Απο οτι μαθαινω ,μαλλον θα του παρει μια διατροφη η το σπιτι ,μιας και η τυπισα ειναι ανεργη,(ανεργη ηταν και πριν τον γαμο οποτε) το σπιτι η τυπισα τον εβαλε να το αγορασει με δανειο (πονηρια) που το χρωσταει ακομα και θα το χρωσταει,ειναι βεβαια στο ονομα του ,αλλα δεν ξερω τι γινεται σε αυτην την περιπτωση.παροτι ειχε λεφτα να το αγορασει παγκουε, του ειπε ,ελα μωρε γιατι να το παρεις μετρητοις??ο τυπος εχει μπλεξει πολυ ασχημα,γιατι δεν εκαναν παιδια ,και γιατι το λεω αυτο ,δεν μπορει να κανει τιποτα αυτος μιας και ειναι ανεργη,δεν εχει δικο της σπιτι οποτε αν του δωσει διαζυγιο θα του ζητησει καποιο ανταλαγμα.Η φαση πως εγινε ,αυτος ζηταγε να κανουν παιδι,αυτη απο οτι καταλαβα ελεγε ναι θα δουμε να προσπαθησουμε,αλλα δεν την πολυενοιαζε (μπορει να επαιρνε κρυφα αντισυληπτικα) αρχισε αυτος να διαμαρτυρεται αυτη την κινεζα ωσπου καποια στιγμη του ειπε δεν σε αντεχω αλλο που μου φερεσαι σαν γαιδουρι παω στην μανα μου ,τωρα να μεινει ο τυπος η να χωρισει??αν μεινει θα την πληρωνει μια ζωη ,και φυσικα αυτη θα κανει τα δικα της,αν χωρισει θα του παρει σιγουρα ανταλαγματα διατροφη η το σπιτι μπορει και τα 2 .Μου αρεσει που ο τυπος κοροιδευε τους μπουρδελιαρηδες,και ελεγε τα γνωστα (εγω δεν πληρωνω και αλλες παπαριες),ειμαστε μακρινοι συγγενεις(με την ελεεινιδα) ομως μενει διπλα μου βλεπω τους δικους της μεσα στην καλη χαρα ,<<ενταξει μωρε ενηλικες ειναι να κανουν οτι θελουν>> φυσικα αφου τον γαμησανε τον τυποΜπραβο της.....
Και γαμω τις μπιζνες.....
Μακαρι να βγαλει καλα λεφτα απο την μπιζνα.....
Με μηδενικο αρχικο κεφαλαιο - επενδυση!
Πολυ μπροστα....
μεσα σε τετοια ανεργια τους ηρθε λουκουμι ο πιρφορος.Ττετοιες περιπτωσεις πολλες οπως ειπε καποιος πιο πανω αλλα σαν αυτη δεν νομιζω,δεν φτανει που τον εβαλε να πληρωσει τοσα,τωρα το παιζει και αδικημενη,οι γυναικες της οικογενειας ολες μαζι της <<το καημενο το κοριτσι>> οι αντρες ολοι μουνοδουλοι <<ε ενταξει μωρε να βαλει μπρος να κανει παιδι>> τοσο μαλακες ειναι (ειμαστε),δεν καταλαβαν την μπιζνα,δεν καταλαβαινουν οι αρχιμαλακες οτι η ελεεινιδα οπως και να εχει κερδισμενη ειναι ,θα του παρει φραγκα και παμε για αλλον μαλακα.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΜΙΑ...... ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!