Νέα

Σχεσομαλακες!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Nacho Vidal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 380
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Μηνύματα
1.162
Like
0
Πόντοι
16
Μιλάς άσχημα στον nacho και συμπεριφέρεσαι σαν να θέλεις να κάνεις καυγά.
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει δίκιο σε αυτά που γράφει.
Κατά 60% έχει άδικο ...

[size=14pt]
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΝΟΣΗΡΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ [/size]
[size=19pt]ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΚΥΡΙΩΣ.[/size]

Όταν βλεπεις ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ να γνωρίζονται με ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
[size=16pt]σε ηλικίες ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΩΝ 22-25[/size]
και ΑΥΤΕΣ από τη μία ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,
να δέχονται κεράσματα , να τους κάνουν τους ταξιτζήδες κτλ
[size=14pt]ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ , ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ... ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ[/size]
τότε στραβώνει πολύ το πράγμα και οδηγούμαστε σε ακραίες αντιδράσεις
τύπου nacho ...


Βασικά μου θυμίζει τον εαυτό μου, πριν 15 χρόνια.

[size=16pt]ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΛΕΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ:[/size]
Να καταλήξεις να σουτάρεις νωρίς στη ζωή σου
κάθε γυναίκα , που δεν δείχνει να σε γουστάρει ΠΟΛΥ
και να θέλει ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΜΕΣΑ.


Αυτό , γίνεται , μόνο αν "καμακώνεις" κατά ριπάς.
Με τον ανώριμο vidal τα λέγαμε πριν κάτι μήνες για το ίδιο θέμα. Το ύφος και οι απαντήσεις που ανταλλάξαμε τωρα ειναι κατά πολύ πιο κόσμιες. Για αυτό και ο τρόπος που μιλάω τώρα.

Δεν με νοιάζει τόσο πολύ για τον αν γαμάει πουτάνες και αν ζει σε εναν κοσμο που εκείνες τον γουστάρουν, αλλα στο ότι θεωρεί απάτη τον γάμο, την αγάπη, τον ερωτα και γενικά τις σχέσεις. ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ, αυτή είναι η μεγάλη διαφορα μας. Πιστεύω δεν έχει κάνει ποτε του σχέση με γυναικα για αυτό και οι απόψεις του, ούτε με πουτάνες πιστεύω ότι πάει. Δεν πρέπει να γαμάει γενικώς.

Το σημείο κλειδί ξέρω ποιο είναι, σχέσεις στην ζωή μου έχω κάνει και είμαι σε μια ηλικία που ξέρω τι θέλω και κάνω αυτό που με ευχαριστεί, δεν είμαι μηδενιστής όπως ο vidal που για όλα του φταίνε οι άλλοι.
 
OP
OP
Nacho Vidal

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Μηνύματα
1.204
Like
12
Πόντοι
16
Εκει μου γυρισε το ματι...λεω 'ρε πουστη μου, τετοιο ομορφοπαιδο είμαι, γαμω τους αρχοντες να πουμε, με φτυνει η τυπισσα γι ΑΥΤΟ??? τον ΞΕΠΛΥΜΜΑ?'

Επισης με τις πουτανες αποφευγουμε μια και καλη το απαισιο γουστο των <<κανονικων γυναικων>>.......

Γιατι αλλιως θα πρεπει να προσαρμοστεις και να γινεις αναγκαστικα φλουφλης και κοιλαρας για να παρεις εγκριση....

Θλιβερο.....

Πουλανε πολυ τρελλα οι <<κανονικες γυναικες>>.....

 

coolfly

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2016
Μηνύματα
110
Κριτικές
15
Like
758
Πόντοι
991
δεν ξερω εάν το εχετε καταλαβει, αλλα παιζει αυτό το θρεντ να είναι από τα πιο ουσιαστικα και δυνατα του σαιτ!
Ανευ πλακας....
Συμφωνώ!
Και είναι κρίμα που θεματοθέτης κ Mario το μετέτρεψαν σε λεκτικό ρινγκ...
 

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Μηνύματα
9.752
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Θλιβερο.....

