?? ολοι λενε το καημενο το κοριτσι κριμα μωρε γιατι να χωρισει.Λοιπον ,αυτοι ειμαστε ετσι απλα
Μακαρι να βγαλει καλα λεφτα απο την μπιζνα.....
Με μηδενικο αρχικο κεφαλαιο - επενδυση!
Όλοι όσοι έχουν κάτι που ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν ακριβά,
κονομάνε.
Εδώ το κάτι είναι ΩΡΑΙΟ ΜΟΥΝΙ.
Κι εσύ με τις πουτάνες το πληρώνεις.
Τσάμπα, είναι μόνο κάποιες παντρεμένες που γαμάω.
Καμία δαπάνη από μέρους μου.
Συνάντηση γαμίσι.