Ολα ειναι θεμα χημειας....
Οποτε αν βρεις πουτανα που να ταιριαζετε στην χημεια ως ατομα τοτε ειναι οτι καλυτερο.....
Και θα γουσταρει και αυτη.....
Και δεν ειναι μονο σεξουαλικο το θεμα....
Που θα την βρεις γιατι θα πας με παρα πολλες....
Ποιο καμακι κυνηγι και βλακειες....
Εγω γουσταρω να γνωριζω πουτανες γιατι ειναι δεκτικες και εχουν καλη συμπεριφορα σε αντιθεση με τα μαλακισμενα τα αλλα.....
Είναι δεκτικές γιατί το επάγγελμά τους απαιτεί να είναι δεκτικές φίλε !!
Και έχουν καλή
αγορασμένη συμπεριφορά, όπως κάποιοι φίλοι παραπάνω επισημαίνουν !! Μην μπερδεύεσαι !!
Αυτό στο οποίο θα συμφωνήσω μαζί σου είναι ότι η αξία της πουτάνας έγκειται στη διαθεσιμότητά της !!
Αυτό πληρώνεις !! Αυτό είναι το κεφάλαιό τους !! Και εκέι έγκειται η άνθιση διεθνώς της πορνείας !!
Ακόμη και άντρες πλούσιοι και όμορφοι πολλές φορές ''πιάνονται στα πράσα'' να χρησιμοποιούν πόρνες !! Και ενώ κάποιος θα πίστευε ότι άντρες αυτής της κατηγορίας θά έιχαν όποιο μουνί ήθελαν στο πιάτο χρησιμοποιόντας την επωνυμία η τη διασημότητά τους αποδεικνύεται ντε φάκτο ότι αυτο δεν συμβαίνει. Για αυτό και καταφεύγουν και αυτοί στη πορνεία.
Γιατί έχουν σεξουαλικά μια άλλη γυναίκα όταν αυτοί το θέλουν και με τους όρους που το θέλουν !!
Ομως μην μπερδεύεσαι !! Αυτό αφορά μόνο στο σεξ !! Σε τίποτα άλλο !!
Ολα τα υπόλοιπα πράγματα που απο μια γυναίκα μπορείς να πάρεις απλά δεν αγοράζονται !!
Για αυτο και όλοι αυτοί εκτός απο τις πουτάνες είναι και παντρεμενοι και έχουν και δυο τρεις γκόμενες που εναλάσουν. Το πλήρες μοτίβο δηλαδή !!
Λες να είναι ηλίθιοι όλοι αυτοί ?? Και να είναι μάγκες μόνο αυτοί που χρησιμοποιούν κατ' αποκλειστικότητα πουτάνες ??
Δεν νομίζω !!
Μια και απο το ύφος γραφής σου πιστεύω σου αρέσει ο κυνισνός σου γράφω δυο γνωμικά του τεράστιου κυνικού Σοπενχαουερ.
Η όμορφη γυναίκα είναι στολίδι, η καλη γυναίκα θησαυρός !!
Εχω φάει απο γκόμενες άπειρες χυλόπιτες στη ζωή μου !!! Εχω όμως βγάλει και πάρα πολλές γκόμενες. Επειδή επαγγελματικά ήμουν αναγκασμένος να ταξιδεύω είχα γκόμενες και σε πολλές άλλες χώρες, πέραν απο τις πουτάνες που στάνταρντ χρησιμοποιούσα όταν δεν είχα γκόμενα. Και να σου πώ κάτι ?? Περισότερα πράγματα έμαθα απο τις χυλόπιτες που έφαγα παρά απο τις γκόμενες που έβγαλα.
Και χρειάστηκαν πολλές χυλόπιτες για να βιώσω ένα άλλο γνωμικό του Σοπενχάουερ πάλι !!
Τιμή είναι η εξωτερική συνείδηση. Συνείδηση είναι η εσωτερική τιμή.
Κράτα το μυαλό σου ανοιχτό και μην κολλάς σε αφορισμούς. Οι αφορισμοί έχουν μέσα τους εγενες το στοιχείο της γενίκευσης. Και οποιαδήποτε γενίκευση κουβαλάει μέσα της και ένα μέρος βλακείας !!
Φιλικά πάντα !!