Πουλανε πολυ τρελλα οι <<κανονικες γυναικες>>.....

Ρε τύπε ....... έχεις ένα δίκιο
ΣΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΕΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ.


Κάτι για το οποίο δεν φταίνε αυτές 100%.
Όταν ο άλλος ήταν εργάτης και έριχνε 200 ευρώ λουλούδια κάθε σάββατο
στο κεφάλι της Σούλας, καθηγήτριας γαλλικών από το αιγάλεω ...

λογικό να πάρουν τα μυαλά της αέρα και να το παίζει Γκρεης Κέλλυ.

Ωστόσο αν είσαι ψύχραιμος και μάγκας
ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΩΣΤΑ
μπορείς να βρεις μουνιά να γαμάς.

Θέλει ... επιλεκτικότητα !!!!!!!


Δεν είναι λύση να γαμάς ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ
ή να γκομενίζεις με αλβανέζες, φιλιπινέζες και άλλα πιθήκια
ή να πας στην κίνα για να βρείς γυναίκα .........


ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΚΡΑΙΑ, ΟΣΟ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΕΗΝΙΔΩΝ.
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.329
Πόντοι
28.786
Μια και το "γυρισαμε" λιγο το θεμα θα γραψω την αποψη μου για τη γενικοτερη οπτικη αναμεσα στα φυο φυλα στην Ελλαδα.

Θα προσπαθήσω να απαντήσω στην παραπάνω αναζήτηση  δίνοντας αρχικά τη συντομογραφία του ''τσίρκου'' της σεξουαλικής οπτικής ανδρών και γυναικών στην ελλαδα. Μετά την ''ανάλυση'' στο δεύτερο μέρος του post παρουσιάζεται και η ''πρόταση''.

Συνοπτικώς λοιπον έχουμε:

Τα αισθητικά στανταρτς των ανδρών εξαιρετικά ψηλα.
Τα αισθητικά ( και όχι μόνον ) στάνταρτς των γυναικών επίσης πολύ ψηλά.
Τα ΜΜΕ και το σινεμα βοηθούν πολύ στο παραπάνω.

Οι άντρες θέλουν απλά σεξ.
Οι γυναίκες συνήθως δεν ξερουν τι θέλουν. Ενα γαμημενο ρούχο για να πάρουν πρέπει να δουν και να δοκιμάσουν 500. Αντε να διαλέξουν άντρα. Οι άντρες όντας πρακτικοί καταλάβαίνουν ότι οι γυναίκες θέλουν δυο πράγματα. Πρώτον επιβεβαίωση της θυληκότητας τους, δεύτερον οικονομική αρχικά, και γενικότερη τελικά, εξασφάλιση.

Πολλοι άντρες ( παντρεμένοι και μη  ) βρίσκουν αυτό που θέλουν ( το σεξ ) στη πορνεία βολευονται, και απαξιώνουν ( πολλές φορές οχι αδίκως ) τις μη πουτάνες. Ξεκινάνε απο τη βάση του ''όσο γράφει το κοντέρ της πούτσας, τόσο  καλυτερα΄΄, not bad θα έλεγαν οι φίλοι μας οι Αγγλοι.  Καταλήγουν αφού δοκιμάσουν όλες τις σεξουαλικές παραλλαγές που υπάρχουν στο '' I can get no satisfaction'' των  ( πάλι Αγγλων ) Stones και σε οσα αυτό υπονοεί και συνεπάγεται. Κάποιοι το περνουν απόφαση επαναπαύονται και δεν ελπίζουν σε τίποτα. Κάποιοι άλλοι ( ολοένα αυξανόμενοι τελευταία ) αναζητούν εν μέσω του παραπάνω κορεσμού άλλους σεξουαλικούς  ''προσανατολισμούς''.

Το ''ωμό ''  σεξ όμως δεν φθάνει. Οι άνθρωποι έχουν και άλλες συναισθηματικής βάσης ανάγκης.
Ετσι κάποιοι άντρες ( στις περισσότερες περιπτώσεις ''καμμένοι'') ερωτεύονται πουτάνες οι οποίες ( επίσης στις περισσότερες περιπτώσεις )  τους δουλεύουν και τους αρμέγουν.
Κάποιοι άλλοι  σίγουρα εντελώς καμένοι καταφεύγουν  στη ζοφερή πραγματικότητα των κωλόμπαρων αναζητώντας κάποια ψευδαίσθηση ικανοπόιησης συναισθηματικών αναγκών, ψάχνοντας για διαμάντια στα σκατά, και καταλήγοντας να τρώνε στο τέλος σκατά.

Καποιοι τέλος που τους αρέσει η διαδικασία ''κυνηγάνε'' γκόμενες όχι τόσο για το γαμήσι, που πολυ ποιο εύκολα και φθηνά  θα το βρουν στις πουτάνες, αλλά για να τεστάρουν κυρίως αν περνάει η μπογιά τους και να ντοπαριστούν με αυτοπεποίθηση. Απο όλα έχει ο αντρικός μπαξές.

Οι περισσότερες γυναίκες μένουν ''απότιστες'' για μήνες κάποιες και για χρόνια. Βολεύονται με δονητές και απαξιώνουν με τη σειρά τους, τους άντρες. Στις περισότερες περιπτώσεις ''κουνιούνται'' όχι για να βρούν άντρα, αλλά για να δούν αν εξακολουθεί να περνάει η μπογιά τους, γιατί απλά κανείς δεν είναι αρκετός για την ''μεγαλειότητά'' τους.

Παραλήλως διαπιστώνουν ότι ''Δεν υπάρχουν πια άντρες'' Ερχεται και κολάει και το σύνδρομο της σταχτοπούτας και ελπίζουν στο καλό πρίγκηπα που θα έρθει να τις πάρει κάποτε θα τους λύσει αυτόματα όλα τους τα προβλήματα ξεκινώντας απο το οικονομικό, στη συνέχεια  θα τους καλύψει όλες τους τις ψυχικές ανεπάρκειες, και θα ζήσουν απο εκεί και πέρα ένα διαρκές όνειρο. Είναι ωραίο σε μικρή ηλικία να ακούς παραμυθια αλλά είναι πολύ χρήσιμο κάποτε να συνειδητοποιείς ότι μεγάλωσες  και τα παραμύθια ( όπως η σταχτοπούτα ) είναι για τα παιδάκια.

Και αυτό διότι οι περισσότεροι άντρες που πληρούν τις προδιαγραφές του  ''πρίγκηπα'' που οι γυναικες έχουν στο κεφάλι τους, το τελευταίο πράγμα που τους απασχολεί είναι οι γυναίκες, μια και τις πολύ όμορφες απο αυτές τις έχουν δεδομένες και μπόλικες. Πολλοί απο αυτούς κορεσμενοι απο τι όμορφες γυναίκες το γυρίζουν σε δροσερά αγόρια, η ''δροσίζονται'' και οι ίδιοι, η φτιάχνονται με κοκταίηλ απο ντρόγκες και ντόπες. Οταν δε σε κάποιους απο αυτούς η ''αβάσταχτη ελαφρότητα της ύπαρξής τους'' γίνεται αφόρητη ''λύνουν'' το πρόβλημα με prozac, lexotanin, triptisol, παράγωγα λιθίου, και διάφορες άλλα ''υποκατάσταστα΄΄ λήθης και ευτυχίας.

Ολα όμορφα και αγγελικά !!!
Αλλά όχι χωρίς εξήγηση, αρκεί πέρα απο το να κοιτάς να προσπαθείς επιπλέον και να δείς.  Για να δείς όμως χρειάζεται και να σκεφτείς δεν αρκεί απλά να κοιτάζεις.

( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ )
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.329
Πόντοι
28.786
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ )

"Ανάλυση'' τέρμα. Πάμε τώρα στη ''Σύνθεση''.

Οι γονείς μας έζησαν σε μια κοινωνία όπου έψαχναν ανάμεσα στις γυναίκες ( ένα είδος εν αφθονία στην εποχή τους )  τις όμορφες απο αυτές.
Εμείς ζούμε σε μια κοινωνία όπου οι όροι μάλλον έχουν αντιστραφεί.  Ψάχνουμε  ανάμεσα στις όμορφες ( ενα είδος σε σχετική αφθονία σήμερα ) τις γυναίκες.

Και εννοώ ότι εν μέσω όμορφων  ( η και άσχημων ) μαλακοτσιμπουκωματων μεταφεμινιστικής προέλευσης οι γυναίκες που αντιλαμβάνονται σωστά το ρόλο τους δίπλα σε ένα άντρα είναι πια ελάχιστες.

Αν πετύχετε κάποια τέτοια Γυναίκα ( το Γ κεφαλαίο ) και επιπλεον τη γουστάρετε από αισθητικης και σεξουαλικής απόψεως μην την αφήσετε. Μαλλον είναι πια λαχείο.

Και δεν το καταλαβαίνεις το λαχείο και εύκολα. Κατά τη γνώμη μου λοιπόν:

Αν  ποτέ νοιώσετε ότι κάποια γυναίκα ότι πέρα από την όποια αισθητικής η σεξουαλικής βάσης έλξη, την εκτιμάτε σαν άνθρωπο. Για παράδειγμα για την επαγγελματική της επάρκεια και ρωτάτε τη γνώμη της σε σχετικά θέματα.

Αν νοιώσετε ότι με κάποιο περίεργο ( και ισως για κάποιους ανεξήγητο ) τρόπο  γουστάρετε να κάθεστε και να συζητάτε μαζί της απο σοβαρά θέματα, μέχρι μαλακίες του κερατά, χωρίς να τη βαριέστε, με τον ίδιο περίπου τρόπο που συζητάτε με τα φιλαράκια σας.

Αν με κάποιο ( πρωτόγνωρο  για κάποιους τρόπο ) ''πιάσετε'' τον ευατό σας να σκέπτεται ότι θέλει να κάνει κάποια  άλλα ( εκτός απο το σεξ ) πράγματα  με την συγκεκριμμένη γυναίκα.

Αν ''πιάσετε'' τον εαυτό σας να έχει ''περίεργες'' ανησυχίες η ακόμη και αμφιβολίες του τύπου ''τι γνώμη έχει για εμένα η συγκεκριμμένη γυναίκα ??''.

κλπ κλπ κλπ

Τότε υπάρχει μια πιθανότητα να έχετε κερδίσει ένα λαχείο, η ένα ''λαχείο''. Με τον όρο  ''λαχείο'' εννοώ ότι μπορεί τελικά το λαχείο να αποδειχθεί φόλα. Αλλά σίγουρα αξίζει να το ψάξεις λίγο παραπάνω επενδύοντας σε αυτό κάποιο χρόνο.


Το ψαρεμα συνεχίζεται. Κολυμπατε βαθιά !! :hi: :hi:

 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.329
Πόντοι
28.786
Συγνωμη για τα "σεντονια". Αλλα καποια πραγματα θελουν την αναλυση τους !! :hi:
 

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Μηνύματα
9.752
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Χρησιμοποιώ το παρακάτω :
[size=9pt]Το ''ωμό ''   σεξ όμως δεν φθάνει. Οι άνθρωποι έχουν και άλλες συναισθηματικής βάσης ανάγκης.Ετσι κάποιοι άντρες ( στις περισσότερες περιπτώσεις ''καμμένοι'') ερωτεύονται πουτάνες οι οποίες ( επίσης στις περισσότερες περιπτώσεις )  τους δουλεύουν και τους αρμέγουν.
Κάποιοι άλλοι  σίγουρα εντελώς καμένοι καταφεύγουν  στη ζοφερή πραγματικότητα των κωλόμπαρων αναζητώντας κάποια ψευδαίσθηση ικανοπόιησης συναισθηματικών αναγκών, ψάχνοντας για διαμάντια στα σκατά, και καταλήγοντας να τρώνε στο τέλος σκατά.

Καποιοι τέλος που τους αρέσει η διαδικασία ''κυνηγάνε'' γκόμενες όχι τόσο για το γαμήσι, που πολυ ποιο εύκολα και φθηνά  θα το βρουν στις πουτάνες, αλλά για να τεστάρουν κυρίως αν περνάει η μπογιά τους και να ντοπαριστούν με αυτοπεποίθηση. Απο όλα έχει ο αντρικός μπαξές.[/size]


ως λαβή , για να πω κάτι άλλο.

ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΩΜΟ ΣΕΞ ΝΑ ΜΗ ΦΘΑΝΕΙ
(προσωπικά συμφωνώ με το mindreader)

ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ,  ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΚΟΜΕΝΑ,
είναι απίστευτα μικρές εώς και μηδενικές.


Αν κάποιος κυνηγά γκόμενες ενώ είναι ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ
και περιμένει να ικανοποιήσει τις καθημερινές ανάγκες του
βρίσκοντας γκόμενα , αν δεν

1)είναι ζάμπλουτος , να τον κυνηγάνε μουνάρες για τα λεφτά του
2)δεν χτυπάει μόνο κωλόμπαζα
3)δεν είναι στη νύχτα να τον κυνηγάνε γκόμενες

ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ να βγάλει κάποια καλή γκόμενα.

Το ξεχαρμάνιασμα στις πουτάνες, σε κάνει πιο ψύχραιμο , πιο ρεαλιστή,
πιο ικανό να παίξεις το ρόλο που θα σου βγάλει θαυμαστριες, που θα σε γουστάρουν
ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΟΣΕΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ
χωρίς να θέλουν να πηδηχτούν μαζί σου.
 

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Μηνύματα
564
Like
38
Πόντοι
6
Συμπτωση  με το θεμα ,συνεβη με συγγενικο μου προσωπο,ελεεινιδα η συγγενης πριν χρονια ειχε βρει εναν πυρφορο πανιβλακα με πολλα λεφτα,περιουσια και μια καλη δουλεια,ακριβο αυτοκινητο (τον εβαλε να αγορασει) αφου λοιπον τον εβαλε για τα καλα στο στρινγκακι της,ο βλακα ς της ζητα να παντρευτουν ,φυσικα η ελεεινιδα τον εφερε στους δικους της ωστε ο βλαμενος να μην λεει πια σε τιποτα οχι ,η απαιτηση της ηταν να αγορασει σπιτι στην περιοχη που εμενε η ιδια  για να μην κουραζεται (φυγει απο τους δικους της)αφου αγορασε το σπιτι το ουφο προχωρησε στον γαμο οπου η ελεινιδα (αφου ειχε βρει εναν τοσο βλακα)του ζητησε την καθε μαλακια της για το μυστηριο του γαμου ,με πρωτο να γινει ρομαντικα σε ενα νησι ,εξοδα τρελα για τον πιρφορο ,ξενοδοχεια καραβια για τους συγγενεις φωτογραφους κ.τ.λ. ακομα ξεχρεωνει ο ηλιθιος,( ο γαμος πριν 3 χρονια) με λιγα λογια τα ειχε χωσει κανονικα ο βλακας ο οποιος δουλευει απο το πρωι στις 9 μεχρι το βραδυ 10 12αωρο φουλ,η τυπισσα ασχολειται αποκλειστικα με την παρτυ  της (γυμναστικες,μοδα, χοντος κ.τ.λ.) ξαφνικα σκαει το παραμυθι πως θελει να χωρισει η ελεεινιδα ο τυπος συμφωνει ,δεν ξερω τελικα τι θα γινει,  ομως αυτο που ακουγεται μεσα στην οικογενεια (επειδη ειμαι και εγω μεσα) ειναι το εξης ελα μωρε τι εγινε στο κατω- κατω τι εχασε η κοπελα αστον θα βρει αλλον ,φυσικα λογω συγγενειας συμφωνω και εγω <<διπλωματικα>> μαζι της ,αλλα το εγραψα αυτο γι α να δειτε τι παιζεται ,οι δικοι της ουτε στενοχωριουνται ουτε τιποτα (μπορει και να χαιρονται ) μπορει να του φαει τιποτα ,διατροφη ,κανα σπιτι χρηματα ,δεν ξερω.Αν δειτε τον τυπο ειναι η εσχατη μορφη μουνοδουλιασης,δεν ειναι ασχημος ειναι ωραιο παιδι και η τυπισα πολυ μετρια ,αλλα φοβερα μουνοδουλος εκανε τα παντα για  να την κατακτησει ,και ξερετε κατι?? ολοι λενε το καημενο το κοριτσι κριμα μωρε γιατι να χωρισει.Λοιπον ,αυτοι ειμαστε ετσι απλα
 
Εγγρ.
15 Νοε 2016
Μηνύματα
692
Like
0
Πόντοι
6
Συμπτωση  με το θεμα ,συνεβη με συγγενικο μου προσωπο,ελεεινιδα η συγγενης πριν χρονια ειχε βρει εναν πυρφορο πανιβλακα με πολλα λεφτα,περιουσια και μια καλη δουλεια,ακριβο αυτοκινητο (τον εβαλε να αγορασει) αφου λοιπον τον εβαλε για τα καλα στο στρινγκακι της,ο βλακα ς της ζητα να παντρευτουν ,φυσικα η ελεεινιδα τον εφερε στους δικους της ωστε ο βλαμενος να μην λεει πια σε τιποτα οχι ,η απαιτηση της ηταν να αγορασει σπιτι στην περιοχη που εμενε η ιδια  για να μην κουραζεται (φυγει απο τους δικους της)αφου αγορασε το σπιτι το ουφο προχωρησε στον γαμο οπου η ελεινιδα (αφου ειχε βρει εναν τοσο βλακα)του ζητησε την καθε μαλακια της για το μυστηριο του γαμου ,με πρωτο να γινει ρομαντικα σε ενα νησι ,εξοδα τρελα για τον πιρφορο ,ξενοδοχεια καραβια για τους συγγενεις φωτογραφους κ.τ.λ. ακομα ξεχρεωνει ο ηλιθιος,( ο γαμος πριν 3 χρονια) με λιγα λογια τα ειχε χωσει κανονικα ο βλακας ο οποιος δουλευει απο το πρωι στις 9 μεχρι το βραδυ 10 12αωρο φουλ,η τυπισσα ασχολειται αποκλειστικα με την παρτυ  της (γυμναστικες,μοδα, χοντος κ.τ.λ.) ξαφνικα σκαει το παραμυθι πως θελει να χωρισει η ελεεινιδα ο τυπος συμφωνει ,δεν ξερω τελικα τι θα γινει,  ομως αυτο που ακουγεται μεσα στην οικογενεια (επειδη ειμαι και εγω μεσα) ειναι το εξης ελα μωρε τι εγινε στο κατω- κατω τι εχασε η κοπελα αστον θα βρει αλλον ,φυσικα λογω συγγενειας συμφωνω και εγω <<διπλωματικα>> μαζι της ,αλλα το εγραψα αυτο γι α να δειτε τι παιζεται ,οι δικοι της ουτε στενοχωριουνται ουτε τιποτα (μπορει και να χαιρονται ) μπορει να του φαει τιποτα ,διατροφη ,κανα σπιτι χρηματα ,δεν ξερω.Αν δειτε τον τυπο ειναι η εσχατη μορφη μουνοδουλιασης,δεν ειναι ασχημος ειναι ωραιο παιδι και η τυπισα πολυ μετρια ,αλλα φοβερα μουνοδουλος εκανε τα παντα για  να την κατακτησει ,και ξερετε κατι?? ολοι λενε το καημενο το κοριτσι κριμα μωρε γιατι να χωρισει.Λοιπον ,αυτοι ειμαστε ετσι απλα

εχουν γινει τετοια περιστατικα απειρα σε πολλες ελληνικες οικογενειες, αλλα δυστυχως υπαιτιοι αυτης τις καταστασης των γυναικων ειμαστε εμεις οι αντρες. ο φιλος mind εγραψε ολοκληρα κατεβατα ως προς το πως εχει φτασει η κατασταση και συμπεριφορα  των γυναικων.

καλο ειναι οσοι συναγωνιστες εχουν καποια τετοια ιστορια απο το φιλικο η οικογενειακο τους περιβαλλον να την γραφουν στο θρεντ μπας και γινει κατι και ξυπνησουν εστω και καποιοι λιγοι πιρφοροι και μουνοδουλοι κερδος θα ειναι και αυτο
 
OP
OP
Nacho Vidal

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Μηνύματα
1.204
Like
12
Πόντοι
16
εχουν γινει τετοια περιστατικα απειρα σε πολλες ελληνικες οικογενειες, αλλα δυστυχως υπαιτιοι αυτης τις καταστασης των γυναικων ειμαστε εμεις οι αντρες. ο φιλος mind εγραψε ολοκληρα κατεβατα ως προς το πως εχει φτασει η κατασταση και συμπεριφορα  των γυναικων.

καλο ειναι οσοι συναγωνιστες εχουν καποια τετοια ιστορια απο το φιλικο η οικογενειακο τους περιβαλλον να την γραφουν στο θρεντ μπας και γινει κατι και ξυπνησουν εστω και καποιοι λιγοι πιρφοροι και μουνοδουλοι κερδος θα ειναι και αυτο

Γιατι δεν γινεται και εκβιασμος απο τις γυναικες?

Αφου δικου τους παιχνιδι ειναι.....

Σου λεει θα σε χωρισω αμα δεν κανεις αυτο η το αλλο....

Μονο τα χοντρα κοροιδα παιζουν τετοια παιχνιδια απατες......
 
OP
OP
Nacho Vidal

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Μηνύματα
1.204
Like
12
Πόντοι
16
του ζητησε την καθε μαλακια της για το μυστηριο του γαμου ,με πρωτο να γινει ρομαντικα σε ενα νησι ,εξοδα τρελα για τον πιρφορο ,ξενοδοχεια καραβια για τους συγγενεις φωτογραφους κ.τ.λ. ακομα ξεχρεωνει ο ηλιθιος,( ο γαμος πριν 3 χρονια) με λιγα λογια τα ειχε χωσει κανονικα ο βλακας ο οποιος δουλευει απο το πρωι στις 9 μεχρι το βραδυ 10 12αωρο φουλ

Οπως οι πλουσιοι στα λεφτα αλλα φτωχοι στο μυαλο μαλακες που κανουν γαμηλια τελετη -γεγονος εκατομμυριων.....

Και μετα εννοειται τους χωριζουν.....

Αφου μπιζνα-απατη ειναι σχεδιασμενη ουσιαστικα....
 
OP
OP
Nacho Vidal

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Μηνύματα
1.204
Like
12
Πόντοι
16
Συμπτωση  με το θεμα ,συνεβη με συγγενικο μου προσωπο,ελεεινιδα η συγγενης πριν χρονια ειχε βρει εναν πυρφορο πανιβλακα με πολλα λεφτα,περιουσια και μια καλη δουλεια,ακριβο αυτοκινητο (τον εβαλε να αγορασει) αφου λοιπον τον εβαλε για τα καλα στο στρινγκακι της,ο βλακα ς της ζητα να παντρευτουν ,φυσικα η ελεεινιδα τον εφερε στους δικους της ωστε ο βλαμενος να μην λεει πια σε τιποτα οχι ,η απαιτηση της ηταν να αγορασει σπιτι στην περιοχη που εμενε η ιδια  για να μην κουραζεται (φυγει απο τους δικους της)αφου αγορασε το σπιτι το ουφο προχωρησε στον γαμο οπου η ελεινιδα (αφου ειχε βρει εναν τοσο βλακα)του ζητησε την καθε μαλακια της για το μυστηριο του γαμου ,με πρωτο να γινει ρομαντικα σε ενα νησι ,εξοδα τρελα για τον πιρφορο ,ξενοδοχεια καραβια για τους συγγενεις φωτογραφους κ.τ.λ. ακομα ξεχρεωνει ο ηλιθιος,( ο γαμος πριν 3 χρονια) με λιγα λογια τα ειχε χωσει κανονικα ο βλακας ο οποιος δουλευει απο το πρωι στις 9 μεχρι το βραδυ 10 12αωρο φουλ,η τυπισσα ασχολειται αποκλειστικα με την παρτυ  της (γυμναστικες,μοδα, χοντος κ.τ.λ.) ξαφνικα σκαει το παραμυθι πως θελει να χωρισει η ελεεινιδα ο τυπος συμφωνει ,δεν ξερω τελικα τι θα γινει,  ομως αυτο που ακουγεται μεσα στην οικογενεια (επειδη ειμαι και εγω μεσα) ειναι το εξης ελα μωρε τι εγινε στο κατω- κατω τι εχασε η κοπελα αστον θα βρει αλλον ,φυσικα λογω συγγενειας συμφωνω και εγω <<διπλωματικα>> μαζι της ,αλλα το εγραψα αυτο γι α να δειτε τι παιζεται ,οι δικοι της ουτε στενοχωριουνται ουτε τιποτα (μπορει και να χαιρονται ) μπορει να του φαει τιποτα ,διατροφη ,κανα σπιτι χρηματα ,δεν ξερω.Αν δειτε τον τυπο ειναι η εσχατη μορφη μουνοδουλιασης,δεν ειναι ασχημος ειναι ωραιο παιδι και η τυπισα πολυ μετρια ,αλλα φοβερα μουνοδουλος εκανε τα παντα για  να την κατακτησει ,και ξερετε κατι?? ολοι λενε το καημενο το κοριτσι κριμα μωρε γιατι να χωρισει.Λοιπον ,αυτοι ειμαστε ετσι απλα

Μπραβο της.....

Και γαμω τις μπιζνες.....

Μακαρι να βγαλει καλα λεφτα απο την μπιζνα.....

Με μηδενικο αρχικο κεφαλαιο - επενδυση!

Πολυ μπροστα....
 

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Μηνύματα
9.752
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Μακαρι να βγαλει καλα λεφτα απο την μπιζνα.....
Με μηδενικο αρχικο κεφαλαιο - επενδυση!

Όλοι όσοι έχουν κάτι που ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν ακριβά,
κονομάνε.

Εδώ το κάτι είναι ΩΡΑΙΟ ΜΟΥΝΙ.

Κι εσύ με τις πουτάνες το πληρώνεις.

Τσάμπα, είναι μόνο κάποιες παντρεμένες που γαμάω.
Καμία δαπάνη από μέρους μου.
Συνάντηση γαμίσι.
 

Porn Gangster

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
13.742
Κριτικές
137
Like
20.970
Πόντοι
20.786
Όλοι όσοι έχουν κάτι που ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν ακριβά,
κονομάνε.

Εδώ το κάτι είναι ΩΡΑΙΟ ΜΟΥΝΙ.

Κι εσύ με τις πουτάνες το πληρώνεις.

Τσάμπα, είναι μόνο κάποιες παντρεμένες που γαμάω.
Καμία δαπάνη από μέρους μου.
Συνάντηση γαμίσι.

Καλα οι παντρεμένες - σε διασταση είναι τα καλυτερα πουλέν. Συνάντηση - γαμησι και πισω στα σπιτια μας.

Πιστευω ενας έξυπνος μπουρδελιάρης εκει πρέπει να επικεντρωθεί να πάει καταρχήν σε μπαράκια που μαζεύονται τέτοιες. Τωρα να πηγαίνεις σε μπάρ ενώ δεν εισαι πιρφορος και εισαι σαν και εμάς μπουρδελιαρης και να περιμενεις να ριξεις καμια από τις συγχρονες 20-25άρες καλα κρασιά. Αυτές αμα δεν δουν γυμναστηριακο τύπο - τατουάζ - μουσια και να κάνει την ιστορια δεν πέφτουν. Ηλιθιες είναι ότι κάνουν οι φιλες τους κανουν και αυτές. 
 

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Μηνύματα
2.695
Like
1.463
Πόντοι
216
Ποια ειναι αυτα τα μπαρακια που συχναζουν παντρεμενες - σε διασταση γιανα παω να τις βοηθησω να σωσουν τη σχεση τους?
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom